eitaa logo
لغزشگاه
20.8هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
1.1هزار ویدیو
312 فایل
مهارت های مواجهه هوشمندانه با فضای مجازی ارتباط با ادمین: @h_etesami1979
مشاهده در ایتا
دانلود
❇️گزارش پراکندگی جغرافیایی کسب و کارهای مجازی 💠تعداد پروانه های صادر شده برای کسب و کار مجازی از آبان ۹۶ تا شهریورماه ۹۹، حدود یک هزار و ۸۴۷ پروانه برای کسب‌وکارهای مجازی صادر شده است و صنف پوشاک بیشترین تعداد پروانه کسب و کارهای فضای مجازی را به خود اختصاص داده است. 💠شهرهایی که بیشترین کسب و کارهای فضای مجازی را دارند بیشترین کسب و کارهای فضای مجازی از نظر پراکندگی جغرافیایی در تهران، اصفهان، البرز، فارس و خراسان رضوی مشغول به فعالیت هستند و کسب و کارهای مجازی در استان های زنجان، لرستان، کهگیلویه بویراحمد، ایلام، اردبیل و سیستان و بلوچستان از رونق کمی برخوردار است. 💠سهم زنان و مردان در کسب و کارهای مجازی از میان یک هزار و ۸۴۷ پروانه کسب و کار مجازی در کشور، بیشترین پروانه کسب برای آقایان صادر شده و تنها تعداد ۱۹۹ کسب‌وکار برای متقاضیان زن صادر شده است. 💠مشاغلی که بیشترین کسب و کار را در فضای مجازی دارند بررسی رسته های مختلف فعالیت کسب و کارهای مجازی در کشور نشان می دهد که بیش از ۴۳ درصد از این پروانه ها توسط رسته‌های عرضه کالا و خدمات در فروشگاه‌های مجازی دریافت شده و عرضه خدمات در یک گروه خاص در فروشگاه های مجازی، کمترین پروانه فعالیت را دریافت کرده اند. در این میان فروشگاه‌های پوشاک، کیف و کفش، سیسمونی، لوازم خانگی و لوازم سفر با حدود ۱۸.۹ درصد فراوانی، بیشترین تعداد پروانه را دریافت کرده اند و پس از آن نیز کسب‌وکارهای مجازی در حوزه فروش محصولات دیجیتال و لوازم برقی در جایگاه بعدی قرار دارند.
139907101316.pdf
6.97M
گزارش «نمای باز ۱۳۹۸»:شاخص‌ترین اطلاعات مصرف بازی‌های دیجیتال در ایران / در سال ۹۸ مجموع هزینه‌کرد بازیکنان ایرانی برای خرید بازی‌های موبایلی ۲۹۰ میلیارد تومان بوده که تنها ۸۰ میلیارد تومان این مبلغ برای خرید بازی‌های بومی هزینه شده است. با این حال سهم بازی‌های بومی از میزان هزینه‌کرد بازیکنان ایرانی در حوزه بازی‌های موبایلی از ۱۳ درصد در سال ۹۴ به ۲۸ درصد در سال ۹۸ رسیده است. در ایران ۳۲ میلیون بازیکن وجود دارد که با توجه به جمعیت ۸۳ میلیونی ایران در در سال ۹۸، از هر ۱۰۰ نفر ۳۸ نفر بازی می‌کنند. آنطور که در این گزارش اعلام شده، ۳۸ درصد بازیکنان در سال ۹۸ را زنان و ۶۲ درصد را مردان تشکیل می‌دهند. همچنین میانگین سنی بازیکناندر سال ۹۸ برابر با ۲۲ سال است که ۲۵ درصد آنان را کودکان، ۴۴ درصد را جوانان و ۱درصد را کهنسالان تشکیل می‌دهند. این پژوهش همچنین نشان داده که از سال ۱۳۸۹ تا سال ۱۳۹۸ جمعیت بازیکنان بازی‌های دیجیتال ایران با ۸ درصد نرخ رشد ترکیبی سالیانه از ۱۶ میلیون به ۳۲ میلیون رسیده است. براساس داده‌های بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، بازیکنان بازی‌های دیجیتال در سال ۹۸ به طور متوسط روزی ۹۳ دقیقه برای انجام بازی‌ زمان صرف کرده‌اند. افزون بر این ۴۹ درصد از بازیکنان اعلام کرده‌اند که هر روز بازی می‌کنند. آنطور که در این گزارش اعلام شده با توجه به اینکه بازیکنان عموما از چند پلتفرم برای بازی استفاده می‌کنند، ۹۲ درصد از بازیکنان روی پلتفرم موبایل و ۲۰ درصد از بازیکنان روی پلتفرم رایانه و ۲۲ درصد از بازیکنان روی پلتفرم کنسول بازی می‌کنند.
بدل های چینی برای شبکه های اجتماعی جهانی: مردم چین از لحاظ سنتی علاقه زیادی به شبکه های اجتماعی غربی ندارند و به دلیل عدم آشنایی با زبان خارجی نیز رویکرد چندانی به این شبکه ها نشان نمی دهند به همین سبب نباید فراموش کرد حتی اگر در چین شبکه های اجتماعی غربی در دسترس باشد بسیار کمتر از کشورهای دیگر مورد استفاده خواهد بود و در این کشور، میلیون ها نفر حتی اسامی بسیاری از شبکه های معروف را اصلا نشنیده اند. ویچت بزرگترین شبکه اجتماعی و پرطرفدارترین آنها در چین است که شمار مشترکانش در این کشور به بیش از یک میلیارد نفر می رسد به طور کلی علاوه بر برقراری ارتباط تصویری، متنی و صوتی، کارهای روزمره اعم از پرداخت پول، واریز هزینه های آب و برق و خرید گاز، بلیت هواپیما و قطار، اتوبوس، اجاره خودرو و گرفتن تاکسی و دهها قلم کار دیگر توسط این شبکه اجتماعی انجام می شود در واقع این ویچت را چین جایگزین نرم افزار واتس آپ کرده است.ویبو: چین از زمانی که توییتر را تقریبا در یک دهه قبل ممنوع کرد به این طرف سایت ویبو را راه اندازی کرده است که مشابه آن است و همان کارکرد را دارد و از سوی دولت پشتیبانی می شود البته تفاوت های زیادی هم دارد مثلا مردم برای پست های خانوادگی از آن استفاده می کنند و جایی برای توییت های سیاسی وجود ندارد. بایدو: چین سامانه موقعیت شناسی بایدو را با فرستادن دهها ماهواره به فضا جایگزین گوگل کرد این سامانه موتور جستجو محسوب می شود و دارای دانشنامه مشابه گوگل است و بسیاری از کارکردهای آن را دارد و دستکم در چین و بسیاری از کشورهای آسیای جنوب شرقی گسترده شده است و بتدریج جهانی خواهد شد. کیوکیو: نرم افزار پیام رسانی کیوکیو بجای نرم افزار پیام رسان فیس بوک طراحی و راه اندازی شده است و تقریبا بیشتر مردم چین از آن برای پیام رسانی استفاده می کنند و حتی اتباع خارجی در چین از آن بهره می برند و برای ارسال عکس، تصویر و پیام رسانی بسیار موثر و مفید و پرسرعت است. یوکو: چین سایت یوتیوب را در این کشور ممنوع کرده و بجای آن یوکو را راه اندازی کرده است که فیلم های مختلف و تصاویر و غیره در آن منتشر می شود این شبکه اجتماعی بیشتر جنبه های اجتماعی دارد و مسایل سیاسی را اصلا در برنمی گیرد فیلم های تلویزیونی و سریال ها نیز از طریق این شبکه اجتماعی قابل دریافت است و چون با علی بابا متصل شده است و می تواند سودآوری هم داشته باشد. تیک تاک: یکی دیگر از شبکه های اجتماعی معروف چین که این روزها نیز به دلیل اعمال فشار دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا بر آن سر زبان های افتاده است تیک تاک یا به قول چینی ها «دویین» نام دارد این شبکه اجتماعی هم جایگزین اینستاگرام شده است و فیلم ها و ویدیوهای کوتاه پخش می کند. علاوه بر این، در چین ده ها شبکه اجتماعی دیگر که بیشتر رویکرد اقتصادی و بستری برای خریدهای انلاین و اینترنتی مردم هستند فعالیت دارند که مهمترین انها تابائو، «پین دو دو»، «مای توان» هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترندها در شبکه‌های اجتماعی چگونه دستکاری می‌شوند؟ گاهی افراد یا موضوعات خاصی در شبکه‌های اجتماعی به اصطلاح «ترند» می‌شوند. ترند شدن در شبکه‌های اجتماعی به‌ویژه در توییتر زمانی اتفاق می‌افتد که به یک توییت در مدت زمان مشخص، واکنش قابل توجهی (از طریق لایک، کامنت و بازنشر) نشان داده شود.
حکمرانی سایبری به شیوه آمریکائی با واکنش مسئولان چینی مواجه شد: زوئو شیائو دونگ نایب رئیس انستیتوی تحقیقات امنیت اطلاعات چین : مساله تیک تاک تنها یکی از پرونده های مشابه است، زیرا آمریکا برای اتهامات نقض امنیت ملی که به شرکتهای خارجی میزند، هرگز شاهد و مدرکی ارائه نداده است. در آینده باز هم ممکن است آمریکا به همین دلیل ظن خود را به سایر شرکتهای خارجی گسترش دهد. این رویکرد نه تنها بر عملکرد قانونی شرکتهای خارجی در آمریکا تأثیر میگذارد بلکه حق استفاده کاربران آمریکایی از خدمات اینترنتی را نیز محدود میکند. این نشان از شدت پارانویای دولت آمریکا حکایت میکند، به طوری که مایل است حق شهروندان خود در بهره مندی از فناوری اطلاعات را قربانی مطامع خاص برخی سیاستمداران خود کند. لو چوان یینگ دبیر کل مرکز تحقیقات مدیریت فضای مجازی بین المللی وابسته به مؤسسه مطالعات بین المللی شانگهای: دلیل اصلی سرکوب شرکت تیک تاک توسط آمریکا این نیست که آن یک شرکت چینی است، بلکه این است که یک شرکت آمریکایی نیست. آمریکا نمی تواند تحمل کند شرکتهای کشورهای دیگر بهتر و رقابتی‌تر از شرکتهای آمریکایی باشند. آمریکا بارها از قدرت ملی برای سرکوب بنگاههای دیگر کشورها استفاده کرده است. در سال ۱۹۸۲، آمریکا شرکتهای فناوری پیشرفته ژاپنی را سرکوب کرده و شرکت فرانسوی آلستوم نیز از دست آمریکا آزار دید. مجله هاروارد بیزنس ریویو : ممنوعیت تیک تاک بیش از پیش این نکته را نشان میدهد که آمریکا دیگر نه ضامن تجارت جهانی، بلکه تهدیدی بالقوه برای تجارت جهانی است. این مفهوم در حال تغییر دادن شکل اقتصاد جهان است و شرکتهای آمریکایی را نیز به خطر انداخته است.
پس از ابتلای ترامپ به کرونا بسیاری از مردم در شبکه های اجتماعی به این نکته اشاره کردند که انیمیشن سیسمپسون ها بار دیگر یک اتفاق در آینده را پیش بینی کرده ‎اما آیا واقعاً ترامپ در سیمپسونها درگذشت و آیا اپیزودی با مراسم خاکسپاری وی همراه بود؟ ‎جواب منفی است تصویری که در شبکه های اجتماعی در حال انتشار است، از هیچ اپیزودی از سیمپسونها گرفته نشده و کاملا ساختگی است به گفته وبسایت راستی آزمایی " اسنوپس"، این تصویر اولین بار در فوریه 2017 در یک بخش از انجمن های وبگاه اشتراک گذاری تصاویر 4chan منتشر شده است.
پخش قسمت پنجم برنامه«مرورگر» امنیت پرداخت های اینترنتی ساعت ۲۱:۱٠ سه شنبه 15 مهر از سیمای مازندران مشاهده آنلاین در «تلوبیون» : https://www.telewebion.com/live/tabarestan
پروژه های مجازی عربستان و امارات برای ایجاد آشوب در کشورهای عربی: پخش یک مستند از سوی شبکه الجزیره، جنجال زیادی در شبکه های اجتماعی به وجود آورده است. شبکه الجزیره با پخش یک مستند به اقدامات امارات و عربستان در فضای مجازی از طریق استفاده از امکانات مادی این کشورها برای ترویج اکاذیب به ویژه در شبکه های اجتماعی علیه تعدادی از کشورهای عربی و ترکیه اشاره کرد. در این مستند آمده است که ابوظبی از تمام امکانات خود برای هدف قرار دادن قطر، ترکیه، کویت، عمان، الجزایر، اردن... در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی با هدف بحران آفرینی و ایجاد آشوب استفاده کرده است. بر اساس اسناد منتشر شده در این مستند، امارات یک پروژه مجازی با نام «عرب اینتلیجنس» برای هدف قرار دادن تعدادی از کشورها از طریق نشر اکاذیب به راه انداخته است. انتشار اخبار دروغ درباره کودتا در قطر نیز توسط حسابهای کاربری دروغین در ریاض و ابوظبی از طریق پخش تصاویر و ویدئوهای دستکاری شده انجام شده است. در میان اسناد منتشر شده از سوی این برنامه، نام یک شرکت اماراتی مقیم مصر و شرکت «سماءات» عربستان نیز به چشم می خورد. در مستند شبکه الجزیره اعلام شد که امارات از برنامه های جاسوسی از جمله برنامه صهیونیستی برای هدف قرار دادن قطر و دیگر کشورهای عربی از جمله مراکش، عمان، اردن، موریتانی، سودان و الجزایر نیز استفاده کرده است.
📸 تصویری ویژه از رهبر انقلاب در حال سلام به حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام در مراسم قرائت زیارت اربعین. ۹۹/۷/۱۷
📌با مشارکت اف‌بی‌آی، گوگل، فیس‌بوک و توییتر ۹۲ وب‌سایت ایران را مسدود کردیم 🔹وزارت دادگستری آمریکا مدعی شده از میان دامنه‌های اینترنتی مسدود شده، ۴ دامنه با آنکه خودشان را رسانه‌های خبری معرفی کرده‌اند، عملاً تحت کنترل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بوده و به انتشار اطلاعاتی با هدف اثرگذاری بر سیاست داخلی و خارجی آمریکا اشتغال داشته‌اند. 🔹وزارت دادگستری آمریکا گفته این اقدام حاصل تلاشی مشترک میان اف‌بی‌آی و شرکت‌های گوگل، فیس بوک و توییتر بوده است. 🔺سال گذشته، دامنه‌های بین‌المللی آپارات، فارس، بله و تعداد زیادی از بانک‌ها توسط شرکت‌های آمریکایی مسدود شد.
هدایت شده از سواد سایبری
29.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قسمت پنجم برنامه مرورگر /امنیت پرداخت های آنلاین
💢 نبرد شدید در ویکی‌پدیای فردوسی 👈 در شرایطی که بسیاری از رسانه‌ها با استناد به صفحه ویکی‌پدیای فردوسی ، از مشابهت تاریخ میلادی سال تولد و درگذشت وی با استاد شجریان ابراز تحیر می‌کنند، بررسی تغییرات این صفحه حکایت از درگیری شدید میان ویرایشگران ویکیپدیا بر سر تعیین سال تولد و مرگ فردوسی دارد...
دسترسی به آرشیو استوری‌های قدیمی در اینستاگرام آسان‌تر شد: اینستاگرام به مناسبت ده سالگی تاسیس این شبکه اجتماعی، از چندین ویژگی جدید رونمایی کرد که دسترسی به آرشیو استوری‌های قدیمی و جست‌وجو در آن‌ها براساس تاریخ و نقشه مکانی به همراه بلوکه کردن کامنت‌های اهانت‌آمیز اهمیت بیشتری دارند. اینستاگرام در یک ویژگی جدید به کاربران کمک می‌کند استوری‌های قدیمی خود را پیدا و مشاهده کنند. قابلیت آرشیو استوری اینستاگرام اجازه می‌دهد صاحب اکانت به تمام استوری‌های منتشر شده از سال ۲۰۱۷ به بعد دسترسی داشته باشد. آرشیو اینستاگرام شامل یک نمایش تقویمی ماهیانه است و در آن روزهایی که یک استوری منتشر شده؛ مشخص شدند. همچنین، در کنار این تقویم، یک نقشه مکانی قرار دارد که موقعیت ارسال استوری را روی نقشه نشان می‌دهد. قابلیت استوری اینستاگرام به گونه‌ای طراحی شده که پس از ۲۴ ساعت به طور خودکار ناپدید می‌شود. این قابلیت برخی از کاربران را آزار می‌داد و آن‌ها برای دیدن استوری‌های گذشته خود همیشه مشکل داشتند. حالا، جای تعجب دارد اینستاگرام چگونه توانسته آرشیوی قدیمی و سه ساله از استوری‌های قدیمی هر کاربر را در اختیارش قرار دهد. قابلیت آرشیو استوری‌ها در قالب تقویم و نقشه، یک روش جدید برای دسترسی به استوری‌های قدیمی است ولی به کاربران اجازه می‌دهد دوباره این استوری‌ها را با دیگران به اشتراک بگذارند. صاحب اکانت فقط آرشیو استوری‌ها را مشاهده می‌کند ولی این قابلیت را دارد که استوری‌های قدیمی را دوباره در بخش استوری یا فید منتشر کند. برای دسترسی به آرشیو تقویمی استوری‌ها و Stories Map باید وارد منوی archive در پروفایل خودتان شوید. مخفی‌سازی کامنت‌های توهین‌آمیز اینستاگرام در قابلیت جدید دیگری، کامنت‌هایی که حاوی مطالب توهین‌آمیز باشند یا گزارش‌های مشابهی از تخلف در آن‌ها دریافت شده باشد را به طور خودکار مخفی می‌کند تا دیگر کاربران آن را مشاهده نکنند. کاربران می‌توانند با فشردن کلید View Hidden Comments، کامنت‌های توهین‌آمیز مخفی شده را مشاهده کنند. همین‌طور، اگر کاربری به طور مکرر کامنت‌های توهین‌آمیز منتشر کند؛ از سوی اینستاگرام اخطاریه دریافت خواهد کرد. یکی دیگر از ایده‌های اینستاگرام برای تولد ۱۰ سالگی، دسترسی و استفاده از آیکون‌های قدیمی این شبکه اجتماعی بود. کاربران می‌توانند دوباره آیکون‌های قدیمی و کلاسیک اینستاگرام را مشاهده و آن‌ها را برای خودشان فعال کنند. برای این کار باید وارد بخش تنظیمات اینستاگرام در پروفایل خود شده و صفحه را از بالا به پایین بکشید تا وقتی که تعدادی اموجی ظاهر شود. هنگامی که به اندازه کافی صفحه تنظیمات اینستاگرام را از بالا به پایین سوایپ کردید؛ آیکون‌های قدیمی و کلاسیک به طور خودکار برای شما فعال می‌شوند.
شناسه صاپست ، طرح جدید صندوق الکترونیکی پست برای تسهیل ارسال مرسولات: به منظور رفع موانع و تسهیل در امر ارسال و دریافت مرسولات و کاهش خطا در هنگام تجزیه مرسولات سرویسی جدید در شرکت ملی پست ایران به نام شناسه صاپست رونمایی شد. مشکلات زیادی در بخش ارسال مرسولات پستی از جمله فراموشی کد پستی، درج آدرس اشتباه، عدم رعایت اصول آدرس نویسی بر اساس الزامات استاندارد پست و بد خط نویسی توسط مشتریان که باعث بروز خطا در هنگام تجزیه مرسولات به ویژه در اوج ساعات کاری می شود؛ وجود دارد. به همین منظور برای رفع این موانع و تسهیل در امر ارسال و دریافت مرسولات سرویسی جدید در شرکت ملی پست ایران به نام «شناسه صاپست» رونمایی شد. صاپست به عنوان یک آدرس همراه و همیشگی است که توسط افراد حقیقی، حقوقی و صاحبان کسب و کارها انتخاب می شود و از این پس این شناسه جایگزین نشانی افراد جهت ارسال یا دریافت مرسوله می شود تا در آینده دریافت خدمات شهری مکان محور با ارائه این شناسه میسر شود. این سرویس مزیت های بسیاری دارد که از جمله آن می توان به مدیریت نشانی و تغییر آدرس به صورت آنلاین، آسان نویسی آدرس، مدیریت صندوق مرسولات، مدیریت صندوق شخصی پستی، ارسال سریع مرسولات و گزارش گیری و آرشیو رهگیری مرسولات از ارسال یا دریافت مرسولات اشاره کرد. در این سامانه سه نوع شناسه وجود دارد؛ شناسه کد ملی که در حال حاضر رایگان است، شناسه با شماره همراه و شناسه با انتخاب یک کد هفت رقمی دلخواه، که کاربران می توانند هر کدام را برای شناسه صاپست خود انتخاب کنند. همچنین متقاضیان و حتی ارگان های دولتی می توانند از این پس با مراجعه به سایت www.sapost.post.ir برای خود یک یا چندین شناسه صاپست انتخاب کنند و به جای نشانی کامل خود روی مرسولات، شناسه هفت رقمی را روی مرسولات درج کنند. استفاده از این شناسه که به تمامی سامانه های الکترونیک و فروشگاه های اینترنتی متصل می شود، باعث راحتی در آدرس دهی پستی هنگام ارسال مرسولات خرد یا انبوه می شود و تا حد زیادی ضمن حفظ حریم خصوصی افراد به عنوان یک کارت ویزیت نیز مورد استفاده هر فرد دارنده شناسه صاپست قرار می گیرد. در حال حاضر این طرح در تمامی دفاتر پستی دولتی و خدمات ارتباطی بخش خصوصی و ICT روستایی که بالغ بر ۱۰ هزار دفتر در سراسر کشور است به صورت رسمی در حال اجرا است.
بررسی راه‌های مقابله با نشر اخبار جعلی در شبکه‌های اجتماعی غیر بومی: یکی از اعضای شورای عالی فضای مجازی گفت: در پی بررسی سند مقابله با نشر اطلاعات خلاف واقع در فضای مجازی، تصمیم‌گیری برای مقابله با نشر اخبار جعلی در شبکه‌های اجتماعی خارجی در دستور کار قرار گرفت. شورای عالی فضای مجازی در آخرین جلسه خود در ۸ مهرماه جاری، بخشی از «سند پیشگیری و مقابله با نشر اطلاعات خلاف واقع در فضای مجازی» را تصویب کرد. براین اساس مقرر شد سکوهای نشر، مکانیسم‌ها و سازوکارهای لازم و رویه‌های اجرایی مؤثر را برای شناسایی، حذف و یا اصلاح اطلاعات و اخبار خلاف واقع، فراهم کنند. همچنین لایحه قانونی لازم برای مواجهه با نشر اطلاعات و اخبار خلاف واقع در فضای مجازی، از سوی قوه قضائیه و با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد در مدت ۳ ماه تهیه و برای تصویب به مجلس شورای اسلامی ارائه شود. محمدحسن انتظاری عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی با اشاره به جزئیات این جلسه و ضرورت پرداختن به موضوع «مقابله با نشر اطلاعات خلاف واقع در فضای مجازی» توضیح داد و گفت: این موضوع توسط دبیر شورای عالی فضای مجازی به شورا ارائه شد و مورد بررسی قرار گرفت. اما از آنجایی که این طرح به نحوه مقابله با اخبار جعلی و خلاف واقع در شبکه‌های اجتماعی خارجی اشاره‌ای نداشت، بررسی آن به جلسات آینده موکول شد تا برای این موضوع نیز پیشنهاد و تصمیم گیری شود. وی گفت: چالش انتشار اخبار جعلی (فیک نیوز) و خلاف واقع در فضای مجازی، این روزها معضل اغلب کشورها است و باید راه حلی برای شناسایی اخبار جعلی از اخبار واقعی و منشا آن پیدا کرد تا بتوان جلوی تحریف محتوا در فضای مجازی را گرفت. از این رو بسیاری از کشورها برای اینکه این موضوع تحت نظامی مشخص درآید، پیشنهادات و مقرراتی را تنظیم کرده‌اند. انتظاری ادامه داد: در طرح پیشنهادی مرکز ملی فضای مجازی، نحوه برخورد با انتشار اطلاعات خلاف واقع و جعلی در شبکه‌های اجتماعی خارجی به درستی مشخص نبود و از این رو با توجه به پیشنهادات اعضای شورای عالی فضای مجازی، این طرح به جمع بندی نهایی نرسید و برای بررسی بیشتر و برخی اصلاحات، به جلسات آتی موکول شد. عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی با اشاره به دو مصوبه این شورا در خصوص «نظام هویت معتبر در فضای مجازی» و نیز مصوبه «ساماندهی پیام‌رسان‌های اجتماعی» که پیش از این به تصویب رسیده بود، ادامه داد: این مصوبات تا حدودی پایه‌های «طرح پیشگیری و مقابله با نشر اطلاعات خلاف واقع در فضای مجازی»، محسوب می‌شوند و در صورتی که این مصوبات اجرایی شوند، به طور قطع سند پیشگیری با نشر اطلاعات جعلی، اثربخش‌تر خواهد بود. وی اضافه کرد: در آخرین جلسه شورای عالی فضای مجازی در خصوص تعاریف و ضرورت‌ها در حوزه انتشار اخبار جعلی و خلاف واقع در فضای مجازی بحث شد و ممکن است تصویب نهایی این طرح، دو جلسه دیگر نیز نیاز داشته باشد. انتظاری خاطرنشان کرد: موضوع این است که هم اکنون فضای مجازی کشور تحت تسلط شبکه‌های اجتماعی خارجیاست و باید انتشارکنندگان اخبار جعلی در این فضا شناسایی شوند و تولید محتوا تحت نظم درآید. در غیر این صورت این مصوبه اثربخشی کاملی نخواهد داشت. در این زمینه مقرر شد مرکز ملی فضای مجازی پیشنهادات خود را به شورا ارائه دهد. وی افزود: از این رو چنانچه مصوبه «ساماندهی پیام‌رسان ها» اجرایی شود و نظام «احراز هویت معتبر در فضای مجازی» نیز ابلاغ شود، به نوعی می‌تواند ضمانت اثرپذیری برای طرح پیشگیری و مقابله با نشر اطلاعات خلاف واقع و فیک نیوزها در شبکه‌های اجتماعی خارجی باشد.
Huawei Y6p ؛ صرفه‌جویی با قابلیت‌های کاربردی: انتخاب یک گوشی که بتواند در عین مناسب بودن قیمت، قابلیت‌های کارآمد و مفیدی را ارائه دهد، کار چندان آسانی نیست. با وجود این، شرکت هواوی گزینه‌ای قابل توجه به نام Huawei Y6p پیش روی کاربر می‌گذارد که می‌تواند تمام نیازهای او را با کیفیت بسیار مناسب برآورده کند. از همان اوایل فعالیت شرکت هواوی در بازار گوشی‌های هوشمند، سری Y به صورت ویژه برای جوانان و افرادی تولید شد که می‌خواهند یک محصول مقرون به صرفه را در اختیار داشته باشند. در سال گذشته با تحولی که در این سری اتفاق افتاد، شرکت هواوی چند محصول اقتصادی را روانه بازار کرده است که یکی از آن‌ها Huawei Y6p است؛ محصولی که در عین زیبایی و سادگی، مشخصات مناسبی را با توجه به رده قیمتی خود در اختیار کاربر می‌گذارد. نمایشگری بزرگ با محل قرارگیری دوربین بسیار کوچک درست است که این روزها بریدگی بالای نمایشگر یا همان ناچ، باعث شده تا کاربر بتواند فضای بیشتری را از بخش جلوی گوشی برای نمایشگر در اختیار داشته باشد؛ ولی این یک حقیقت است که طراحی بسیاری از شرکت‌ها در این بخش به نحوی است که ناچ‌های بزرگ همواره باعث کاهش زیبایی و از دست رفتن بخشی از ابعاد تصویر می‌شود. در این حالت شرکت هواوی با راهکاری که باعث کاهش شعاع مرکزی ناچ نمایشگر می‌شود، توانسته ساختاری ایجاد کند که این بخش کمترین اثر را روی محتوای تصویر در نمایشگر بگذارد. این نمایشگر 6.3 اینچی که نسبت آن به کل نمای جلوی گوشی به 88.4 درصد می‌رسد، کیفیت بالایی از دقت رنگ و نور زمینه را ارائه می‌کند که در کمتر گوشی هم‌رده‌ای مشاهده می‌شود. بدنه با طراحی چشمگیر و درخشان وقتی صحبت از گوشی‌های میان‌رده می‌شود، تصور عمومی یک دستگاه بسیار ساده با طراحی معمولی و امکاناتی محدود است؛ ولی هواوی با Y6p به وضوح این قاعده را رد کرده و ساختار متفاوتی را برای گوشی میان رده خود در نظر گرفته است. با چرخاندن بدنه، نوع بازتابش نور تغییر می‌کند و در هر زاویه، شکلی متفاوت به خود می‌گیرد. این گوشی از یک روکش ویژه استفاده می‌کند که با تکنیک‌های خاص صنعتی تولید شده و همان‌طور که عنوان شد، سایه‌ها و بازتاب نور را به طرزی زیبا در هر زاویه‌ای منحصر به فرد نشان خواهد داد. همچنین هواوی سه رنگ جذاب بنفش فانتوم، سبز یاقوتی و مشکی نیمه‌شب را برای Y6p در نظر گرفته که همه آنها به نوعی حس یک محصول باکیفیت و زیبا را در نظر کاربر القا می‌کنند. باتری قدرتمند و حالت پاوربانک این روزها یکی از مهم‌ترین خواسته‌های کاربران آن است که گوشی که در دست دارند، بتواند ساعت‌های زیادی با شارژدهی بالا آنها را همراهی کند. هواوی با جای دادن به یک باتری پرظرفیت 5000 میلی‌آمپر ساعتی در این گوشی، این امکان را فراهم کرده که بتوان به مدت تقریبی 2 روز کامل، بدون نگرانی از اتمام کامل انرژی باتری، با دستگاه کار کرد. همچنین این امکان نیز فراهم شده تا بتوان با توجه به ظرفیت بالای باتری Huawei Y6p و تنها با استفاده از یک کابل USB و یک تبدیل ساده، گوشی نزدیکان خود را شارژ کنید. در واقع شما یک گوشی و یک پاوربانک را با هم خریداری کرده‌اید که می‌تواند در صورت نیاز ابزارهای افراد دیگر را نیز به حد کفایت شارژ کند. هواوی با جای دادن 64 گیگابایت فضای داخلی و البته قابلیت ارتقای آن تا 512 گیگابایت توسط حافظه جانبی، این امکان را فراهم کرده که نسبت به بسیاری از گوشی‌های دیگر هم‌رده، فضای بیشتری در اختیار کاربر قرار گیرد. همچنین استفاده از 4 گیگابایت حافظه رم نیز کمک می‌کند تا گوشی بتواند برنامه‌های بیشتری را هم‌زمان اجرا کرده و در این بخش دچار محدودیت نباشد.
گوگل امکان دانلود نسخه سبک جیمیل را به همه کاربران می‌دهد! گوگل معرفی نسخه‌های Go از برنامه‌های خود را با ارائه نسخه سبک‌تر از سیستم‌عامل خود آغاز کرد. هدف از انجام چنین پروژه‌ای، این بود که سرویس‌های پیشرفته و امروزی برای گوشی‌های ارزان‌قیمت‌تر نیز ارائه شوند تا از این طریق میزان فروش گوشی در نقاطی از جهان که قیمت اینترنت همراه گران است، گوشی‌های کم‌مصرف‌تر با رم کمتر و قیمت پایین‌تر، بالا رود. بااین‌حال، حتی افراد با دستگاه‌های قدرتمندتر هم می‌توانند از مزایای اپلیکیشن‌های Go با حجم کم و مصرف پایین بهره‌مند شوند. به خصوص زمانی که امکانات گسترده نسخه اصلی چندان موردنیاز آن‌ها نباشد. از همین رو، درنهایت گوگل تصمیم گرفت تا محدودیت‌های اعمال‌شده در این میان را حذف کند. دانلود نسخه سبک جیمیل با برداشته شدن محدودیت، حالا حتی افرادی که نسخه کامل اندروید را در اختیاردارند، می‌تواند برخی از برنامه‌های سبک گوگل را دانلود کنند. Gmail Go آخرین برنامه‌ای است که به این لیست اضافه‌شده و گوگل حالا اجازه دانلود آن بر روی هر گوشی و تبلتی را صادر کرده است. برنامه جیمیل گو، همان ویژگی‌های اصلی برنامه جیمیل معمولی را ارائه می‌کند، با این تفاوت که رم کمتری نیاز دارد و دیتا کمتری مصرف می‌کند. البته برای نصب آن باید از کلید Google Meet و برخی از ژست‌های داخل برنامه چشم‌پوشی کنید. طراحی رابط کاربری آن نیز بسیار ابتدایی و ساده‌تر از آن چیزی است که در نسخه معمول جیمیل می‌بینیم. یکی دیگر از تغییراتی که گوگل در نسخه سبک جمیل اعمال کرده است، محدود کردن فریم ریت است. این یعنی اگر از برنامه‌ای درگوشی با ریفرش ریت بالا استفاده می‌کنید، Gmail Go در آن وقفه ایجاد خواهد کرد. درهرحال این برنامه برای گوشی‌های اقتصادی با نمایشگرهای ابتدایی نه‌چندان پیشرفته بهینه‌شده است. اگر از گوشی قدرتمندی استفاده می‎کنید، نصب این برنامه را به شما پیشنهاد نمی‌کنیم. بااین‌حال، مدیریت اینترنت مصرفی و فضای گوشی، اگر دائماً در طول روز در حال چک ایمیل‌های خود هستید، این برنامه برای صرفه‌‌جویی در موارد مذکور یک گزینه مناسب است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با راه‌اندازی مرکز داده مادر کشور، یکی از مهمترین اجزای طرح کلان و زیرساخت شبکه ملی اطلاعات به بهره‌برداری رسید تا گام دیگری برای ایجاد رونق «اقتصاد دیجیتال» و «ایران هوشمند» برداشته شود. این ویدئو, مرکز داده مادر شبکه ملی اطلاعات که اواخر شهریور ماه با تلاش متخصصان شرکت ارتباطات زیر ساخت ظرف کمتر از شش ماه طراحی و آماده بهره‌برداری شد را مورد بررسی قرار داده است. یکی از مهمترین اجزای زیرساختی شبکه ملی اطلاعات، مرکز داده است. در سال ۱۳۹۹ دو مرکز داده، یکی در تهران و دیگری در تبریز راه اندازی شد. ماه گذشته نیز بزرگترین مرکز داده شبکه ملی اطلاعات به عنوان مرکز داده مادر در منطقه بومهن به بهره‌برداری رسید. این مرکز دارای ظرفیت ۱۳ هزار و ۶۰۰ هسته پردازشی، فضای ذخیره‌سازی ۱۰ پتابایت، مرکز تبادل ترافیک با ظرفیت یک ترابیت بر ثانیه، و مرکز دیتای بین المللی با ظرفیت ۴۰۰ گیگابیت بر ثانیه است. مرکز داده مادر شبکه ملی اطلاعات در فاز نخست با ۱۰۰ رک و ۱۰۰۰ سرور قدرتمند راه‌اندازی شده است تا از خدمات پیام‌رسان‌ها، موتورهای جستجو و رایانماهای بومی، تولیدکنندگان محتوا و دیگر خدمات زیرساختی پشتیبانی کند.
هویت های مجازی قابل اعتماد نیستند بخش "روزامد"برنامه "صواحی" سیمای مازندران حوالی ساعت 8:30 صبح دوشنبه 21 مهر از سیمای مازندران تماشای آنلاین در «تلوبیون» : https://www.telewebion.com/live/tabarestan
مراقب کلاهبرداری واتساپ که وعده کفش رایگان آدیداس می دهد باشید! “آدیداس برای نودو سومین جشن سالگرد خود ۳۰۰۰ جفت کفش رایگان اختصاص داده است. کفش هایتان را دریافت کنید <link>” گزارش‌های زیادی از کاربران پیام‌رسان واتس‌اپ در کشورهای مختلف جهان منتشر شده که نشان می‌دهد همه آنها گرفتار یک حمله فیشینگ شده‌اند که به موجب آن، مجرمان سایبری می‌توانند از اطلاعات شخصی و حساب کاربری گوشی هوشمند یا دستگاه الکترونیکی متصل به اینترنت آنها سوءاستفاده کنند. درواقع، نقطه اشتراک همه قربانیان این حمله فیشینگ، دریافت یک پیام تبلیغاتی مبنی بر خریداری کفش‌های برند آدیداس (Adidas) با تخفیف ویژه بود. بسیاری از قربانیان این حمله فیشینگی گفته بودند که پس از دریافت این پیام تبلیغاتی مبنی بر تخفیف ویژه خریداری کفش‌های آدیداس و کلیک روی لینک مربوطه درج شده در زیر پیام مذکور، گرفتار مجرمان سایبری شده‌اند. کاربران درصورتی که روی لینک درج شده در زیر پیام تبلیغاتی آدیداس کلیک می‌کردند، به وب سایتی ارجاع داده می‌شدند که باید اطلاعات خصوصی خود را وارد کنند. در این وب سایت پس از ورود و تکمیل اطلاعات، به قربانیان گفته می‌شد که بعد از گذشت هفت روز، اعتباری به ارزش ۴۰ یورو دریافت خواهند کرد که می‌توانند به موجب آن کفش‌های موردعلاقه خود را از برند آدیداس تهیه و خریداری کنند. چگونه از آلوده بودن این لینک مطلع شویم؟ سایت Scamadvisor.com کمک می کند تا مطمئن شوید که آیا یک وب سایت امن است یا خیر. نتیجه بررسی لینک درج شده در پیام این است: • مشکوک • هویت پنهان نکته مهم: چرا لینک ارائه شده در پیام واتس آپ,شبیه ادرس سایت ادیداس است؟ لینک را کپی کرده و آن را در مرورگر گوشی یا رایانه باز کنید.مشاهده خواهید کرد که لینک باز شده , مربوط به ادیداس نیست. در واقع یک سایت با ادرس جعلی طراحی شده که شکل ظاهری ان عین سایت اصلی است. البته سازندگان این سایت خلاقیت به خرج داده و این سایت را بروی سایتی دیگر Redirect نموده اند، به نحوی که پس از چند لحظه آدرس آن عوض می‌شود و یک آدرس معقول تر در نوار آدرس به نمایش گذاشته می‌شود پ ن: یک راه ساده این است که از وب سایت رسمی ادیداس adidas.com دیدن کنید.اگر شرایط فروش ویژه توسط این شرکت تعیین شده باشد,طبیعتا اولین جائی که خبر را منتشر خواهد کرد,وب سایت رسمی ادیداس است(چنین خبری در وب سایت مرجع موجود نیست!!)
آسیب‌پذیری بخش حمل‌ونقل آمریکا در برابر تهدیدات سایبری: یک مؤسسه حمل‌ونقل آمریکایی مستقر در کالیفرنیا به نام مینِتا (Mineta Transportation Institute) در مورد آمادگی سایبری آژانس‌های حمل‌ونقل آمریکا تحقیقی انجام داده است. در این تحقیق، 90 آژانس حمل‌ونقل مورد ارزیابی قرار گرفتند تا آمادگی این آژانس‌ها برای درک، کاهش و مقابله با تهدیدات امنیت سایبری مشخص شود. در مورد اهمیت سیستم حمل‌ونقل در آمریکا باید به دسته‌بندی وزارت امنیت داخلی این کشور مراجعه کرد. این وزارتخانه 16 بخش از زیرساخت‌های آمریکا را جزء زیرساخت‌های حیاتی نام برده که سیستم حمل‌ونقل آمریکا نیز جزء این 16 بخش است. ازنظر وزارت امنیت داخلی آمریکا اختلال در این بخش‌ها امنیت ملی این کشور را به‌شدت تضعیف خواهد کرد. طبق گزارش مؤسسه مینِتا، اکثر مؤسسات حمل‌ونقل آمریکا که جزء زیرساخت‌های حیاتی به شمار می‌آیند برای مقابله با تهدیدات سایبری از سیاست‌های اساسی و کارکنان کافی برخوردار نیستند. باوجوداینکه 73 درصد از آژانس‌های حمل‌ونقل آمریکایی شرکت‌کننده در این تحقیق تصور می‌کردند اطلاعات لازم برای برقراری یک برنامه امنیت سایبری را در اختیاردارند؛ اما تنها سه‌پنجم این آژانس‌ها از برنامه امنیت سایبری برخوردار بودند و 43 درصد هم معتقد بودند برنامه امنیت سایبری آن‌ها مناسب نیست. سی‌وشش درصد هم اعتراف کردند در صورت بروز یک فاجعه سایبری، فاقد برنامه بازیابی هستند و 67 درصد هم اذعان داشتند برای یک بحران سایبری هیچ برنامه ارتباطاتی ندارند. همه این موارد نشانگر آسیب‌پذیری یکی از حیاتی‌ترین زیرساخت‌های آمریکا است. آمریکایی که خود را جزء پیشرفته‌ترین و ایمن‌ترین کشورهای دنیا می‌داند.
تغییرات بنیادین توییتر به مناسبت انتخابات ریاست جمهوری آمریکا: توئیتر همزمان با نزدیک شدن به انتخابات 2020 امریکا، تغییرات بنیادینی برای جلوگیری از انتشار اخبار جعلی و ارتقای محتوا در این پلتفرم ایجاد کرده است. بر اساس اطلاعات منتشر شده، این شبکه اجتماعی قصد دارد برای مدتی توئیت‌هایی را که اطلاعات دروغ درباره انتخابات ریاست جمهوری امریکا منتشر می‌شود برچسب‌گذاری کند تا هنگامی که کاربران روی این برچسب‌ها کلیک می‌کنند وارد صفحه رسمی انتخابات در توئیتر شوند. همچنین توئیتر اعلام کرده قابلیت بازنشر، پاسخ‌دهی و تعداد لایک توئیت‌هایی که برچسب‌گذاری می‌شوند غیرفعال می‌شود. طبق اعلام این شبکه اجتماعی، توئیت‌هایی که افراد را ترغیب می‌کنند در فرایند انتخابات ریاست جمهوری امریکا دخالت یا نتایج را دستکاری کنند، حذف خواهند شد. همچنین از این پس محتوایی که فالوئرهای کاربر پسندیده‌اند، در تایم لاین او ظاهر نمی‌شود. در کنار این موارد توییتر از چند اقدام موقت برای کند کردن جریان محتوا خبر داده، برای مثال از ۲۰ اکتبر تا پایان اعلام نتایج انتخابات، کاربران با فشار کلید «بازنشر» به گزینه «کوت توئیت» هدایت می‌شوند، به این ترتیب افراد تشویق می‌شوند به جای بازنشر یک توییت، اظهارنظر خود را به یک پیام اضافه کنند.
«در اینترنت هیچ‌کس نمی‌فهمد تو سگ هستی» ضرب‌المثلی است دربارهٔ ناشناسی در اینترنت اثر پیتر استاینر  که در نسخهٔ ۵ ژوئیه ۱۹۹۳ هفته‌نامهٔ نیویورکر منتشر شد، سگی روی صندلی جلوی رایانه‌ای شخصی نشسته و به سگ دیگری که روی زمین است می‌گوید «در اینترنت، هیچ‌کس نمی‌فهمد تو سگ هستی.» (به انگلیسی: On the Internet, nobody knows you're a dog) تا سال ۲۰۱۱، این تصویر بیش از هر محصول دیگر نیویورکر به چاپ رسیده و از بازنشرهای آن بیش از ۵۰٬۰۰۰ دلار عاید استاینر شده بود.
37.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با فرزندان ببینیم: هویت ها در فضای مجازی، غیر واقعی هستند؛ به غریبه های آنلاین اعتماد نکنیم
⭕️ طوفان خان طومان در شبکه‌های اجتماعی 🔹از سال ۹۵ نامش را شنیدیم؛ خان طومان و شهدایش نماد ایستاده رفتن هستند؛ شهدایی که در پی سوءاستفاده تکفیری‌ها از فرصت ایجاد شده از آتش‌بس کوتاه و بمباران ناجوانمردانه منطقه، آسمانی شدند. 🔹حالا ۴ سال گذشته و فرزندان وطن دوباره خبرساز شدند، چند ماه قبل پیکر یکی از فرمانده‌هانشان آمد و حالا شهدایی که می‌آیند تا بار دیگر جریان بسازند و یادآوری کنند دشمن همیشه ناجوانمرد است و غیرقابل‌اعتماد. 🔹این بازگشت سرخ در شبکه‌های اجتماعی با بیش از ۱۵۱ هزار پست، می‌رود که حماسه اقتدار و مظلومیت این شهدا را به شهدای غواص و ... پیوند زده و حرکت آفرین باشد. 📊رصد سه بستر توییتر، اینستاگرام و تلگرام نشان می‌دهد کاربران هشتگ قهرمانان وطن را در مجموع بیش از ۶۳ هزار بار مورد استفاده قرار دادند. 💢سنگ تمام توییتری‌ها 🔻کاربران توییتر با ۱۳۳.۵ هزار پست، ۱۱۳.۴ هزار ریتوییت و ۳۱۶ هزار لایک، حدود ۶۰هزار بار استفاده از هشتگ قهرمانان وطن، ۱۷ هزار بار استفاده از هشتگ شهدای خان طومان، نزدیک به ۹.۵ هزار بار استفاده از هشتگ کبوتران حرم، ۴۹۷۵ بار استفاده از هشتگ شهید محمدبلباسی و ۱۸۸۵ بار استفاده از هشتگ خان طومان، موضوع بازگشت پیکر شهدا را مورد توجه قرار دادند. 🔻«از شام بلا شهید آوردند» محبوب‌ترین توییت با ۳۳۰۰ لایک و ۶۰۵ ریتوییت بوده است. 💢قدرشناسی اینستاگرامی‌ها 🔻کاربران اینستاگرام با بیش از ۵.۵ هزار پست که شامل ۲۶۰۰ ویدیو، ۲۳۰۰ عکس، ۶۵۳ پست اسلایدی، بیش از ۳۵۲ هزار لایک و حدود ۱۰ هزار کامنت بوده است، بیشتر موضوع «شهادت» و «ادای دین به شهدا» را مورد توجه قرار دادند. 🔻هشتگ‌های شهدای مدافع حرم ۱۸۱۳، شهید ۱۶۶۴، شهدا ۱۵۲۳، شهدا شرمنده‌ایم ۱۴۳۶ و قهرمانان وطن ۱۳۶۸ بار توسط کاربران این بستر مورد استفاده قرار گرفته است. 🔻توییت علیرضا پناهیان با متن «ما از مرگ می‌ترسیم چون پایان یافتن فرصت حیات را دوست نداریم. تنها راه جاودانه شدن و زنده ماندن شهادت است. شهدا بهتر از ما در حال زندگی هستند» با بیش از ۴۱ هزار لایک و ۴۳۰ کامنت مورد توجه‌ترین مطلب اینستاگرام بوده است. 💢استقبال تلگرامی‌ها از خبر بازگشت شهدا 🔻کاربران تلگرام موضوع بازگشت پیکر شهدای خان طومان را با ۱۱.۱ هزار پست که اکثرا تولید شده توسط مخاطبان بوده و با بیش از ۱۷ میلیون بازدید مورد توجه قرار دادند که تعداد ۵۴۰۰ عکس و ۲۸۰۰ ویدیو نشان می‌دهد تصاویر بیش از متن‌ها در فضای این بستر تولید و منتشر شده است. 🔻هشتگ‌های پرکاربرد تلگرام شهدای خان طومان، قهرمانان وطن و شهید محمد بلباسی بوده است. 🔻تلگرامی‌ها خبر انتشار یافته توسط خبر فوری درباره شناسایی پیکر هفت شهید مدافع حرم در سوریه را با بیش از ۱۸۱ هزار بار بازدید بیش از سایر محتواها مورد توجه قرار دادند.
گوبلز وزیر تبلیغات هیتلر جمله جالبی دارد: مردم دروغ بزرگ را زودتر از دروغ کوچک باور می‌کنند؛ اگر دروغی را مکرراً تکرار کنید، دیر یا زود آن را باور خواهند کرد. با همین تکنیک هشتگ مربوط به خبر «انتشار ۳۵ هزار ایمیل جدید هیلاری کلینتون» و همچنین «فاش شدن همکاری کلینتون و سلیمانی در به وجود آوردن داعش» به ترند توییتر فارسی تبدیل می شود؛ در حالیکه موضوع خبر به کلی ساختگی است. هیچ کدام از مقامات رسمی دولت ترامپ و حتی رسانه‌های معتبر طرفدار جمهوری‌خواهان نیز چنین خبری را منتشر نکرده‌اند.
استفاده از اینستاگرام چه حجمی از اینترنت را مصرف می کند؟
💢آموزش مقابله با دروغ‌های کرونایی با بازی ویدئویی برخی گروه‌ها و افراد با انتشار اخبار دروغین و توطئه آمیز در ویروس کرونا در شبکه‌های اجتماعی موجب تشویش افکار عمومی شده‌اند و آزمایشگاه تصمیم‌گیری اجتماعی در دانشگاه کمبریج به این فکر افتاده که از طریق یک بازی به نام Go Viral! آگاهی عمومی در مورد ماهیت اخبار جعلی و شیوه مقابله با آنها را افزایش دهد. طراحی این بازی چندمرحله ای که مبتنی بر پرسش و پاسخ با کاربران است، از طریق بررسی یافته‌های روانشناسی و تحقیق در مورد نحوه عملکرد مغز انجام شده است. در جریان این بازی کاربر اخبار دروغ و تئوری‌های توطئه شخصی خود را برای انتشار در شبکه‌های اجتماعی طراحی می‌کند و مشاهده می‌کند که چگونه دروغ پردازی‌هایی از این دست به سرعت در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده و ذهن و فکر هزاران نفر را آلوده می‌کند. طراحان این بازی معتقدند توانمندسازی عموم مردم برای تولید اخبار جعلی در جریان یک بازی ویدئویی درک و دانش افراد در مورد این مساله را افزایش داده و به آنها کمک می‌کند هر چه بیشتر با انتشار اخبار جعلی مقابله کنند.
پخش قسمت ششم مجموعه مرورگر شیوه های مهندسی اجتماعی/ چگونه پیام های کلاهبرداری را تشخیص دهیم؟ ساعت ۲۱:۱٠ چهارشنبه 23 مهر از سیمای مازندران
یک گیگ اینترنت چند؟ 🔸قیمت یک گیگ اینترنت در کشورهای مختلف چقدر است؟ 🔹هند با 0.09سنت ارزان‌ترین و مالاوی با 27.41 دلار، گرانترین اینترنت دنیا را دارند. 🔹در این رده‌بندی، ایران با قیمت 75سنت برای هر گیگ اینترنت (با نرخ دلار 4200تومانی) در رتبه 24ام ارزانترین قیمت اینترنت دنیا قرار دارد. 🔺درصورت محاسبه قیمت هرگیگ اینترنت ایران، با نرخ دلار بازار آزاد، ایرانی‌ها برای هر گیگ اینترنت 10.5سنت پرداخت می‌کنند.