42.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مداح ازشون میپرسه
هرکس آرزو داره شهید بشه دستشو بیاره بالا...!
▪️و واکنش بچه هیئتیها✋🏻✋🏻✋🏻
#حسین_خیرالدین
♨️اسقاطیل باید هم شب و روز خواب نداشته باشه، حریفش یه عده جوونه که عاشق مبارزه با اسرائیل هستن و عاشق #شهادت
#حریفت_منم
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
به جمع 🏴قرارگاه امام مهدی بیا 🏴 بپیوندید
https://eitaa.com/labykymahdi
📌داریم غربال میشیم .
💐 به فرمودهٔ امام باقر علیه السلام :
دو سوم از شیعیان جهان در آخرالزّمان تحت امتحـــــانات شدیــدی غربال خواهند شد و به مرگ جاهلــــــیت خواهند مُرد .
👈 اگر خودت را آماده نکنی و با تهذیب و رسیدن به مقام یقین در مرتبهٔ مخلَصین قرار نگیری ، امکان سقوط داری...https://eitaa.com/labykymahdi
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ذکر توصیه شده امام زمان برای همه حوائج
#امام_زمان
https://eitaa.com/labykymahdi
11.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 🎥 صحبتهای آخرالزمانی فرمانده روسی
اتحاد سربازان عیسی مسیح
و مَهدی صاحب الزمان!
#نظم_نوین_جهانی
https://eitaa.com/labykymahdi
❤️امام باقرعلیه السلام:
مُرُوا شیعتنا بِزیارةِ قبرالحسین فإِنَّ إِتْیانَه مُفْتَرضٌ عَلى كلِّ مؤمنٍ یُقرُّ لِلْحسین بِالْإِمامة مِن اللَّه عَزَّ و جَلَّ
«شیعیان ما را امر کنید که به زیارت قبر حسین بن على بروند زیرا زیارت آن حضرت بر هر مؤمنى که به امامتش از جانب خدای عزَّوجلَّ اقرار دارد، واجب است»
📚کامل الزیارات ص۱۲۱
https://eitaa.com/labykymahdi
🌙ماه صفر دومین ماه قمری است که برای نامگذاری آن دو دلیل ذکر میشود:
نخست اینکه از صُفْرَة به معنای زردی گرفته شده؛ زیرا زمان انتخاب نام با فصل پاییز و زرد شدن برگ درختان مقارن بوده است.
دلیل دوم اینکه از صِفْر به معنای خالی گرفته شده است؛ چراکه با پایان یافتن ماههای حرام (رجب، ذیالقعده، ذیالحجه و محرم) قبایل بار دیگر وارد جنگ میشدند و شهرها خالی میشد. در چرایی منحوس بودن ماه صفر دلایلی از جمله رحلت پیامبر اکرم (صلیاللهعلیهوآلهوسلم)، شهادت امام حسن (علیهالسلام) و امام رضا (علیهالسلام) در این ماه را ذکر میکنند. همچنین ابتدای ماه صفر با ورود کاروان اسرا به شهر شام مصادف است و نیز آغاز جنگ صفین در نخستین روز صفر بوده است.
در برخی روایات اسلامی آمده است که مسلمانان از انجام کارهای مهم در ماه صفر، پرهیز و برای دفع آفات و بلایای این ماه بسیار صدقه دهند. به همین دلیل مسلمانان از این ماه به عنوان ماهی نحس و بدیُمن یاد میکنند؛ چراکه در این ماه وحی قطع میشود.دعای ویژه ماه صفر نیز از محدث بزرگ مرحوم «فیض کاشانی» نقل شده که مستحب است هر روز ۱۰ مرتبه قرائت شود:
«یا شَدیدَ الْقُوی وَیا شَدیدَ الْمِحالِ یا عَزیزُ یا عَزیزُ یا عَزیزُ ذَلَّتْ بِعَظَمَتِکَ جَمیعُ خَلْقِکَ فَاکْفِنی شَرَّ خَلْقِکَ یا مُحْسِنُ یا مُجْمِلُ یا مُنْعِمُ یا مُفْضِلُ یا لا اِلهَ اِلاّ اَنْتَ سُبْحانَکَ اِنّی کُنْتُ مِنَ الظّالِمینَ فَاسْتَجَبْنا لَهُ وَنَجَّیْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَکَذلِکَ نُنْجِی الْمُؤْمِنینَ وَصَلَّی اللّهُ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِهِ الطَّیِّبینَ الطّاهِرینَ»؛
ای سخت نیرو وای سخت عقوبت! ای عزیز! ای عزیز! ای عزیز! در برابر عظمت تو همه آفریدگانت خوار شدند؛ پس کفایت کن از من شر خلقت را. ای نیکو ده! ای زیباییبخش! ای نعمتبخش! ای فزونبخش! ای که معبودی جز تو نیست! منزهی تو و من از ستمکاران هستم. پس دعای او (یونس) را اجابت کردیم و از اندوه نجاتش دادیم و این چنین نجات دهیم مؤمنان را و درود خدا بر محمد و آل پاک و پاکیزهاش».
📚در سیره اهل بیت عصمت علیهم السلام برای کمال وجودی شیعه، اعمالی جهت هر روز و بخصوص ابتدای ماه های قمری بیان گردیده است که شایسته نیست منتسب به ایشان بی توجه به این رموز بی نظیر موثر در عافیت معنوی و مادی باشد.
🔸استحباب رویت ماه نو توسط شخص و خواندن دعای مروی از رسول خاتم و بخصوص دعای مهم 43 صحیفه سجادیه:
🌒سید ابن طاووس روایت کرده: روزی حضرت سجّاد(علیهالسلام) در راهی میگذشت که به هلال ماه رمضان نظر کرد، پس ایستاد و گفت:
"ايُّهَا الْخَلْقُ الْمُطِيعُ، الدَّائِبُ السَّرِيعُ، الْمُتَرَدِّدُ فِى مَنازِلِ التَّقْدِيرِ، الْمُتَصَرِّفُ فِى فَلَكِ التَّدْبِيرِ، آمَنْتُ بِمَنْ نَوَّرَ ..."
🔸خواندن «هفت مرتبه» سوره «حمد» و افضل نیات، اهدای آن به وجود امام زمان است.
🔸📿در روز اوّل دو رکعت نماز بخواند، در رکعت اول پس از سوره «حمد» «سیمرتبه» سوره «توحید» و در رکعت دوم بعد از سوره «حمد» «سیمرتبه» سوره «قدر» بخواند و پس از نماز صدقه بدهد؛ چون چنین کند، سلامتیاش را در آن ماه از خدا خریده است. (از جمله نمازهایی که آیتالله بهجت قدسسره به خواندن آن مداومت داشتند)
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ، ﴿وَ مَا مِنْ دَابَّةٍ فِي الْأَرْضِ إِلّا عَلَى اللَّهِ رِزْقُهَا وَ يَعْلَمُ مُسْتَقَرَّهَا وَ مُسْتَوْدَعَهَا، كُلٌّ فِي كِتَابٍ مُبِينٍ.﴾ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ، ﴿وَ إِنْ يَمْسَسْكَ اللَّهُ بِضُرٍّ فَلا كَاشِفَ لَهُ إِلّا هُوَ، وَ إِنْ يُرِدْكَ بِخَيْرٍ فَلا رَادَّ لِفَضْلِهِ، يُصِيبُ بِهِ مَنْ يَشَاءُ مِنْ عِبَادِهِ، وَ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ.﴾ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ، ﴿سَيَجْعَلُ اللَّهُ بَعْدَ عُسْرٍ يُسْراً﴾، ﴿مَا شَاءَ اللَّهُ لا قُوَّةَ إِلّا بِاللَّهِ﴾، ﴿حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكِيلُ﴾، ﴿وَ أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ، إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ﴾، ﴿لا إِلَهَ إِلّا أَنْتَ، سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ﴾، ﴿رَبِّ إِنِّي لِمَا أَنْزَلْتَ إِلَيَّ مِنْ خَيْرٍ فَقِيرٌ﴾، ﴿رَبِّ لا تَذَرْنِي فَرْداً، وَ أَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ﴾.
🔸️ همچنین نماز با فضیلتی در روز سوم این ماه در کتاب اقبال الاعمال وارد شده است.
🔸🔥در همه اعمال مذکور نیت اول و اصلی را قضای حوائج و فرج حضرت #بقیه_الله قرار دهد و ثواب آن را خاضعانه به ایشان نثار نماید.
📖منابع: قمی، شیخ عباس، مفاتیح الجنان، ص۲۹۳.https://eitaa.com/labykymahdi
از «هیچی» که «بهتره»....!
🔸رسول خدا صلی الله علیه و اله و سلم:
«لَا يُتْرَكُ الْمَيْسُورُ بِالْمَعْسُور»:
انجام مقداری از تکلیف، که از دست مکلف بر میآید، به علت دشوار یا غیر مقدور بودنِ انجام کامل آن، ساقط نمیشود.
🔹امیرالمومنین علی سلام الله علیه:
«إِذَا أُمِرْتُمْ بِأَمْرٍ فَأْتُوا مِنْهُ بِمَا اسْتَطَعْتُم»:
زمانی که درباره چیزی به شما دستوری دادم، شما هر مقدار از آن را که میتوانید، انجام دهید.
و:
«مَا لَا يُدْرَكُ كُلُّهُ لَا يُتْرَكُ كُلُّه»:
کاری را که نمیتوان به شکل کامل انجام داد، نباید از اساس ترک کرد.
📚عوالی اللئالی، ج ۴، ص ۵٨.
👌نکته:
برای قاعدۀ فقهی «میسور» به این سه روایت، استناد شده است.
🔹امیرالمومنین علی سلام الله علیه:
«لَا تَسْتَحِ مِنْ إِعْطَاءِ الْقَلِيلِ، فَإِنَّ الْحِرْمَانَ أَقَلُّ مِنْهُ»:
از بخشش كم حيا مكن، زيرا محروم كردن، از آن هم كمتر است.
📚نهج البلاغه، حکمت ۶٧.
🔸امام باقر سلام الله علیه:
«إِنِّی أُحِبُّ أَنْ أَدوّم عَلَى الْعَمَلِ إِذَا عَوَّدْتُهُ نَفْسِی وَ إِنْ فَاتَنِی مِنَ اللَّیْلِ قَضَیْتُهُ بِالنَّهَارِ وَ إِنْ فَاتَنِی بِالنَّهَارِ قَضَیْتُهُ بِاللَّیْلِ وَ إِنَّ أَحَبَّ الْأَعْمَالِ إِلَى اللَّهِ مَا دِیمَ عَلَیْهَا»:
من دوست دارم هر عمل صالحی را که انجام میدهم آنقدر در آن مداومت داشته باشم تا روحم به آن عادت کند، از این رو اگر آن عملِ [مستحبّی] را انجام ندادم، اگر در شب از من فوت شده بود، در روز قضایش را بجا می آورم، اگر در روز از من فوت شده بود در شب قضا می کنم؛ و همانا محبوبترین اعمال نزد خداوند متعال آن عملی است که بر آن مداومت شود.
📚الأصول الستة عشر، ص ٧٣.
🎙سعدی علیه الرحمه:
«به راه بادیه رفتن بِه از نشستن باطل/ و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم»
📚دیوان سعدی، غزل شماره ۴٠۵.
🌹«آب دریا را اگر نتوان کشید/هم به قدر تشنگی باید چشید».
📚امثال و حکم ، ج ۱ ، ص ۸.
🌹مخاطب این مطلب، ابتدا بنده هستم، سپس عزیزانی که پیام می فرستند که ذکر «صلوات»، فلان آیه، یا سوره حمد به عدد ۵٠٠ یا هزار و ... در بین اللطلوعین و ... زیاد است؛ بالاخره باید از یک جایی شروع کرد تا به عدد گفته شده رسید و طبق روایات معصومین علیهم السلام و سخن بزرگان و ... انجام کار «کم»، بهتر از «عدم» انجام آن است!https://eitaa.com/labykymahdi
⚫️مولا علی علیهالسّلام:
وَ مَنْ لَهِجَ قَلْبُهُ بِحُبِّ الدُّنْيَا الْتَاطَ قَلْبُهُ مِنْهَا بِثَلَاثٍ هَمٍّ لَا يُغِبُّهُ وَ حِرْصٍ لَا يَتْرُكُهُ وَ أَمَلٍ لَا يُدْرِكُهُ
آن کس که قلب او با دنياپرستی پيوند خورد، همواره جانش گرفتار سه مشکل است: اندوهی رها نشدنی، حرص جدا نشدنی، و آرزويی دست نيافتنی.
📚نهجالبلاغه حکمت ۲۲۸
«اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج»https://eitaa.com/labykymahdi
✨﷽✨
💠ملاقات با ملک الموت چگونه است؟💠
✍یکی از حالات میّت، چه مؤمن و چه کافر، روبرو شدن با فرشته مرگ است. اما این ملاقات به صورت یکسان صورت نمیگیرد. کافر ملک الموت را به صورت مرد سیاهی که موهایش سیخ شده و با بویی بسیار بد و با لباسهایی تیره میبیند، در حالیکه از دهان و بینی او آتش و دود بیرون میآید به گونهای که حضرت ابراهیم(ع) با دیدن این حالت فرشته مرگ (که به درخواست خود ایشان این جریان اتفاق افتاد) به او گفت: «اگر گناهکار فقط همین صحنه را ببیند برای جزای اعمالش کافی است». اما انسان مؤمن ملک الموت را به شکل جوان زیبارویی که لباسهای زیبا پوشیده و هیئت زیبایی دارد میبیند، در حالیکه بویی خوش از او به مشامش میرسد. این منظره آنقدر خوش آیند مؤمن است که حضرت ابراهیم به فرشته مرگ گفت: «اگر مؤمن فقط این چهره نیکوی تو را به عنوان پاداش نیکیهایش ببیند، برایش کافی است».
📚 ابن ابی جمهور، محمد بن زین الدین،
محقق و مصحح: عراقی، مجتبی، ج ۱، ص۲۴۷
https://eitaa.com/labykymahdi
😡👊 قبائلی از شام که به فعل کثیف پدرانشان در واقعه عاشورا افتخار می کنند
مرحوم کراجکی(م499 هجری) در کتاب « التعجّب من أغلاط العامة في مسألة الإمامة» می نویسد:
تعجب از عدّه ای است که به کارهایی که پدرانشان با حسین بن علی علیه السلام انجام دادند، شاد شدند و آنها را به واسطه کار و اثری که در قتل آن حضرت داشتند، بزرگ داشتند و به آن افتخار کردند، و به همین جهت در سرزمین شام به این القاب مشهور و شناخته شدند. این عده عبارتند از:
1)«و أمّا بنو السراويل: فأولاد الذي سلب سراويل الحسين عليه السّلام»
بنو سراويل: اولاد كسى بودند كه پيراهن حسين بن علی علیه السلام را روز عاشورا از تن مباركش در آورد و برد.
2)«و أمّا بنو السرج: فأولاد الذين أسرجت خيله لدوس جسد الحسين عليه السّلام، و وصل بعض هذه الخيل إلى مصر، فقلعت نعالها من حوافرها و سمّرت على أبواب الدور ليتبرّك بها، و جرت بذلك السنّة عندهم حتّى صاروا يتعمّدون عمل نظيرها على أبواب دور أكثرهم»
بنو سرج: اولاد کسی هستند که اسبانش را زين کرد تا جسد حسين بن علی علیه السلام را لگدمال کند. بعضي از اين اسب ها به مصر رسید، پس نعل آن اسب ها را جدا کردند و از باب تبرّک بر سر خانه هایشان آويختند، و اين کار نزدشان رسم و سنّت گشت.
3)«و أمّا بنو سنان: فأولاد الذي حمل الرمح الذي على سنانه رأس الحسين عليه السّلام»
بَنُو سِنان: اولاد کسی هستند که نيزه اى را حمل می کرد كه سر حسين بن علی علیه السلام بر آن بود.
4)«و أمّا بنو المكبّري: فأولاد الذي كان يكبّر خلف رأس الحسين عليه السّلام»
بنو المُكَبِّرِى: اولاد کسی هستند که پشت سر بریده حسین بن علی علیه السلام تکبیر می گفت.
5)«و أمّا بنو الطشتي: فأولاد الذي حمل الطشت الذي ترك فيه رأس الحسين عليه السّلام، و هم بدمشق معروفون»
بَنُو الطَّشتى: اولاد کسی هستند كه سر حسین بن علی علیه السلام را در طشت حمل می کرد، و آنان در دمشق معروفند.
6)«و أمّا بنو القضيبي: فأولاد الذي أحضر القضيب إلى يزيد لعنه اللّه لنكت ثنايا الحسين عليه السّلام»
بَنُو القَضِيبى: اولاد كسی هستند كه برای یزید ملعون، آن تکه چوب را آورد و یزید ملعون با آن چوب، به دندان های حسین بن علی علیه السلام می زد.
7)«و أمّا بنو الدرجي: فأولاد الذي ترك الرأس في درج جيرون
بنو الدَّرَجى: اولاد كسى كه سر حسین بن علی علیه السلام را بر پله هاى باب جيرون(در دمشق) نهاد.
(التعجّب من أغلاط العامة في مسألة الإمامة، ص116-117)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»https://eitaa.com/labykymahdi
👌🗣 نماز بسیار ساده برای اوّل هر ماه (برای روز اوّل صفر)
مرحوم سید بن طاوس می گوید: به ما روایت رسیده است که نماز اوّل هر ماه دو رکعت است، در رکعت اول یک بار سوره حمد و یک بار سوره توحید، و در رکعت دوم یک بار سوره حمد و یک بار سوره قدر. (مستدرك الوسائل، ج6 ، ص349)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»https://eitaa.com/labykymahdi
🌚 نحوست ماه صفر
مرحوم علامه مجلسی در زادالمعاد می نویسد:
این ماه صفر، مشهور به نحوست است، و این دو وجه می تواند داشت: اوّل آنکه موافق قول علمای شیعه، وفات حضرت رسالت پناه در این ماه واقع شده است، دوم آنکه در سه ماه متوالی که اشهر حرم اند، چون عرب قتال نمی کرده اند و در این ماه شروع به قتال می کرده اند، لهذا نحس شمرده اند. و در احادیث شیعه ندیده ام چیزی که دلالت بر نحوست کند، و در روایات غیر معتبره وارد شده است. (زادالمعاد، ص397)
مرحوم میرزا جوادآغا ملکی تبریزی در المراقبات می نویسد:
معروف است كه ماه صفر به خصوص چهار شنبه آخر آن نحس می باشد، اما در اين مورد روايتى نداريم. شايد اين نحوست به دلیل رحلت پيامبر اكرم صلّى اللّه عليه و آله و سلّم در اين ماه و نيز اين سخن پيامبر صلّى اللّه عليه و آله و سلّم باشد كه فرمود: «مَن بَشَّرَنِي بِخُرُوجِ صَفَر بَشَّرتُهُ بِالجَنَّةِ»«كسى كه مرا به تمام شدن ماه صفر مژده بدهد، او را به بهشت بشارت می دهم» كه به اين ترتيب می توان اين مطلب را ثابت كرد. (المراقبات، ص37)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»https://eitaa.com/labykymahdi