متا اعلام کرد از امروز در کشورهای بیشتری ابزار ردهبندی سن را آزمایش میکند
🔹اروپا، مکزیک، کانادا، کره جنوبی، استرالیا،ایالات متحده، برزیل و ژاپن از کشورهایی هستند که رده بندی سنی کاربران بصورت آزمایشی در آنها اجرا میشود.
🔹کاربر باید یکی از ۳ گزینه آپلود مدارک شناسایی، گرفتن سلفی ویدیو و یا درخواست از دوستان برای تایید سن را انتخاب کند.
🔹کاربران این کشورها اگر تصمیم داشته باشند تاریخ تولد خودشان را از زیر ۱۸ سال به بالای ۱۸ سال یا برعکس تغییر دهند این بخش برای آنها نمایش داده میشود؛ اینستاگرام با این کار قصد دارد کاربران کمتر از ۱۳ سال را از ثبتنام منع کند.
آشنائی با ۵ روش کلاهبرداری تلگرامی و راههای مقابله با آنها:
📌 شاید تصور کنید که فرستادن یک اسکرین شات از چت یا صفحه گوشی برای دیگران ایرادی ندارد یا اینکه امکان مشاهده شماره موبایل شما برای دیگران در تلگرام خطری ندارد. اما فکرش را هم نمیکنید که برخی با نمایش همین اطلاعات اندک قربانی کلاهبرداران تلگرامی شدهاند.
📌 در کلاهبرداریهای تلگرامی، مجرمان با حقههای مختلف (مانند ربات و ارسال پیامک و فایل مخرب) به اطلاعات کاربران دسترسی پیدا میکنند و نهایتا به حسابهای بانکی یا کیف پول متصل شده و جیب آنها را خالی میکنند.
مطالعه متن کامل :
https://mihanblockchain.com/common-telegram-scams-and-how-to-avoid-them/
🔸استفاده از تیکتاک در کدام کشورها ممنوع شده است؟
تیکتاک رقیب اصلی اینستاگرام و فیسبوک (متا)، یک شبکه اجتماعی ویدئو محور متعلق به شرکت چینی بایتدنس است.
برخی از کشورها تا کنون به سبب آنچه که "نگرانیهای امنیتی" خوانده شده؛ استفاده از تیکتاک را ممنوع کردهاند.
علاوه بر آمریکا و کانادا ، هند هم در سال ۲۰۲۰ به دلیل نقض حریم خصوصی و نگرانیهای امنیت سایبری تیک تاک را ممنوع کرده بود. این ممنوعیت قرار بود موقتی باشد اما پس از درگیری میان سربازان چینی و هندی که به مرگ ۲۰ سرباز هندی انجامید، دائمی شد.
همچنین تایوان (سال ۲۰۲۲)، اروپا (پارلمان، کمیسیون و شورای اتحادیه اروپا)، پاکستان و افغانستان استفاده از تیک تاک را ممنوع کرده اند.
📝 جهان سایبری در هفتهای که گذشت:
✅ انتشار نسخه جدید سند «راهبرد ملی امنیت سایبری» ایالات متحده در سال 2023، حمله باجافزاری به مارشالسرویس آمریکا، وضع قوانین سایبری جدید در استرالیا، و ...
https://b2n.ir/z96346
🔸«سقوط» ترند توئیتر فارسی شد:
یک روز پس از پخش قسمت آخر سریال سقوط هشتگ این سریال در توئیتر ترند شد. این سریال ۹ قسمتی که از فیلمیو پخش شده، برای اولین بار روایتی متفاوت از داعش را به تصویر کشید؛ روایتی پرالتهاب از حواشی این گروهک تروریستی با محوریت اسارت زنان و داستانهایی واقعی از مواجهه آنها با زنان و دختران.
سریالی که با رضایت ۹۵درصدی مخاطبان، عنوان پربازدیدترین سریال سه ماه گذشته فیلمیو را نیز به خود اختصاص داد ، با پخش قسمت پایانی، موجی از اظهار نظر کاربران در توئیتر را بدنبال داشت به طوری که در ۲۴ساعت گذشته ترند توئیتر فارسی شد.
چندی پیش نتایج نظرسنجی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران درباره پخش این مینی سریال نشان داد که ۴۹ درصد بینندگان اعلام کردند با تماشای سقوط شناخت شان از داعش بیشتر شده و ۶۹ درصد پاسخگویان نیز گفتهاند پس از تماشای سریال، احساس نفرت و انزجارشان از داعش بیشتر شده است. همچنین ۶۲ درصد از کاربران و مخاطبان سریال اعلام کردند با تماشای این سریال یاد مبارزات، رشادتها و فداکاریهای سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برایشان زنده شده است.
⭕ساکسز فاکتوری و پروژه کلاهبرداری اش با نام دگ کوین
📍ساکسز فاکتوری (Success Factory) نام یکی از شرکت هایی است که در لیست هشدار سایت بوده و درباره پرریسک بودن سرمایه گذاری در آن هشدار داده شده است؛ تعدادی از سرشاخه های این شرکت هرمی نیز به دستور مقام قضایی دستگیری و بازداشت شده اند.
اما چرا نام ساکسز فاکتوری در لیست هشدار قرار گرفته و دلایل برخورد مقامات قضایی با مبلغان آن چه بوده است؟
http://iranhoshdar.ir/NewsB/1/42492
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویدئویی از یک پلیس در چین منتشر شده که بیانگر قدرت هوش مصنوعی در شناسایی افراد و اشیا پیرامونی است.
🔸رسانههای اجتماعی در پایان سال 2022:
▫️تعداد کل کاربران: ۴.٧ میلیارد
▫️ضریب نفوذ رسانههای اجتماعی: ۵٩.۴ درصد
▫️بزرگترین بازار رسانههای اجتماعی: چین
▫️متوسط زمان حضور کاربران : ١۴٧ دقیقه در روز