📝 سرنگونکردن بالن چینی!
🖋️ جوزف نای
✅ اگر روابط چین و آمریکا به بازیِ کارت تشبیه کنیم، میتوان گفت که آمریکا و متحدان دیرینهاش کارتهای بهتری در دست دارند! – بهویژه با توجه به چالشهای اقتصادی، جمعیتی و سیاسی فزایندهای که چین با آنها دست به گریبان است. اما حتی یک دست خوب هم اگر بد بازی شود، میتواند در نهایت به باخت منجر گردد...
https://b2n.ir/z02762
🌐 بالون ساقط شده چین اطلاعات محرمانه آمریکا را «زنده به پکن منتقل میکرد»
🔹 بر اساس گزارش خبرگزاری CNN به نقل از منابع آگاه، بالون چینی که بهمن سال گذشته بر فراز حریم هوایی ایالات متحده مشاهده شد میتوانست افزونبر ثبت تصاویر، بخشی از سیگنالهای اطلاعاتی را از سایتهای نظامی آمریکا جمعآوری کند. به ادعای منابع آگاه، بالون موردبحث «اطلاعات را بهصورت زنده به پکن منتقل میکرد.»
🔹 آنطور که به نظر میرسد، احتمالا ایالات متحده از بخشی از اطلاعات حساسی که بالون چینی جمعآوری کرده آگاهی ندارد. با اینوجود اعضای جامعهی اطلاعاتی آمریکا نگرانی زیادی دربارهی دادههایی که بالون چینی در دسترس دولت پکن قرار داده است، ندارند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پرکاربردترین الگوریتمهای هوش مصنوعی در بازیهای ویدیویی:
🔹مرسوم ترین شیوهی به کارگیری هوش مصنوعی در بازیهای ویدئویی شیوهی ماشین حالات متناهی نام دارد که برای کنترل کردن کاراکترهای غیر بازی به کار گرفته میشود.
🔹ماشین حالات متناهی سامانهای است که در آن باتها با استفاده از رفتارهای از پیش برنامهریزی شده به اقدامات بازیکن واکنش نشان میدهند.
🔻 بررسی رفتار کاربران بازار رمزارزها در سنین مختلف بر اساس گزارش سال نوبیتکس
🔸 مقایسه ترکیب داراییهای موجود در کیف پول کاربران ایرانی بازار ارزهای دیجیتال در گروههای سنی مختلف نشان میدهد که جوانترها بیشترین سهم سبد رمزارزی خود را به تتر اختصاص دادهاند.
🔸آماری که بر اساس گزارش سال ۲۰۲۲ صرافی ارز دیجیتال نوبیتکس به دست آمده، حاکی از این است که کاربران جوان در این سال که سالی نزولی در قیمت ارزهای دیجیتال بود، با خرید و نگهداری بیشترِ تتر، در انتظار فرصتهای خرید در قیمتهای پایین بودهاند.
🔸کاربران هرچه پا به سن میگذارند، با عبور از مرز ۳۰ سالگی، دوجکوین را بهعنوان بخش اصلی سبد سرمایهگذاری خود انتخاب میکنند.
https://itiran.com/?p=125146
ساکنان امارات بیشترین تعداد ارز دیجیتال را در جهان دارند
🔹امارات متحده عربی در صدر فهرست کشورهایی قرار دارد که شهروندانش بیشترین تعداد رمزارز یا ارز دیجیتال را نگهداری میکنند
🔹در این فهرست که اسکاینیوز با استناد به دادههای Triple A منتشر کرده، 27.6 درصد از رمزارز جهان در اختیار شهروندان امارات متحده عربی است
🔹پس از این کشور، شهروندان ویتنام با 26 درصد در رتبه دوم قرار گرفتهاند
🔹رتبه سوم در اختیار آمریکاییهاست که 13.2 درصد از رمزارز جهان را در اختیار دارند
🔹شهروندان فیلیپین با 13 درصد و هندیها با 11.5 درصد در رتبههای بعدی قرار گرفتهاند
مدل هوش مصنوعی جدید متا میتواند اشیاء موجود در تصاویر و ویدیوها را تشخیص دهد
🔹️هوش مصنوعی معمولاً باید از قبل آموزش ببیند تا بتواند اشیاء را شناسایی کند، اما شرکت متا راهی برای شناسایی بدون کمک پیدا کرده است.
🔹 بهعنوان مثال با تایپ کردن کلمه «گربه» میتوانید به این مدل دستور بدهید تا تمام گربههای موجود در یک عکس را مشخص کند.
تاثیر داشتن تیک آبی توییتر بر الگوریتم رتبهبندی توئیتها
توئیتر کدهای مربوط به الگوریتمهای رتبهبندی توئیتها را منتشر کرد ؛ توییت های کاربری که برای دریافت تیک آبی ۸ دلار پرداخت کرده باشد، تقویت شده و به تعداد کاربران بیشتری نمایش داده میشود!
گفته میشود اینستاگرام قصد دارد گزینه جدیدی را برای کاربران فراهم کند تا بتوانند ویدیوهای Reels را بهصورت مستقیم از برنامه اینستاگرام دانلود کنند. عدم وجود گزینهای برای دانلود ویدیوهای Reels باعث شده بود تا کاربران از برنامههای شخص ثالث برای این منظور استفاده کنند
👓 قابلیت ردیابی موبایل گوگل بهزودی از دستگاههای خاموش هم پشتیبانی میکند
🔺 گزارشهای غیر رسمی ادعا دارند که گوگل درحال کار روی بهبود قابلیت Find My Device اندروید است تا دستگاههای مبتنی بر این سیستمعامل بتوانند حتی در صورت خاموش بودن هم قابل ردیابی باشند.
🔹 یک توسعهدهنده بهتازگی متوجه شده است که گوگل روی افزودن قابلیتی به سرویس Find My Device کار میکند که موقعیتیابی دستگاههای خاموش را مشابه با اپلیکیشن Find My اپل، ممکن میسازد.
🔹 ویژگی اشاره شده با نام Pixel Power-off Finder روی گوشیهای گوگل ارائه میشود؛ اما مشخص نیست که محصولات سایر شرکتها نیز از آن بهرهمند خواهند شد یا خیر.
-1459151104_-572875341.pdf
46.19M
کتاب «کارنامه منتشر نشده»
نگاهی آماری بر اساس اطلاعات مجامع بین المللی در باب حرکت ۴۴ ساله پیشرفت و اقتدار ایران اسلامی
💢مراقب فعالیت شرکتهای هرمی لیورپل، سولار، ترانوست و تتر باشید
📍معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا گفت: مراقب فعالیت برخی از شرکتهای هرمی با نامهایی چون لیورپل، سولار، ترانوست و تتر و … باشید.
📍ماهیت تبلیغی این قبیل شرکتها کلاهبرداری است؛ چراکه در ابتدا با ادعای ارائه خدمات ماینینگ و کسب سود ثابت ماهیانه سرمایه گذاران را جذب نموده و پس از سرمایه گذاری در طرح، با وعده پرداخت پاداش به ازای معرفی افراد جدید و برقراری تعادل در افراد زیرمجموعه اقدام به شبکه سازی می نمایند. این اقدام از مشخصه های فعالیتهای هرمی و پانزی است.
http://iranhoshdar.ir/Newsb/1/42516
ابزار مولد تصویر مبتنی بر هوش مصنوعی مایکروسافت بصورت عمومی در دسترس کاربران نسخه دسکتاپ مرورگر اج قرار گرفت.
کاربران میتوانند با استفاده از سرویس Image Creator تصاویر اختصاصی مد نظر خود را تولید کرده و از این تصاویر برای پستهای خود در شبکههای اجتماعی یا حتی در پاورپوینت استفاده کنند.
برای استفاده از این ویژگی جدید کافی است کاربر Image Creator را به نوار کناری اج اضافه کند و از این به بعد با کلیک روی آیکن این سرویس، بهراحتی عبارت مدنظر خود را بنویسد. سپس تصویری ساخته میشود که میتواند آن را دریافت کند.
📝 جهان سایبری در هفتهای که گذشت:
✅ انتشار دستورالعمل عملیات سایبری تهاجمی توسط دولت انگلیس، طرح 500 میلیوندلاری چین برای گسترش شبکه فیبرنوریِ زیردریایی، بهرهگیریِ دولت ایالات متحده از جاسوسافزار جغرافیاییِ اسرائیلی، و ...
https://b2n.ir/j86695
دریافت نشدن کد ورود به واتساپ در ایران احتمالا به «تنظیمات ساعت» گوشی شما مربوط است
🔹از روز چهارشنبه (۱۶ فروردین) بعضی کاربران اعلام کردند که پیامک کد ورود به واتساپ را دریافت نمیکنند. بررسیهای در روزهای اخیر نشان میدهد کد واتساپ بدون مشکل برای کاربران ایرانی روی هر سه اپراتور ارسال میشود. هیچیک از اپراتورها نیز در گفتگویی ایجاد محدودیتی روی پیامک واتساپ را تایید نمیکنند.
🔹بررسیهای بیشتر نشان میدهد که این اختلال، احتمالا به خاطر تغییرات دستی ساعت گوشی توسط بعضی کاربران است.عمده افرادی هم که با این مشکل مواجه شدهاند، ساعت گوشی خود را از حالت تنظیم اتوماتیک خارج کردهاند تا بتوانند ساعت صحیح را ببینند. ظاهرا این کار باعث ایجاد اختلال در دریافت پیامک کد واتساپ میشود.
🔹اگر تنظیمات ساعت موبایل خود را به حالت اتوماتیک برگردانید به احتمال زیاد این مشکل برای شما حل خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
Cohesive ai
یک ابزار رایگان است که به تولید محتوا از طریق هوش مصنوعی میپردازد. از طریق ابزار این برنامه با ارائه توضیحات مناسب میتوان به سرعت متنی جدید تحویل گرفت. فقط کاربر انسانی باید توضیحات دقیقی بدهد که چه میخواهد.
این ابزار همچنین دارای قالبهای متعددی است که میتوان با انتخاب آنها به تولید محتوا برای پلتفرمها و بسترهای خاصی اقدام کرد.
ابزار یاد شده از طریق این آدرس قابل استفاده است:
https://cohesive.so/
Retro Music Player
یک موزیک پلیر هوشمند است که در عین سادگی امکانات خوبی را در اختیار کاربران خود قرار داده است.
لینک دانلود از گوگل پلی:
https://play.google.com/store/apps/details?id=code.name.monkey.retromusic&pli=1
🔸حمله سایبری در صدر هراسهای آمریکاییها
🔻نتایج دو نظرسنجی که در ماههای اخیر در آمریکا از سوی گالوپ و پیو انجام شده، نشان میدهد که آمریکاییها حملهسایبری را بزرگترین تهدیدی میدانند که کشورشان میتواند با آن مواجه شود.
نتایج نظرسنجی دو موسسه یاد شده، اضطراب ملی از احتمال وقوع حمله سایبری را در بالاترین رتبه قرار داده است؛ در حال حاضر میزان نگرانی آمریکاییها از حمله سایبری بسیار بیشتر از نگرانی آنها از تغییرات آب و هوایی، مهاجرت، تروریسم یا خطر استفاده از سلاحهای هستهای است.
برخی کارشناسان، دلیل این ترس را انتشار روزافزون گزارشها درباره تهدیدهای سایبری در جریان اخبار روزانه میدانند
رسانه آمریکایی مدعی شد: نفوذ هکر ایرانی به سامانه سد نیویورک
روزنامه آمریکایی والاستریتژورنال مدعی است هکری ایرانی با کمک گرفتن از فرایند جستجو در گوگل توانسته نقاط ضعف سامانه رایانهای سد نیویورک را شناسایی کند و آن را هک کند.
فرایند جستجوی گوگل یا گوگل دورکینگ (Google dorking) به معنای جستجوی آنلاین ساده و معمولی نیست؛ اما انجام آن نیاز به هیچ تجهیزات پیچیدهای ندارد و هر کس که با رایانه در ارتباط باشد میتواند تکنیکهای خاص این فرایند را انجام دهد.
مقامات آمریکایی معتقدند هدف هکرها شناسایی نقاط ضعف زیرساختهای آمریکا بوده است.
والاستریت ژورنال نام این هکر را «حمیدرضا فیروزی» معرفی کرده است که پنجشنبه گذشته بهوسیله دادستانهای فدرال تفهیم اتهام شد که به یک سد در ایالت نیویورک حمله سایبری داشته است.
والاستریت ژورنال به نقل از افرادی مینویسد که او با کمک جستجوی گوگل توانسته نقاط ضعف سایبری این سامانه را شناسایی کنند.
گروهی از کارشناسان امنیت سایبری به این روزنامه گفتهاند استفاده از این روش جستجو غیرقانونی نیست.
وزارت دادگستری آمریکا پنجم فروردین با ارائه کیفرخواستی علیه هفت ایرانی مدعی شد که این افراد مجری حملات سایبری به دهها بانک آمریکایی بوده و همچنین سعی کردهاند که کنترل یک سد کوچک در ایالت نیویورک را در اختیار بگیرند.
گشت ارشاد مسئولان در فضای مجازی از راه می رسد
معاون مرکز ملی فضای مجازی از تدوین طرحی برای ضابطه مند کردن حضور و فعالیت مسئولان در فضای مجازی خبر داد و گفت: مدیران باید به قوانینی که خودشان تعیین و تصویب می کنند پایبند باشند.
قاسم خالدی با اشاره به یکی از طرحهای جدید مرکز ملی فضای مجازی در ارتباط با ضوابط و الزامات حضور مسئولان در رسانههای اجتماعی گفت: ما معتقدیم اگر در جمهوری اسلامی قانونی گذاشته میشود باید همه اقشار به آن قانون عمل کنند حتی اگر قرار است استثنایی وجود داشته باشد این استثنا نیز باید در قالب قانون باشد.
معاون فرهنگی، اجتماعی و امور محتوایی مرکز ملی فضای مجازی گفت: در این بین اگر مسئولی حسب ضرورت بخواهد در فضای مجازی خارجی تعامل داشته باشد و بر اساس ضرورت شغلی اش میخواهد در فضای بین الملل پیامی را نشر دهد، ما باید ضوابطی را برای این منظور تعیین کنیم.
معاون فرهنگی، اجتماعی و امور محتوایی مرکز ملی فضای مجازی تاکید کرد: ما مصر هستیم که این سند تصویب شود تا مسئولان ما به صورت بی محابا در سکوهای خارجی حضور و فعالیت نداشته باشند. ضمن اینکه قرار شده است مرکز ملی فضای مجازی با پیگیری از مسئولان دعوت کند تا در سکوهای داخلی فعالیت داشته باشند و برای بستن حساب شأن در سکوهای خارجی در صورت عدم ضرورت نیز اقدام کنند. حداقل همه مسئولان اولویتشان باید حضور در سکوهای داخلی باشد.
وی افزود: برای این منظور پیگیریهایی انجام داده ایم و در حال رصد فعالیت مسئولان در فضای مجازی هستیم، یعنی به نوعی گشت ارشاد مدیران در فضای مجازی داشته باشیم تا مدیران به قوانینی که خودشان تعیین و تصویب میکنند عمل کنند.
پشت پرده ChatGPT چه میگذرد؟
سال ۲۰۲۳ را احتمالا باید با هوش مصنوعی و پرچمدار این روزهای آن یعنی ChatGPT نامگذاری کرد. یک چت بات که کمتر از چندماه بعد از رونمایی جهان تکنولوژی را تغییر داده و با عمومی کردن هوش مصنوعی به همگان نشان داده که آینده چقدر نزدیک است.
شرکت OpenAI سازنده ChatGPT است که توسط سم آلتمن در سال ۲۰۱۵ بنیانگذاشته شد. سم آلتمن تا قبل از چت جی پی هم یک شخصیت مشهور در سیلیکون ولی به شمار میآمد.
مطالعه متن کامل:
https://fardayeeghtesad.com/xb7h
رئیس شرکت ارتباطات زیرساخت با انتشار پستی در پیام رسان ایرانی«ویراستی» گفت که در سال ۱۴۰۱ تعداد ۸۳۲۱ حمله مهم سایبری به شبکه زیرساختی کشور دفع شده است
شب قدر نیممیلیونی در شاد
در شب نوزدهم ماه مبارک رمضان، بیش از ۴۹۷ هزار کاربر یکتا در پیام رسان شاد ، بیننده ویژه برنامه حرم مطهر رضوی بودند
🖋چگونه بازیهای ویدیویی ما را مجذوب و مقهور خودشان میکنند؟
بن ریوز(Ben Reeves) که یک نویسنده پرکار در حوزه بازیهای ویدیوئی است مقالهای در مورد علل روانشناختی تمایل ما به بازی نگاشته است.
در بخشی از این مقاله او می گوید: در طول قرنها، ما به سمت تجربیاتی گرایش پیدا کردهایم که باعث میشوند احساس شایستگی، استقلال و مرتبط بودن بیشتری کنیم، چون این تجربیات به ما احساس خوبی میدهند و ما را از نظر روانی سالم نگه میدارند. این نیازها را می توان به روش های مختلف برآورده کرد: از طریق کار، مدرسه، دوستان، ورزش و سرگرمی ها.
با این حال، جامعهشناسان کم کم متوجه شده اند که بازیهای ویدیویی یکی از اغواکنندهترین فعالیتها هستند، زیرا که نیازهای روانشناختی ما را کارآمدتر از تقریباً هر فعالیت دیگری برآورده میکنند.
مشاهده متن کامل:
https://cyberpajooh.com/snmj
«اینفلوئنسرها» افسران اصلی ارتش سایبری بایدن
🔹بنابر آنچه آکسیوس دریافته است، تلاش رئیس جمهور بایدن برای انتخاب مجدد در انتخابات پیش رو متکی به صدها اینفلوئنسر در رسانههای اجتماعی است که سوابق بایدن را تبلیغ میکنند و ممکن است به زودی جلسه توجیهی خود را در کاخ سفید برگزار کنند.
مطالعه متن کامل:
http://gerdab.ir/0009Ct