آشنائی با ١٠ چتبات هوش مصنوعی برتر:
چتباتهای هوش مصنوعی از اواخر سال ٢٠٢٢ تا کنون فوقالعاده محبوب شدهاند. این چتباتها ابزارهای بسیار مفیدی هستند که بر اساس ورودیهایی که به آنها میدهید، پاسخهایی ارائه میکنند که به پاسخهای انسان شباهت زیادی دارند. درحالحاضر چتباتهای AI زیادی وجود دارند.
مطالعه متن کامل:
https://dgto.ir/2-e4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاخص ترین اطلاعات از مصرف بازی های رایانه ای در ایران
🔹 امکان استفاده همزمان یک اکانت واتساپ روی حداکثر چهار دستگاه دیگر فراهم شده است
برای استفاده از این ویژگی باید از بخش linked devices (دستگاه های پیوند شده) اکانت واتساپ خود را به دستگاههای دیگر متصل کنید.
هوش مصنوعی Palantir میتواند استراتژیهای جنگی و دفاعی پیشنهاد دهد:
یک شرکت مستقر در آمریکا با نام Palantir، از هوش مصنوعی جدیدی رونمایی کرده که میتواند در زمان جنگ، اطلاعات مهمی مانند حرکت نیروهای دشمن را جمعآوری کند و همچنین براساس شرایط موجود، تاکتیکهای خود را پیشنهاد کند.
مطالعه متن کامل:
https://dgto.ir/2-jk
پایتون چه کاربردهایی دارد و چگونه در بلاکچین استفاده میشود؟
یکی از دغدغههای افرادی که میخواهند وارد دنیای بلاکچین شوند، انتخاب زبان برنامهنویسی مناسب است. هر زبان برنامهنویسی کاربرد، ایمنی و تواناییهای خاص خود را دارد. در این میان پایتون از همه لحاظ برای این فناوری مناسب است زیرا محدودیتی در کدنویسی ندارد و همواره بهروز شده و کتابخانهها و ابزارهای مناسبی در اختیار کاربران قرار میدهد تا در رسیدن به اهدافشان کمککننده باشد.
مطالعه متن کامل:
https://b2n.ir/d61199
تشکیل گروه ویژه هوش مصنوعی در وزارت امنیت داخلی آمریکا
🔹وزارت امنیت داخلی آمریکا اعلام کرده است که نخستین گروه ویژه و عملیاتی هوش مصنوعی را در نهادهای امنیتی آمریکا راهاندازی کرده است.
🔹هدف از این گروه عملیاتی حفاظت مردم این کشور از خطرات امنیتی ناشی از فناوریهای روز دنیا در حوزه هوش مصنوعی است.
🔹گروه ویژه هوش مصنوعی همچنین بررسی خواهد کرد که چگونه میتوان از این فناوری برای انجام کارهای بهتری مانند غربالگری محمولههای وارد شده به کشور برای کالاهای غیرقانونی مانند فنتانیل یا محصولات ساخته شده با نیروی کار استفاده کرد.
https://gerdab.ir/0009E9
مارک زاکربرگ مدیرعامل متا: میزان استفاده کاربران از قابلیت ریلز (Reels) در اینستاگرام، ۲۴ درصد بیشتر شده است/ روزانه بیش از ۲ میلیارد ریلز توسط کاربران به اشتراک گذاشته میشود که در مقایسه با شش ماه گذشته، افزایشی دو برابری را نشان میدهد.
مواجهه با GPT به سبک کاسپاروف / مدارس کسب و کار چقدر برای GPT آمادهاند؟
👁🗨 گروهی از اساتید مدارس جهانی کسبوکار، نسل جدید هوش مصنوعی (GPT) را نه تنها تهدید برای نیرویکار و مدیران نمیدانند که معتقدند دنیای «پساجیپیتی» دنیای مهارتهای نو برای حل سریع چالشها و توسعه شرکتها است. آنهایی موفق خواهند بود که به جای طغیان علیه این تکنولوژی، راه استفاده از آن را پیدا کنند. ابتکار کاسپاروف در شطرنج با هوش مصنوعی، این راه را نشان میدهد.
👁🗨 آیا این تکنولوژی تحولآفرین است؟ قطعا. بیل گیتس هوش مصنوعی را بزرگترین اتفاق این دهه توصیف کرد و ایلان ماسک خواستار یک وقفه ۶ ماهه در سایر کارها شده تا هوش مصنوعی را توسعه دهد. سرمایهگذاری خصوصی در هوش مصنوعی به اوج رسیده، در حالی که گلدمن ساکس ارزیابی کرده بیش از ۳۰۰ میلیون شغل به واسطه هوش مصنوعی از بین میروند. پس مدارس کسب و کار در مواجهه با این تغییر فراگیر، چگونه واکنش نشان میدهند؟
https://donya-e-eqtesad.com/fa/tiny/news-3962658
🔸ویندوز ١٠ در پایان راه:
مایکروسافت اعلام کرد نسخه 22H2 ویندوز ١٠ آخرین نسخه این ویندوز است و دیگر آپدیتی در کار نخواهد بود؛ آپدیت های ماهیانه امنیتی هم صرفا تا اکتبر ٢٠٢۵ ارائه خواهند شد
»» دانلود فایل ارائه شده درمرکز تداوم آموزش امام رضا(ع) مشهد مقدس/جهاد تبیین و فضای مجازی
http://yun.ir/a1unb
»»دانلود فایل سواد رسانه ای در عصر هوش مصنوعی:
http://yun.ir/c304ae
»» دانلود فایل دوره تربیت و تعالی خانوادگی:
http://yun.ir/0e5a13
»»دانلود فایل دوره تربیت و تعالی هتل مروارید نکا:
http://yun.ir/uqu1ic
»» ویدئو : فعال سازی قابلیت ردیابی گوشی گمشده در گوشی های اندرویدی
https://aparat.com/v/G04R5
»»ویدئو: نحوه تغییر رمز جیمیل در گوشی های اندرویدی
https://www.aparat.com/v/VE20L
»» دانلود مستقیم اپلیکیشن تحریم شکن «403»
https://data.anti403.ir/dl/android/403.apk
»»ویدئو : نحوه فعال سازی و قابلیت های کلی مرورگر بینگ
https://www.aparat.com/v/LVRcI
»»افزونه fake profile detector برای تشخیص تصاویر پروفایل ساخته شده با هوش مصنوعی برای مرورگر کروم:
https://chrome.google.com/webstore/detail/fake-profile-detector-dee/jbpcgcnnhmjmajjkgdaogpgefbnokpcc
🚦بیل گیتس: هوش مصنوعی تا ۱۸ ماه دیگر میتواند به کودکان خواندن یاد دهد
🔸گیتس در سخنرانی اخیرش که با موضوع یادگیری دیجیتال در سندیگو برگزار شده بود اعلام کرد: «ما از اینکه هوش مصنوعی چگونه میتواند در آموزش خواندن مؤثر باشد شگفتزده شدهایم.»
🔹به گفتهی گیتس، اگر فقط ۱۸ ماه آینده را درنظر بگیرید، هوش مصنوعی میتواند در این مدت بهعنوان دستیاری برای آموزگاران مورد استفاده قرار گیرد و پساز آن توانایی ما را در ریاضیات تقویت خواهد کرد
📝 مشاهداتی از یک سال جنگ سایبری در اوکراین/ همه پیشبینیهای درست و نادرستی که از جنگ و قدرت سایبری داشتیم
✅ صحنهٔ نبرد غبارآلود است. این اصل بهویژه در مورد تهاجم روسیه به اوکراین که بیش از یک سال پیش آغاز شد صدق میکند. در هفتههای اول جنگ، رهبران روسیه تصور میکردند که یک پیروزی قطعی و قریبالوقوع در انتظار آنهاست...
📑 مطالعه متن کامل:
yun.ir/35uln7
بازگشت چتجیپیتی به ایتالیا:
شرکت اوپنایآی (OpenAI) دسترسی به سرویس هوشمصنوعی چتجیپیتی (ChatGPT) را که کمتر از یک ماه پیش توسط سازمان حفاظت از اطلاعات ایتالیا به خاطر مشکلات حریمشخصی مسدود شده بود دوباره برای کاربران ایتالیایی با انجام تغییرات جدید فراهم کرد.
اما قانونگذار ایتالیایی از چتجیپیتی چه درخواستهایی داشت؟
https://gerdab.ir/0009ES
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم کوتاه «سوراخ سیاه» (black hole) با موضوع طمع !
یک کارآگاه در بررسیهای موشکافانه و دقیق خود همیشه به دنبال ردپا میگردد. در اوسینت و به ویژه بخش حریم خصوصی آن، این ردپا مطرح است اما به شکل دیگر : ردپای دیجیتال!
ردپای دیجیتال (Digital Footprint) شامل تمام فعالیتهای یک کاربر در فضای مجازی است. ثبت بخشی از این ردپا از اختیار ما خارج است و چون در این بستر حضور داریم انجام میشود؛ اما بخشی قابل توجهی از آن میتواند براساس مدل خطر کنترل و یا محدود شود.
ساده ترین راه برای پیدا کردن ردپای خودتان استفاده از Quotation mark (" ") گوگل به همراه عبارات مربوط به شماست تا ببینید چه نوع اطلاعاتی را میتوان در مورد شما از منابع عمومی جمع آوری کرد.
با توجه به نتایج و مدل خطر مدنظر باید کنترل این ردپا در دستان شما باشد در غیر اینصورت میتواند حریم خصوصی شما در معرض خطر قرار بگیرد.
مراقب ردپای دیجیتال خود باشیم!!
تحصیل دانش آموزان روسیه در یک فضای اینترنتی بدون اطلاعات و محتوای مخرب / وزارت آموزش و پرورش روسیه مدارس این کشور را موظف کرد از سیستمهای اطلاعاتی دولتی و اینترنت سفید استفاده کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با فرزندان ببینیم: تصاویری که در رسانه ها نمایش داده میشوند, واقعی نیستند و میتوانند حاصل دستکاری با استفاده از شگردهای تدوین باشند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📷کلاهبرداری به سبک پانزی
🖌به گفته رئیس پلیس فتا؛ اعضای یک شرکت هرمی که در فضای مجازی فعالیت میکردند، با ۳ هزار شاکی دستگیر شدند.
🖌 قربانیان با وعده دریافت سود اقدام به سرمایهگذاری نموده و کلاهبرداران در این شرکت هرمی برای پرداخت سود به شخص دیگری، از پول آنها استفاده میکردند. البته این سود برای جلب اعتماد بوده که قربانیان افراد بیشتری را وارد هرم کنند و تنها چند نوبت پرداخت و بعد از آن حساب آنها قفل میشده است.
🔻 کاربران کدام کشورها، زمان بیشتری را به کار با دستگاههای هوشمند اختصاص میدهند؟
🔸 طبق برآوردهای محققان، روزانه بالغ بر ۳۲۵ میلیون ترابایت اطلاعات در وبسایتهای جهان تولید میشود. نتایج بررسیهای محققان مرکز Electronics Hub نشان داد که کاربران جهانی به طور میانگین، روزانه ۶ ساعت و ۳۷ دقیقه را به کار با نمایشگر دستگاههای هوشمند از جمله گوشی موبایل اختصاص میدهند.
مطالعه متن کامل:
https://itiran.com/?p=125638
مطالعه گزارش نیویورک تایمز درباره «علیرضا اکبری»:
مقام عالیرتبه داخلی و جاسوس بریتانیا /زندگی دوگانهای که به چوبهی دار ختم شد
https://www.nytimes.com/fa/2023/05/01/world/middleeast/alireza-akbari-spy-iran-uk.html?smid=url-share
پ.ن: سه نکته که در گزارش به آنها اشاره شده:
۱. اذعان به جاسوس بودن علیرضا اکبری
۲. اعلام افشای سایت هستهای فردو توسط نامبرده
۳. اطلاع از کمک اطلاعی روسیه در شناسایی اکبری