در آپدیت آینده جیمیل , در صفحه اصلی سرویس ایمیل، گزینههای چت و کنفرانس ویدئویی نیز در دسترس قرار خواهند گرفت.این تغییر ظاهری, برای کاربران چشمگیر خواهد بود، زیرا ایمیلها از وسط صفحه، به سمت راست برده میشوند تا جا برای نوارهای جدید حاوی لینکهای فوری به چت، اسپیس و میت (Meet) باز شود.
همچنین نواری کناری جدید در سمت راست به نمایش در می آید که میانبری به خدمات دیگر گوگل مانند تقویم و وظایف خواهد بود بدون آن که تبها یا پنجره اضافی باز شود؛ همه اعلانها هم بصورت یکجا دیده خواهند شد.
مایکروسافت از اولین سرویس مبتنی بر هوش مصنوعیChatGPT رونمایی کرد:Teams Premium با اشتراک ۷ دلاری برای ملاقات یا برگزاری جلسه
هوش مصنوعی در پایان جلسه، محتوای آن را جمع بندی می کند، اطلاعات ارائه شده را مستند کرده و خلاصه ای از متن گفتگوها را در اختیار افرادی که دیر به جلسه رسیده یا نکته ای را فراموش کرده اند،قرار میدهد
✔️ایتا و بله به هم وصل شدند
معاون وزیر ارتباطات:اتصال آزمایشی دو پیامرسان بله و ایتا از طریق پروتکل MXP با موفقیت انجام شد.
این اتفاق به دو صورت خودکار و دستی اتفاق خواهد افتاد. در روش خودکار، سرور MXP مطلوبترین مقصد را انتخاب میکند و در روش دستی کاربر انتخاب خواهد کرد که پیام در کدام پیامرسان به دست گیرنده برسد.
فیک نیوز و راههای مقابله با آن؛ مطالعات نشان میدهد که ۷۵ درصد مردم اخبار جعلی را باور میکنند!
فیک نیوز یا خبر جعلی که به صورت سازمانی و حرفهای اغلب در بستر رسانههای اجتماعی و شبکه های ماهوارهای، جهت فریب کاربران و انحراف جامعه ساخته و پرداخته میشود، به یکی از تهدیدات مهم رسانهای در جوامع امروز تبدیل شده است!
در صورت داشتن سواد رسانهای و شناخت کافی از رسانهها می توان در دام این خبرها و موضوعات جعلی نیفتاد!
مشاهده ویدئو:
https://aparat.com/v/Buk0H
توییتر درآمدش را با کاربران تقسیم میکند
ایلان ماسک اعلام کرد: از امروز، توییتر درآمد خود از تبلیغات را با تولیدکنندگان محتوا تقسیم میکند.
پ.ن:
✓حق السهم تبلیغاتی فقط شامل محتواهایی خواهد شد که در بخش ریپلایهای توییت کاربر دیده میشوند.
✓این تقسیم درآمد صرفا مختص مشترکهای Twitter Blue است.
پاکستان بهدلیل بیتوجهی دایرة المعارف آنلاین «ویکیپدیا» به درخواست حذف محتوای حاوی توهین به مقدسات ، این پلتفرم را مسدود کرد.
امکانات جدید در نخستین آپدیت تلگرام در سال ۲۰۲۳
»» انتخاب ایموجیهای متحرک برای تصویر پروفایل
»اضافه شدن ابزار پایش و مدیریت مصرف ترافیک اینترنت : هر آنچه تلگرام دانلود یا آپلود میکند اکنون به دو قسمت «اینترنت موبایل» و «WiFi» تفکیک شده که به کاربر اجازه میدهد تنظیمات دانلود خودکار را بر اساس نوع استفادهاش تنظیم کند.
»اضافه شدن قابلیت Auto-switch به بخش پروکسی در بخش تنظیمات/ گزینه فضای ذخیره سازی و داده: اگر یک پروکسی قطع شود، بصورت اتوماتیک اتصال به پروکسی بعدی انجام خواهد شد.
چتبات هوش مصنوعی ChatGPT آزمون سطح سه (L3) مهندسی کدنویسی گوگل را با موفقیت انجام داد؛ شغلی که دستمزد سالانهی آن ۱۸۳ هزار دلار است.
💢شگردهای کلاهبرداری در وبسایتهای دست دوم فروشی
📍وبسایتهای دست دوم فروشی در کنار مزایای مطلوب و ارزشمند خود تبدیل به مکانی برای فعالیت کلاهبرداران سایبری شده اند. با رایجترین روشهای کلاهبرداری در این وبسایت ها آشنا شوید:
http://iranhoshdar.ir/Newsb/1/42452
1675682803857bub42ssnhk3g3aa57vbqd3l4i5.pdf
4.14M
«چالش های اخلاقی فناوری جعلعمیق و راهکارهای مواجهه با آن»:
✅ فنـاوری دیپفیـک کـه بـا عنـوان «جعـل عمیـق» نیـز شـناخته میشـود، پدیـدهای نویـن در فضـای مجـازی اسـت کـه با تنـوع و تکثـر خـود دریچههای جدیــدی را پیــش روی کاربــران ایــن فضــا بــاز کــرده اســت...
رقیب ChatGPT معرفی شد؛ خط و نشان گوگل برای مایکروسافت در آستانه معرفی بینگ جدید
🔹 گوگل جدیترین رقیب چتبات ChatGPT را معرفی کرد. به گفته مدیرعامل گوگل، بارد (Bard) «سرویس هوش مصنوعی آزمایشی مکالمهمحوری» است که به سؤالات کاربران پاسخ میدهد و در مکالمات شرکت میکند. بارد از امروز توسط گروه کوچکی از کاربران قابلمشاهده است و در هفتههای آینده «بهصورت گستردهتر در دسترس عموم مردم قرار خواهد گرفت.»
📝 وب تاریک خدمتی بزرگ برای هکهای مالی
✅ درحالیکه اکثریت قریب بهاتفاق شهروندان کره شمالی به اینترنت جهانی دسترسی ندارند، این کشور به یک ابرقدرت در زمینه عملیات هکری تبدیل شده است، اما چگونه؟...
مطالعه متن کامل:
https://b2n.ir/z41295
💢چگونه از امن بودن یک فروشگاه اینترنتی مطمئن شویم؟
📍با فراگیر شدن فروشگاه های اینترنتی و افزایش خرید از آنها امنیت این وب سایت های فروش آنلاین تبدیل به یکی از موضوعات چالش برانگیز در این حوزه شده است.
با توجه به چند نکته ساده هنگام خرید از این وب سایت ها می توان خریدی امن را تجربه کرد.
📍توجه به اعتبار فروشگاه، نماد اعتماد الکترونیکی و بررسی درگاه بانکی از نکات ذکر شده توسط کارشناسان است که در این گزارش به آنها پرداخته شده است:
http://iranhoshdar.ir/Newsb/1/42455
💢کلاهبرداری پنج میلیارد تومانی با رسیدساز جعلی
📍افرادی که با استفاده از نرم افزار رسیدساز جعلی اقدام به کلاهبرداری ۵۰ میلیارد ریالی از بیش از ۱۴۰۰ شهروند کرده بودند، دستگیر شدند.
📍با توجه به افزایش کلاهبرداری با این روش به کاربران توصیه می شود که در زمان انجام معامله ابتدا با بررسی حساب بانکی خود از واریز پول به حساب شان اطمینان حاصل کرده و سپس کالا را تحویل خریدار دهند.
http://iranhoshdar.ir/Newsb/1/42458
قابلیتهای جدید استاتوس واتساپ:
اولین قابلیت جدید، Private Audience Selector نام دارد که به شما اجازه میدهد افرادی که میتوانند استاتوسها را مشاهده کنند، انتخاب کنید.
ویژگی بعدی، استاتوس صوتی واتساپ است. کاربران میتوانند با آپدیت جدید، پیامهای صوتی حداکثر 30ثانیهای را از طریق استاتوس به اشتراک بگذارند.
با ویژگی Status Reactions کاربران میتوانند به استاتوسهای دیگران با ایموجی واکنش نشان دهند
آخرین قابلیت، پیشنمایشهای لینک است. زمانی که کاربر یک لینک را پست میکند، یک پیشنمایش بصری از محتوای لینک در اختیار کاربران قرار میگیرد.
42.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نقش ربات ها و ترول ها در عملیات تاثیر ؛ برنامه «ایام الله» سیمای مازندران
برخی از منابع خبری، ویدئویی با عنوان اظهارات یک مقام وزارت بهداشت ترکیه منتشر کردند که تصاویر نوزادانی را نشان میدهد که مادران آنها واکسن فایزر تزریق کردهاند!
»» این ویدئو قدیمی است و نشانههایی از آن در مهرماه ۱۴۰۰ دیده میشود.
»»فردی که در ویدئوست فاتح اربکان، رئیس حزب رفاه نوین ترکیه است.
»» هر سه عکسی که او به آنها استناد میکند، ارتباطی با واکسن کرونا یا سالهای اخیر ندارد.
»»سایت های پزشکی قانونی تصویر ،دستکاری فتوشاپی در تصویر نوزادی که دم دارد را تشخیص داده اند
»»جستجوی معکوس تصویر هم نشان میدهد تصویر دیگر مربوط به نوزادی است که در سال ۲۰۱۳ و با موی زیاد به دنیا آمده و سومی مربوط به سال ۲۰۱۶ و دوقلوهایی است که به هم چسبیدهاند.
واتساپ در حال کار روی ویژگی جدیدی است تا پیامهای صوتی را به متن تبدیل کند؛ بدین ترتیب کاربرانی که مایل به گوش دادن پیامهای صوتی نیستند، میتوانند محتوای آن را به یک متن معمولی تبدیل کرده و بخوانند.
جستجوی گوگل به زودی محتوای نامناسب را تار خواهد کرد
🔹 گوگل در حال ایجاد تغییراتی در ارائه نتایج جستجو است که بر اساس آن در آیندهای نزدیک حتی در زمان غیر فعال بودن قابلیت فیلتر جستجوی امن، مطالب غیراخلاقی و خشونتآمیز در نتیجهی جستجو ، تار خواهد شد.
تلوبیون هک شد
تلوبیون امروز در خلال پخش زنده سخنرانی رئیس جمهور به مدت ۴۳ ثانیه هک و کلیپی با محتوای حمله به نظام و فراخوان راهپیمایی بر ضد آن، پخش شد ؛ گروه هکری عدالت علی مسئولیت این حمله را برعهده گرفته است
پ.ن:
برخی منابع خبری اشتباها این موضوع را هک شبکه خبر عنوان کرده اند، در صورتیکه این اختلال تنها در تلوبیون صورت گرفته است
رئیس اسپیس ایکس گفته این شرکت استفاده ارتش اوکراین از استارلینک در زمان جنگ را محدود کرده است؛ اوکراین بهطور گسترده از پهپادها برای شناسایی موقعیت دشمن، هدفگیری و پرتاب بمبها استفاده میکند.
کارمندان گوگل ظاهراً از معرفی زودهنگام هوش مصنوعی Bard ناراضی هستند
گوگل هفته گذشته بدون اطلاعرسانی قبلی و به یکباره، از چتبات جدید مبتنی بر هوش مصنوعی خود به نام Bard رونمایی کرد تا به جنگ ChatGPT برود. اما ظاهراً معرفی زودهنگام و عجولانه این چتبات، باعث نارضایتی کارمندان گوگل شده است ؛ آنها یک صفحه پیام را با انتقادهایی از گوگل، پیچای، زمان معرفی Bard و تعدیل نیرو پر کردهاند
شناسایی موقعیت مکانی پایگاه زیرزمینی نیروی هوایی ارتش با استفاده از روش های اوسینت!
خبرنگاران رسانههای خارجی با استفاده از اطلاعات آشکار و همچنین تصاویر و ویدیوهای منتشر شده از مراسم رونمایی از پایگاه هوایی زيرزمينی عقاب ۴۴ نیروی هوایی ارتش ایران، موقعیت مکانی این پایگاه را شناسایی و منتشر کردند؛ این پایگاه در شمال غرب هرمزگان واقع شده است.
مطالعه متن کامل:
https://b2n.ir/q31059
💢در کلود ماین پرو سرمایه گذاری کنیم یا نه؟
📍کلود ماین پرو با ادعای سرمایه گذاری در بازارهای مالی، املاک، رمزارز و فارکس در حال جذب سرمایه کاربران است، در حالی که تاکنون هیچ گونه مجوزی برای فعالیت خود ارائه نکرده و مستنداتی درباره فعالیت های حقیقی و مجازی آن وجود ندارد.
جزئیات بیشتر:
http://iranhoshdar.ir/Newsb/1/42462
حیرت رئیس سازمان امنیت سایبری رژیم صهیونیستی از هک اطلاعات یک دانشگاه مرتبط با صنایع دفاعی این کشور:
سخنگوی دانشگاه صهیونیستی «تخنیون» اعلام کرد که مؤسسه علمی-کاربردی این دانشگاه هدف حمله سایبری قرار گرفته است.
او با اشاره به اینکه یک گروه هکری موسوم به «Darkbit» مدعی شده که در پشت این حمله قرار دارد، اشاره کرد که سیستمهای رایانهای به منظور بررسی حمله به صورت پیشگیرانه قطع شدهاند و مقامات دانشگاه نگران درز اطلاعاتی از این دانشگاه در مورد همکاری با صنایع دفاعی رژیم صهیونیستی میباشند.
کارشناسان برآورد میکنند که هکرها توانسته باشند به اطلاعات زیادی از سرورهای دانشگاه تخنیون دست پیدا کرده باشند.
مقامات دانشگاه نگران هستند هکرها پایگاه داده مربوط به آن دسته اسناد ثبت اختراعاتی را که در مراحل پایانی قرار داشتند، به دست آورده باشند.
این گزارش در حالی منتشر شده است که «گابی پورتنوی» رئیس سازمان امنیت سایبری رژیم صهیونیستی پیشتر در اظهاراتی از تعداد حملات سایبری انجام شده علیه نهادهای این رژیم ابراز حیرت کرده بود.
رئیس سازمان امنیت سایبری رژیم صهیونیستی به صراحت گفته بود که این رژیم هر ماه با دهها حمله سایبری مواجه است.