انتخابات تمام شد
🔹 کمترین مشارکت: تهران و البرز
♦️بیشترین مشارکت: کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی
✅میدونید یعنی چه؟
یعنی مترو، فرودگاه، بهترین اتوبوسها، بهترین مدارس، بیشترین امکانات و ثروت را دادید به تهران.. کمترین به کهگیلویه و خراسان جنوبی..
هر کی از سفره انقلاب، بیشتر میخوره، کمتر به درد انقلاب میخوره..
سلام خدا بر خمینی کبیر.. که فرمود فقط این پابرهنگان و مستضعفان هستند که تا آخر با انقلاب می مانند..
اللّهُمَّ اِنْ لَمْ تَکُنْ غَفَرْتَ لَنا فیما مَضى مِنْ شَعْبانَ فَاغْفِرْ لَنا فیما بَقِىَ مِنْهُ
بسم الله الرحمن الرحیم
ان الله یامرکم ان تؤدوا الامانات الی اهلها واذا حکمتم بین الناس ان تحکموا بالعدل ان الله نعما یعظکم به ان الله کان سمیعا بصیرا
خداوند به شما فرمان مى دهد که امانتها را به صاحبانش بدهید; و هنگامى که میان مردم داورى مى کنید، به عدالت داورى کنید. خداوند، اندرزهاى خوبى به شما مى دهد. خداوند، شنوا و بیناست. نساء 58
عظمت حماسه حضور مردم انقلابی ایران اسلامی در لبیک به ندا و دعوت امام و ولی جامعه در شرایط و اوضاع سیاسی، اجتماعی ، اقتصادی، و ... قابل توصیف نیست .
مردم حماسه آفریدند و شایسته تکریم و تقدیرند . دست مریزاد .
بر خود فرض می دانیم که بر این نعمت الهی و عنایت و تفضلات الهی خدا را شاکر باشیم و از همه ی کسانی که در خلق این حماسه عظیم و پرشکوه نقش داشتند، به ویژه ملت نجیب ایران و رهبر معظم انقلاب و دولتمردان و متولیان انتخابات از هیات های اجرایی و هیات نظارت و شورای نگهبان و صدا و سیما تقدیر و تشکر کنیم .
ضمن تبریک به منتخبین محترم مجلس شورای اسلامی در شهرستان ساری و میاندرود و به ویژه منتخبین مجلس خبرگان رهبری در استان ولایتمدار دیار علویان مازندران حضرات آیات:
- محمدی لائینی- معلمی- توکل- پیشنمازی
از درگاه خداوند متعال توفیقات روز افزون در انجام وظائف را برای آنان مسألت داریم.
و از تمام نامزدهای محترم در مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری به خصوص حضرت استاد آیت الله آملی لاریجانی که احساس تکلیف کردند و در این عرصه حضور یافتند نیز تقدیر و تشکر می نماییم
حوزه مقدسه قم - محمد علی لیالی
قدرت آفرینی برای ایران با انتخابات
محمدعلی لیالی
،گروه سیاسی الف، ۱۰ اسفند ۱۴۰۲،
4021210045۱۸
۱_ انتخابات همواره نماد تعیین سرنوشت مردم بوده و هست، و جمهوری اسلامی ایران نیز جزو کشورهایی است که در طول ۴۵ سال با تأکید بر این فرمایش امام خمینی (ره) که میزان رأی مردم است؛ نتایج انتخابات را هرچه که بوده پذیرفته است. ما شاهد این بودهایم که در طول این سالها دولتها و مجالس گوناگون با گرایشات و تمایلات سیاسی بعضا متضاد، با رأی ملت وارد در قدرت شدند و زمام امور را به دست گرفتند و همین نشانگر سلامت و امنیت انتخابات در جمهوری اسلامی است.
۲ـ یکی از نتایج جدی انتخابات قدرتآفرینی و اقتدارآوری آن است. حضور مردم در مشارکت انتخاباتی و پشتوانه مردمی مسئولین؛ مجالس و دولتها موجب میشود که پایههای نظام در داخل قوی شده و به تبع آن در خارج از کشور، ایران در یک موقعیت بهتر و قویتر ظاهر شود؛ چرا که نظام سیاسی آن دارای حمایت و پشتوانه مردمی است و از این جهت در برابر بدخواهان و دشمنان یک بازدارندگی مفید وجود دارد.
۳ـ موضوع مهم دیگر این است که نمایندگان در طول ایام انتخابات وعدههایی میدهند و حرفهایی را در عموم و خصوص مطرح میکنند؛ عقیده دارم نباید از ابتدا توقع و انتظار بیجهتی را ایجاد کرد و به تعبیری، مطالبه بر روی مطالبات مردم آورد. متأسفانه دیده میشود به دلیل برخی بیاطلاعیها از ساختار سیاسی و حقوقی، برنامه بودجه، قوانین، ظرفیتها و... وعدههایی از سوی مسئولین و نامزدها مطرح شده که نه تنها به نتیجه نرسیده است بلکه بیشتر موجب دلسردی مردم شده و مطالبهای را بر روی مطالبات آورده است.
۴ـ ما انتظار داریم مجلسی روی کار بیاید که در سیاستهای کلان نظام با دولت و قوه قضائیه همسو و همراه باشد. درست است که اصل تفکیک قوا از مهمترین موضوعات در مسائل سیاسی و حقوقی است، اما همسویی و هماندیشی قوا میتواند در جهت حل مشکلات مردم و تحقق مطالبات آنان مؤثر واقع شود. میتوان به چند مطالبه حقیقی از سوی مردم اشاره کرد مثل :عمل به اسناد بالادستی و جامه عمل پوشاندن به ابلاغیات مقام معظم رهبری، عمل به برنامه و طرح توسعه هفتم کشور و تحقق بیانیه گام دوم بالاخص در مسائل مدیریتی و برنامهریزی. ما در برهه حساسی حضور داریم و داشتن طرح و افق مشخص از مهمترین موضوعاتی است که باید از سوی قوای سه گانه پیگیری شود.
با این همسویی و همراهی است که مطالبات محقق شده است و راهبردهای رهبران انقلاب پیاده میشود. در مسیر حل مشکلات مردم اقدامات خوبی صورت گرفته است، اما تعارف را باید کنار گذاشت و پدیرفت همچنان در موضوعات مهمی چون ازدواج؛ اشتغال، معیشت و... نواقص بزرگی در پیش روی ماست.
نسخهٔ اصلی خبر در
https://www.alef.ir/news/4021210045.html?show=text
🚨 این است مردمسالاری پیشرفته دینی در ایران
⭕️ در جمهوریاسلامی، برادرخانم رهبر ایران (خجسته)، کاندیدای مجلس میشود ولی #رأی نمیآورد.
⭕️ رئیس سابق قوهقضاییه و منصوب رهبری به ریاست مهمترین مجمع نظام، کاندید خبرگان (مازندران) میشود ولی #مردم با سرانگشت خود او را کنار میزنند.
⭕️ در تهران فرزند شهید مطهری و در کرمان برادر شهید باهنر، توسط #مردم از رقابت حذف میشوند.
⭕️ در گیلان، #مردم به معاون رئیسجمهور سابق (نوبخت) که رئیسسابق مجلس (لاریجانی) برای تبلیغش ویدیو منتشر کرده، رای نمیدهند و او را راهی خانهاش در تهران میکنند.
⏺ فلاکت واقعی یا خودتحقیری؟!
◀️ ما متهم به فلاکت در رسانه های غربی- صهیونیستی دنیا هستیم در حالیکه:
۱- تقریبا به تعداد خانوارها خودرو در کشور داریم!
۲- با دو روز تعطیلی راههای کشور قفل میشود!
۳- در مصرف لوازم آرایشی در جهان اول هستیم!
۴- پنج میلیون نفر در یک ساعت برای چهار هزار خودرو ثبت نام میکنند؛ یعنی مردم ایران، با پول همین قرعهکشی میتوانند شرکت بنز آلمان رو خریداری کنند!
۵- در نوروز امسال ۵۱ میلیون تردد در جادههای کشور ثبت شده که ما تنها کشور در منطقه و حتی جهان هستیم که دارای این رکورد سفر هستیم! تقریبا به انداره کل اروپا؛ پنج میلیون نفر سفر از طریق دریا و نیم میلیون نفر سفر هوایی!
۶- در یک ماه دسامبر ۲۰۲۱ بیش از هزار و چهارصد باب ملک در ترکیه توسط ایرانیها خریداری شده است! و ایرانیها در ماه سپتامبر گذشته نزدیک ۲۰۰ هزار نفر سفر به ترکیه داشته اند! اما باز میگن بدبختیم!
۷- به گزارش انجمن بینالمللی جراحی زیبایی (isips)در سال ۲۰۱۳ بیش از ۲۴ میلیون عمل جراحی در دنیا انجام شده است که ایران با بیش از ۲۰۰ هزار جراحی زیبایی جز ده کشور اول جهان میباشد؛ یعنی ایران یک درصد جمعیت جهان رو داراست اما ۸ درصد عمل جراحی را داشته است!
۸- ایرانیها رتبه اول واردات غذای سگ در منطقه غرب آسيا را دارند! اما در عین حال بدبخت ترین مردم در سطح کره زمینند؟!
۹- در حال حاضر مردم ایران روزانه بیش از ۱۱۰ میلیون لیتر بنزین مصرف میکنند یعنی مصرفی بیش از سه برابر مصرف پرجمعیت ترین کشور دنیا یعنی چین!
۱۰- میگن ما بدبختیم ولی مصرف برقمون ۶ برابر میانگین جهانی است!
۱۱- ما بدبختیم ولی مصرف گازمون با جمعیت ۸۰ میلیونی حدود ۷ برابر میانگین جهانی و معادل ۱۲ تا کشور ثروتمند اروپایی است!
۱۲- ما بدبختیم اما در مصرف آب شیرین درجه یک دنیا در رتبه اول هستیم!
✍ اما طبق آمار جهانی فقر در ایران بعد انقلاب به زیر ۸ دهم درصد هم رسیده است و این یعنی ایران جز ده کشور با کمترین میزان فقر در جهان است؛ اما طبق گفته رسانه های دشمن ایران فقیر ترین مردم جهان با درصد بالای فلاکت است؟! پس تأمل کنیم؛ چه دستی پشت پرده با کمک خائنین در کاره
و.....
هدایت شده از کانال طلاب ساروی(مقیم قم)
🌅آخرین مراسم روح بخش دعای ندبه طلاب ساروی همراه با خانواده در سال جاری برگزار میگردد.
🎙با تحلیل انتخابات خبرگان و مجلس شورای اسلامی شهرستان ساری توسط حجت الاسلام و المسلمین لیالی .
⏱ ۷ تا 9 صبح جمعه ۱۸ اسفند
🕌مکان: دفتر طلاب و فضلای ساروی(خ شهدای ناجا، ک15، پ36)
❇️هیأت بقية الله الاعظم عج ( طلاب و فضلای ساروی مقیم قم)
برنامه های درسی
استاد دکتر لیالی
در ترم جاری
- مذاهب فقهی اهل سنت
- منابع تفکر شیعه
- اندیشه سیاسی در غرب
- روش نگارش مقالات پژوهشی
مراکز تخصصی حوزه و دانشگاه در قم
30 جز قرآن بصورت فایل صوتی و نیاز به دانلود ندارد، فقط کافيست روی لینک بزنید
جزء 1 ⇨ http://j.mp/2b8SiNO
جزء 2 ⇨ http://j.mp/2b8RJmQ
جزء 3 ⇨ http://j.mp/2bFSrtF
جزء 4 ⇨ http://j.mp/2b8SXi3
جزء 5 ⇨ http://j.mp/2b8RZm3
جزء 6 ⇨ http://j.mp/28MBohs
جزء 7 ⇨ http://j.mp/2bFRIZC
جزء 8 ⇨ http://j.mp/2bufF7o
جزء 9 ⇨ http://j.mp/2byr1bu
جزء 10 ⇨ http://j.mp/2bHfyUH
جزء 11 ⇨ http://j.mp/2bHf80y
جزء 12 ⇨ http://j.mp/2bWnTby
جزء 13 ⇨ http://j.mp/2bFTiKQ
جزء 14 ⇨ http://j.mp/2b8SUTA
جزء 15 ⇨ http://j.mp/2bFRQIM
جزء 16 ⇨ http://j.mp/2b8SegG
جزء 17 ⇨ http://j.mp/2brHsFz
جزء 18 ⇨ http://j.mp/2b8SCfc
جزء 19 ⇨ http://j.mp/2bFSq95
جزء 20 ⇨ http://j.mp/2brI1zc
جزء 21 ⇨ http://j.mp/2b8VcBO
جزء 22 ⇨ http://j.mp/2bFRxNP
جزء 23 ⇨ http://j.mp/2brItxm
جزء 24 ⇨ http://j.mp/2brHKw5
جزء 25 ⇨ http://j.mp/2brImlf
جزء 26 ⇨ http://j.mp/2bFRHF2
جزء 27 ⇨ http://j.mp/2bFRXno
جزء 28 ⇨ http://j.mp/2brI3ai
جزء 29 ⇨ http://j.mp/2bFRyBF
جزء 30 ⇨ http://j.mp/2bFREcc
.
التماس دعا
✍️ دعای امام هشتم برای روزهای آخر ماه شعبان
💫 اللَّهُمَّ إِنْ لَمْ تَکُنْ غَفَرْتَ لَنَا فِیمَا مَضَی مِنْ شَعْبَانَ فَاغْفِرْ لَنَا فِیمَا بَقِیَ مِنْهُ
🔹 خداوندا اگر در روزهای گذشته شعبان ما را نیامرزیدی، پس در روزهای باقیمانده بیامرز
عیون اخبارالرضا علیهالسلام ج۲ ص۵۱
سلام علیکم
فرا رسیدن ماه مبارک رمضان ، ماه نزول آیه های سبحانی ، ماه ارتباط ملک و ملکوت در نزدیکترین افق ، برای ضیافت الهی
بر شما مبارک..
حجتالاسلام محمدعلی لیالی،
استاد جریانشناسی سیاسی در گفتوگو با همشهری آنلاین
استاد جریانشناسی: دغدغه حل مشکلات مردم مانع از تفرقه در مجلس خواهد شد -
استاد جریانشناسی گفت: بهترین موضوع که موجب میشود تا مجلس به مسیر اختلاف منحرف نشود؛ توجه به خطوط قرمز است، مثل تفکر دینی، همبستگی، وفاق ملی، وحدت، خدمت به مردم و دغدغه حل مشکلات آنها.
به گزارش همشهری آنلاین، حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح دیروز در دیدار رئیس و اعضای مجلس خبرگان رهبری با تشریح منطق و دلایل دینی و عقلی و انسانی ایستادگی نظام جمهوری اسلامی در مقابل جبهه استکبار به بیان توصیههای مهمی به منتخبان مجلس جدید خبرگان و مجلس جدید شورای اسلامی پرداختند. ایشان در سخنان خود اظهار داشتند:«شان در تذکری مهم، سخنان اختلافانگیز، دعوا راهانداختنها و ستیزهگریهای دشمنپسند را موجب تلخ شدن شیرینی تشکیل مجلس جدید خواندند و گفتند: منتخبان مجلس جدید مراقبت کنند و نگذارند شیرینی تشکیل مجلس در کام مردم و فضای سیاسیِ با طراواتِ کشور تلخ شود.» در همین راستا که اختلاف عرفی نمایندگان تا چه سطحی باید باشد که موجب تفرقه نشود؛ با حجتالاسلام محمدعلی لیالی، استاد جریانشناسی سیاسی گفتوگویی داشتیم که در ادامه میخوانید.
امید دمیده شدن جان تازه به مجلس
لیالی در ابتدا گفت: رخداد انتخابات امسال اتفاق مبارکی بود که باید آن را به عموم مردم ایران و همچنین نمایندگان منتخب تبریک گفت. امید است که این مجلس جدید با برنامه و اهداف خود به سمتی حرکت کند که به تعبیر مقام معظم رهبری بتواند روح و خون جدیدی را در کالبد قوه مقننه، و به تبع آن در قوه مجریه و دستگاههای اجرایی کشورمان بدمد. مردم وظیفه خود را به نحو احسن انجام دادند و علی رغم فشارهای مختلفی که بر روی این دوره از انتخابات بود، ما شاهد یک مشارکت قابل توجه از سوی مردم بودیم.
نمایندگان باید به جای باندبازی سیاسی به مشکلات مردم برسند
وی افزود: نمایندگان منتخب مردم در این دوره از مجلس شورای اسلامی باید بدانندکه کارها و برنامههای زیادی بر روی زمین مانده است و با توجه به فرصت کم و اولویتهای ضروری، نباید انرژی و زمان خود را صرف اختلافهای حزبی و تفرقهانگیزیهای هزینهساز کنند. 4 سال فرصت محدودی برای یک نماینده است و او باید در همین دوره کوتاه تمام تلاش خود را برای خدمت به مردم به کار گیرد. حال اگر در این بین او درگیر باندبازیهای سیاسی شد فرصت خدمت و کار برای مردمی که شایسته خدمت هستند از دست داده است.
برای اینکه گرفتار تفرقه نشویم باید به خطوط قرمز پایبند باشیم
این استاد جریانشناسی سیاسی ادامه داد: برای من عجیب بود که رهبری معظم از قبل از شروع کار مجلس نسبت به موضوع تفرقه و اختلاف بین نمایندگان هشدار میدهد. هرموقع که آفت اختلاف و تفرقه در دستگاههای مهم کشور شروع به تکثیر شد مسأله اصلی کشور که خدمت به مردم باشد به حاشیه رفت و در تبع آن شاهد نارضایتی مردم بودیم. در این بین بهترین موضوع که موجب میشود تا مجلس به مسیر اختلاف منحرف نشود؛ توجه به خطوط قرمز است، مثل تفکر دینی، همبستگی، وفاق ملی، وحدت، خدمت به مردم و حل مشکلات
استاد جریانشناسی: دغدغه حل مشکلات مردم مانع از تفرقه در مجلس خواهد شد - همشهری آنلاین
https://www.hamshahrionline.ir/news/837636/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF-%D8%AC%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%AF%D8%BA%D8%AF%D8%BA%D9%87-%D8%AD%D9%84-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D9%85-%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%B9-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D9%81%D8%B1%D9%82%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D9%84%D8%B3