eitaa logo
لغزشگاه
21.6هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
1.1هزار ویدیو
314 فایل
مهارت های مواجهه هوشمندانه با فضای مجازی ارتباط با ادمین: @h_etesami1979
مشاهده در ایتا
دانلود
سال پربار برای توسعه‌دهندگان؛ آمار ۱۱۴.۹ میلیاردی دانلود اپلیکیشن در سال ۲۰۱۹ آمار دانلود اپ ها در دوازده ماه گذشته با ۹.۱ درصد رشد، به ۱۱۴.۹ میلیارد رسید که سهم اپ استور و گوگل پلی به ترتیب ۳۰.۶ و ۸۴.۳ میلیارد دانلود بوده است.
نیروهای مسلح ابعاد مختلف سقوط هواپیمای اوکراینی اعم از هک، نفوذ و جنگ سایبری را بررسی می‌کنند دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: نیروهای مسلح در ابعاد مختلف اعم از هک، نفوذ و جنگ سایبری مشغول بررسی موضوع هواپیمای اوکراینی هستند و تحقیقات ادامه دارد. علی شمخانی در پاسخ به این سوال که برخی علت‌های دیگری را سبب سقوط دلخراش هواپیمای اوکراینی می‌دانند، اظهار کرد: «نیروهای مسلح ابعاد مختلف سقوط هواپیما اعم از هک، نفوذ و جنگ سایبری را بررسی می‌کنند و تحقیقات ادامه دارد».
زیلینک، ابزاری ساده‌ برای نمایش اطلاعات شخصی در شبکه‌های اجتماعی: زیلینک ابزار رایگان ایرانی است که به کاربران امکان می‌دهد تا اطلاعات شخصی خود را با ظاهری بهینه‌سازی‌شده در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارند. بخش اطلاعات شخصی یا Bio در شبکه‌های اجتماعی خصوصا اینستاگرام و توییتر، اهمیت بالایی برای کاربران شخصی و تجاری سرویس‌ها دارد. افراد و سازمان‌هایی که عضو این شبکه‌ها هستند، اطلاعات کلی تماس را در بخش توضیحات وارد می‌کنند. اکثر کاربران تمایل دارند تا حداکثر اطلاعات ارتباطی ممکن را در بخش مشخصات وارد کنند، چون شبکه‌های اجتماعی را مانند کانال‌هایی برای ارتباط هرچه بیشتر با مخاطب و جذب مشتری می‌دانند. بخش مشخصات اینستاگرام و توییتر، محدودیت‌های متعددی همچون تعداد کاراکتر، تعداد لینک و موارد دیگر دارد. سرویس‌های متعددی راه‌اندازی شده‌اند که با ارائه‌ی یک لینک به کاربر و ثبت آن در بخش مشخصات، به‌نوعی محدودیت‌ها را از بین می‌برند. ازمیان سرویس‌های داخلی و رایگان می‌توان به زیلینک (ZLink) اشاره کرد. زیلینک ابزار رایگانی است که یک صفحه‌ی اختصاصی با لینک منحصربه‌فرد را در اختیار کاربران قرار می‌دهد تا اطلاعات شخصی موردنظر شامل عکس، توضیحات، لینک‌های کاربردی، راه‌های تماس و موارد دیگر را در یک صفحه با طراحی ساده به مخاطبان نمایش دهند. کاربران زیلینک پس از ثبت‌نام و دریافت لینک اختصاصی می‌توانند به‌جای یک لینک در بخش مشخصات شبکه‌های اجتماعی، پلی به لینک‌ها و صفحات متعدد خدمات ایجاد کنند. کاربر می‌تواند مواردی همچون شماره‌ی تماس، وب‌سایت، فروشگاه اینترنتی، محصولات،‌ پروفایل در شبکه‌های دیگر و موارد مشابه را در صفحه‌ی زیلینک خود وارد کند و درنهایت لینک اختصاصی را در بخش مشخصات به اشتراک بگذارد. طراحی زیلینک به‌گونه‌ای است که در زمان مشاهده با گوشی‌های هوشمند، بهترین نمایش صفحه‌ی شخصی را ارائه کند. فروشگاه‌هایی که از شبکه‌های اجتماعی برای جذب مخاطب و ارتباط با آن‌ها بهره می‌برند، بهترین کاربران بالقوه برای زیلینک هستند. آن‌ها می‌توانند در بخش مشخصات صفحه‌ی اینستاگرام یا توییتر خود، لینک زیلینک را وارد کرده و به‌راحتی اطلاعات تماس، آدرس یا موارد دیگر را در آن طراحی کنند. تفاوت اصلی زیلینک با سرویس‌های مشابه خارجی مانند Linktree یا Link.bio، در رایگان بودن آن است. سرویس‌های خارجی در بخش رایگان خود محدودیت تعداد لینک یا موارد دیگر دارند، اما در طراحی رایگان زیلینک، کمترین محدودیت به چشم می خورد. به‌علاوه طراحی بومی آن برای کاربر ایرانی چشم‌نواز‌تر به‌نظر می‌رسد.
آموزش جنگ اطلاعاتی در مرکز تعالی سایبری: مرکز تعالی سایبری نیروی زمینی آمریکا قصد دارد با تمرکز روی جنگ اطلاعاتی، جنگ‌افزارهای الکترونیک و سایبری را به نیروهای خود آموزش دهد. فرماندهی سایبری نیروی زمینی (Army Cyber Command) قصد دارد روی محیط جنگ اطلاعاتی تمرکز کند. به همین منظور مرکز تعالی سایبری نیروی زمینی (Army’s Cyber Center of Excellence) در جورجیا، به کارمندان خود به خصوص نیروهای عملیات اطلاعاتی شروع به آموزش جنگ‌های سایبری و الکترونیکی کرده است. پاول کرافت (Paul Craft)، فرمانده مدرسه سایری فورت گوردون (Fort Gordon)، گفت: ما چندین ماه است که روی این موضوع فکر می‌کنیم که چگونه می‌توان رویدادهای عملیات اطلاعاتی را با مسائل دفاعی، تهاجمی و عملیاتی جنگ‌افزارهای سایبری و الکترونیکی ادغام کنیم. مقامات فرماندهی سایبری نیروی زمینی، اعلام کردند آن‌ها قصد دارند نام و تمرکز اصلی سازمان را با تأکید بیشتر روی جنگ‌افزارهای اطلاعاتی تغییر دهند. مدرسه سایبری مرکز یاد شده نیز نقطه عطف این دگرگونی محسوب می‌شود. تاد بودرو (Todd Boudreau)، جانشین فرمانده مدرسه سایبری توضیح داد: مرکز تعالی سایبری در حال انجام نوسازی‌هایی به منظور انجام عملیات در محیط‌های اطلاعاتی است. بودرو افزود، فرماندهان نیروی زمینی اقدام یاد شده در را به وسیله ادغام با دیگر مراکز تعالی انجام می‌دهند. کرافت اظهار کرد مقامات مدرسه هم‌اکنون در حال ایجاد گروهی از مربیان و طراحی یک برنامه درسی به‌منظور تربیت متخصصان جنگ سایبری و الکترونیک هستند. بخش عظیمی از این برنامه تحصیلی مستقیماً از آموخته‌های نیرو‌های عملیاتی الگو گرفته شده است. همچنین شامل ترکیبی از عملیات‌های فضای سایبری و اطلاعاتی و جنگ الکترونیک می‌شود. جانشین فرمانده مدرسه سایبری شرح داد، مرکز سایبری به منظور آموزش همه نیروی‌های عملیاتی با دیگر بخش‌های نیروی زمینی همکاری خواهد کرد. بیشتر این نیروها شامل حوزه‌های سنتی مانند پیاده‌نظام و ناوگان زرهی می‌شود.
رد پای نفوذی های داخلی با وجود تاکید رهبر معظم انقلاب بر ابهامات موجود در سقوط هواپیمای اوکراینی، فشارهای وارد شده منجر به لغو جلسه آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران برای بررسی علت این سانحه شد
♦️اینستاگرام آیکن اختصاصی IGTV را حذف می‌کند ✍️زمانی که اینستاگرام از IGTV رونمایی کرد، انتظار داشت تا با ویدیوهای طولانی‌تر مخاطبین را برای زمان بیشتری در برنامه خود نگه دارد، اما اوضاع بر خلاف انتظار این شبکه اجتماعی پیش رفت و کمتر کسی حداقل از بخش اختصاصی آن استفاده کرد. از همین رو این کمپانی فیسبوک عنوان کرده که آیکن اختصاصی آن را از برنامه اصلی حذف می‌کند. ✍️بر اساس گفته‌های سخنگوی فیسبوک، افراد خیلی کمی به صورت مستقیم وارد بخش IGTV می‌شوند و اکثرا ترجیح می‌دهند ویدیو‌های این بخش را داخل فید اصلی، تب اکسپلور، پروفایل شخص مورد نظر یا حتی داخل خود برنامه اختصاصی IGTV مشاهده کنند. البته این اولین بار نیست که نگرانی‌ها در رابطه با این بخش بحث‌برانگیز اینستاگرام ابراز می‌شود.
راه‌اندازی یک شبکه اجتماعی امنیت سایبری در اسرائیل به گفته اداره سایبری ملی اسرائیل (INCD)، این دولت یک شبکه اجتماعی امنیت سایبری را برای اشتراک اطلاعات مربوط به حملات سایبری با هدف حفاظت از شرکت‌ها و دیگر سازمان‌ها راه‌اندازی کرد. اداره سایبری ملی اسرائیل اعلام کرد که این شبکه موسوم به سایبرنت (Cybernet) اولین در نوع خود در جهان با هدف اشتراک مطمئن و ایمن اطلاعات مربوط به حملات سایبری و مقابله با آنها محسوب می‌شود. آژانس خبری شینهوآ گزارش داد که سایبرنت با همکاری اداره سایبری ملی اسرائیل و شرکت‌ها و سازمان‌های اسرائیلی و جامعه سایبری محلی و بین‌المللی ایجاد شده است و 1000 متخصص سایبری از جمله تحلیلگران، محققان و مدیران امنیت اطلاعات را دربرمی‌گیرد. شبکه جدید مانند یک شبکه اجتماعی ساخته شده که در آن هر کاربر مشخصات مخصوصی دارد و می‌تواند اطلاعات را حتی به صورت ناشناس ارسال کند. کاربر همچنین می‌تواند برای دریافت عکس لحظه‌ای از حملات در بخش خود و به‌طور کلی در اراضی اشغالی اطلاعات کسب کند. اطلاعات به اشتراک گذاشته شده به اعضا در بررسی حمله به سازمانشان و اقدامات لازم برای مقابله سریع با حمله کمک کند. این شبکه امکان مشاهده گزارش‌ها و هشدارها، دریافت به‌روزرسانی در مورد رویدادهای مهم جهان، شرکت در گروه‌های داخلی بحث و گفتگو، گرفتن عکس مربوط به نقاط ضعف و هشدارهای اخیر، مشاهده گزارش رسیدگی به رویدادهای یک سازمان و موارد دیگر را فراهم می‌کند. گزارش‌ها سپس به مرکز واکنش اضطراری رایانه‌ای اداره سایبری ملی اسرائیل در جنوب شهر بئرشبع اسال و از آنجا به شرکت‌های ذی‌ربط انتقال داده می‌شوند. به گفته اداره سایبری ملی اسرائیل، حمله‌ای که به عنوان مثال در یک بانک خاص آغاز شده سریع به بانک‌های دیگر اسرائیل و سراسر جهان گزارش داده می‌شود. اشتراک اطلاعات از زمان شروع حمله به آمادگی لازم در آن زمان کمک می‌کند.
سرمایه‌گذاری 20 میلیون دلاری هواوی برای کنار زدن گوگل: پس از داستان تحریم هواوی توسط دولت آمریکا و قطع همکاری این شرکت به صورت موقت با شرکت‌های آمریکایی، موعد آن رسیده بود که هواوی در صنعت نرم‌افزار نیز تحولی ایجاد کند. ایجاد پلتفرم جدید یکی از نیازهای اصلی این حرکت است که هواوی قصد دارد سرمایه‌گذاری گسترده‌ای را در این زمینه ترتیب دهد. هواوی قصد دارد اپ استور مخصوص خود را بسازد تا به این ترتیب تحریم‌های تجاری آمریکا را دور بزند. این تحریم‌ها به کاربران موبایل‌های هواوی اجازه نمی‌دهد از نرم افزار اندروید گوگل استفاده کنند. درهمین راستا هواوی تصمیم دارد با سرمایه گذاری ۲۰ میلیون پوندی توسعه دهندگان برنامه در انگلیس و ایرلند را تشویق کند برنامه‌هایی برای App Gallery هواوی بسازند. همچنین توسعه دهندگان برنامه که تا پایان ژانویه ۲۰۲۰ اپلیکیشنی در اپ استور آپلود کنند، ۲۰ هزار پوند پاداش دریافت می‌کنند. یکی از موارد تمرکز هواوی حفظ کاربران خود است. هواوی تصمیم دارد اپ استور خود را به سومین اکوسیستم بزرگ موبایل در سراسر جهان تبدیل کند. بستر Gallery App هواوی روی ۶۰۰ میلیون موبایل در ۱۷۰ کشور جهان نصب شده است. البته در حال حاضر مشکل هواوی آن است که توسعه دهندگان اپ را وادار کند اپلیکیشن‌هایی برای اکوسیستم جدید بسازند.
چگونه میخواهند ایران را لیبی کنند؟ ویدیو این خانم در آمریکا غوغا به پا کرده. به قول فرنگی‌ها ویروسی شده و همه دارند آن را به هم میفرستند. با ده میلیون بازدید، پربیننده‌ترین ویدیوی شبکه‌های اجتماعی آمریکا بوده و موثرترین محتوای فضای مجازی در شکل‌دهی افکار عمومی آمریکا درباره ترور سردار سلیمانی. این خانم در ویدیوی پنج دقیقه‌ای که از اتاق نشیمن خانه‌اش ساخته به جامعه آمریکا میگوید گول حرف رسانه‌های چپ و لیبرال آمریکا در غیرقانونی خواندن ترور سلیمانی را نخورند. خودش را «یک ایرانی» که جامعه ایران را دقیق میشناسد معرفی میکند و به عنوان نماینده مردم ایران میگوید: مردم ایران سلیمانی را تروریست میدانند و از ترور او و از کار ترامپ عمیقا خوشحالند. حالا سایت بازفید، یکی از مهمترین سایتهای خبری آمریکا ثابت کرده، این خانم، ساغر کسرایی، یک ایرانی-آمریکایی معمولی که از اتاق نشیمنش با موبایلی ساده‌ برای آگاهی آشنایان فیلم گرفته نیست. او کارمند شرکت تگزاسی لیندن سلوشن، لابی رسمی ارتش آزاد لیبی بوده. و ارتش آزاد همان گروه مسلحی است که لیبی را جهنم کرده و یکی از دلایل برپا شدن بازارهای برده فروشی در این کشور. متن ویدیوی ساغر کسرایی بسیار روان و ساده نوشته شده. مثل حرف زدن یک ادم معمولی و دلسوز. ولی وقتی متن را تحلیل میکنی میفهمی حرفه‌ای است و هر کلمه‌اش احساسات مخاطب را هدف میگیرد. ویدیو به صورت عامدانه آماتور ساخته شده تا اعتماد مخاطب را جلب کند. و در نهایت حنجره‌ای ایرانی اجاره شده تا به نمایندگی از کل ایرانیان حرف بزند. و البته بازیگری «زن» انتخاب شده تا ایجاد صمیمیت کند. جنگ رسانه‌ای اینگونه از سد شکاکیت و نگاه انتقادی ما عبور میکند مراقب باشید. به ویژه در شبکه‌های اجتماعی. طبیعی‌ترین چیزهایی که می‌بینید احتمالا ساخته حرفه‌ای ترین گروه‌های متخصص جنگ روانی و جنگ رسانه‌ای هستند. مراقب باشید. پروژه‌شان همان پروژه لیبی کردن ایران است. لعنتی ها حتی بازیگران و کارمندان پروژه‌شان را عوض نکرده‌اند.
اسماعیل حقی پکین، رئیس سابق اطلاعات ستاد فرماندهی نیروهای مسلح ترکیه در مصاحبه با کانال تلویزیونی A Haber ترکیه و در برنامه Yaz Boz اظهار داشت: در رابطه با سقوط هواپیمای اوکراینی، سپاه پاسداران نباید خطای انسانی را می پذیرفت و سقوط را بعهده می گرفت، من یقین دارم این هواپیما توسط جنگ الکترونیک ارتش آمریکا سقوط کرده است. در ترکیه و در عملیات نجات در سال ۱۹۷۴، آمریکا با همین شیوه باعث سقوط یک هواپیما شده و در همین مدت اخیر هم آمریکا باعث شد ارتش سوریه یک هواپیمای روس را با موشک کروز اشتباه بگیرد و آن را منهدم کند. من از سپاه و ارتش ایران و دولت ایران می خواهم علیه این اقدام جنایتکارانه آمریکا شکایت کنند. آمریکا با ترور ژنرال سلیمانی و با جنایت سقوط هواپیمای اوکراین قصد دارد جنگ داخلی در ایران راه بیاندازد و این برای من قطعی است و تعجب می کنم چرا قوای مسلح ایران به این موضوع توجه نمی کنند!
🔥 واتس‌اپ محبوب‌‎ترین اپلیکیشن در سال ۲۰۱۹ شد نزدیک به ۱۱۵ میلیارد دانلود اپلیکیشن در سال گذشته انجام گرفته که حاکی از رشد سالانه ۱ /۹ درصدی آن نسبت به سال ۲۰۱۸ است. در این میان، سهم اپ‎استور(فروشگاه برنامه موبایلی اپل) ۶/ ۳۰ میلیارد دانلود و سهم گوگل پلی ۳/ ۸۴ میلیارد دانلود بوده است. البته این رشد در فصل پایانی سال ۲۰۱۹ نیز قابل توجه بوده به‌طوری که در این مدت تعداد دانلودها با رشد ۷/ ۴درصدی نسبت به مدت مشابه در سال گذشته از مرز ۵/ ۲۸ میلیارد دانلود فراتر رفت.