eitaa logo
لغزشگاه
21.3هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
1.1هزار ویدیو
313 فایل
مهارت های مواجهه هوشمندانه با فضای مجازی ارتباط با ادمین: @h_etesami1979
مشاهده در ایتا
دانلود
ظرف ساعات اخیر در فضای مجازی و برخی اکانت های شخصی عکسی منتشر شده که به سیل سیستان و بلوچستان منتسب شده است،درحالی که جستجوی معکوس تصویر نشان می دهد این عکس مربوط به سیل ۲۰۱۰ پاکستان است. این عکس قبلا با عنوان «سیل در سیستان» منتشر شده بود
سردار حاجی زاده فرمانده هوافضای سپاه در مصاحبه ای گفته که یکی از پسرانش در 17 سالگی برای اینکه مدافع حرم شود آنقدر اصرار می کند که ایشان صرفا برای 15 روز اجازه حضور پسرش را در سوریه می دهد. با وجود صحیح بودن خبر بالا، تصویر مرتبط با این خبر که در حال انتشار در شبکه های اجتماعی است، صحیح نبوده و مربوط به فرزند فرمانده هوافضای سپاه نیست! این تصویر مربوط به شهید رضا حاجی زاده از شهدای مدافع حرم مازندران است. نام پدر این شهید ، رجبعلی است نه امیرعلی.
KICZ_A0002-20_Prohibition_NOTAM-Tehran.pdf
180.4K
⭕ اخطاریه هوایی NOTAM آمریکا، که چندساعت پیش از اشتباه شلیک به هواپیمای اوکراینی در سایت FAA ( نهاد رگولاتور پروازهای داخلی و بین‌المللی آمریکا) درج شده را بازخوانی کنید؛ در این اخطاریه صراحتا به تمام هواپیماهای تجاری و غیرتجاری آمریکایی هشدار داده شده که از پرواز بر فراز ایران خودداری کنند. با این دلیل: DUE TO THE POTENTIAL FOR MISCALCULATION OR MIS-IDENTIFICATION ترجمه : احتمال خطا در محاسبه یا خطا در شناسایی برای هواپیماهای که بر فراز ایران پرواز می‌کنند.
عضو شورای عالی فضای مجازی: آنچه داریم شبکه ملی اطلاعات نیست؛ شبکه ملی ارتباطات است هم اکنون «شبکه ملی ارتباطات» تا ۸۰ درصد محقق شده است زمانی که در مورد «شبکه ملی اطلاعات» حرف می زنیم منظورمان زیرساخت های اطلاعاتی شامل مراکز داده، نرم افزارها و خدمات پایه ای مانند نقشه، پیام رسان، موتورجست وجو و مسیریاب است در این موارد درصد پیشرفت پایین است.
این روز ها توییت های به زبان فارسی دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا مورد توجه بسیاری قرار گرفته! اما این سوال برلی خیلی ها پیش می آید چرا توییت به زبان فارسی؟ پاسخ: این بخشی از دیپلماسی سایبری است. دیپلماسی سایبری در ساده ترین تعریف آن، استفاده از ابزارهایی فناوری اطلاعاتی و ارتباطاتی روز، برای تبیین، گسترش و ارتقای سطح اثربخشی دستگاه دیپلماسی یک کشور در فضای مجازی است. سایبر دیپلماسی تکامل دیپلماسی عمومی است که استفاده از امکانات جدید ارتباطی در قرن ۲۱ را شامل می شود، مجازی» شناخته می شود. . با روی کار آمدن برایان هوک دیپلماسی سایبری با رویکرد شبکه های اجتماعی پر رنگ تر شد و وزیر امور خارجه امریکا پمپئو بطور جدی دیپلماسی سایبری را دنبال و در دستور کار قرار داد با هدف ارتباط با کاربران فارسی زبان شبکه های اجتماعی است. سایبر دیپلماسی در مقایسه با سایر دیپلماسی ها بیشتر از فضای مجازی و رسانه های اجتماعی استفاده می کند، امروزه فعالیت مقامات و سیاسیون در شبکه های اجتماعی موجب پیشبرد اهداف سیاست خارجی کشورها شده است.
فضای مجازی.pdf
3.27M
فایل کلاس / مدیریت اطلاعات در فضای مجازی
لینک های مورد نیاز: گوگل از ما چه می داند؟/مشاهده تاریخچه فعالیت کاربر در گوگل: myactivity.google.com اینستاگرام از ما چه می داند؟مشاهده تاریخچه فعالیت کاربر در اینستاگرام: instagram.com/accounts/access_tool دانلود google family link -نرم افزار کنترل والدین گوگل از مایکت: https://myket.ir/app/com.google.android.apps.kids.familylink/ دانلود مستقیم نرم افزار find my device( دستگاهم را پیدا کن) از مایکت: https://myket.ir/app/com.google.android.apps.adm/ * تایید دو مرحله ای حساب کاربری گوگل: myaccount.google.com/security حذف حساب کاربری تلگرام: my.telegram.org/deactive سایت همیاب 24-ردیابی انلاین گوشی های گمشده: hamyab24.ir کد دستوری ایرانسل برای ردیابی گوشی های گمشده: *6101 کد دستوری همراه اول برای ردیابی گوشی های گمشده: *1111*2141
فیلم های مرتبط با تنظیمات حریم خصوصی: چگونه با تعریف تائید دو مرحله ای،امنیت حساب کاربری اینستاگرام را افزایش دهیم؟ aparat.com/v/U98XG این ویدئو تنظیمات مربوط به کاهش حجم بسته های اینترنت هنگام استفاده از اینستاگرام را اموزش می دهد: aparat.com/v/0kGUp چگونه می توان با تعریف تائید دو مرحله ای،امنیت حساب گوگل را افزایش دهیم؟ aparat.com/v/dySwD نرم افزاهای کنترل والدین و جستجوی تلفن در تنظیمات گوشی: aparat.com/v/xleV9 فیلم /چگونه با تعریف «تایید دو مرحله ای» امنیت حساب کاربری واتس اپ را افزایش دهیم؟ aparat.com/v/n6NZ4
چهره واقعی سحر تبر در جلسه امروز دادگاه
آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران با صدور بیانیه شماره ۱ در خصوص سانحه دلخراش هواپیمای مسافربری اوکراینی تأکید کرد: مسئولیت سانحه‌ تأسف‌بار هواپیمای اوکراینی به‌صورت مستقیم متوجه رژیم جنایتکار آمریکاست و این جنایت بزرگ نیز به سیاهه‌ جنایت‌های بی‌پایان این ام‌الفساد قرن اضافه می‌شود. متن این بیانیه به شرح زیر است: ملت شریف و بزرگ ایران عزیز؛ به‌دنبال سانحه‌ دلخراش هواپیمای مسافربری ایران-اوکراین که باعث داغی بزرگ بر پیکره ملت عزیز و به‌خصوص جامعه علمی و دانشگاهی شده و سوگ شهادت پرافتخار سردار رشید اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی را دوچندان کرده است، ضمن عرض تسلیت به بازماندگان و خانواده‌های شریف شهدای این سانحه و ملت بزرگ ایران؛ در خصوص چگونگی وقوع این سانحه از جنبه فنی و تخصصی، موارد زیر به اطلاع می‌رسد: با اتکا به بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و توضیحات سردار سرتیپ پاسدار حاجی‌زاده فرمانده محترم نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تاریخ ۲۱ دی ۱۳۹۸ و همچنین با عنایت به اسناد راهبردی ایالات متحده‌ی آمریکا و بررسی علمی و فنی موارد مشابه نظیر خطای سامانه‌ پدافند موشکی سوریه در سال ۲۰۱۸، شلیک موشک به هواپیمای MH-۱۷ مالزی بر فراز اوکراین در سال ۲۰۱۴ و حمله‌ سایبری به هواپیمای AC۱۳۰s و EC۱۳۰s آمریکا توسط روسیه در سال ۲۰۱۸؛ این نتیجه علمی با قطعیت اعلام می‌شود که سانحه رخ‌داده به‌دلیل اعمال عملیات فریب بر سیستم فرماندهی و کنترل سامانه پدافند موشکی ایران واقع شده و نقش خطای انسانی در آن منتفی است. از سوی دیگر بررسی تجهیزات جنگ سایبری ارتش آمریکا نظیر هواپیماهای «آواکس» و «ریوِت جوینت» حاکی از آن است که موارد مذکور اساساً به‌منظور چنین اقداماتی طراحی، تولید و به‌کارگیری شده است و این تجهیزات در اغلب منازعات نظامی از سوی ارتش جنایتکار آمریکا مورد استفاده قرار گرفته‌اند. به نظر می‌رسد این بار نیز آمریکا در قالب یک عملیات نظامی سایبری با چنین اقدامی باعث شده که هواپیمای مسافربری به‌عنوان موشک کروز در سامانه‌ پدافند، شناسایی شده و مورد هدف واقع شود. به‌طور دقیق‌تر علت وقوع عملیات فریب فرماندهی و کنترل که ریشه در دانش سایبرنتیک دارد، استفاده‌ تمامی کشورها از استانداردهای بین‌المللی در حوزه محاسبات، ارتباطات و کنترل است که موجب می‌شود علی‌رغم طراحی و تولید سامانه‌های پدافند موشکی توسط کشورهای مختلف، حفره‌ فنی برای ایالات متحده آمریکا ـ که طراح استانداردهای بین‌المللی و پروتکل‌های مربوطه است ـ همواره باز و دسترس‌پذیر باشد. به‌عبارت دیگر اگر تمامی اجزای یک سامانه پدافند موشکی و به‌طور کلی هر سامانه مبتنی بر C۴I به‌صورت کاملاً بومی طراحی و تولید شود اما از استانداردهای بین‌المللی (پروتکل‌های عمومی) برای عملکرد آن استفاده گردد، ظرفیت تهدیدپذیری سامانه به میزان چشمگیری افزایش می‌یابد. بر این اساس در شرایط مشابه هر کاربر انسانی همان اقدامی را انجام خواهد داد که در سانحه اصابت موشک به هواپیمای مسافربری اوکراین واقع شد، زیرا این خطا نه به‌دلیل اشتباه در تصمیم‌گیری بلکه به‌دلیل اعمال عملیات فریب فرماندهی و کنترل بر سامانه‌ پدافند موشکی واقع شده است. از این رو مسئولیت سانحه‌ تأسف‌بار رخ داده به‌صورت مستقیم متوجه رژیم جنایتکار آمریکاست و این جنایت بزرگ نیز به سیاهه‌ جنایت‌های بی‌پایان این ام‌الفساد قرن اضافه می‌شود. لینک مشاهده مستندات علمی: https://media.ana.ir/1398/10/23/637145324738833107.pdf
نیویورک تایمز: هواپیمای اوکراینی ۳۰ ثانیه قبل از اصابت موشک ارسال سیگنال را متوقف کرده بود 🔹یان پتچنیک، سخنگوی مؤسسه رهگیری خطوط پروازی فلایت رادار 24، که به صورت شبانه‌روزی موقعیت مکانی و جزئیات پرواز هواپیماهای مسافری در سراسر جهان را به صورت زنده ارائه می دهد و از جمله معتبرترین مؤسسات در این زمینه است، می‌گوید: هواپیماهای تجاری و مسافربری خود را از طریق مخابره دائمی سیگنال شناسایی به رادار‌های فرودگاه‌هی و سامانه‌های پدافندی معرفی می‌کنند که این سیگنال از طریق یک دستگاه به نام ترانس‌پاندر که در هواپیما نصب شده است، به صورت دائم مخابره می‌شود. 🔸روزنامه نیویورک‌تایمز در آخرین گزارش خود درباره جزئیات سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی در ایران ادعا کرد: بررسی‌ اطلاعات پرواز، جزیات رهگیری هواپیمای مذکور، و فیلم‌های موجود از اصابت موشک به هواپیما نشان می‌دهد که هواپیمای اوکراینی 20 تا 30 ثانیه قبل از اصابت موشک، مخابره سیگنال شناسایی را متوقف کرده است.
▪️تصاویر جدید از داخل پایگاه هوایی عین الاسد بعد از حمله موشکی سپاه ▪️این تصاویر نشان می دهد که بعضی نقاط پایگاه، بعد از حمله موشکی دچار حریق گسترده شده است.