مداحی آنلاین - مقام شفاعت حضرت معصومه - استاد رفیعی.mp3
3.02M
#میلاد_حضرت_معصومه(س)
#روز_دختر
♨️مقام شفاعت حضرت معصومه(س)
🎤حجت الاسلام رفیعی
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕊#قصه_عصفور(گنجشک)
💏 وَ المُحِبُّ لا يُلامُ...
🌿 و عاشق را بر آنچه مى گويد ملامتی نیست!!!!
🌹...ادامه داستان 🔻
👑 حضرت سليمان به گنجشك ماده گفت :
چرا خودت را از او دريغ مى دارى ، در حالى كه او عاشق توست؟
🕊 گفت : اى پيامبر خدا! او عاشق نيست بلكه لاف عشق مى زند ؛ چون در كنار من غير مرا هم دوست دارد.
👑 سخن ماده گنجشگ در دل سليمان اثر كرد و بشدّت گريست و چهل روز از مردم كناره گرفت و در اين مدّت از خداوند مسألت مى كرد كه دل او را براى محبت خودش خالى گرداند و محبّتش را با محبت غير خود نياميزد.
📚 بحار الأنوار _ جلد ۱۴ _ صفحه ۹۵
🎥 حجت الاسلام والمسلمین دکتر رفیعی
🌸🌻🌸🌹🌸🌻🌸🌹🌸🌻🌸
rafiee.mp3
31.2M
#صوت
🔊 سخنرانی حجتالاسلام دکتر ناصر رفیعی
در ایام شهادت امام جعفر صادق علیهالسلام
🗓 ۸ خرداد ۱۴۰۱
📍 مسجد فائق
✔️
✨﷽✨
🔰در باره ي اخلاقيات قرآن بگوييم.
💬پاسخ : در مباحث اخلاقي، اجتماعي و معارف اسلامي نيازمند تكرار و مراجعه هستيم. چطور وقتي كه ما ظهر ناهار بخوريم باز دوباره هم غذا ميخوريم؟ روح ما هم اين طور است. چنين نيست كه كسي بگويد خوب ما يكبار به قرآن مراجعه كرديم، بالوالديناحسانا، تمام شد. از همديگر غيبت نكنيد، خوب فهميدم. مسائل اخلاقي آنقدر مهم است كه خود خدا هم در قرآن بعضي مواقع رو به تكرار ميآورد. در سوره الرحمن، بيش از سي مرتبه آيه فباي الاء ربكما تكذبان را ميآورد. بعضي مواقع داستانهايي را بصورت متعدد نقل ميكند البته با تفاوتهايي. ما براي چه پاي سخنرانيها ميروييم؟ مطالبي كه اين آقا ميگويد، شبيه مطالبي است كه سال گذشته هم شنيده ايد. ما وقتي دور هم مينشينيم، بهم تذكراتي ميدهيم. در اصول تربيتي تكرار يك اصل است. ارتباط مستمر هم خيلي مهم است. قرآن غذاست. روايت داريم كه قرآن سفره گسترده ي الهي است. اين سفره اين طور نيست كه اگر كسي يك بار سر آن سفره نشست، بگويد: من سير شده ام. خير روح مثل جسم، نياز به استمرار و تكرار با قرآن را دارد. نكته ي ديگر اينكه آيات قرآن سطوح متعددي دارد كه با تكرار در
مراجعه، به اين سطوح دست پيدا مييابيم. دليلش هم اين است كه الان هر روز يك تفسير ميآيد و هر كدام يك رويكردي به قرآن دارد. كتابهايي آمده كه آيات اجتماعي، اخلاقي و ديگر را از هم جدا كرده است. يكي از مهمترين مطالب در قرآن مباحث اخلاقي است. ما ميخواهيم درباره ي اخلاقيات قرآن توضيح بدهيم زيرا هدف اصلي تزكيه و آموزش قرآن است. كتاب اخلاق در قرآن زياد نوشته اند كه يكي از آنها كتاب آيت الله مكارم شيرازي است. مفصل تر آن پيام قرآن نام دارد. اين قلم بسيار ساده اي دارد، شبيه تفسير نمونه است. بيشتر از آيات قرآن است و كمي روايت هم درآن هست. آيه را تفسير كرده، دسته بندي كرده و جمع بندي كرده است، بيشتر هم به فضايل و رذايل ميپردازد. مثلا امانتداري بعنوان يك فضيلت و خيانت بعنوان يك رذيله اخلاقي معرفي شده است. اين يك منبع تفسيري قابل فهم است و معلمين ميتوانند از اين استفاده كنند. براي انتخاب موضوع، ببينيم كه بيشترين گرفتاري در جامعه چيست؟
✔کانال استاد رفیعی
✨﷽✨
🔰لجبازی چيست؟
💬پاسخ - بيشترين گرفتاری ما در جامعه كنونی لجاجت است. و از همين جا وارد بشويم. ببينيم قرآن در باره لجاجت چه ميگويد؟ يكي از گرفتاريهای زناشويی لجاجتها و بهانه جويی هاست. طرف سالها با اقوام قهر است، علتش بهانه جويی و لجاجت است. گاهی لجاجت بر يك كار منفي را رها نمی كنند و ميگويند كه خانواده ما نسل در نسل اين طوری بوده است. ما يك استقامت داريم و يك لجاجت. استقامت، اصرار ورزيدن بر يك ارزش است، من روی دينم محكم بايستم، حاضر نشوم دينم را بفروشم، هركاری بكنم دروغ نميگويم، اسم اين لجاجت نيست، اين صبر و استقامت است. بعضی از آقايان به خانمشان میگويند كه ما دوست داريم تو بد حجاب بيرون بروي و با نامحرم دست بدهی. او بگويد: نه. اين يك اصرار بر ارزشی بنام حجاب است و خوب است. مثلا نماز در بين راه مسافرت كه بعضی ها می گويند: چه لجاجتی است كه حتما در بين راه بايد نماز بخوانيم؟ خير اين لجاجت نيست، اين استقامت است. استقامت اصرار در درخواستهای منطقي خير و صلاح است. اينكه ما اسرائيل را به رسميت نمی شناسيم، يك ارزش است نه يك لجاجت و سی سال هم هست كه با استكبار مبارزه ميكنيم. ما از يك ارزش دفاع ميكنيم ولی لجاجت اين است كه من يك درخواست غير منطقی و بيخود دارم. مثلا چون پدرانمان بت پرست بوده اند، ما هم بايد بت پرست باشيم. قبل از اسلام در بين اعراب چند جور آتش افروزی داشتيم. اين چون يك سنت بوده، پس می خواهيم روی آن اصرار بورزيم. يا اينكه چون زنده بگور كردن يك روش بوده است، ماهم بايد اين كار را ميكنيم.
#قسمت_اول
✔️کانال استاد رفیعی
زمان انتشار : ۱۴ خرداد ,۱۳۹۸ | ساعت : 10:33 |
انتظاراتی که امام خمینی از ملت ایران داشت؛ حجت الاسلام رفیعی در مراسم بزرگداشت امام خمینی در قم عنوان کرد
شفقنا- عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه با اشاره به برداشت های شخصیتهای مختلف از سبک و منش علمی و فکری امام خمینی، انتظارات امام راحل از ملت ایران را تشریح کرد.
به گزارش شفقنا، حجتالاسلام ناصر رفیعی شامگاه دوشنبه در آیین بزرگداشت رحلت امام خمینی (ره) که از سوی رهبر انقلاب اسلامی در شبستان امام خمینی (ره) حرم مطهر کریمه اهلبیت(س) برگزار شد، با اشاره به سه سؤال اساسی از سیره امام امت، اظهار داشت: امام که بود؟ امام امت چه کرد؟ و امام از امت چه انتظاری دارد؟ سه سؤالی است که از منظر رهبری انقلاب باید مورد بررسی قرار گیرد تا برخی از ابعاد شخصیتی امام راحل برای ما معین شود.
سخنران آستان مقدس حضرت معصومه سلامالله علیها با اشاره به پاسخ سؤال نخست از منظر رهبر انقلاب، ابراز داشت: رهبری در جملاتی امام خمینی (ره) را چنین توصیف میکنند «خصلتهایی که در امام بود هرکدام بهتنهایی کافی بود که از یک فرد، انسانی بزرگ بسازد بسیار خردمند، هوشیار، زیرک و آگاه. از آن انسانهایی که بهراحتی نمیتوان حقیقتی را به او واژگونه جلوه داد. انسانی بااراده پولادین که هیچ مانعی نمیتوانست جلودار او شود. در عینحال انسانی بسیار رئوف و دلرحم چه در هنگام مناجات با خدا و چه در هنگام برخورد با نقطههایی از رندگی انسانها، در عین حال دارای حس خویشتنداری باتقوا، یعنی انگیزههای نفسانی و هواها و هوسها در او نبود و کمتر سراغ داریم انسانی که اسیر هواها نباشد. ولی او امیر بر هواهای خود بود. درعینحال در نهایت تواضع و فروتنی و صبر و بردباری بود. سختترین حوادث در اقیانوس وجود او تلاطم ایجاد نمیکرد.»
رفیعی در بخش از سخنان خود با اشاره به پاسخ این سؤال که امام برای سعادت امت چه کرد گفت: استاد فهمی هویدی، نویسنده مشهور مصری مینویسد «باید گفت که بهطورکلی ذهن انسان از بیان دستاوردهای امام عاجز است ولی میتوان آنها را دربندهای ذیل خلاصه کرد؛ اول: اعتبار بخشیدن دوباره به ملت ایران و متوقف نمودن دشمنی و بیحرمتی به شخصیت مذهبی آنان که رژیم گذشته ایران درصدد بیارزش کردن آن بود. دوم: ایشان گفتههایی چون (دین عنصری است افیون ملل و عامل خمود و سستی) را رد کردند و ثابت نمودند که اگر از دین بهدرستی استفاده شود عنصری فعال و مؤثر در برانگیختن ملتهاست.»
او افزود: این نویسنده مصری در ادامه میگوید «سومین دستاورد امام خمینی(ره) پیروزی مستضعفین و پیشرفت مهم مواضع اسلامی را در جهان معاصر محقق ساختند. چهارم: امام در مقابل قوای استکبار جهانی باقدرتی عظیم قد علم کردند و در مقابل ایشان سکوت نکردند. پنجم: در چهارچوب افکار مذهبی به پیروزی بزرگی دست یافتند و آن، تشکیل حکومتی جدید پس از سالها انتظار بود و این دستاورد از اهمیت خاصی برخوردار است.»
رفیعی با اشاره به یکی دیگر از نویسندهها و نظر او در مورد دستاوردهای امام امت عنوان داشت: دکتر ادریس کتانی نویسنده معروف مراکشی و از اعضای مجمع کبار العلماء مغرب می گوید «به عقیده من مهمترین کار امام خمینی (رحمهالله علیه) حفاظت از اسلامی ماندن انقلاب پس از پیروزی بود. برای توضیح مطلبم نیاز دارم قسمتی از تاریخ معاصر را که خود شاهد آن بودهام برای شما بازگو کنم. من در متن انقلاب بزرگ مردم الجزایر بودم. در آن انقلاب همه مردم مسلمان بودند و با شعارهای اسلامی و با دستخالی استعمار ۱۳۰ ساله فرانسه بر ماورءالبحر را پایان دادند؛ اما بلافاصله بعد از پیروزی انقلاب، سوسیالیستها مسلمانان را کنار زدند و حاکمیت خود را بر مردم تحمیل کردند.»
استاد حوزه علمیه قم به انتظارات امام امت اشاره کرد و گفت: بصیرت، همراهی با روحانیت، وحدت کلمه و استکبارستیزی انتظار امام خمینی (ره) از ملت مؤمن و انقلابی است.
401-03-11 rafiee d`l~ele vijheh budan H dar beyn emamzadegan M H masumeh (S)~1.mp3
10.45M
🎵 #منبر_حرم
🔸حجت الاسلام و المسلمین رفیعی
▫️موضوع: دلیل ویژه بودن حضرت در بین امام زادگان
⏱11 خرداد 1401
✔️
💠مهمترین معیارها برای شناخت جایگاه امامزادگان
♦️حجتالاسلام والمسلمین ناصر رفیعی در جشن میلاد کریمه اهلبیت(س) با اشاره به اینکه ناقل کرامات حضرت معصومه سلام الله علیها علما و مراجع هستند، گفت: در سایه سار برکت مضجع شریف فاطمه معصومه سلام الله علیها، مراجع و علمای بسیاری در جوار ایشان تربیت شدند.
#خبر #معارف
📎https://news.amfm.ir/?p=118724
🔷🔸💠🔸🔷