بیانیه سازمان فناوری اطلاعات درباره امنیت پیامرسان بله
🔹سازمان فناوری اطلاعات اعلام کرد: بررسیهای صورت گرفته توسط سازمان فناوری اطلاعات ایران به عنوان نهاد تنظیمگر پیامرسانها نشان میدهد امنیت پیامهای خصوصی کاربران در پیامرسان «بله» حفظ میشود.
🔹در این بیانیه آمده که هیچ موردی از نقض حریم خصوصی مشاهده نشده و تمام اقدامات صورت گرفته توسط پیامرسان بله برای مقابله با محتوای غیر اخلاقی، کلاهبرداری و رسیدگی به گزارشات مردمی در گروههای بالای هزار نفر بوده است.
🔹همچنین طبق بررسیهای انجام شده، سامانه مقابله با کلاهبرداری و محتوای غیراخلاقی در کانالها و گروههای عمومی بله بهطور کامل از سامانههای اصلی این پیامرسان جداست.
نبود یکپارچگی در ساختار حکمرانی فضای مجازی
🔹محمدحسن انتظاری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه ساختار حکمرانی فضای مجازی در کشور یکپارچگی ندارد گفت: در تهیه سیاستهای کلی برنامه هفتم توسعه اصلاً با شورای عالی فضای مجازی مشورت نشده است.
🔹عضو شورای عالی فضای مجازی گفت: تعریف و هویت فضای مجازی حتی در میان تصمیم گیران مختلف در قوه مقننه و دولت یکپارچگی ندارد و این موضوع باعث میشود که تصمیم گیریها و قانون گذاریها باهم یکسو نباشند و نتوانند هم افزایی داشته باشند.
🔹وی در خصوص ساختار حکمرانی فضای مجازی در ایران گفت: درحال حاضر ساختار حکمرانی فضای مجازی از طریق شورای عالی فضای مجازی ابلاغ شده و باید بخشهای مختلف آن را بپذیرند.
ایرانداک از سامانه «جهت» رونمایی کرده که برای انتخاب موضوع پایان نامه ها، از هوش مصنوعی بهره میگیرد. برای دسترسی و استفاده از این سامانه روی لینک زیر کلیک کنید:
https://jahat.irandoc.ac.ir/
هوش مصنوعی معادل یک ماه کار در سال برای کسبوکارها صرفهجویی میکند
با کمک فناوری هوش مصنوعی، افراد میتوانند تا پنج ساعت در هفته در کار خود صرفهجویی کنند که معادل یک ماه کار در یک سال میشود. به گفته استیو وود، مسئول مدیریت محصول در شرکت نرمافزاری پیامرسانSlack، مردم میتوانند از این زمان صرفهجویی شده برای ارزیابی مجدد استفاده از نرمافزارهای فعلی خود و بهینهسازی استفاده از آن استفاده نمایند
علاوه بر این، او پیشنهاد میکند که افراد نباید فقط به فناوری هوش مصنوعی تکیه کنند، بلکه باید به این فکر کنند که چگونه میتوانند از آن برای به حداکثر رساندن بهرهوری خود استفاده نمایند.
🔺 شرکت پروتون VPN گزارشی از وضعیت استفاده کاربران از فیلترشکن منتشر کرده که آن به افزایش 6000 درصدی کاربران ایرانی سرویس VPN پروتون در پاییز سال گذشته اشاره شده است.
🔹 پژوهش شرکت پروتون نشان میدهد که در سال ۲۰۲۲ دولتهای ۳۵ کشور جهان در مقاطع گوناگون دسترسی به شبکه اینترنت را مسدود کردهاند و قطع اینترنت رویهمرفته در سال گذشته به بیش از ۱۸۷ مورد رسید.
🔹 به گفته شرکت «پروتون» در پی قطع دسترسی به شبکه اجتماعی توئیتر توسط دولت ترکیه در روزهای پس از وقوع زمینلرزه مرگبار و ویرانگر در اواسط بهمن پارسال نيز استفاده از ویپیان در این کشور ۱۵ هزار درصد افزایش یافت
براساس آخرین آمار منتشرشده از میزان ثبت دامنه در مرکز ثبت دامنه کشوری، تاکنون یک میلیون و ۵۷۸ هزار و ۷۵۰ دامنه فعال فارسی به ثبت رسیده است/ پسوند داتآیآر (ir.) بیشترین دامنهی فعال را دارد.
17.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نذر عباس : روایت مادر شهید مصطفی صدرزاده برای رهبر انقلاب از شهادت فرزندش در ظهر تاسوعا + سخنان حاج قاسم در وصف شهید
هکرهای چینی، حساب ایمیل سفیر ایالات متحده در چین را هک کردند/ این عملیات حداقل صدها هزار ایمیل مرتبط با ایالات متحده را در معرض خطر قرار داده است.
🔴 مارک زاکربرگ: نیمی از کاربران تردز، آن را ترک کردهاند
🔹 پس از یک هفته پرهیجان که میلیونها نفر در عرض چند ساعت وارد تردز شدند، این شبکه اجتماعی بیش از نیمی از کاربران خود را از دست داده است. مارک زاکربرگ در همین رابطه از کارکنان متا خواسته راههایی برای ماندگار کردن کاربران در این شبکه اجتماعی بیابند.
بررسی مزایا و معایب هوش مصنوعی: هوش مصنوعی به مجرمان هم مانند پلیس کمک میکند
استفاده از هوش مصنوعی برای ارتکاب انواع گوناگون جرایم، با ظهور و توسعه هوش مصنوعی مولد، وارد فاز تازهای شده است.
هوش مصنوعی با توانایی تجزیه و تحلیل کلان دادهها، یادگیری از الگوها و تصمیمگیریهای خودکار، به عنوان یک ابزار قدرتمند برای کاربردهای قانونی و همچنین یک وسیله خطرناک برای فعالیتهای مجرمانه شناخته میشود.
مطالعه متن کامل:
mehrnews.com/x32GzZ
کدام بازیهای ویدیویی به اسلامهراسی دامن میزنند؟
از جمله مهمترین پدیدههای مدرن در کشورهای غربی رواج اسلامهراسی است. بازیهای ویدیویی غربی همواره به این معروف بودهاند که تصویری نادرست و جانبدارانه از مسلمانان ارائه میکنند.
https://gerdab.ir/0009Qb