☑️ تعیین اولویتهای نشست جهانی ایمنی هوش مصنوعی در بریتانیا
🔹 کشورها و نهادهای بینالمللی به دنبال پیادهسازی ابزارها و توافق بر سر قوانینی هستند که استفاده از هوش مصنوعی را تنظیمگری میکند. در همین راستا، بریتانیا قصد دارد در روزهای دهم و یازدهم آبان رویدادی در این خصوص برگزار کرده و مدیران فناوری، دانشگاهیان و رهبران سیاسی را گرد هم آورد.
🔹 مسئولان این کشور اهداف و اولویتهای خود برای برگزاری نشست ایمنی جهانی هوش مصنوعی را تمرکز بر درک خطرات ناشی از این فناوری پیشرو و چگونگی حمایت از چارچوبهای ملی و بینالمللی عنوان کرده اند.
❇️ پادکستهایی درباره هوش مصنوعی:
*⃣ مجموعه فرادرس در هر اپیزود از این پادکست ها، به بررسی دستاوردهای شرکتهای تراز اول جهانی در استفاده از هوش مصنوعی و یادگیری ماشین پرداخته و به شنوندگان، ایدههایی در مورد جایگاه و اهمیت هوش مصنوعی و یادگیری ماشین در کسبوکارهای مختلف و زندگی روزمره ارائه داده است.
🟢 یادگیری ماشین، به شرکتها کمک میکند تا در تصمیمگیریهای پیچیده، موثرتر باشند. به عنوان مثال، با استفاده از الگوریتمهای یادگیری ماشین، شرکتها میتوانند الگوهای پیچیده رفتار مشتریان خود را بررسی کنند و راههای بهتری برای بهبود تجربه مشتریانشان پیشنهاد دهند.
https://faradars.org/how-to-learn/ai-podcast?utm_source=homeai&utm_medium=telegram-kaprila&utm_campaign=post&utm_content=ai-podcast
سامسونگ با اسکن ۷۱۶ میلیون خواب شبانه هشدار میدهد: اکثر کاربران شبها خوب نمیخوابند!
سامسونگ با تجزیه و تحلیل دادههای مربوط به 716 میلیون خواب شبانه، یکی از بزرگترین مطالعات سلامت خواب را انجام میدهد. هدف پاسخ به این سوال است: «آیا ما خوب خوابیدهایم؟»
همانطور که معلوم است، پاسخ «نه!» است و طبق دادهها همهچیز در همهجا و برای همه بدتر میشود.
گزارش سامسونگ 716 میلیون خواب شبانه کاربران Samsung Health و Galaxy Watch در سراسر جهان را اسکن میکند. اگرچه علاقه به سلامت خواب به شدت افزایش یافته است، اما واقعیت این است که کیفیت خواب افراد بهمرور زمان درحال کاهش است. سامسونگ میگوید جهان با معضل خواب روبرو است.
https://dgto.ir/36p2
هشدار جدی!
فروشگاههایی همچون "موبایل موسوی" و "كوروش كمپانى" که با استفاده از چهره های سینمائی و ورزشی به بهانه پیش فروش کالاها و تحویل چند ماه بعد به نرخهای گاهاً ارزانتر از قیمت بازار، مبالغی را به صورت پیشپرداخت دریافت میکنند، به شدت مشکوک به کلاهبرداری پانزی هستند؛ پرداخت هزینه هنگفت تبلیغاتی توسط این شرکتهای نوپا شائبه کلاهبرداری آنها را تقویت میکند.
مطمئن باشید سلبریتی های شرکت کننده در تبلیغات این شرکت ها، بعدا هیچ مسئولیتی بابت این حضور و ترویج نخواهند پذیرفت.
تکامل هوش مصنوعی؛ از پیشگامی آلن تورینگ تا عصر چتجیپیتی:
در حالی که بسیاری ظهور چتجیپیتی را آغاز عصر هوش مصنوعی میدانند، قدمت این شاخه از علم به بیش از هفتاد سال پیش بازمیگردد.
همه چیز در سال ۱۹۵۰ در انگلستان آغاز شد؛ زمانی که آلن تورینگ، رمزنگار و ریاضیدان، بازی معروف تقلید را ابداع کرد. هدف او از طراحی این بازی نشان دادن آن بود که یک ماشین میتواند هوش انسان را تقلید کند.
آلن تورینگ ادعا میکرد هر ماشینی که بتواند این آزمایش ذهنی را با موفقیت پشت سر بگذارد، میتواند هوش انسان را شبیهسازی کند. در این آزمایش یک انسان و یک ماشین (در یک اتاق) و یک محقق (در اتاق مجزا) حاضر هستند. انسان و ماشین هر کدام در این آزمون گفتگو تلاش میکنند محقق را قانع کنند که خودشان انسان هستند و دیگری ماشین.
آلن تورینگ خود معتقد بود که تا پایان قرن بیستم و افزایش توان محاسباتی ماشینها، وضعیت به گونهای خواهد شد که دیگر صحبت از هوش مصنوعی و ماشینهایی که توان تقلید از هوش انسان را دارند با مخالفت روبرو نمیشود.
هرچند در عمل ما باید تا سال ۲۰۱۴ صبر میکردیم تا شاهد تحقق آن ایده باشیم و چنین ماشینهایی را به چشم ببینیم.با این حال خیلی زودتر از آن زمان، تنها شش سال بعد از آنکه تورینگ ایده ابتدایی خود را مطرح کرد، در سال ۱۹۵۶ دو محقق به نامهای جان مککارتی و مروین مینسکی کنفرانسی را در دارتموث در شمال شرق ایالات متحده برگزار کردند که در آن هوش مصنوعی برای اولین بار به عنوان یک شاخه علم مطرح شد.در این کارگاه تابستانه که شش تا هشت هفته به طول انجامید، شماری از ریاضیدانان و پژوهشگران علوم مختلف بر هوش مصنوعی به عنوان یک حوزه اصلی جریان علمی تمرکز کردند و به همفکری پرداختند.
در سالهای بعد توجه شرکتها، دولتها و حتی ارتش آمریکا به این موضوع جلب شد و روی تحقیق درباره هوش مصنوعی سرمایهگذاریهای بزرگی انجام گرفت . این مقطع زمانی را میتوان اولین عصر طلایی هوش مصنوعی نامید.
در دهه هشتاد میلادی اما محققان این زمینه با یک مشکل فنی مواجه شدند: قدرت محاسباتی ماشینها. به تدریج و با رشد فناوری، توان محاسباتی ماشینها هم بالا رفت اما پژوهشگران باید تا سال ۲۰۱۰ و عصر کلانداده (Big data) منتظر میماندند تا بتوانند به طور کامل از پتانسیل هوش مصنوعی استفاده کنند.
در واقع با در دسترس قرار گرفتن دادهها در مقیاسی عظیم بود که ماشینهای هوش مصنوعی سرانجام توانستند به خوبی تغذیه شوند. این مقطع زمانی را دومین عصر طلایی هوش مصنوعی مینامند.در سال ۲۰۱۵ ایلان ماسک، رئیس فعلی شبکه اجتماعی ایکس و سم آلتمن تصمیم گرفتند از این فرصت استفاده کنند و «اوپن ایآی» (OpenAI)، شرکتی که پشت سر چتجیپیتی قرار دارد، را ایجاد کنند. نامی که اکنون به کلمه کلیدی جدید جهان تبدیل شده است.
حالا بسیاری از افراد میتوانند برای کارهای شخصیشان، از نوشتن ایمیل گرفته تا ترجمه متون، از ابزارهای هوش مصنوعی استفاده کنند. این در شرایطی است که کارشناسان میگویند عصر انفجاری هوش مصنوعی و تحول بنیادینی که میتواند به کمک آن در زندگی بشری اتفاق بیفتد، هنوز شروع نشده است.
شرکت OpenAI تیم جدیدی برای ارزیابی و کاهش خطرات هوش مصنوعی تشکیل میدهد/ این تیم خطراتی از جمله توانایی هوش مصنوعی در فریب انسانها و همچنین تهدیدات امنیت سایبری را بررسی میکند.
https://dgto.ir/36ph
مایکروسافت با «مرورگر مجازی» تجربه اینترنت را متحول میکند/ این شرکت اخیراً درخواستی برای ثبت فناوری مرورگر وب مجازی نوعی مرورگر وب است که روی ماشین مجازی در محیطی ایزوله و جدا از سیستمعامل میزبان و سایر برنامهها کار میکند , روی هر دستگاهی اجرا میشود و فضای امن و خصوصی دراختیار کاربر قرار میدهد. ویژگیهای اصلی این فناوری عبارتند از:
-مرورگر مجازی مایکروسافت روی سرور پروکسی قرار دارد که همهی نیازهای پردازشی آن در فضای ابری تأمین میشوند.
-دستگاه میزبان فقط باید بتواند صفحات وب را دیکد کند و نمایش دهد.
-مرورگر مجازی شامل سیستم کنترل لمسی است که میتوان از آن بهعنوان کنترلر برای دستگاههایی استفاده کرد که سیستم کنترل محدود دارند.
البته لازم به ذکر است ثبت پتنت مرورگر مجازی نشاندهندهی انتشار قریبالوقوع محصول نهایی نیست؛ اما میتواند تا حدودی آینده را برای ما ترسیم کند.
آپدیت جدید گوگل مپس با تمرکز بر هوش مصنوعی
https://www.zoomit.ir/software-application/410793-google-maps-ai-immersive-view-ev-charging-search/
درخواست تحلیلگر معروف آمریکایی از ایلان ماسک درباره اینترنت غزه/ استار لینکت کجاست؟
🔹منابع مختلفی از قطع شدن کامل خطوط تلفن و اینترنت در غزه خبر داده اند که می تواند نشانه ای از تلاش رژیم صهیونیستی برای شدت بخشیدن به جنایات خود و جلوگیری از مخابره آنها به افکار عمومی جهان باشد.
🔹یک تحلیل گر معروف آمریکایی که از فعال ترین مدافعان حقوق فلسطینی ها محسوب می شود در و اکنش به قطع کامل اینترنت غزه درخواستی را از ایلان ماسک مطرح کرد.
🔹 جکسون هینکل در حساب توئیتری خود که یک میلیون و 600 هزار دنبال کننده دارد خطاب به ایلان ماسک نوشت: «اسرائیل اینترنت و خدمات ارتباطی غزه را قطع کرده است. ایلان ماسک! لطفا لطفا جان ها را نجات دهید و استار لینک را به غزه بدهید!»
🔹 هشتگ «تقاضای اینترنتی برای غزه» خطاب به ایلان ماسک هم رتبه اول را در بریتانیا دارد./مردم از ایلان ماسک می خواهند که در راه اندازی ارتباطات اینترنتی کمک کند، همانطور که او در زمان خود در اوکراین انجام داد.
قابلیت جدید گوگل برای تشخیص واقعی بودن عکسها/ ارائه ابزار About This Image برای بررسی صحت اطلاعات تصاویر
https://www.citna.ir/node/286702