eitaa logo
لغزشگاه
21.6هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
1.1هزار ویدیو
314 فایل
مهارت های مواجهه هوشمندانه با فضای مجازی ارتباط با ادمین: @h_etesami1979
مشاهده در ایتا
دانلود
این ۱۷برنامه را از گوشی موبایل خود حذف کنید: گوگل این هفته به طور رسمی ۱۷برنامه را از فروشگاه گوگل پلی حذف کرد . این ۱۷برنامه که توسط تیم محققان شرکت Zscalerشناسایی شدند، توسط بد افزاری به نام Jokerآلوده شده بودند. این بد افزار با هدف سرقت اس ام اس ها، لیست مخاطبین و اطلاعات دستگاه طراحی شده است. این جاسوس افزار همچنین می تواند به طور مخفیانه قربانی را در نسخه پرمیوم سرویس های دارای پروتکل های کاربردی بی سیم (WAP) ثبت نام کند. این ۱۷برنامه، ماه جاری بر روی فروشگاه گوگل پلی آپلود شدند و زیاد فرصت جذب دنبال کننده را به دست نیاوردند. این برنامه ها قبل از شناسایی شدن، بیش از ۱۲۰۰۰۰بار دانلود شدند. این۱۷ برنامه عبارتند از: • All good pdf scanner • Mint leaf message-your privat message • Unique keyboard-fancy fonts and free emoticons • Tangram App lock • Direct messenger • Private SMS • One sentence translator-multi functional translator • Style photo collage • Meticulous scanner • Desire translate • Talents photo editor- blur focus • Care message • Part Message • Paper Doc scanner • Blue scanner • Hummingbirds PDF converter- photo to PDF • All good PDF scanner گوگل با استفاده از سرویس امنیتی پلی، این برنامه ها را از گوگل پلی و همچنین دستگاه های آلوده حذف کرد. اما کاربران ملزم هستند به صورت دستی هم این برنامه ها را از دستگاه های خود حذف کنند.
⭕️سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از طریق این لینک امکان بررسی اصالت اسناد مالکیت را برای همگان فراهم کرد http://estate.ssaa.ir/ ✅اطلاعاتی که بصورت رایگان از این طریق می‌توانید راجع به اسناد مالکیت ارائه شده به شما، کسب کنید عبارت است از: *🔸مساحت ملک* *🔸نوع ملک* (خانه یا مغازه یا...) *🔸وضعیت خاص* (طلق بودن یا نبودن) *🔸نوع کاربری ملک* *🔸بازداشت دارد یا ندارد* *🔸رهن دارد یا ندارد* *🔸نام مالک* *🔸نام خانوادگی مالک* *🔸شناسه / شماره ملی مالک* *🔸شماره چاپی سند* این اقدام سازمان ثبت اسناد مانع کلاهبرداری های احتمالی در خرید و فروش ها شده و به خریداران کمک خواهد کرد تا از جزییات ملک و بازداشتی بودن یا نبودن آن مطلع شوند.
🚨قطع شبکه‌های اجتماعی در آذربایجان 🔸نت‌بلاکز از قطع شبکه‌های اجتماعی فیس بوک، توییتر، واتس اپ، یوتیوب، اسکایپ، زوم لینکدین و اینستاگرام در جهوری آذربایجان همزمان با شروع جنگ این کشور با ارمنستان خبر داد.
💢چگونگی تشخیص خبر درست از نادرست اگر می‌خواهید توانایی خود را در تشخیص خبر درست از شایعه و خبرهای ساختگی تقویت کنید باید این ۵ پرسش را در هنگام خواندن خبر از خود بپرسید. ۱: خبر را چه کسی نوشته است؟ در خبر درست همیشه نامی واقعی از یک خبرنگار یا روزنامه‌نگار واقعی، که قابل‌پیگیری باشد به‌عنوان مرجع و منبع خبر گفته می‌شود ولی در خبرهای ساختگی، شایعه یا تبلیغاتی، چنین چیزی وجود ندارد. وقتی نام نویسنده یا گوینده‌ را در خبر می‌بینید حتماً سرگذشت او را نیز دنبال کنید. ۲: خبر چه چیزی می‌خواهد بگوید؟ خبر واقعی وقتی درباره موضوعی جنجالی باشد معمولاً آن را به نقل از منابع واقعیِ معتبر که قابل‌پیگیری باشند، می‌گوید. درحالی‌که خبر ساختگی منبع دروغین، نشانی اینترنتی ساختگی، عنوان کلی غیرقابل‌پیگیری یا با استناد به مطالب مشابه غلط‌انداز دیگر می‌گوید که با اندکی کندوکاو و ژرف‌نگری، نادرستی آن قابل‌تشخیص است. ۳: خبر چه زمانی منتشر شده است؟ حتماً به تاریخ انتشار خبر دقت کنید اگر به کلمه‌های «خبر فوری» در خبر برمی‌خورید بیشتر دقت کنید زیرا احتمال ساختگی بودن یا تبلیغاتی بودن آن بیشتر است. ۴: خبر در کجا منتشر شده است؟ خبر درست و مهم، حتماً در خبرگزاری‌ها و وبگاه‌های مشهورِ دارای اعتبار نیز منتشر می‌شود. اگر خبر را برای نخستین بار در شبکه‌های اجتماعی می‌بینید باید پیش از بازنشر و فرستادن آن برای دیگران، تلاش کنید تا درستی آن را بیازمایید. ۵: از خواندن خبر چه احساسی به شما دست می‌دهد؟ خبر ساختگی مثل همه‌ی تبلیغات دیگر برای برانگیختن احساس شما طراحی شده است. پس اگر با خواندن خبری بسیار ناراحت شدید، دِرَنگ کنید و نفس عمیقی بکشید. ادعایی که در خبر وجود دارد را دست کم در سه خبرگزاری و یا رسانه‌ی معتبر تحقیق کنید و سپس تصمیم بگیرید که خبر را ساختگی یا واقعی به حساب آورید. نباید همه چیز را زود باور کرد. هیچ چیزی بهتر از تفکر انتقادی در روبرو شدن با خبر نیست. اگر ۵ پرسش بالا را در خواندن خبرها رعایت کنید به‌تدریج سواد رسانه‌ای خود را افزایش می‌دهید.
یک سوم ایرانی‌ها گیمر اند: سیدصادق پژمان، مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای: گزارشی از شاخص‌ترین نتایج این پیمایش ملی، که طی آن اطلاعات بیش از ۹۲۰۰ خانوار گردآوری و با بیش از ۳۰۰۰ بازیکن مصاحبه شده است، به زودی در قالب گزارش «نمای باز ۱۳۹۸» منتشر خواهد شد و در دسترس علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت. بر اساس نتایج این پیمایش مجموع بازیکنان ایرانی از رقم ۲۸ میلیون در سال ۱۳۹۶ به ۳۲ میلیون نفر در سال ۱۳۹۸ افزایش پیدا کرده است. به عبارتی از جمعیت ۸۳ میلیونی ایران در سال ۱۳۹۸، ۳۲ میلیون نفر بازی می‌کنند. از مجموع ۳۲ میلیون بازیکن، ۴۹ درصدشان جزء کسانی هستند که هر روز بازی‌ می‌کنند و ۶۵ درصد آنها بازیکن آنلاین هستند. بر اساس نتایج این پیمایش،کماکان موبایل با ۹۲ درصد ضریب نفوذ در میان بازیکنان، پرطرفدارترین پلتفرم بازی در ایران است. برای اولین بار بازیکنان پلتفرم کنسول از بازیکنان پلتفرم رایانه پیشی گرفته‌اند؛ ۲۲ درصد بازیکنان ایرانی با پلتفرم کنسول بازی می‌کنند؛ در حالی که این عدد در مورد پلتفرم رایانه ۲۰ درصد است. نکته جالب توجه دیگر در این پیماش، افزایش سهم بازیکنان زن است. در پیمایش سال ۱۳۹۶ سهم بازیکنان زن در بازار بازی ایران ۳۵ درصد بود که در تازه‌ترین پیمایش دایرک این سهم به ۳۸ درصد افزایش پیدا کرده است. نتایج استخراج‌شده از این پیمایش همچنین نشان از افزایش میانگین سنی بازیکنان ایرانی می‌دهد و متوسط سنی بازیکنان از ۱۹ سال در سال ۱۳۹۶ به ۲۲ سال در سال ۱۳۹۸ افزایش پیدا کرده است. یافته‌های این پیمایش نشان می‌دهد که بازیکنان ایرانی به طور متوسط ۹۳ دقیقه در روز بازی می‌کنند. این در حالی است که بر اساس نتایج این پژوهش سرانه مصرف بازی‌های دیجیتال در ایران، روزانه ۳۵ دقیقه است. یافته‌های این پیمایش در خصوص مجموع هزینه‌کرد بازیکنان پلتفرم موبایل نیز نشان از تغییرات مهمی در حوزه اقتصاد بازی دارد. بر اساس برآوردهای پژوهش، مجموع هزینه‌کرد بازیکنان پلتفرم موبایل در سال ۱۳۹۸ رقمی در حدود ۲۹۰ میلیارد تومان بوده که از این مبلغ ۲۸ درصد سهم بازی‌های موبایلی بومی (بازی‌های توسعه‌یافته یا بومی‌سازی‌شده در ایران) است. اگرچه رشد اعداد و ارقام هزینه‌کرد در پلتفرم کنسول به شکل چشم‌گیری افزایش یافته است. برای اولین بار با توجه به همه‌گیری ویروس کرونا در جهان و محدودیت‌های موجود برای برگزاری پیمایش حضوری، این پیمایش به روش تلفنی و در تمامی استان‌های کشور اجرا شده است.
بخشی از سند پیشگیری و مقابله با نشر اطلاعات خلاف واقع در فضای مجازی تصویب شد: اعضای شورای‌عالی فضای مجازی، بخشی از سند پیشگیری و مقابله با نشر اطلاعات و اخبار خلاف واقع در فضای مجازی را تصویب کردند. در جلسه امروز شورای‌عالی فضای مجازی به ریاست رئیس جمهور , مقرر شد لایحه قانونی لازم برای مواجهه با نشر اطلاعات و اخبار خلاف واقع از سوی قوه قضائیه و با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مدت 3 ماه تهیه و برای تصویب به مجلس شورای اسلامی ارائه شود. همچنین بر اساس این مصوبه، سکوهای نشر موظف خواهند بود مکانیسم‌ها و ساز و کارهای لازم و رویه‌های اجرایی مؤثر را برای شناسایی، حذف و یا اصلاح اطلاعات و اخبار خلاف واقع، فراهم کنند.
📌انگلیس دست به دامن سلبریتی‌ها 🔹دولت انگلیس به چهره‌های مشهور در رسانه‌های اجتماعی پول پرداخت می کند تا درباره ویروس کرونا پست ارسال کنند 🔹 دولت انگلیس به چندین فعال و اینفلوئنسر شبکه های اجتماعی و ستارگان تلویزیونی مبالغی پرداخت کرده است تا سرویس ردیابی COVID-19 را ترویج دهند 🔹این سیستم زمانی که آزمایش COVID-19 فردی مثبت میشود افرادی را که وی ممکن است با آنها تماس داشته را ردیابی می‌کند.
قابلیت کامنت گذاشتن در تلگرام در راه است: در آپدیت بعدی تلگرام امکان کامنت‌ گذاشتن زیر پست‌ها در محیط خود تلگرام فراهم می‌شود. این قابلیت در محیط خود تلگرام، بدون نیاز به ترک تلگرام و حتی بدون نیاز به ربات رسمی خواهد بود. در ذیل بخشی از ویژگی‌های مربوط به کامنت‌گذاری در تلگرام را می‌خوانیم: کامنت گذار فقط می تواند روی آخرین مطلب کانال تلگرام کامنت درج کند و می تواند کامنت خود را پاک کند. کامنت ها می‌تواند شامل هر نوع محتوایی باشد. عکس، صدای ضبط شده و… . اما ۲ وجه تمایز با آیتم‌های اصلی کانال دارد: ۱- اینکه کامنت‌ها با یک فرو رفتگی به سمت داخل نشان داده می شود که با مطلب اصلی در کانال از نظر ظاهری فرق داشته باشد. ۲- کامنت ها فاقد شمارنده هستند. در صورت بلاک شدن کسی که در کانال کامنت گذاشته است توسط صاحب کانال، نه فقط امکان کامنت گذاشتن از وی سلب می شود بلکه از کانال بیرون انداخته می شود. قابلیت روشن و خاموش کردن نمایش کامنت در کانال: در صورتی که نمایش کامنت ها خاموش باشد، باز هم کامنت های «جدید» مربوط به «دوستان» شما در تلگرام را نشان خواهد داد. کانالی که امکان کامنت گذاری دارد، در گوشی تعداد اعضاء (member) را در قسمت info نمایش می دهد نه بالای کانال. ظاهراً (با توجه به ساعات انتشار و تعداد کامنت ها) می توان کامنت گذاری برای یک مطلب را مسدود کرد. امکان پاسخ دادن یا Reply کردن کامنت‌ها (البته این مورد در گوشی های اندروید هنوز اضافه نشده)
جاسوسی از اینستاگرام با یک فایل تصویری مخرب: محققان شرکت چک‌پوینت آسیب‌پذیری خطرناکی را در نسخه اندروید و iOS برنامه‌کاربردی اینستاگرام شناسایی کرده‌اند که امکان اجرای کد از راه دور را برای هکرها از طریق یک فایل تصویری مخرب فراهم می‌آورد و مرکز ماهر (مدیریت امداد و هماهنگی رخدادهای رایانه‌ای) درباره این آسیب‌پذیری توضیح داده است. برای به دست گرفتن کنترل اینستاگرام در گوشی کاربران کافی است هکر تصویری مخرب را از طریق ایمیل، واتس‌اپ، پیامک یا دیگر روش‌ها ارسال کند. بعد از ذخیره تصویر در گوشی، کد مخرب پنهان‌شده در تصویر با اجرای برنامه ‌کاربردی اینستاگرام فعال می‌شود. به محض اکسپلویت آسیب‌پذیری، هکر کنترل کامل اینستاگرام قربانی را در دست می‌گیرد. برای مثال، می‌تواند پست جدیدی ارسال کرده یا پستی را پاک کند. به‌علاوه از آنجایی‌که اینستاگرام حق دسترسی به برخی از قابیلت‌های گوشی را نیز دارد، هکر می‌تواند با اکسپلویت این آسیب‌پذیری به موقعیت مکانی و به فایل‌های ذخیره‌شده در دستگاه قربانی دسترسی یابد، لیست مخاطبین او را جست‌وجو و دوربین گوشی را روشن کند. همچنین هکر می‌تواند برنامه اینستاگرام را مختل و از ورود کاربر به اینستاگرام تا زمان حذف و نصب مجدد جلوگیری کند. ریشه این آسیب‌پذیری استفاده از برنامه شخص سوم با نام MozJPEG برای پردازش تصاویر است. یک دستور آسیب‌پذیر در این برنامه به مهاجم اجازه می‌دهد که حافظه اختصاص‌داده‌شده به تصویر را دستکاری کرده و کد مخرب مورد نظر خود را اجرا کند. چک‌پوینت قبل از انتشار خبر به‌صورت عمومی آسیب‌پذیری را به شرکت فیس‌بوک اعلام کرده است تا زمان کافی برای رفع آسیب‌پذیری وجود داشته باشد. فیس‌بوک نیز به سرعت وصله‌ای برای رفع این آسیب‌پذیری ارائه کرده است. در نتیجه اگر اینستاگرام شما به روزرسانی شده است، نباید نگران این آسیب‌پذیری باشید. همچنین به کاربران توصیه می‌شود که برنامه اینستاگرام خود را به آخرین نسخه موجود به‌روزرسانی کنند.
30.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سال قبل؛ در چنین روزهایی: آخرین سخنرانی سپهبد شهید سلیمانی در جمع فرماندهان سپاه