eitaa logo
لغزشگاه
21.3هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
1.1هزار ویدیو
313 فایل
مهارت های مواجهه هوشمندانه با فضای مجازی ارتباط با ادمین: @h_etesami1979
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید: یکی از شاخص های دستیابی به مهارت «سواد رسانه ای» اخذ «رژیم مصرف رسانه ای» است ؛ به این معنی که از سفره رنگین رسانه هایی که پیش روی ماست چه میزان مصرف کنیم؛ برای این موضوع میتوان چند راهکار عملی پیشنهاد داد. لطفاً «رژیم مصرف رسانه ای» را به شنبه موکول نکنید!
📍معدن یا اینستاگرام؛ ورود کودک آزاد 🔻دختر ۱۸ساله اتریشی به محض رسیدن به سن قانونی از پدر و مادر خود به علت انتشار عکس‌هایش در فیس‌بوک شکایت کرد. او انتشار این عکس‌ها را شرم‌آور و نقض حریم شخصی خود خواند. این خبر را دیلی میل منتشر کرد و وکیل این دختر گفت، شانس موکلش برای پیروزی در دادگاه، زیاد است. نکته قابل توجه در این گزارش این است که هدف والدین دختر اتریشی، از انتشار تصاویر دخترشان کسب درآمد نبود. حال سؤال مهم اینجاست که وضعیت حقوقی استفاده تجاری از کودکان چه به وسیله والدین و چه افراد دیگر، چیست؟ 📌 مطالعه مطلب کامل در لینک: 🔗 http://bashgah.net/go/po8h7/
چگونه اخبار جعلی در اینترنت را تشخیص دهیم؟ در نوامبر ۲۰۱۶ پژوهشگران دانشگاه استنفورد هشدار دادند که : بسیاری از دانشجویان آمریکا توانایی تشخیص "گزارش‌خبری"، "مقاله فنی" و "آگهی خبری" را از هم ندارند. این کمبود سواد رسانه‌ای می‌تواند پیامدهای ناگواری داشته باشد. ◀️ اگر می‌خواهید توانایی خود را در تشخیص خبر درست از شایعه و خبرهای ساختگی تقویت کنید باید این ۵ پرسش را در هنگام خواندن خبر از خود بپرسید. 1️⃣ خبر را چه کسی نوشته است؟ 👈 در خبر درست همیشه نامی واقعی از یک خبرنگار یا روزنامه‌نگار واقعی، که قابل پیگیری باشد به عنوان مرجع و منبع خبر گفته می‌شود ولی در خبرهای ساختگی، شایعه یا تبلیغاتی، چنین چیزی وجود ندارد. وقتی نام نویسنده یا گوینده‌ را در خبر می‌بینید حتما بیوگرافی او را نیز دنبال کنید. 🔸 این‌گونه درمی‌یابید که آیا این "گزارش خبری" است و یک خبرنگار به قصد اطلاع رسانی آن را نوشته است یا یک "مقاله‌ی فنی" است که یک کارشناس مطلع از موضوع خبر، آنرا نوشته است یا اینکه چیز دیگری از قبیل تبلیغات، شایعه یا خبر ساختگی است! 2️⃣ خبر چه چیزی می‌خواهد بگوید؟ 👈خبر واقعی وقتی درباره موضوعی جنجالی باشد معمولا آنرا به نقل از منابع واقعیِ معتبر که قابل پیگیری باشند، می‌گوید. درحالی‌که خبر ساختگی منبع دروغین، آدرس اینترنتی ساختگی، عنوان کلی غیرقابل پیگیری، یا با استناد به مطالب مشابه غلط انداز دیگر می‌گوید که با اندکی کندوکاو و ژرف‌نگری، نادرستی آن قابل تشخیص است. 3️⃣ خبر چه زمانی منتشر شده است؟ 👈حتما به تاریخ انتشار خبر دقت کنید اگر به کلمه‌های "خبر فوری" در خبر بر می‌خورید بیشتر دقت کنید زیرا احتمال ساختگی بودن یا تبلیغاتی بودن آن بیشتر است. 4️⃣ خبر در کجا منتشر شده؟ 👈 خبر درست و مهم، حتما در خبرگزاری‌ها و سایت‌های مشهورِ دارای اعتبار نیز منتشر می‌شود. اگر خبر را برای نخستین باردر شبکه‌های اجتماعی می‌بینید باید پیش از بازنشر و فرستادن آن برای دیگران، تلاش کنید تا درستی آن را بیازمایید. 5️⃣ از خواندن خبر چه احساسی به شما دست می‌دهد؟ 👈 خبر ساختگی مثل همه‌ی تبلیغات دیگر برای برانگیختن احساس شما طراحی شده است. پس اگر با خواندن خبری بسیار ناراحت شدید، دِرَنگ کنید و نفس عمیقی بکشید. 💠ادعایی که در خبر وجوددارد را دست کم در سه خبرگزاری یا رسانه‌ی معتبر تحقیق کنید و سپس تصمیم بگیرید که خبر را ساختگی یا واقعی به حساب آورید. 💠نباید همه‌چیزرا زود باور کرد. هیچ چیزی بهتراز تفکرانتقادی در روبرو شدن با خبر نیست. 💠 اگر ۵ پرسش بالا را در خواندن خبرها رعایت کنید به تدریج مهارت های خود در تشخیص اخبار صحیح از خبرهای جعلی را افزایش می‌دهید.
⭕️ ریپلای استوری با فایل گیف با دریافت آپدیت اینستاگرام امکان ریپلای استوری با فایل گیف برای شما فراهم خواهد شد. این موضوع توسط اینستاگرام در توییتر اعلام شده است و کاربران از آن استقبال زیادی کرده اند.
بیشترین فرار مغزها برخلاف تبلیغات رسانه‌های ضدایرانی و تصویرسازی ذهنی منفی آنان از ایران، بیشترین فرار مغزها در جهان متعلق به ایران نیست بلکه ۱۰ کشور زیر بیشترین فرار مغزها را به نام خود ثبت کردند: هائتی ونزوئلا بوسنی کروواسی رومانی یمن مولداوی مقدونیه صربستان
درس ها و عبرت ها در ماجرای بیعت همافران با امام(ره): 🔸رهبر انقلاب، صبح امروز: نیروی هوایی در دوران پهلوی، یکی از نزدیک‌ترین نیروها به مرکز قدرت و به دربار و به آمریکایی‌ها بود. خب ما از این حادثه باید عبرت بگیریم؛ درسهایی دارد، عبرتهایی دارد. 🔸اوّلین درسی که خوب است ما به آن توجّه داشته باشیم این است که رژیم طاغوت از جایی ضربه خورد که انتظار آن را نداشت؛ همچنانی که خداوند در قرآن راجع ‌به یهود بنی‌النّضیر میفرماید که «فَاَتاهُمُ اللّهُ مِن حَيثُ لَم يَحتَسِبُوا»؛ از جایی خدای متعال به سمت اینها هجوم آورد که انتظارش را نداشتند. نیروی هوایی با فرماندهان آن‌چنانیِ وابسته، با شرایط ویژه‌ای که این نیرو همیشه در آن دوره داشته است ــ [یعنی] ارتباط و اتّصال شدید به آمریکایی‌ها و مدیران آمریکایی و آموزشگاه‌های آمریکا و مانند اینها ــ ناگهان در حسّاس‌ترین موقع به نفع انقلاب وارد میدان میشود که اوّلش روز نوزدهم بهمن بود که آمدند با امام دیدار کردند و بیعت کردند؛ بعد هم ایستادگی در مقابل بخش دیگری از ارتش بود که به آنها حمله کرده بودند و آن قضایای عجیب آن روزها ‌که من نمیدانم اصلاً جزئیّات این مسائل در جایی برای خود نیرو ثبت شده یا نشده؛ واقعاً اگر نشده، باید [ثبت] بشود که چه اتّفاقی در پایگاه تهران افتاد و هجومی که {به اینها} شد و دفاعی که مردم از اینها کردند. این یک مسئله است که خدای متعال از جایی به دشمن ضربه وارد آورد که انتظار نداشت. این، یک طرف قضیّه است. 🔸نقطه‌ی مقابل این ،آن است که مؤمنین از نقطه‌ای تقویت شدند که انتظار نداشتند؛ این در تعریف اسلامی و در فرهنگ اسلامی و در ادبیات دینی ما اسمش «رزق لایُحتَسَب» است.
❌ اختلال اینترنت رفع شد سجاد بنابی، عضو هیأت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت:در ساعت ١١:۴۴ امروز به دلیل حمله منع سرویس توزیع شده، اینترنت برخی اپراتورهای همراه و ثابت برای مدت یک ساعت با اختلال مواجه شد که با مداخله سپر دژفا و تلاش همکاران شرکت زیرساخت‌ این ارتباطات هم‌اکنون عادی شده است.
📸 حدیث دیدار امروز فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی ارتش با فرمانده کل قوا: 🔸« الجِهادُ عِمادُ الدِّينِ، ومِنْهاجُ السُّعَداءِ » امام على عليه السلام: جهاد ستون دين و راه روشن نيكبختان است.
🔹 داور ویدئویی یا قاتل جذابیت فوتبال؟ 🔺 گزارش جدید مؤسسه نظرسنجی «یوگاو» نشان می‌دهد ۶۷ درصد از تماشاگران حرفه‌ای و طرفداران پرشور تیم‌های انگلیسی در لیگ جزیره اعتقاد دارند به‌کارگیری کمک داور ویدئویی یا سیستم «وی‌اِی‌آر» جذابیت بازی‌ها را کم کرده است. 🔺در این گزارش که در وب‌سایت شبکه ورزشی «اسکای اسپورت» منتشر شده، ۲۶ درصد پرسش‌شوندگان در پاسخ به پرسش «استفاده از وی‌اِی‌آر در لیگ جزیره تاکنون بد یا خوب بوده است؟» گفته‌اند «کاملاً بد» و ۳۴ درصد هم پاسخ داده‌اند «تقریباً بد». در مقابل تنها چهار درصد استفاده از این سیستم فناورانه را که از ابتدای این فصل در لیگ جزیره آغاز شده، «کاملاً خوب» ارزیابی کرده‌اند.
♨️ پیام‌رسان سروش، نخستین پیام‌رسان ایرانی در فهرست کلمه‌های پرجستجوی بازار بر اساس گزارش فصل پاییز کافه‌بازار از وضعیت برنامه‌های موبایلی، پیام‌رسان‌ها در این فصل ۸ درصد رشد داشتند. برنامه‌های دسته پیام‌رسان ۵ درصد از برنامه‌های بازار هستند. نصب فعال پیام‌رسان‌ها نسبت به فصل قبل ۸ درصد افزایش یافت. ۱۴۸ برنامه‌ی پیام‌رسان در این فصل آمار ۱۰ هزار نصب فعال را رد کردند. همچنین پیام‌رسان سروش نخستین پیام‌رسان ایرانی است که نامش در فهرست ۲۰ کلمه‌ی پرجست‌وجوی بازار دیده می‌شود.
آیا می‌دانستید در آمریکا وزارت‌خانه‌ای در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات وجود ندارد؟؟!! آمریکا به عنوان مهد اینترنت و فناوری اطلاعات (IT)، در میان وزارت‌خانه‌های خود وزارتی به عنوان آنچه ما با نام «وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات» در کشور خود می‌شناسیم، ندارد. پس ارتباطات در این کشور توسط کدام سازمان و وزارت‌خانه مدیریت می‌شود؟ مدیریت اینترنت یا بهتر بگوییم فرماندهی آن بر عهده وزارت دفاع این کشور است و آژانس امنیت ملی NSA که یکی از آژانس‌های این وزارت‌خانه محسوب می‌شود مسئول فرماندهی اینترنت در این کشور و تمام جهان است. در این کشور اپراتور‌های ارائه دهنده اینترنت و خدمات تماس مانند AT&T، Verizon و sprint خود کاربر اینترنتی حساب می‌شوند که NSA حاکم آن است.
🔰 جایگاه سرعت اینترنت خانگی ایران در جهان در آمار منتشرشده در اسپیدتست، اینترنت موبایل ایران با متوسط سرعت دانلود ۲۶٫۷۴ مگابیت‌برثانیه، در رتبه ۷۰ قرار گرفته، این درحالی است که جایگاه کشورمان در مقایسه با زمان مشابه سال گذشته، شش پله سقوط داشته است.