هدایت شده از خبرگزاری شبستان
⭕️ مردمیکردن اقتصاد از راههای مهم مهار تورم است
🔻حجتالاسلام لیالی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی در گفتوگو با شبستان:
🔹مقام معظم رهبری یکی از راههای مهم مهار تورم را مردمیکردن اقتصاد بیان کردند؛ در واقع هرگاه مردم در عرصههای مختلف حضور داشتهاند، نظام اسلامی موفق بوده است.
🔹تجربه نشان داده که اقتصاد دولتی پاسخگو نیست، به همین دلیل دولتمردان باید اقتصاد را به مردم واگذار کرده و شرکتهای تعاونی کوچک، کارگاههای زودبازده را تقویت کنند.
🔹باید مردم و مسئولان را به اعتدال در مصرف، تولید، توزیع و اقتصاد دعوت کرد؛ باید از منابع طبیعی و خدادادی مراقبت کرد چرا که این ها سرمایه های نسل آینده هستند.
@shabestannewsagency
پشتکار همگانی، ضامن تحقق شعار مهار تورم و رشد تولید
حجتالاسلام محمدعلی لیالی، استاد حوزه و دانشگاه در گفتوگو با خبرگزاری رسا تبیین کرد:
دولت و دولتمردان همواره باید کاری کنند که بر اساس تراز اقتصادی میان دخلها و خرجها و درآمدها و هزینهها نوعی هماهنگی صورت بگیرد. طبیعی است که علل و عوامل تورم مقولهای است که صاحب نظران اقتصادی باید مورد بحث قرار بدهند.
نکته مهم این است که ما در جنگ اقتصادی قرار داریم. بایستی جنگ اقتصادی را درک کنیم. هم مدیران، مسؤولان و کارگزاران باید ابعاد جنگ اقتصادی را درک کنند و هم این وظیفه مردم است.
📎 ادامه خبر
🌐https://rasanews.ir/0034JY
💯 #ما_صدای_رسای_حوزهایم
🆔 @rasanewsagency
پشتکار همگانی، ضامن تحقق شعار مهار تورم و رشد تولید
حجتالاسلام محمدعلی لیالی، استاد حوزه و دانشگاه در گفتوگو با خبرگزاری رسا تبیین کرد:
دولت و دولتمردان همواره باید کاری کنند که بر اساس تراز اقتصادی میان دخلها و خرجها و درآمدها و هزینهها نوعی هماهنگی صورت بگیرد. طبیعی است که علل و عوامل تورم مقولهای است که صاحب نظران اقتصادی باید مورد بحث قرار بدهند.
نکته مهم این است که ما در جنگ اقتصادی قرار داریم. بایستی جنگ اقتصادی را درک کنیم. هم مدیران، مسؤولان و کارگزاران باید ابعاد جنگ اقتصادی را درک کنند و هم این وظیفه مردم است.
📎 ادامه خبر
🌐https://rasanews.ir/0034JY
💯 #ما_صدای_رسای_حوزهایم
🆔 @rasanewsagency
هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
10.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وضعیت شناسی رسانه های حوزوی در گفتگوی #صدای_حوزه با حجت الاسلام محمدعلی لیالی، استاد حوزه و دانشگاه؛
📽 نمره زیر ۱۰ رسانه های حوزوی در قالب و ساختارهای رسانه ای!
🔻ما در حوزه، رسانه را هنوز هم منبر می دانیم، اما امروز رسانه، تنها منبر نیست، ممبر هم هست، منبر هم نباید منبر "قم" باشد بلکه باید منبر "قوم" باشد!
🔹امروز سبک و ساختار رسانه مهمتر از محتوای رسانه می باشد؛ ما در رسانه های حوزوی محتوای خوبی داریم اما به لحاظ قالب و ساختار اگر از بنده بپرسید نمره شان زیر ۱۰ است!
⬅️ ضعف مسئولان رسانه ای حوزه در مدیریت آشکار و پنهان رسانه های حوزوی
✔️ پایگاه خبری، تحلیلی #صدای_حوزه؛ رسانه آزاد و مستقل طلاب و فضلای حوزه های علمیه
💯 eitaa.com/joinchat/1467023382C72b81b3b57
هدایت شده از سیدمحمدحسین طباطبایی
🔰مرکز آموزش های تخصصی تبلیغ
برای سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲
در مقاطع :
🔸سطح دو / سه / چهار تبلیغ (دکتری)
🔸سطح سه سفیران هدایت (حضوری و نیمه حضوری)
از بین برادران متقاضی داراي شرايط، پذیرش مینماید.
🌐ثبت نام از طریق سامانه پذیرش و سنجش حوزه های علمیه به نشانی:
https://paziresh.ismc.ir/
☎️تلفن تماس: ۰۲۵۳۳۱۳۲۵۵۴
۰۲۵۳۳۱۳۲۳۴۵
🗓 مهلت ثبت نام : از هم اکنون تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
هدایت شده از خبرگزاری شبستان
🔹 مسجد؛ هویت و پایگاه اسلام و مسلمین، محور وحدتِ امامت_امت_ملت و نماد مردممحوری است. حفظ این نهاد باعظمت و شرافت و رونق بخشیدن به آن، وظیفه تکتک مسئولین و مردم است.
✍حجتالاسلام والمسلمین لیالی
#یادداشت_اختصاصی | #جایگاه_مسجد
@shabestannewsagency
هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
11.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 ضعف مسئولان رسانه ای حوزه در مدیریت آشکار و پنهان رسانه های حوزوی
⬅️ وضعیت شناسی رسانه های حوزوی در گفتگوی #صدای_حوزه با حجت الاسلام محمدعلی لیالی، استاد حوزه و دانشگاه
🔻مدیریت هوشمندی بر رسانه های حوزوی حاکم نیست و با تغییرات مدیریتی همه چیز به هم می ریزد!
🔹متولی رسانه ای مثل "حوزه انقلابی" کیست؟ حوزه انقلابی باید تحت نظارت مرکز رسانه ای حوزه باشد، یک جایی باید باشد که صحت و سقم اخبار حوزه را رد و تأیید کند...
⬅️ رسانه ها هر چه از بودجه های رسمی دورتر، به مخاطب نزدیکتر!
✔️ پایگاه خبری، تحلیلی #صدای_حوزه؛ رسانه آزاد و مستقل طلاب و فضلای حوزه های علمیه
💯 eitaa.com/joinchat/1467023382C72b81b3b57
🔥موضعجدیدرهبریپیرامون کشفحجاب
🔻رهبر حکیم انقلاب در دیدار نیمه فروردین ۱۴۰۲ هشت نکته اساسی در مورد #حجاب بیان کردند که همراه پی نوشت تحلیلی تقدیم می شود:
🔻۱-مساله کشف حجاب #قطعا_حل_خواهد_شد.
🔸پ.ن: این #مهمترین نکته امیدبخش بیانات امام خامنهای در حوزه فرهنگ و حجاب بود.
🔻۲- کشف حجاب حرام شرعی است
🔸پ.ن: حجاب حکم الهی است و قابل عقب نشینی نیست.
🔻۳-کشف حجاب حرام سیاسی است.
🔸سیاسیون و مسئولان سابق و کنونی ساختار سیاسی کشور به تناسب توان، موظفند در برابر هجوم به حکم الهی حجاب اقدام کنند.
🔻۴- حجاب، امری قانونی است.
🔸پ.ن حتی کسانی که اعتقاد دینی به حجاب ندارند، موظف به رعایت حجاب در محیطهای عمومی هستند.
🔻۵-پشت پرده کشف حجاب دستگاههای جاسوسی هستند.
🔸پ.ن:کوتاهی دستگاههای امنیتی در برخورد و افشای دستهای پشت پرده جریان ضد حجاب قابل قبول نیست
🔻۶- خیلی از کشف حجاب کنندگان، اگر بدانند دستگاههای جاسوسی پشت سیاست مبارزه با حجاب هستند، قطعا این کار را نمی کنند.
🔸پ.ن: ابتکار و هم افزایی متقابل دستگاههای فرهنگی، اطلاعرسانی و امنیتی برای آگاهی بخشی در افکار عمومی بخشهایی از جامعه واقعا ضغیف است.
🔻۷- دشمن با نقشه و برنامه وارد کار شده است مسئولین هم باید برنامه داشته باشند و دارند.کارهای بی قاعده نباید انجام گیرد.
🔸پ.ن: اگر برنامه نظام برای مبارزه با کشف حجاب قویتر و سریعتر از برنامه دشمن نباشد، کارهای هزینه ساز، شتابزده و نمایشی موجب می شود پازل برنامه دشمن تکمیل شود.
🔻۸- جزو اولین کارهای امام در هفتههای اول انقلاب،بیان قاطع و الزامی حجاب بود.
🔸پ.ن: برخی از معممین و کت شلواری هایی که در دو جناح سر سفره انقلاب به مراتب علمی و اجتماعی و اقتصادی رسیدند باید در دفاع و تبیین حکم الهی حجاب وارد میدان شوند نه اینکه عافیت طلبانه سکوت کنند یا خائنانه راه دیاثت و شهوت را برگزینند و در حمله دشمن به حجاب، همدست شیطان شوند.
نظری درباره برنامه «زندگی پس از زندگی»/ لیالی: بهشت و جهنم را در همین دنیا میتوان دید
یک استاد مطالعات دینی گفت: چون بهشت و جهنم نتیجه کار انسان است، امکان احتمال رؤیت مرتبهای از آن برای همه افراد وجود دارد. ما میتوانیم به اذن و اجازه خداوند مراتبی از نتیجه کارهای خود را در همین دنیا شاهد باشیم.
به گزارش خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری فارس، چندسالی است که در ماه رمضان برنامهای با نام «زندگی پس از زندگی» پخش میشود که در آن افرادی درباره تجربیات خود درخصوص رؤیت جهان ماورالطبیعه سخن میگویند و عوالم فرامادی نظیر قیامت، بهشت، دوزخ، حساب و کتاب و... را به روایت میکشند. در اینباره که چگونه میتوان در دنیای مادی و قبل از مرگ به رؤیت عوالم دیگر نائل شد، با حجتالاسلام محمدعلی لیالی استاد مطالعات دینی صحبتی کردیم که در ادامه حاصل کار را میخوانید.
محمدعلی لیالی
دنیا چیست؟ آخرت چیست؟
لیالی در ابتدا گفت: یکی از موضوعات مهمی که در مسائل قرآنی، تفسیری و روایی به مناسبتهای مختلفی به آن پرداخته میشود، رؤیت بهشت و جهنم و اساسا هر چیزی که به عوالم مابعدالطبیعه اشاره دارد در دنیا و آخرت است. مقصود از «دنیا» همین جهانی است که انسان طی روز با آن سروکار دارد، جهان مادی که روزی در آن متولد میشویم و سرآخر روزی هم میمیریم و رخت از این دنیا میبندیم. در برابر جهان دنیایی، «آخِر» یا «آخرت» قرار دارد. آخرت یا بهشت است یا جهنم که این عوالم و جایگاهها نتیجه کار انسان در دنیاست و به تعبیری ما با رفتار و کردارمان آخرتمان را میسازیم.
وی افزود: بهشت که ترجمه فارسی آن فردوس یا باغهای سرسبز است، یکی از پرکاربردترین کلمات در قرآن است. به طوری که ۲۵۰ تا ۳۰۰ آیه قرآن دارای عباراتی نظیر جنة، جنان یا جنات است. در روایات شیعه و سنی هم به این موضوع مکرراً اشارات زیادی شده است. بهشت دارای مراتب خاصی است که هر مرتبه مختص به قشر خاصی از مؤمنین است. به طور مثال بالاترین مرتبه بهشت، «قرب الهی» یا «رضوان» یا «جناتٍ عدن» است که قرآن هم در اینباره میفرماید: «وَعَدَاللَّهُ الْمُؤْمِنِینَ وَالْمُؤْمِنَاتِ جَنَّاتٍ تَجْرِی مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ خَالِدِینَ فِیهَا وَمَسَاکِنَ طَیِّبَةً فِی جَنَّاتِ عَدْنٍ ۚ وَرِضْوَانٌ مِنَ اللَّهِ أَکْبَرُ ۚ ذَٰلِکَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظِیمُ.» یعنی خدا اهل ایمان را از مرد و زن وعده فرموده که در بهشت خُلد ابدی که زیر درختانش نهرها جاری است درآورد و در عمارات نیکو و پاکیزه بهشت عدن منزل دهد و برتر و بزرگتر از هر نعمت، مقام رضا و خشنودی خداست و آن به حقیقت فیروزی بزرگ است. این مرتبه طبق روایات فقط مختص مقربان الهی یعنی، انبیا، ائمه، اولیا، شهدا و صدیقین است.
او ادامه داد: در برابر بهشت، جهنم قرار دارد که در ترجمه فارسی ما آن را دوزخ معنا میکنیم؛ محلی برای عذاب، انتقام، شکنجه و حسابرسی کفار و مشرکین و منافقین. در قرآن بیش از ۸۰ بار از جهنم یاد شده است و در روایات فریقین هم انذارهای جدیای دراینباره از سوی پیامبر و معصومین صلواتالله علیهم اجمعین صورت گرفته است.
عالم آخرت در حال حاضر آماده و خلق شده است
این کارشناس دینی بیان کرد: نکته مهم این است که گرچه بهشت و جهنم نتیجه کار ماست، اما این دو مخلوق خداوند هستند و این بدان معنی است که در حال حاضر هم بهشت و هم جهنم خلق شده و وجود دارند. این یکی از لوازم اعتقادی شیعیان است که در امور کلامی، فلسفی و عرفانی در به آن پرداخته شده است. به طور مثال قرآن در مورد بهشت میگوید: «وَسَارِعُوا إِلَىٰ مَغْفِرَةٍ مِنْ رَبِّکُمْ وَجَنَّةٍ عَرْضُهَا السَّمَاوَاتُ وَالْأَرْضُ أُعِدَّتْ لِلْمُتَّقِینَ.» در مورد جهنم هم میخوانیم: «وَاتَّقُوا النَّارَ الَّتِی أُعِدَّتْ لِلْکَافِرِینَ.» پس باید در وهله اول این تصور را که بهشت و جهنم فردای قیامت تازه خلق خواهند شد، تصحیح کرد.
قبل از مرگ هم میتوان عوالم فرامادی را مشاهده کرد
لیالی در انتها گفت: یکی از مهمترین مسائل در باب بهشت و جهنم، امکان رؤیت آن دو در دنیاست. به تعبیری آیا قبل از مرگ و برپایی قیامت امکان دارد ما بهشت یا جهنم را ببینیم؟ این سؤال اختلافات زیادی را بین علما به وجود آورده است که هرکس از نظرگاه خود به آن پرداخته. در این مورد باید گفت، چون بهشت و جهنم نتیجه کار انسان است، امکان احتمال رؤیت مرتبهای از آن برای همه افراد وجود دارد. ما میتوانیم به اذن و اجازه خداوند مراتبی از نتیجه کارهای خود را در همین دنیا شاهد باشیم. البته باید افزود افراد با بهرهگیری از قلب و نفس سلیم و بصیر میتوانند چنین تفضلی را از خدای خود شاهد باشند که او برایشان به مناسبتهای عالم آخرت را نمایان کند.
پایان پیام/
https://www.farsnews.ir/news/14020106000613/%D9%86%D8%B8%D8%B1
https://eitaa.com/layali_taamolat