🌐واکنش جانشین قرارگاه ثارالله به مستند بیبیسی فارسی🌐
⏺سردار «حسین نجات» درباره مستند اخیر بیبیسی فارسی در مورد جلسه فرماندهان سپاه در میانه دفاع مقدس گفت: «ما در زمان جنگ دو جریان نفاق داشتیم؛ یک جریان نفاق آشکار بود که همان منافقین بودند. آنها به صدام پناهنده شدند و اخبار و اطلاعات جنگ را یا به صورت تخلیه تلفنی یا به واسطه نفراتی که داشتند، در اختیار صدام میگذاشتند.
✅یک جریان نفاق پنهان هم داشتیم که در دفتر آقای منتظری جمع شده بودند، این جریان که تبلور آن در داماد آقای منتظری و برادر دامادش، سید مهدی هاشمی بود که بعداً اعدام شد، از سادهلوحی آقای منتظری استفاده و احساس میکردند که میتوانند همه کارهایی را که مدنظرشان است، از طریق ایشان انجام دهند. ایشان فقیه وارسته و زحمت کشیدهای بود، ولی متأسفانه بسیار ساده بود و روی ایشان اثر میگذاشتند.»
🔰 این فرمانده دوران دفاع مقدس با بیان اینکه آن جریان قبل از عملیات بدر در جلسات مختلف علیه فرمانده وقت کل سپاه موضعگیری کردند، خاطرنشان کرد: «حتی در جلسهای هم آقای منتظری به خدمت امام رسیده و گفته بود که فرمانده سپاه کودتا میکند که امام چون میدانست این از کجا آب میخورد، به آقای منتظری گفته بود اینها که بچههای خودمان هستند، بگذارید کودتا کنند. بچههای خودمان که علیه ما کودتا نمیکنند.»
مرکزی برای رفع و رجوع مشکلات اپلیکیشن شاد: وزیر ارتباطات از راهاندازی مرکز تماس پاسخگویی به مشکلات سامانه «شاد» برای دانشآموزان و والدین خبر داد. محمدجواد آذری جهرمی در اینستاگرام نوشت:
وزارت آموزش و پرورش و اپراتور همراه اول برای پاسخگویی به مشکلات سامانه شاد یک مرکز تماس راهاندازی کردند.
وی خطاب به والدین و دانشآموزان گفت:
اگر در استفاده از سامانه شاد با مشکل مواجه هستید صرفاً با مرکز تماس این سامانه به شماره ۰۲۱۴۳۰۸۱ و یا اگر مشترک همراه اول هستید با شماره ۹۹۹۰ تماس بگیرید.
📌هدف «شبکه ملی اطلاعات» جایگزینی با اینترنت جهانی نیست
🔹سردار جلالی، رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور:
🔸ما برای استقرار کامل شبکه ملی اطلاعات نیازمند یک فهم مشترک از موضوع و تا زمانی که این فهم مشترک به وجود نیاید، اراده لازم برای تکمیل و پیادهسازی شبکه ملی اطلاعات هم وجود نخواهد داشت.
🔸شبکه ملی اطلاعات شبکه ای در کنار اینترنت است و حتی می تواند منجر به افزایش سرعت استفاده از اینترنت جهانی شود چنان که در بسیاری از کشورها از جمله کره جنوبی، چین، سنگاپور و.. این مساله دیده شده است.
🔸ما معتقدیم باید حکمرانی ملی خود را در فضای سایبری اعمال کنیم. شبکه ملی اطلاعات یکی از ارکان حیاتی این حکمرانی به حساب می آید.
احتمال محدودیت دسترسی کاربران به شبکه های اجتماعی در آمریکا
مدیر امور جهانی فیسبوک از برنامهریزی این شبکه اجتماعی برای مدیریت شرایط حاد بعد از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری این کشور خبر داده است.
وی که با نشریه تایمز مالی مصاحبه کرده تصریح کرده که فیسبوک در حال برنامهریزی برای بدترین سناریوهایی است که ممکن است بعد از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در پاییز رخ دهد و به آشوب خیابانی و اعتراضهای دامنه دار منجر شود.
به گفته وی، فیسبوک در حال بررسی این موضوع است که چگونه باید در برابر مقولههایی مانند آشوبهای مدنی و خشونتهای شدید طرفداران دو نامزد انتخاباتی که در فضای مجازی نیز بازتاب خواهد داشت واکنش نشان دهند. این شبکه اجتماعی در سالهای اخیر بارها به بی عملی و بی تفاوتی نسبت به نفرت پراکنی و انتشار مطالب مروج خشونت، نژادپرستی، هتاکانه و غیره متهم شده است.
کلگ در بخشی از این مصاحبه تصریح کرده که اگر هرج و مرجهای بعد از انتخابات تشدید شود و کار به خشونت بکشد ممکن است دسترسی کاربران و نیز کارکنان فیسبوک به برخی قابلیتهای این شبکه اجتماعی محدود شود. وی در مورد جزئیات این محدودیتها و طرحها توضیحی نداد.
وی به برخی از اقدامات مشابه فیسبوک در این زمینه در سایر کشورها مانند سری لانکا و میانمار اشاره کرده و افزود بی توجهی به نفرت پراکنی در اینترنت میتواند خشونتها را تشدید کند.
تایمز مالی در انتهای این مصاحبه مدعی شده فیسبوک ۷۰ سناریو را برای آشوبهای بعد از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در نظر گرفته و در این زمینه از مشورت برخی سناریونویسان و برنامه نویسان نظامی در بالاترین سطح جهانی نیز برخوردار است. از جمله افرادی که در این برنامهریزیها در فیسبوک حضور داشتهاند، میتوان به شریل سندربرگ و شخص مارک زاکربرگ نیز در کنار نیک کلگ اشاره کرد.
قابل توجه هادیان و روشنگران سیاسی
سوالات پرتکراری که در جلسات بصیرتی توسط اعضای محترم جلسه مطرح می شود را برای دریافت پاسخ، به آدرس های (آی دی)ذیل ارسال فرمایید:
❇️سروش: @zaker4545
⚪️ایتا: @Onlygod11320
🔴روبیکا:@Y_trand
دبیرخانه قرارگاه هدایت و روشنگری
تعدادی از مخاطبین عزیز کانال پیام دادند و درباره سرفصل های کارگاههای آموزشی فضای مجازی بنده در سال 1399 سوال کردند.
در سال جاری با توجه به دغدغه عمده خانواده ها در مورد آموزش های مجازی و استفاده فرزندان از اینترنت,موضوع جلسات رو به این موضوع اختصاص دادم
اینکه چطور میشه تا حد امکان محیط اینترنت رو برای کودکان و نوجوانان پاک و سالم کنیم؟چگونه از راه دور مراقب فعالیتهاشون در فضای مجازی باشیم؟فرصت های اینترنت برای فرزندان ما چیه؟و چطور محیط های مناسب سن بچه ها رو در فضای مجازی پیدا کنیم؟نهایتا اینکه برای استفاده صحیح از اینترنت چه نکاتی رو باید به فرزندانمون گوشزد کنیم؟
برای دوره های مجردی هم مبحث "قوی شدن در فضای مجازی" رو مطرح می کنیم که مباحثی مثل جنگ های سایبری,حفاظت از زیر ساخت ها,شبکه ملی اطلاعات و سند حکمرانی سایبری رو شامل میشه
لغزشگاه
در میان ۱۰۰ اپلیکیشن برتر گوگلپلی در بهار ۹۹، در مجموع ۲۲ عنوان بازی وجود دارد که ۱۰ بازی اول به تف
🔹بازی «Kick the Buddy» که در رتبه اول جدول قرار گرفته است بیشتر به عنوان بازی کنترلکننده استرس و خشم به کار میرود و محیط بازی به گونهای است که کاربر بروز عصبانیت خود را به روی یک عروسک نشان میدهد!
🔸در بازی «Hunter Assassin» کاربر با یک ژانر اکشن برای مقابله با دشمنان خود روبرو است.
🔹سه بازی «Save The Girl» و «My Talking Angela» و «My Talking Tom2» فرمت بازی راحتی دارند و کاربر میتواند در مدت زمانی کوتاه بازی را انجام دهد.
🔸بیشترین روند رشد در بین این ۱۰ بازی مربوط به «Save The Girl» بوده است؛ یک بازی معمایی که کاربر با ابزارهایی که در اختیار دارد، باید جان یک دختر را نجات دهد.
🔹مجموعه بازیهای تام سخنگو که دو نمونه از آن در جدول موجود است، به ظاهر یک بازی مهارت آموزی کودکانه است ولی در حقیقت به دنبال ترویج سبکزندگی غربی است.
🔸یکی از بازیهایی که مورد پسند کاربران قرار گرفته است، «Join Clash 3D» است که در آن چندین کاراکتر را به منظور رسیدن به هدف، هدایت کرده و از موانع عبور میدهید. مبنای این بازی نیز، راهبری اعتراضات اجتماعی و سیاسی است. جالب آنجاست که ساختمان اصلی شرکت سازنده این بازی در شهر بیت المقدس در سرزمینهای اشغالی قرار گرفته است.
🔹این شرکت با گرفتن بازخورد از کاربران بازی کننده، میتواند به مدلسازی تجمعات در حوزه سیاسی و اجتماعی دست بزند و آن را در واقعیت به نمایش بگذارد.
این ۱۷برنامه را از گوشی موبایل خود حذف کنید: گوگل این هفته به طور رسمی ۱۷برنامه را از فروشگاه گوگل پلی حذف کرد .
این ۱۷برنامه که توسط تیم محققان شرکت Zscalerشناسایی شدند، توسط بد افزاری به نام Jokerآلوده شده بودند. این بد افزار با هدف سرقت اس ام اس ها، لیست مخاطبین و اطلاعات دستگاه طراحی شده است.
این جاسوس افزار همچنین می تواند به طور مخفیانه قربانی را در نسخه پرمیوم سرویس های دارای پروتکل های کاربردی بی سیم (WAP) ثبت نام کند.
این ۱۷برنامه، ماه جاری بر روی فروشگاه گوگل پلی آپلود شدند و زیاد فرصت جذب دنبال کننده را به دست نیاوردند.
این برنامه ها قبل از شناسایی شدن، بیش از ۱۲۰۰۰۰بار دانلود شدند. این۱۷ برنامه عبارتند از:
• All good pdf scanner
• Mint leaf message-your privat message
• Unique keyboard-fancy fonts and free emoticons
• Tangram App lock
• Direct messenger
• Private SMS
• One sentence translator-multi functional translator
• Style photo collage
• Meticulous scanner
• Desire translate
• Talents photo editor- blur focus
• Care message
• Part Message
• Paper Doc scanner
• Blue scanner
• Hummingbirds PDF converter- photo to PDF
• All good PDF scanner
گوگل با استفاده از سرویس امنیتی پلی، این برنامه ها را از گوگل پلی و همچنین دستگاه های آلوده حذف کرد. اما کاربران ملزم هستند به صورت دستی هم این برنامه ها را از دستگاه های خود حذف کنند.
⭕️سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از طریق این لینک امکان بررسی اصالت اسناد مالکیت را برای همگان فراهم کرد
http://estate.ssaa.ir/
✅اطلاعاتی که بصورت رایگان از این طریق میتوانید راجع به اسناد مالکیت ارائه شده به شما، کسب کنید عبارت است از:
*🔸مساحت ملک*
*🔸نوع ملک* (خانه یا مغازه یا...)
*🔸وضعیت خاص* (طلق بودن یا نبودن)
*🔸نوع کاربری ملک*
*🔸بازداشت دارد یا ندارد*
*🔸رهن دارد یا ندارد*
*🔸نام مالک*
*🔸نام خانوادگی مالک*
*🔸شناسه / شماره ملی مالک*
*🔸شماره چاپی سند*
این اقدام سازمان ثبت اسناد مانع کلاهبرداری های احتمالی در خرید و فروش ها شده و به خریداران کمک خواهد کرد تا از جزییات ملک و بازداشتی بودن یا نبودن آن مطلع شوند.
🚨قطع شبکههای اجتماعی در آذربایجان
🔸نتبلاکز از قطع شبکههای اجتماعی فیس بوک، توییتر، واتس اپ، یوتیوب، اسکایپ، زوم لینکدین و اینستاگرام در جهوری آذربایجان همزمان با شروع جنگ این کشور با ارمنستان خبر داد.