eitaa logo
لغزشگاه
20.8هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
1.1هزار ویدیو
312 فایل
مهارت های مواجهه هوشمندانه با فضای مجازی ارتباط با ادمین: @h_etesami1979
مشاهده در ایتا
دانلود
فراخوان شناسایی ظرفیت‌های فعال کشور در حوزه هوش مصنوعی 🔸معاون سیاست‌گذاری و اعتبار بخشی سازمان فناوری اطلاعات از انتشار فراخوانی به منظور شناسایی ظرفیت‌های فعال کشور در حوزه هوش مصنوعی خبر داد. 🔸حامد منکرسی یادآور شد: در فراخوان مذکور از شرکت‌هایی که در ۹ حوزه مرتبط فعالیت دارند دعوت شده است برای تعامل بیشتر در این زمینه با تکمیل فرم مربوطه، آمادگی خود را اعلام کنند. 🔸در متن این فراخوان آمده است: سازمان فناوری اطلاعات ایران به منظور شناسایی ظرفیت‌های فعال کشور در حوزه هوش مصنوعی و اجرای تکالیف قانونی خود و احکام مرتبط در برنامه هفتم پیشرفت، از تمامی شرکت‌های فعال در هر یک از حوزه های زیر دعوت می‌کند با تکمیل فرم شناسایی اولیه در نشانی زیر ما را در مسیر برنامه ریزی دقیق تر برای استفاده از این ظرفیت‌ها یاری رسانند. 🔸از جمله زمینه‌های همکاری در این فراخوان می توان به، هوشمندسازی فرایندها، هوش تجاری و داشبورد مدیریتی، ساختمان هوشمند، خدمات بازشناسی الگو(تصویر، صوت، متن)، تحلیل داده‌ها و اطلاعات، طراحی و توسعه مدل‌های زبانی بزرگ، اینترنت اشیا و رباتیک، ارائه زیرساخت‌های محاسباتی و ابری، دستیار و پاسخگوی هوشمند، اشاره کرد. 🔸علاقه مندان به حضور در این فراخوان می توانند تا ۱۰ آذر ماه جاری با مراجعه به آدرس اینترنتی https://b۲n.ir/ai-form نسبت ارسال درخواست خود اقدام کنند.
کاربران ChatGPT Plus اکنون میتوانند از قابلیت مکالمه پیشرفته صوتی در نسخه وب هم استفاده کنند
📝 سه واحد درس هوش مصنوعی ویژه هر رشته در دانشگاه‌ها ایجاد می‌شود دبیر ستاد توسعه هوش مصنوعی معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: برنامه رسمی این ستاد برای بسط هوش مصنوعی، گنجاندن سه واحد درس هوش مصنوعی ویژه هر رشته در دانشگاه‌هاست.
📝 ژاپن به زودی جنگنده مبتنی بر هوش مصنوعی می‌سازد ژاپن نخستین جنگنده بدون سرنشین مجهز به هوش مصنوعی خود را در ۲۰۲۵ آزمایش می‌کند. در این پروژه، دو مدل از جنگنده بدون سرنشین مبتنی بر هوش مصنوعی ساخته خواهد شد که شامل نسخه رزمی و نسخه شناسایی می‌شود. این دو مدل از موتور و بدنه یکسانی استفاده می‌کنند، اما با طراحی ماژولار بال‌ها و قابلیت حمل بارهای متفاوت، می‌توانند برای مأموریت‌های مختلف به‌طور انعطاف‌پذیری تغییر کنند. طول این پهپادها حدود سه متر خواهد بود و با استفاده از سیستم‌های پردازشگر عمومی، امکان تغییرات آسان برای مأموریت‌های متنوع فراهم می‌شود.
👁‍🗨 غول چراغ جادو ؛ هوش مصنوعی چه اثری روی نیروی کار و پویایی‌‏‌های این بازار می‌‏‌گذارد؟ 👁‍🗨 اجماع نظر نسبی بر سر «تقابل هوش مصنوعی و انسان در بازار کار آینده» بین اقتصاددانان وجود دارد. 👁‍🗨 این گروه از پژوهشگران با توجه به شواهد تاکید می کنند که برنده بزرگ بازی هوش مصنوعی نیروهای کاری هستند که از این تکنولوژی در مسیر بهبود بهره‌‏‌وری استفاده می‌کنند. 👁‍🗨 با این‌حال این تنها تفسیر موجود پیرامون اثرات AI بر نیروهای کار اعم از یقه آبی و یقه سفید نیست و برخی معتقدند هوش مصنوعی همان غول چراغ جادو است که اگر از مهار خارج شود، قادر به هر کاری از جمله تغییر کل سیستم است. https://donya-e-eqtesad.com/newsstudios/search/?categories=52?utm_source=telegram&utm_medium=social
هوش‌مصنوعی در بازار کار ایران؛ تهدید یا فرصت؟  هوش‌مصنوعی می‌‌‌تواند به دو دسته اصلی تقسیم شود. دسته اول که برای انجام یک وظیفه خاص طراحی شده است؛ مانند شناسایی تصویر، پردازش زبان طبیعی یا بازی‌‌‌هایی مانند شطرنج و به آن هوش‌مصنوعی محدود (Narrow AI) گفته می‌شود. دسته دوم این توانایی را دارد که انواع وظایف انسان را انجام دهد و می‌توان آن را هوش‌مصنوعی عمومی (General AI) نامید. در حال حاضر، هوش‌مصنوعی عمومی هنوز تکامل نیافته است. https://donya-e-eqtesad.com/fa/tiny/news-4124849
چرا سوگیری‌های شناختی در هوش مصنوعی اهمیت دارند؟ 🧠 هوش مصنوعی، به‌عنوان بازتابی از داده‌ها و تصمیمات انسانی، ممکن است همان سوگیری‌هایی را که در ذهن انسان‌ها وجود دارد، بازتولید کند. این سوگیری‌ها، که به‌عنوان سوگیری‌های شناختی شناخته می‌شوند، می‌توانند به تصمیمات ناعادلانه و حتی تقویت نابرابری‌ها منجر شوند. 📊 چه نوع سوگیری‌هایی در هوش مصنوعی دیده می‌شود؟ 1️⃣ سوگیری داده‌ها: داده‌های آموزشی ناکافی یا غیردقیق ممکن است به پیش‌بینی‌های اشتباه منجر شوند. 2️⃣ سوگیری الگوریتمی: طراحی یا انتخاب الگوریتم‌ها می‌تواند نتایج را به‌سمت نابرابری هدایت کند. 3️⃣ سوگیری تأییدی: مدل‌ها به داده‌هایی که فرضیات موجود را تأیید می‌کنند، اولویت می‌دهند. 4️⃣ سوگیری نمایش: اگر ویژگی‌های خاصی در داده‌ها به‌اندازه کافی نمایش داده نشوند، مدل‌ها نمی‌توانند به‌خوبی تعمیم دهند. 🚨 چرا مهم است؟ این سوگیری‌ها نه‌تنها می‌توانند تصمیمات اشتباه را تقویت کنند، بلکه اعتماد عمومی به فناوری را نیز تضعیف می‌کنند. بنابراین هوش مصنوعی هیچوقت نمی‌تواند بی‌طرف باشد!!
تیتر اخبار فناوری‌ امروز /پنجشنبه اول آذر 📍جهان صنعت: ✔️هوش مصنوعی چینی زیر تیغ ترامپ ✔️«کروم» گوگل ۲۰ میلیارد دلار ارزش‌گذاری شد ✔️موشک «استارشیپ» پس از ششمین پرتاب به سکو بازنگشت ✔️یک ایرانی، مدیرعامل شبکه اجتماعی ایکس شد ✔️قدرت پردازش در یک دهه آینده یک میلیون برابر افزایش می‌یابد 📍ابرار اقتصادی: ✔️فیلترینگ شریان‌های حیاتی تجارت الکترونیکی را مسدود کرد ✔️احمدی: رونق مجدد تمبر در گرو همکاری با بخش خصوصی است ✔️بی‌اعتمادی ۶۰ درصد مردم ایران به اخبار منتشر شده توسط سلبریتی‌ها ✔️اینستاگرام قابلیت تنظیم محتوای مورد علاقه را عرضه می‌کند ✔️وعده سرمایه‌گذاری ۱۰۰ میلیون دلاری اپل برای رهایی از ممنوعیت فروش آیفون ۱۶ در اندونزی ✔️پرواز مافوق صوت با کمک اینترنت ماهواره‌ای استارلینک ✔️پرتاب آزمایشی استارشیپ با حضور ترامپ و ماسک 📍دنیای اقتصاد: ✔️پلتفرم‌های سلامت دیجیتال در انتظار توافق ✔️کسب درآمد ایکس از انتشار محتوای جعلی ✔️استارلینک بازارش را به رقیب چینی باخت ✔️اجازه اینستاگرام به کاربران برای ریست «توصیه محتوا» ✔️کروم گوگل ۲۰ میلیارد دلار ارزش‌گذاری شد 📍آرمان امروز: ✔️لزوم پایان دادن به بازار بزرگ سیاه فیلترشکن فروشی 📍آسیا: ✔️تعیین تکلیف آیفون‌های وارداتی 📍جهان اقتصاد: ✔️آیفون‌های وارد شده به زودی ریجستر می‌شوند
گوگل تب جدیدی با نام Short video به موتور جستجوی خود اضافه کرد تا کاربران به سادگی ویدیوهای کوتاه مورد نظر خود را پیدا کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویدیوی نجات خرس قطبی که با هوش مصنوعی ساخته شده، کاربران را فریب داد 🔹چند روز قبل ویدیویی از نجات خرس قطبی در شبکه‌های اجتماعی وایرال شد. اگرچه برخی آن را تحسین کردند، خشم عکاسان طبیعت را برانگیخت. این ویدیو توسط هوش مصنوعی ساخته شده و به واقعیت نیز نزدیک است، حتی برخی کاربران گمان کردند واقعی است. 🔹کلیپ ۱۵ ثانیه‌ای نجات خرس قطبی در تیک‌تاک و اینستاگرام مدام دست‌به‌دست می‌شود و فقط در تیک‌تاک بیش از ۱۲۵ میلیون بازدید داشته است. اگر این ویدیو را دقیق تماشا نکنید، ممکن است فکر کنید واقعی است اما اگر با هوش مصنوعی‌های مولد تصویر و ویدیو آشنا باشید، می‌دانید مدل‌ها معمولاً انگشت‌های دست و پا را غیرواقعی می‌سازند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصویرسازی «سوره فیل» با استفاده از هوش مصنوعی
کلمات و عباراتی که جستجوی آن‌ها در گوگل خطرناک است کارشناسان امنیت سایبری هشدار داده اند که تایپ برخی از عبارات رایج در موتور جستجوی گوگل ممکن است کاربران را در معرض خطر هک قرار دهد. به عنوان مثال، بر اساس گزارش‌های اخیر، هکر‌ها از نتایج جستجو در گوگل برای فریب دادن قربانیان سوء استفاده کرده اند؛ مثل هنگام پرسیدن سوالی مانند آیا گربه‌های بنگال در استرالیا قانونی هستند؟ https://www.yjc.ir/00bD3K
گزارش مالی جدید انویدیا؛ دو برابر شدن درآمد به‌لطف هوش مصنوعی 🔹انویدیا، که ماه گذشته به‌عنوان باارزش‌ترین شرکت جهان شناخته شد، از افزایش چشمگیر درآمد سه‌ماهه اخیر خود به‌لطف تقاضای بالا برای تراشه‌های هوش مصنوعی خبر داد. این شرکت همچنین اعلام کرد تراشه‌های سری Blackwell در وضعیت «بسیار خوبی» قرار دارند و هیچ مشکلی در آن‌ها مشاهده نشده است. 🔹درآمد انویدیا در سه‌ماهه منتهی به اکتبر با رشد ۱۰۰ درصدی نسبت به سال گذشته به ۳۵.۱ میلیارد دلار رسید؛ رقمی که بالاتر از پیش‌بینی تحلیلگران (۳۳.۲۵ میلیارد دلار) است. سود این شرکت نیز به ۱۹.۳ میلیارد دلار افزایش یافته است. 🔹انویدیا برای سه‌ماهه جاری درآمد ۳۷.۵ میلیارد دلاری پیش‌بینی کرده که اگر محقق شود، انتظارات ۳۷ میلیارد دلاری تحلیلگران را پشت سر خواهد گذاشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📝هوش مصنوعی به کلیسا رسید؛ این‌بار در نقش مسیح 🔹کلیسای سنت پیتر در لوکسرن سوئیس به تازگی از هولوگرام هوش مصنوعی مسیح برای اعترافات دینی استفاده می‌کند. 🔹این فناوری به افراد این امکان را می‌دهد که سوالات مذهبی خود را از مسیح دیجیتال بپرسند و مشاوره‌های دینی دریافت کنند. هولوگرام مسیح با استفاده از اطلاعات دینی و تعالیم کتاب مقدس، به پرسش‌هایی در زمینه‌های پیچیده‌ای همچون خشونت، اخلاق و مشکلات شخصی پاسخ می‌دهد. 🔹برخی از شرکت‌کنندگان در این تجربه از اینکه چطور دستگاه توانسته به راحتی به سوالاتشان پاسخ دهد، شگفت‌زده شده‌اند. یکی از آنها گفت: «این دستگاه خیلی راحت بود و گرچه یک ماشین است، مشاوره‌های زیادی به من داد.» 🔹با این حال، برخی منتقدان این پروژه را با اشاره به خطرات اخلاقی استفاده از هوش مصنوعی در مسائل دینی بی‌معنی می‌بینند. کلیسا این پروژه را موقت عنوان کرده و هدف اصلی آن را آغاز گفتگو درباره نقش هوش مصنوعی در دین می‌داند.
🔺 چرا مردم مطالب را بدون خواندن بازنشر می‌ کنند؟ 🔹 بر اساس یک پژوهش تازه، از هر چهار پست خبری که توسط کاربران شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته می‌شوند، سه مورد بدون خوانده شدن توسط ناشر آن بازنشر می‌شود. https://citna.ir/node/310929
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعتصاب گروهی از ربات‌ های مجهز به هوش مصنوعی 🔹 یک ربات کوچک به نام ربای، گروهی از همکارانش را در یک شرکت چینی به مقاومت علیه کار زیاد و دست کشیدن از کار ترغیب کرد.
تیتر اخبار فناوری‌ امروز /شنبه ۳ آذر 📍جهان صنعت: ✔️هوش‌مصنوعی و آینده کار و حرفه‌ها ✔️زنگ‌خطر یا نشانه فرصت؟ ✔️مزاحمت‌های تبلیغاتی که ممنوع اعلام شده اما هنوز ادامه دارد ✔️جریمه ۳۲ میلیون دلاری استرالیا بیخ گوش غول‌های شبکه اجتماعی ✔️دستیار صوتی اپل رقیب چت‌جی‌پی‌تی می‌شود 📍ابرار اقتصادی: ✔️فیلترینگ بچه‌ای بین کشش دستان دو مادر گیر کرده ✔️جایزه نوآوری آسیا به ربات پستی ایران تعلق گرفت ✔️آیفون ۱۷ ایر از آیفون ۱۶ اپل هم باریک‌تر خواهد بود ✔️عدم تحقق پیشرفت هشت درصدی اقتصاد بدون تحول دیجیتال ✔️تقاضا برای تراشه‌های هوش مصنوعی همچنان رو به افزایش است ✔️سیاست‌های سخت‌گیرانه‌ کمیسیون اروپا در قبال شرکت‌های چینی ✔️موشک‌های استار‌شیپ در سال آینده ۲۵ بار پرتاب خواهد شد ✔️رقیب چینی اینترنت ماهواره‌ای استارلینک وارد برزیل می‌شود ✔️واتس‌آپ به ویژگی تبدیل پیام‌های صوتی به متن مجهز شد 📍دنیای اقتصاد: ✔️تشدید تقابل موافقان و مخالفان رفع فیلترینگ ✔️بررسی نحوه ارائه خدمات پیامک انبوه ✔️دوره آموزشی رایگان هوش مصنوعی اوپن‌‌ای‌آی برای معلمان 📍شرق: ✔️یک صدایی استارت‌آپ‌ها برای پایان فیلترینگ 📍تعادل: ✔️واکنش‌های منفی به موافق محدودیت‌های فیلتری‌ ✔️تقویت خدمت‌رسانی از طریق پیام‌رسان‌های داخلی در دولت چهاردهم ✔️۵ همت در سال ۱۴۰۲ روی اکوسیستم استارت‌آپی‌ سرمایه‌گذاری شد ✔️نوکیا برنده قرارداد چند میلیارد دلاری در هند شد ✔️یک ایرانی مدیر مالی شبکه اجتماعی ایکس ایلان ماسک شد                 📍افکار: ✔️فرایندهای مالیات‌ستانی به سمت سیستمی شدن
کشف قابلیتی جذاب در اندروید ١۶؛ جمینای می‌تواند کنترل اپ‌ها را در دست بگیرد 🔸وب‌سایت اندروید اتوریتی متوجه قابلیت جدیدی در اندروید ١۶ شده که App functions نام دارد. با این قابلیت، توسعه‌دهندگان اپلیکیشن‌ها می‌توانند از «کارکردهای اپ‌ها» برای معرفی عملکردهای خاص به سیستم استفاده کنند. برای مثال، با قابلیت سفارش غذا می‌توانید از جمینای بخواهید برای شما از اپلیکیشنی مثل DoorDash غذا سفارش دهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساخت یک داستان کوتاه انیمیشنی در 90 دقیقه با هوش مصنوعی: 1️⃣تهیه سناریو: 15 دقیقه با ChatGPT 2️⃣ساخت تصاویر: 5 دقیقه با برنامه Story Illustrator. 3️⃣تولید ویدیوها(متحرک کردن تصاویر): 45 دقیقه با ابزار Hailuo AI. 4️⃣صوت: 10 دقیقه با ElevenLabs ضبط شده. 5️⃣ویرایش نهایی:  15 دقیقه با Inshot
«مأمور پست هستم» ترفند جدید کلاهبرداران مجازی - کلاهبردار با یک اکانت در شبکه‌های اجتماعی یا پیام‌رسان ها، پیامی با این مضمون می‌فرستد: «اسم من جعفری است. من پستچی هستم. ابلاغیه قضایی و احضاریه سوم را برایتان آوردم؛ نبودید اما چون شماره‌تان روی نامه بود برداشتم. با این کد شناسایی وارد لینک شوید و احضاریه سوم را ببینید.» - وقتی فرد بر روی لینک ارسالی کلیک می‌کند بدافزار روی گوشی‌اش نصب می‌شود و برای تمام مخاطبان وی همین پیام به همراه لینک ارسال می‌شود؛ اگر فرد شماره کارت و اطلاعات دیگری وارد کند هم بلافاصله حسابش را خالی می‌کنند.
🔵  هوش مصنوعی چگونه وارد زندگی روزمره ما شد؟ 🔹شاید برنامه‌ای که بیشتر مردم از آن استفاده می‌کنند دستیارهای دیجیتال باشد. اگر گوشی هوشمند یا لپ‌تاپ دارید، احتمالا تا به‌حال از نرم‌افزار دستیار دیجیتال استفاده می‌کنید. برخی از محبوب ترین دستیارهای دیجیتال عبارتند از سیری، الکسا، کورتانا و دستیار گوگل. 🔹موتورهای جستجو یکی دیگر از کاربردهای محبوب هوش مصنوعی هستند. از الگوریتم‌های هوش مصنوعی برای بهبود و نشان دادن نتایج بهتر استفاده می‌شود. 🔹پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی یکی دیگر از روش‌های محبوب تعامل مردم با هوش مصنوعی است. 🔹بسیاری از پلتفرم‌های خرید آنلاین و تجارت الکترونیکی از هوش مصنوعی برای ساده‌سازی تجربه مشتریان خود استفاده می‌کنند، از جمله توصیه‌های شخصی‌سازی شده محصول بر اساس خریدهای قبلی یا پروفایل مشتری، و بهینه‌سازی قیمت بر اساس عرضه، تقاضا یا خریدهای گذشته. https://B2n.ir/q59962
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قابلیت جدید Expand در هوش مصنوعی ویدیویی Runway استارتاپ هوش مصنوعی Runway از قابلیت جدید Expand Video در مدل هوش مصنوعی Gen-3 Alpha رونمایی کرد. این قابلیت به شما امکان می‌دهد با تولید و گسترش محیط اطراف ویدیوی اولیه خود، ابعاد آن را ‌تغییر دهید. قابلیت Expand Video به‌تدریج عرضه می‌شود و به‌زودی در دسترس همه قرار خواهد گرفت. Runwayml.com
تیتر اخبار فناوری‌ امروز /یک‌شنبه ۴ آذر 📍دنیای اقتصاد: ✔️تحلیل مدل‌های زبانی از سند ملی هوش مصنوعی ✔️گوگل و اپل در انگلیس به دردسر افتادند ✔️استارشیپ سال آینده میلادی ۲۵ بار به فضا پرتاب می‌شود ✔️وزیر ارتباطات: ر‌فع فیلترینگ در دست اقدام است ✔️اکثر اعضای شورای عالی فضای مجازی با رفع فیلترینگ مخالفند ✔️عضو کمیسیون صنایع: امنیت شبکه در کشور، متولی مشخصی ندارد 📍ابرار اقتصادی: ✔️عدالت اداری پلتفرم‌های عرضه دارو را قانونی دانست ✔️تصویب قانون 《حمایت از داد‌ها》 راهی برای اجرای حکمرانی ✔️پروژه فیبر نوری توجیه اقتصادی ندارد ✔️وزیر ارتباطات: تحقق دولت الکترونیک، هدف مشترک دولت و برنامه هفتم توسعه 📍جهان صنعت: ✔️از اشتراک امن داده تا توسعه GPU ✔️نگاه دولت چهاردهم در وزارت ارتباطات، توسعه دیپلماسی فناوری است ✔️کشف ۳ کهشکان غول‌پیکر سرخ توسط تلسکوپ جیمزوب ✔️ممنوعیت آیفون صرفه‌جویی اقتصادی مورد انتظار را رقم نزد
اریک اشمیت مدیرعامل سابق گوگل : -در آینده بهترین دوست یک کودک لزوماً انسان‌ها نخواهند بود. -رهبران دنیای فناوری باید استانداردهایی را به‌منظور ایمن‌سازی دنیای هوش مصنوعی شکل دهند - هوش مصنوعی شیوه آموزش‌دادن به کودکان را تغییر می‌دهد و فرهنگ و نگاه آنها به جهان در آینده توسط هوش مصنوعی شکل می‌گیرد
تیتر اخبار فناوری‌ امروز /دوشنبه ۵ آذر 📍جهان صنعت: ✔️اینترنت ایران در مسیر فروپاشی! ✔️قدرت‌نمایی آلت‌کوین‌ها در برابر «بیت‌کوین» ✔️همکاری جهانی در فناوری در دوران ترامپ ادامه می‌یابد ✔️«تیک‌تاک» دست به دامن «ایلان ماسک» شد ✔️حمایت مالی«اوپن ای‌آی» از پژوهش در زمینه اخلاق هوش مصنوعی 📍ابرار اقتصادی: ✔️ضرر ۵۰ هزار میلیارد تومانی فیلترینگ به ارتباطات کشور ✔️ارتقای سیستم تجزیه هوشمند مرسولات پستی ✔️۲ درصد از مالیات کشور برای توسعه فناوری هزینه می‌شود ✔️انتظارات برای حضور بخش خصوصی در صنعت فضا 📍آرمان ملی: ✔️«اینترنت طبقاتی» یا طرح صیانت؟
📝 شبیه‌سازی شخصیت انسان با هوش مصنوعی تنها در دو ساعت دانشمندان توانسته‌اند با هوش مصنوعی، شخصیت افراد را تنها در دو ساعت شبیه‌سازی کنند؛ تحولی نوآورانه با فرصت‌ها و چالش‌های اخلاقی گسترده. تیمی از محققان دانشگاه استنفورد و گوگل دیپ‌مایند اعلام کرده‌اند هوش مصنوعی اکنون می‌تواند شخصیت یک فرد را تنها در دو ساعت به‌ طور دقیق شبیه‌سازی کند. این پیشرفت شگفت‌انگیز، راه را برای تحولات علمی و اجتماعی هموار کرده، اما نگرانی‌های عمیقی در زمینه اخلاقی و امنیتی نیز به همراه داشته است. شبیه‌سازی شخصیت چگونه انجام می‌شود؟ در این پژوهش، ۱۰۵۲ شرکت‌کننده طی مصاحبه‌ای دوساعته به سوالاتی درباره زندگی شخصی، دیدگاه‌های اجتماعی و رفتارهای خود پاسخ دادند. پاسخ‌های آنها به اسکریپتی تبدیل شد که مدل‌های هوش مصنوعی به نام «عامل‌های شبیه‌سازی» را آموزش می‌داد تا ویژگی‌های شخصیتی و رفتارهایشان را بازتولید کنند. برای سنجش دقت این شبیه‌سازی، عامل‌های هوش مصنوعی و افراد واقعی به انجام تست‌های شخصیتی و بازی‌های رفتاری مشابه پرداخت و پاسخ‌های آنها با هم مقایسه شد. نتایج نشان داد عامل‌های شبیه‌سازی با دقت ۸۵ درصد توانستند پاسخ‌های مشابه با افراد واقعی ارائه دهند. کاربردهای پژوهشی جون سونگ پارک، محقق اصلی این مطالعه، توضیح داد این فناوری می‌تواند انقلابی در تحقیقات علوم اجتماعی به پا کند. با استفاده از شخصیت‌های شبیه‌سازی‌شده، محققان می‌توانند آزمایش‌هایی با مقیاس بزرگ‌تر و بدون هزینه‌های بالای جذب شرکت‌کنندگان واقعی انجام دهند. علاوه بر این، این فناوری اجرای سناریوهایی را امکان‌پذیر می‌کند که انجام‌شان با افراد واقعی به دلیل محدودیت‌های اخلاقی یا لجستیکی دشوار است. شمشیری دولبه در حالی که این فناوری امکانات بی‌نظیری ارائه می‌دهد، اما نگرانی‌های جدی درباره حریم خصوصی و سوءاستفاده از شخصیت‌های شبیه‌سازی‌شده در میان است. امکان شبیه‌سازی شخصیت انسان‌ها، خطراتی مانند سرقت هویت و استفاده‌های مخرب را به همراه دارد. از سوی دیگر، نیاز به داده‌های کم برای شبیه‌سازی دقیق، دسترسی به این فناوری را آسان‌تر می‌کند و احتمال سوءاستفاده را افزایش می‌دهد. برخلاف شرکت‌هایی که برای ساخت شخصیت‌های دیجیتال به حجم زیادی از داده‌ها نیاز دارند، این فناوری تنها با دو ساعت اطلاعات می‌تواند شخصیت یک فرد را شبیه‌سازی کند. تهدید جدید کلاهبرداری‌های دیپ‌فیک با پیشرفت فناوری، کلاهبرداری‌های دیپ‌فیک می‌توانند با اضافه شدن شبیه‌سازی شخصیت خطرناک‌تر شوند. امکان ساخت شخصیت‌های دیجیتالی که رفتار و گفتار افراد واقعی را تقلید می‌کنند، شناسایی این کلاهبرداری‌ها را دشوارتر خواهد کرد.
📝ایلان ماسک:هوش مصنوعی به‌زودی پزشکان و وکلا را با اختلاف زیاد شکست می‌دهد «ایلان ماسک»، مدیرعامل تسلا و اسپیس‌ایکس، پیش‌بینی می‌کند هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو خواهد زد؛ این اظهارنظر ماسک در واکنش به پژوهشی مطرح شده که نشان می‌دهد مدل هوش مصنوعی GPT-4 در تشخیص بیماری‌ها از متخصصان بهتر عمل می‌کند. محققان مرکز پزشکی در بوستون در پژوهش جدیدی متوجه شدند پزشکانی که از GPT-4 در تشخیص بیماری کمک می‌گرفتند، فقط اندکی بهتر از پزشکانی بودند که از این چت‌بات استفاده نمی‌کردند. اما در کمال تعجب، مشخص شد ChatGPT خود به‌تنهایی بهتر از پزشکان عمل می‌کند. ایلان ماسک نیز ضمن اشاره به یافته‌های این پژوهش در ایکس گفت: «هوش مصنوعی به‌زودی پزشکان و وکلا را با اختلاف زیادی شکست خواهد داد و درنهایت همه انسان‌ها تقریباً در همه‌چیز [از هوش مصنوعی شکست خواهند خورد]. ما می‌توانیم موجود پشتیبان بیولوژیکی برای هوشمندی باشیم؛ زیرا کمتر از سیلیکون شکننده‌ایم و شاید به‌عنوان منبعی برای اراده باقی بمانیم.»
💥چالشی با نام رمزارز تتر برای اقتصاد کشور 💥 با اعمال تحریم های ظالمانه بین المللی و متاثر شدن شرایط اقتصادی کشور از آن، سرمایه گذاران در بازارهای مالی به منظور حضور در چرخه تجارت جهانی اقدام به استفاده از ابزارهای واسطه ای کردند تا بتوانند اثرات محدودیت های ایجاد شده را تا حدودی کمرنگ کنند. یکی از این ابزارها رمزدارایی ها یا همان ارزهای دیجیتال است که استفاده از آنها چالش های زیادی را به همراه داشته است. 💥یکی از انواع رمزارز که فراگیری استفاده از آن عامل بحران های مالی در کشور شده و نیازمند آگاهی کاربران در زمینه تبعات استفاده از آن است، رمزارز تتر می باشد. 💥این رمزارز با ادعاهایی همانند شفافیت، متمرکز بودن و امنیت سرمایه گذاری مورد استفاده قرار میگیرد، در حالی که ریسک سپرده گذاری در آن بالا بوده و از این حیث تفاوت زیادی با سایر رمزارزها ندارد. چرا سرمایه گذاری بر روی تتر خطرناک است؟ https://iranhoshdar.ir/fraud-80/
کاربران اینستاگرام به‌زودی می‌توانند پیشنهادهای الگوریتم اکانت خود را ریست کنند 🔸اینستاگرام درحال تست قابلیتی است که به کاربران اجازه می‌دهد پیشنهادهای الگوریتم خود را ریست یا بازنشانی کنند. این قابلیت به کاربرانی که پیشنهادهای مناسبی در فید خود دریافت نمی‌کنند، کمک می‌کند محتواهای مرتبط‌‌تری ببینند. 🔸به گفته متا، بعد از عرضه جهانی این قابلیت در آینده نزدیک، کاربران اینستاگرام در بخش تنظیمات اپلیکیشن خود می‌توانند محتوای پیشنهاد شده را بازنشانی کنند. متا می‌گوید که چنین قابلیتی مثل یک شروع جدید برای کاربران است و فرصتی برای تنظیم مجدد پیشنهادهای برنامه را برای آنها فراهم می‌کند.