🔻 هوش مصنوعی و کاربرد آن در تحلیل بازار ارزهای دیجیتال
🔸 ارزهای دیجیتال، پدیده این روزهای دنیای فناوری و سرمایهگذاری هستند و توانستهاند در مدتی کوتاه، هواداران پرشماری را برای خود دستوپا کنند. این داراییهای نوظهور با رشدهای نجومی خود طی یک دهه اخیر، ثروتمندان نوخاستهای را به جهان معرفی کردهاند که با معاملهگری یا سرمایهگذاری درازمدت روی پروژههای آیندهدار موفق شدهاند ثروتهای هنگفتی را به جیب بزنند.
مطالعه متن کامل:
https://itiran.com/?p=122138
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتشار ۳۸ هزار خبر جعلی درباره ایران!
مانکسی نرم افزاری برای سرمایه گذاری یا کلاهبرداری؟
📍سایت سرمایه گذاری مانکسی با ادعای ارائه نرم افزار سرمایه گذاری و خرید و فروش رمزارز درحال تبلیغات در شبکه های اجتماعی برای جذب سرمایه کاربران است.
📍این ادعا در حالی مطرح شده که هیچ مجوزی برای فعالیت این مجموعه ارائه نشده و نحوه عملکرد آن ریسک سرمایه گذاری را بالا برده است
مطالعه جزییات بیشتر:
http://iranhoshdar.ir/NewsB/1/42377
هزینه های پرداخت شده برای خرید چند پلتفرم صاحب نام در فضای مجازی:
🔹توییتر: 44 میلیارد دلار (ایلان ماسک)
🔹لینکدین: 26 میلیارد دلار (مایکروسافت)
🔹یوتیوب: 1.65 میلیارد دلار (گوگل)
🔹شرکتTumblr : یک میلیارد دلار (یاهو)
🔹اینستاگرام: 1 میلیارد دلار (فیسبوک)
🔹مایاسپیس: 580 میلیون دلار (NewsCorp)
🔹واین: 30 میلیون دلار (توئیتر)
ایلان ماسک گفته توییتر عبارت Twitter for iPhone یا Twitter for Android را که در زیر توییتها دیده میشوند و مشخص میکند که هر توییت ازطریق چه دستگاهی ارسال شده است (آیفون یا گوشیهای اندرویدی یا نسخهی وب و...), حذف میکند. ماسک میگوید که هیچکس نمیداند چنین قابلیتی چرا به توییتر اضافه شده است!
دو اپلیکیشن حمل و نقل و سه پیامرسان از گوگلی پلی حذف شدند:
گوگل پلی از عصر دیروز در اقدامی جدید چند اپلیکیشن ایرانی از جمله اسنپ، تپسی و سه پیامرسانهای بله، آیگپ و سروش را از روی فروشگاه خود حذف کرده است.
برعکس گذشته که تنها اپلیکیشنهای ایرانی از گوگل پلی حذف میشد، اینبار به طور کلی اکانت متعلق به این شرکتها از گوگل پلی حذف شده است.
این شرکتها ایمیلی مبنی بر حذف شدن این اپلیکیشن بخاطر تحریمها دریافت کردهاند.
تصویری در فضای مجازی در حال انتشار است که مدعی شده آسمان قطر را در آستانه جام جهانی به تصویر کشیده است.
در تصویر یاد شده شاهد نزدیک شدن بالای ۵۰۰ جت به فرودگاه دوحه قطر هستیم؛ این تعداد جت اصلا در این فرودگاه جا نمیشوند. چنین ظرفیتی حتی در چهار فرودگاه بزرگ امریکا نیز وجود ندارد!
سازنده این تصویر دستکاری شده ظاهرا از ابتدایی ترین قواعد بینالمللی پروازی مطلع نبوده و جت ها را از همه جهات به سمت فرودگاه در حال پرواز نشان داده است؛در حالیکه جتهای تجاری جهان در کریدورهای از قبل مشخص شده پرواز میکنند و اجازه خروج از کریدور خود و پرواز خارج از مسیر را ندارند!
یک تصویر از پرواز های قطر و منطقه را ببینید که کاملا نرمال و عادی مانند همیشه در جریان بوده و ترافیک سنگینی در کار نیست!
مستند «باشگاه شهرت» چگونگی به شهرت رسیدن سلبریتیها از جمله: الیزابت تیلور، چارلی چاپلین، مرلین مونرو، جرج بست، دیوید بکهام، دونالد ترامپ… را مورد بررسی قرار داده و تأثیرات سیاسی، اجتماعی و فرهنگی سلبریتی ها را در دورههای مختلف بر روی جامعه بررسی میکند:
https://www.doctv.ir/Program/174301
واتساپ بالاخره قابلیت فوروارد عکس و ویدیو همراه با کپشن را اضافه کرد/ تا پیش از این، هنگام فوروارد عکس یا ویدیو، کپشن حذف میشد.
مهمانان قطر که از سراسر دنیا برای تماشای بازیهای جام جهانی ۲۰۲۲ به این کشور میآیند، اپلیکیشن رسمی جام جهانی با نام Hayya و همچنین اپلیکیشن دیگری با نام Ehteraz را برای نصب پیش روی خود دارند ؛ مراجع اروپایی حوزه حفاظت از داده، این اپلیکیشن ها را بدافزار تشخیص داده و از نقص حریم خصوصی کاربران در آن خبر دادهاند. مقامات کشورهای مختلف از شهروندان خود خواستهاند برای حفظ امنیت اطلاعات شخصی، تا جای ممکن از دانلود و نصب این برنامه خودداری کرده و چنانچه مجبور هستند، ترجیحا آن روی یک گوشی ثانویه نصب کنند.
فرمانده انتظامی البرز : هکر ۱۳ ساله که با استفاده از رباتهای تلگرامی اقدام به کلاهبرداری اینترنتی از بیش از ۲۳۰ هزار نفر کرده بود،دستگیر شد!
ضعیفترین رمزعبورهای سال ۲۰۲۲:
موسسه خبری سایبرنیوز در گزارشی به بررسی ۵۶ میلیون رمزعبور هک و افشاشده پرداخته است/ رمزعبور «۱۲۳۴۵۶» در ۱۱۱,۴۱۷ مورد استفاده شده .
مطالعه متن کامل:
http://gerdab.ir/0008tQ
تعقیبافزار چیست؟
این بدافزارها به گونهای که قربانی متوجه نشود، به تلفن همراه یا سیستم او دسترسی پیدا میکنند. زمانی که این بدافزار روی دستگاه نصب میشود، هیچ آیکونی در صفحه نمایش نخواهد داشت؛ بنابراین تا زمانی که بدون چک کردن تنظیمات و دسترسیها از تلفن همراه خود استفاده میکنید، متوجه وجود آنها نخواهید شد.
مطالعه متن کامل:
http://gerdab.ir/0008tJ
شرکت امنیت سایبری "کلییر اسکای": ایران در آستانه کسب قابلیت های سایبری" روز صفر" است
مدیر عامل شرکت امنیت سایبری "کلییِر اسکای" در سخنانی در کنفرانس امنیتی "هالیفاکس" گفت که تیم هکرهای ایران اخیرا بیش از هر زمان دیگری به توانایی نفوذ و کنترل پهپادهای اسراییلی و آمریکایی نزدیک شده اند ؛قابلیتهای سایبری روز صفر تاکنون به طور گسترده تنها در اختیار ۳ کشور آمریکا، روسیه و چین بوده است.
دولف گفت که تهران در حال گسترش قابلیتهای سایبری خود در هر عرصهای است، از جمله تلاشهای بهبود یافته مداوم برای هک هواپیماهای بدون سرنشین و توسعه قابلیتهای حملات سایبری"روز صفر".
در قالب این توانایی کشورهای دارنده قابلیت حملات سایبری" روز صفر" میتوانند کل بخشها، بهویژه زیرساختهای کشور هدف را با استفاده از قابلیتهای سایبری متوقف کنند.
تا پیش از این، دولف میگفت که تواناییهای ایران در حوزه "روز صفر" محدود تلقی میشود – اگرچه ایران در آوریل ۲۰۲۰، بخشهایی از شبکه توزیع آب اسراییل را هک کرد.
او گفت که ایران علاوه بر بهبود تواناییهای خود، برای اولین بار شروع به اشتراک گذاری ابزارهای حمله سایبری تهاجمیتر خود با حزب الله لبنان کرده است.
دولف در ادامه مدعی شد: حملات سایبری ایران به دولتهایی مانند آلبانی موفقیتآمیز بود، زیرا در لحظهای که قرار بود کنفرانس گروه مجاهدین خلق (گروهک منافقین) در آلبانی برگزار شود، شبکههای این کشور را از بین برد.
دولف افزود: ایران در عرصه توانایی حملات سایبری به اعتماد بنفس و بلوغ کافی رسیده است.
وی همچنین گفت: ایران با حملات سایبری به شبکهها و بخشهای نظامی اسراییل رخنه کرده است، اما این مسایل سری و اعلام نشده باقی ماندهاند.
او افزود: ایران برای مخفی نگه داشتن توانمندیها و شبکه جاسوسی خود، این موفقیتها را علنی نکرده است در حالی که اسراییلیها هم برای جلوگیری از شرمساری یا افشای میزان آسیبدیدگی سیستمهایشان، اعتراف به حملات سایبری از سوی ایران را مسکوت نگه داشته و حاضر به اعلام میزان زیانهای وارد شده به سیستمهای خود نشدند.
⭕کلاهبرداری به سبک vexam.com
🔺وکسام به آدرس وب سایت vexam.com بدون ارائه مجوز با ادعای سرمایه گذاری در بازارهای مالی گوناگون به ویژه رمزارزها و بازار بورس در حال جذب سرمایه کاربران است.
🔺عملکرد وب سایت گویای ریسک بالای سرمایه گذاری در آن است:
http://iranhoshdar.ir/NewsB/1/42379
وزیر ارتباطات اعلام کرد: ثبت رکورد جدید حین بازی ایران و انگلیس/ ترافیک داخل کشور در زمان پخش مسابقه حدود ۱۵۰۰ گیگابیت بر ثانیه افزایش یافت
متا هم به جنگ روانی آمریکا علیه ایران اذعان کرد:
متا در بیانیهای تایید کرد که افراد مرتبط با ارتش آمریکا پشت صدها حساب جعلی فیسبوک و ۲۶ حساب اینستاگرام بودهاند. این حسابها پیامهایی در حمایت از آمریکا منتشر و هویت خود را مخفی میکردند.
گزارش متا سند دیگری است که ارتش آمریکا در عملیات جنگ نرم در خاورمیانه و آسیای مرکزی نقش داشته است.
نخستین بار محققان استنفورد و شرکت گرافیکا یافتههای خود را در اینباره منتشر کردند. در این گزارش، این عملیاتها را "پرهزینهترین پرونده مخفی جنگ نرم غرب بر روی شبکههای اجتماعی" میخواند.
شرکت متا تایید کرده است که این شبکه حسابهای جعلی در آمریکا بوده است، اما توییتر منبع این حسابها را آمریکا و بریتانیا خوانده است.
در بیانیه متا آمده است:«هرچند که افرادی که مسئول این عملیات بودند تلاش کردند هویت خود را پنهان کنند، تحقیقات ما نشان میدهد که این افراد با ارتش آمریکا در ارتباط بودند».
این عملیاتها چندین شاخه داشته است که بر روی ایران، کشورهای خلیج فارس، آسیای مرکزی، خاورمیانه و شمال آفریقا متمرکز بودند. «هر کدام از این شاخهها با مضامین مشخص مطلب منتشر میکردند، مضامینی از جمله ورزش و فرهنگ در یک کشور خاص. همکاری با ایالات متحده از جمله همکاری نظامی، انتقاد از ایران، چین یا روسیه فعالیت اصلی این شبکه بوده است».
این حسابهای جعلی خود را به عنوان افرادی اهل این کشورها معرفی کرده بودند و تصاویر پروفایلشان اکثرا از طریق شیوههای یادگیری ماشین و هوش مصنوعی ایجاد شده است.
هر آنچه که باید از دارک وب بدانیم:
دارک وب یا وب تاریک (Dark Web) به شبکهای گفته میشود که در دسترس عموم نبوده و بیشتر برای مقاصد غیرقانونی مورد استفاده قرار میگیرد و گفته میشود که ردیابی فعالیتهای آن و شناسایی افراد در آن دشوار یا غیرممکن است.
به بیانی دیگر دارک وب یا وب سیاه بخشی از دیپ وب و دیپ وب آن بخش از اینترنت است که موتورهای جست و جو آن را نمایش نمیدهند.
مطالعه متن کامل:
http://gerdab.ir/0008u5
بیتکوین 28 امین دارایی ارزشمند جهان!
در لیست ارزشمندترین داراییهای جهان که بر اساس ارزش کل رتبه بندی شده است، بیتکوین با ارزش بازار کل 318 میلیارد دلار در رتبه 28 ام قرار دارد.
طلا همچنان با اختلاف بالا در رتبه اول قرار گرفته و بعد از آن به ترتیب شرکتهای اپل و آرامکو در جایگاه بعدی هستند
پ.ن:
بیتکوین در سال 2021 با رشد بازار رمزارزها و رسیدن ارزش بازار کل به 3 تریلیون دلار، در جدول با ارزشترین داراییهای جهان بعد از نقره در جایگاه هشتم قرار گرفت. اما در ابتدای سال جاری میلادی با سقوط بازار رمزارز ها به رتبهی 18 سقوط کرده بود.
اپیک گیمز مدعی شده که گوگل مبلغ 360 میلیون دلار را بهصورت رشوه به شرکت اکتیویژن پرداخت کرده تا نسخههای اندرویدی بازیهای خود مانند Candy Crush را در انحصار Play Store نگه دارد.
گوگل همچنین قرارداد مشابهی را با نینتندو، یوبیسافت و سازنده League of Legends یعنی Riot Games نیز منعقد کرده و 30 میلیون دلار به این شرکت پرداخت کرده است. Epic مرکزیت پلی استور در پلتفرم اندروید را یک انحصار میداند.
برشی از کتاب« دروغهای مسلح»:
اندیشهی انتقادی به معنای این نیست که ما همه چیز را بیاعتبار بشماریم، بلکه به معنای این است که میتوانیم میان ادعاهایی با مدارک و شواهد و ادعاهایی که هیچگونه مستنداتی برای اثبات آنها وجود ندارد، تفاوت قائل شویم.
جنگ اقتصادی آمریکا علیه چین از سر گرفته شد
🔹️تنش میان چین و آمریکا در سالهای اخیر به دلیل اعمال محدودیتهای واشنگتن بر واردات محصولات حوزه فناوری که شرکتهای چینی تولیدکننده آنها هستند، تشدید شده است.
🔹️کمیسیون ارتباطات فدرال ایالات متحده (FCC) اعلام کرد که استفاده و خرید و فروش تجهیزات مخابراتی و نظارت تصویری برندهای مطرح چینی از جمله هواوی و زدتیای را بهدلیل تهدیدات احتمالی برای امنیت ملی، ممنوع میکند.
🔹️این محدودیت بر محصولات تولید شده توسط شرکت های سازنده دوربین های نظارت تصویری پرکاربرد نیز اعمال میشود.
هشدار پلیس فتا نسبت سوءاستفاده در پوشش بازیهای موبایلی
رئیس مرکز پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتای فراجا: در مواردی مشاهده شده برخی کاربران، نرمافزارهای برخی از بازیهای موبایلی را از منابع غیررسمی و غیرمعتبر روی گوشی تلفن همراه خود نصب کردهاند.
🔹این افراد پس از نصب این بازیها دچار مشکلاتی مانند سوءاستفاده از اطلاعات هویتی، دسترسی به تصاویر خصوصی و ... شدهاند.