eitaa logo
لغزشگاه
20.6هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
1.1هزار ویدیو
311 فایل
مهارت های مواجهه هوشمندانه با فضای مجازی ارتباط با ادمین: @h_etesami1979
مشاهده در ایتا
دانلود
ضرورت آموزش سواد رسانه‌ای: با توجه‌ به‌ آنکه‌ شهروندان عصر جهانی‌ شدن در یک‌ محیط‌ رسانه‌ اي زندگی‌ می‌ کننـدضرورت دارد تا با کسب‌ مهارت ها و تکنیک‌ هاي جدید، تعامل‌ موثرتر و عمیق‌ تري با لایه‌ هاي مختلف‌ پیام هاي رسانه‌ اي داشــته‌ باشــند و مهــارت هــاي ارتبــاطی‌ و فهــم‌ رســانه‌ اي شــان را در اســتفاده صــحیح‌ تــر از رســانه‌ هــا ارتقــاء بخشند. آنچه‌ که‌ در مورد فراگیري سواد رسانه‌ اي اهمیت‌ دارد آن است‌ که‌ بدانیم‌ سـواد رسـانه‌ اي صـرفا ”منـع‌ ” شـهروندان ازپیام هاي ناخواسته‌ رسانه‌ اي نیست‌. مطالعه متن کامل: http://gerdab.ir/0008r1
۱۴ آبان ۱۴۰۱
تیک آبی توییتر: ۷.۹۹ دلار! 🔹فرآیند ارائه تیک آبی در ازای ۷.۹۹ دلار در ماه رسما از طریق نسخه iOS اپ توییتر آغاز شد. در توضیح این سرویس نوشته شده‌: «حساب شما هم یک تیک آبی دریافت می‌کند، دقیقا مثل افراد مشهور، شرکت‌ها و سیاست‌مدارانی که آن‌ها را دنبال می‌کنید!»
۱۵ آبان ۱۴۰۱
آمار دریافتی از گوگل ترندز نشان می‌دهد «روبیکا» در یک سال گذشته بویژه طی یک ماه اخیر ، پرجستجوترین و پرنصب‌ترین پیام‌رسان‌ بومی بوده است
۱۵ آبان ۱۴۰۱
💢ایلان ماسک: جعل هویت در توییتر، منجر به مسدودیت دائمی اکانت بدون اخطار قبلی می‌شود 🔺«ایلان ماسک»، مدیرعامل توییتر می‌گوید هر کسی که در شبکه اجتماعی توییتر جعل هویت کند، یعنی خود را به‌جای شخص دیگری جا بزند و به روشنی اعلام نکند که دارد به عنوان یک حساب «پارودی» فعالیت می‌کند، با مسدودیت دائمی از این پلتفرم مواجه خواهد شد. به نظر می‌رسد که این اقدام یکی از پاسخ‌های مالک جدید توییتر به مشکل ارائه تیک آبی با سرویس بلو باشد. 🔺او همچنین در توییت دیگری در‌این‌باره اضافه کرد: «ما در گذشته پیش از تعلیق به افراد هشدار می‌دادیم، اما حالا که تیک آبی به‌صورت عمومی ارائه می‌شود، هشداری در کار نخواهد بود.» افزون بر این، ماسک می‌گوید هرگونه تغییر نام موجب از‌دست‌رفتن موقتی تیک آبی برای حساب‌ها خواهد شد.
۱۶ آبان ۱۴۰۱
سیستم تأیید سن اینستاگرام از طریق ویدیوی سلفی در بریتانیا و اتحادیه اروپا فعال می‌شود 🔹️اینستاگرام طی هفته جاری سیستم تأیید سن مبتنی بر هوش مصنوعی از طریق ارسال ویدیوی سلفی را در بریتانیا فعال می‌کند تا کاربران زیر ۱۸ سال نتوانند سن خود را به اشتباه در این شبکه اجتماعی ثبت کنند.
۱۷ آبان ۱۴۰۱
نظارت اکتیویژن بر محتوای چت‌ گیمرهای «Call of Duty»: اکتیویژن بلیزارد می‌گوید در حال توسعه ابزارهای برای نظارت و کنترل روی چت‌های صوتی و متنی کاربران در بازی‌های Call of Duty: Modern Warfare II و Call of Duty Warzone ۲.۰ است که می‌تواند از انتشار محتوای توهین‌آمیز جلوگیری کند. زمانی که این ابزارها، بازیکنی را که در چت صوتی یا متنی، محتوای نامناسب و توهین‌آمیز منتشر می‌کند، شناسایی کند، تیم‌های نظارتی بازی این امکان را خواهند داشت تا شخص را در همه کانال‌های چت بی‌صدا یا همان Mute کنند. به عبارتی دیگر، اگرچه با این تغییرات، فرد به طور کامل از بازی منع نمی‌شود، اما برای همیشه سایلنت خواهد شد. اکتیویژن همچنین اعلام کرد که گزارش‌های کاربران درباره گیمرهای مختلف را نیز که در دل بازی‌ها ارسال می‌شود، بررسی خواهد کرد. کاربران قبل از شروع بازی‌های Call of Duty: Modern Warfare II و Call of Duty Warzone ۲.۰ باید یک دستورالعمل یا قانون رفتاری را مطالعه کرده و پایبندی خود به آن را اعلام کنند. در بخشی از این متن آمده که از هرگونه رفتارهای قلدرمآبانه و اظهارنظر متعصبانه خودداری می‌کنند.
۱۸ آبان ۱۴۰۱
🔹 حساب‌های تجاری اینستاگرام می‌توانند پست‌های معمولی و ریلز را تا فاصله‌ی حداکثر ۷۵ روز زمان‌بندی کنند. پس از ایجاد یک پست، با انتخاب Advanced Settings، گزینه‌ای با عنوان Schedule This Post خواهید دید که با استفاده از آن می‌توان زمان انتشار پست را تعیین یا از نو زمان‌بندی کرد.
۱۸ آبان ۱۴۰۱
«صادق کبدانی» که تصویر دست بسته وی با نام «خدانور لجعه‌ای»در حال دست به دست شدن است،یکی از اتباع افغانستانی ساکن محله «شیرآباد» زاهدانمعروف به «یاغی شیرآباد» است که سارقی سابقه‌دار محسوب می‌شود. این سارق که تیرماه امسال به جرم سرقت مسلحانه بازداشت و در ۲۷ مردادماه امسال با قرار وثیقه آزاد می‌شود، سابقه ۱۶ فقره سرقت مسلحانه داشته و تاریخ ۱۰ مهرماه حین سرقت در درگیری مسلحانه با ماموران کشته شده است.
۱۹ آبان ۱۴۰۱
قابلیت ارتباط ماهواره‌ای آیفون ١۴ تا اوایل آذرماه در دسترس قرار خواهد گرفت ‌ 🔹 دارندگان آیفون ۱۴ و ١۴ پرو در ایالات متحده و کانادا، با وجود این ویژگی می‌توانند در هنگامی که خارج از محدوده تلفن همراه هستند از اتصال ماهواره‌ای برای ارسال پیام و اطلاعات موقعیت مکانی به سرویس‌های اضطراری استفاده کنند. 🔹 سرویس اپل در دو سال اول برای دارندگان جدید آیفون ١۴ و ١۴ پرو رایگان خواهد بود و برای اتصال به فرکانس‌های ماهواره‌ای فقط به آنتن گوشی متکی است.
۲۰ آبان ۱۴۰۱
🔷بررسی تاثیر فیلترینگ بر فعالیت فروشگاه‌های اینستاگرامی 👈سامانهٔ تحلیل داده لایف‌وب به بررسی وضعیت بیش از ۳۹۰ هزار فروشگاه اینستاگرام فعال در سه ماه گذشته که از طریق این پلتفرم محصولات یا خدمات خود را با دریافت وجه در اختیار مشتریانشان قرار می‌دهند، پرداخته است. 🔻اگرچه انتشار محتوای تجاری بعد از فیلترشدن اینستاگرام در مقایسه با مدت مشابه قبل از فیلترینگ ۶۹ درصد افت داشته و تعداد فروشگاه‌های فعال ۳.۶ برابر کاهش یافته ؛اما طی هفته‌های اخیر شاهد بازگشت این فروشگاه‌ها به اینستاگرام هستیم به طوری که انتشار محتوای تجاری در اینستاگرام با یک روند آهسته اما پیوسته، آغاز شده است. مطالعه متن کامل گزارش: https://s.lifeweb.ir/instagram-businesses
۲۰ آبان ۱۴۰۱
دستگیری یکی از پرکارترین هکرهای دنیا در کانادا: میخائیل واسیلیف یک شهروند دو تابعیتی روسی کانادایی به ظن ایفای نقش در حملات باج افزاری لاک بیت (LockBit) که از سال 2020 زیرساخت‌های حیاتی و گروه‌های صنعتی را در سراسر جهان هدف قرار داده است، در کانادا بازداشت شد. گفته می‌شود که واسیلیف از قربانیان خود بین 5 تا 70 میلیون یوروی باج درخواست می‌کرده ؛ پلیس در جریان دستگیری واسیلیف 8 کامپیوتر، 32 هارد اکسترنال و 400 هزار یورو ارز دیجیتال را از خانه وی کشف و ضبط کرده است. مطالعه متن کامل: https://b2n.ir/f04944
۲۱ آبان ۱۴۰۱
یک گروه هکری با نام «تبر ابراهیم» با هک تلفن سران آل‌سعود، محتوای تماس‌های آن‌ها با مقامات رژیم صهیونیستی را منتشر کرد. در فایل‌های منتشر شده تلاش برای ایجاد ناامنی و آشوب در ایران توسط آل‌سعود و صهیونیست‌ها به وضوح مشخص است. همچنین هزاران سند محرمانه از وزارت داخلی، مکان‌های حساس،دوربین های مداربسته و عوامل تروریستی عربستان سعودی توسط این گروه منتشر شده است.
۲۱ آبان ۱۴۰۱
🔻 هوش مصنوعی و کاربرد آن در تحلیل بازار ارزهای دیجیتال  🔸 ارزهای دیجیتال، پدیده‌ این روزهای دنیای فناوری و سرمایه‌گذاری هستند و توانسته‌اند در مدتی کوتاه، هواداران پرشماری را برای خود دست‌وپا کنند. این دارایی‌های نوظهور با رشدهای نجومی خود طی یک دهه اخیر، ثروتمندان نوخاسته‌ای را به جهان معرفی کرده‌اند که با معامله‌گری یا سرمایه‌گذاری درازمدت روی پروژه‌های آینده‌دار موفق شده‌اند ثروت‌های هنگفتی را به جیب بزنند. مطالعه متن کامل: https://itiran.com/?p=122138
۲۲ آبان ۱۴۰۱
۲۳ آبان ۱۴۰۱
نقش آفرینان جنگ جهانی رسانه ای 1401
۲۳ آبان ۱۴۰۱
جاسوس‌ افزار پگاسوس چگونه کار می‌کند؟
۲۳ آبان ۱۴۰۱
مانکسی نرم افزاری برای سرمایه گذاری یا کلاهبرداری؟ 📍سایت سرمایه گذاری مانکسی با ادعای ارائه نرم افزار سرمایه گذاری و خرید و فروش رمزارز درحال تبلیغات در شبکه های اجتماعی برای جذب سرمایه کاربران است. 📍این ادعا در حالی مطرح شده که هیچ مجوزی برای فعالیت این مجموعه ارائه نشده و نحوه عملکرد آن ریسک سرمایه گذاری را بالا برده است مطالعه جزییات بیشتر: http://iranhoshdar.ir/NewsB/1/42377
۲۳ آبان ۱۴۰۱
هزینه های پرداخت شده برای خرید چند پلتفرم صاحب نام در فضای مجازی: 🔹توییتر: 44 میلیارد دلار (ایلان ماسک) 🔹لینکدین: 26 میلیارد دلار (مایکروسافت) 🔹یوتیوب: 1.65 میلیارد دلار (گوگل) 🔹شرکتTumblr : یک میلیارد دلار (یاهو) 🔹اینستاگرام: 1 میلیارد دلار (فیسبوک) 🔹مای‌اسپیس: 580 میلیون دلار (NewsCorp) 🔹واین: 30 میلیون دلار (توئیتر)
۲۴ آبان ۱۴۰۱
ایلان ماسک گفته توییتر عبارت Twitter for iPhone یا Twitter for Android را که در زیر توییت‌ها دیده می‌شوند و مشخص می‌کند که هر توییت ازطریق چه دستگاهی ارسال شده است (آیفون یا گوشی‌های اندرویدی یا نسخه‌ی وب و...), حذف می‌کند. ماسک می‌گوید که هیچ‌کس نمی‌داند چنین قابلیتی چرا به توییتر اضافه شده است!
۲۴ آبان ۱۴۰۱
دو اپلیکیشن حمل و نقل و سه پیام‌رسان از گوگلی پلی حذف شدند: گوگل پلی از عصر دیروز در اقدامی جدید چند اپلیکیشن ایرانی از جمله اسنپ، تپسی و سه پیام‌رسان‌های بله، آی‌گپ و سروش را از روی فروشگاه خود حذف کرده است. برعکس گذشته که تنها اپلیکیشن‌های ایرانی از گوگل پلی حذف می‌شد، اینبار به طور کلی اکانت متعلق به این شرکت‌ها از گوگل پلی حذف شده است. این شرکت‌ها ایمیلی مبنی بر حذف شدن این اپلیکیشن بخاطر تحریم‌ها دریافت کرده‌اند.
۲۵ آبان ۱۴۰۱
تصویری در فضای مجازی در حال انتشار است که مدعی شده آسمان قطر را در آستانه جام جهانی به تصویر کشیده است. در تصویر یاد شده شاهد نزدیک شدن بالای ۵۰۰ جت به فرودگاه دوحه قطر هستیم؛ این تعداد جت اصلا در این فرودگاه جا نمی‌شوند. چنین ظرفیتی حتی در چهار فرودگاه بزرگ امریکا نیز وجود ندارد! سازنده این تصویر دستکاری شده ظاهرا از ابتدایی ترین قواعد بین‌المللی پروازی مطلع نبوده و جت ها را از همه جهات به سمت فرودگاه در حال پرواز نشان داده است؛در حالیکه جت‌های تجاری جهان در کریدور‌های از قبل مشخص شده پرواز می‌کنند و اجازه خروج از کریدور خود و پرواز خارج از مسیر را ندارند! یک تصویر از پرواز های قطر و منطقه را ببینید که کاملا نرمال و عادی مانند همیشه در جریان بوده و ترافیک سنگینی در کار نیست!
۲۶ آبان ۱۴۰۱
مستند «باشگاه شهرت» چگونگی به شهرت رسیدن سلبریتی‌ها از جمله: الیزابت تیلور، چارلی چاپلین، مرلین مونرو، جرج بست، دیوید بکهام، دونالد ترامپ… را مورد بررسی قرار داده و تأثیرات سیاسی، اجتماعی و فرهنگی سلبریتی ها را در دوره‌های مختلف بر روی جامعه بررسی می‌کند: https://www.doctv.ir/Program/174301
۲۷ آبان ۱۴۰۱
واتساپ بالاخره قابلیت فوروارد عکس و ویدیو همراه با کپشن را اضافه کرد/ تا پیش از این، هنگام فوروارد عکس یا ویدیو، کپشن حذف میشد.
۲۹ آبان ۱۴۰۱
مهمانان قطر که از سراسر دنیا برای تماشای بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۲ به این کشور می‌آیند، اپلیکیشن رسمی جام جهانی با نام Hayya و همچنین اپلیکیشن دیگری با نام Ehteraz را برای نصب پیش روی خود دارند ؛ مراجع اروپایی حوزه حفاظت از داده، این اپلیکیشن ها را بدافزار تشخیص داده و از نقص حریم خصوصی کاربران در آن خبر داده‌اند. مقامات کشورهای مختلف از شهروندان خود خواسته‌اند برای حفظ امنیت اطلاعات شخصی، تا جای ممکن از دانلود و نصب این برنامه خودداری کرده و چنانچه مجبور هستند، ترجیحا آن روی یک گوشی ثانویه نصب کنند.
۲۹ آبان ۱۴۰۱
فرمانده انتظامی البرز : هکر ۱۳ ساله که با استفاده از ربات‌های تلگرامی اقدام به کلاهبرداری اینترنتی از بیش از ۲۳۰ هزار نفر کرده بود،دستگیر شد!
۲۹ آبان ۱۴۰۱
ضعیف‌ترین رمزعبور‌های سال ۲۰۲۲: موسسه خبری سایبرنیوز در گزارشی به بررسی ۵۶ میلیون رمزعبور هک و افشاشده پرداخته است/ رمزعبور «۱۲۳۴۵۶» در ۱۱۱,۴۱۷ مورد استفاده شده . مطالعه متن کامل: http://gerdab.ir/0008tQ
۲۹ آبان ۱۴۰۱
تعقیب‌افزار چیست؟ این بدافزار‌ها به گونه‌ای که قربانی متوجه نشود، به تلفن همراه یا سیستم او دسترسی پیدا می‌کنند. زمانی که این بدافزار روی دستگاه نصب می‌شود، هیچ آیکونی در صفحه نمایش نخواهد داشت؛ بنابراین تا زمانی که بدون چک کردن تنظیمات و دسترسی‌ها از تلفن همراه خود استفاده می‌کنید، متوجه وجود آن‌ها نخواهید شد. مطالعه متن کامل: http://gerdab.ir/0008tJ
۲۹ آبان ۱۴۰۱
شرکت امنیت سایبری "کلییر اسکای": ایران در آستانه کسب قابلیت های سایبری" روز صفر" است مدیر عامل شرکت امنیت سایبری "کلییِر اسکای" در سخنانی در کنفرانس امنیتی "هالیفاکس" گفت که تیم هکر‌های ایران اخیرا بیش از هر زمان دیگری به توانایی نفوذ و کنترل پهپاد‌های اسراییلی و آمریکایی نزدیک شده اند ؛قابلیت‌های سایبری روز صفر تاکنون به طور گسترده تنها در اختیار ۳ کشور آمریکا، روسیه و چین بوده است. دولف گفت که تهران در حال گسترش قابلیت‌های سایبری خود در هر عرصه‌ای است، از جمله تلاش‌های بهبود یافته مداوم برای هک هواپیما‌های بدون سرنشین و توسعه قابلیت‌های حملات سایبری"روز صفر". در قالب این توانایی کشور‌های دارنده قابلیت حملات سایبری" روز صفر" می‌توانند کل بخش‌ها، به‌ویژه زیرساخت‌های کشور هدف را با استفاده از قابلیت‌های سایبری متوقف کنند. تا پیش از این، دولف می‌گفت که توانایی‌های ایران در حوزه "روز صفر" محدود تلقی می‌شود – اگرچه ایران در آوریل ۲۰۲۰، بخش‌هایی از شبکه توزیع آب اسراییل را هک کرد. او گفت که ایران علاوه بر بهبود توانایی‌های خود، برای اولین بار شروع به اشتراک گذاری ابزار‌های حمله سایبری تهاجمی‌تر خود با حزب الله لبنان کرده است. دولف در ادامه مدعی شد: حملات سایبری ایران به دولت‌هایی مانند آلبانی موفقیت‌آمیز بود، زیرا در لحظه‌ای که قرار بود کنفرانس گروه مجاهدین خلق (گروهک منافقین) در آلبانی برگزار شود، شبکه‌های این کشور را از بین برد. دولف افزود: ایران در عرصه توانایی حملات سایبری به اعتماد بنفس و بلوغ کافی رسیده است. وی همچنین گفت: ایران با حملات سایبری به شبکه‌ها و بخش‌های نظامی اسراییل رخنه کرده است، اما این مسایل سری و اعلام نشده باقی مانده‌اند. او افزود: ایران برای مخفی نگه داشتن توانمندی‌ها و شبکه جاسوسی خود، این موفقیت‌ها را علنی نکرده است در حالی که اسراییلی‌ها هم برای جلوگیری از شرمساری یا افشای میزان آسیب‌دیدگی سیستم‌هایشان، اعتراف به حملات سایبری از سوی ایران را مسکوت نگه داشته و حاضر به اعلام میزان زیان‌های وارد شده به سیستم‌های خود نشدند.
۱ آذر ۱۴۰۱