دو میلیارد دلار سالانه از لبنان خارج می شود
محمد شمس الدین محقق مجله اطلاعات بین الملل سه نوع نیروی کار خارجی در لبنان لحاظ می کند: اول نیروی کار سوریه ای، دوم فلسطینی، سوم دیگر ملیتها. نیروی کار خارجی وقتی در زمینه های کاری نیروی کار لبنان وارد شود به رقابت منفی پرداخته و ایجاد مشکل می کند.
وی توضیح می دهد که نیروی کار سوریه ای در زمینه هایی که لبنانی ها کار نمی کنند مثل کارگری ساختمان، مشکلی نیست، خصوصا که با جلوگیری از کار آنها بخش ساخت و ساز دچار آسیب می شود. اما در بخشهای دیگر مشکلات چندگانه ای ایجاد می کند.
وی نیروی کار فلسطینی را کم خطر می داند خصوصا که در لبنان زندگی و درآمدش را خرج می کند.
اما دسته سوم نیروی کار خارجی بحران ایجاد کرده است.
حدود ۴۰۰ هزار کارگر خارجی در لبنان هستند که فقط ۲۷۰ هزار نفرشان از راه قانونی و دریافت اجازه کار و کارت اقامت مشغول به کار هستند. ۱۳۰ هزار نفر غیرقانونی و قاچاق هستند.
خصوصا کارگران (خادمه) که در منازل کلفتی می کنند. آنها تولید کننده نیستند و تولید اقتصادی ندارند و سالیانه بیش از ۲ میلیارد دلار حقوق خود را به کشورهایشان می فرستند.
@LIBANIRAN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معبر مرزی بوکمال بین سوریه و عراق بازگشایی شد
با وجود فشار آمریکا و اسراییل و حملات پهپادی، سربازان عراقی و سوریه ای توانستند مناطق مرزی را امن و معبر را باز گشایی کنند. خبرنگار #المیادین در عراق و خبرنگار المیادین در سوریه در این نقطه به هم رسیدند و با هم دست دادند.
سربازان دو کشور هم یکدیگر را در آغوش گرفتند.
قرار است نخست وزیر عراق و تعدادی از وزرا و سفیر سوریه در عراق و برخی مسئولین وزارت خارجه عراق و وزارت تجارت، این معبر را بطور رسمی افتتاح کنند. معبر #بوکمال پس از پنج سال که توسط ایادی صهیونیسم یعنی #داعش بسته شده بود، با تلاش مجاهدان آزاد شد و امنیت آن تامین شده و بزودی به روی مردم و #ترانزیت باری باز خواهد شد.
آمریکا و اسراییل این معبر را نقطه کلیدی اتوبان تهران بیروت می دانند.
لبنان از بازگشایی معبر بوکمال سود تجاری خوبی خواهد داشت چرا که صادرات زمینی محصولات لبنان از طریق این جاده بود.
@LIBANIRAN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نمایشگاه محصولات #ارگانیک خانگی
در روستای دیرقانون در جنوب لبنان چند سال است نمایشگاهی از #محصولات_ارگانیک که حاصل زحمت خود مردم است برگزار میشود.
امسال هم قرار است از ۴ تا ۸ اکتبر از ساعت ۱۰ صبح تا ۹ شب نمایشگاه #مواسم_الخير (فصلهای خیر و برکت) در این روستا برگزار شود که کارهای فرهنگی هنری را هم در بر خواهد داشت.
@LIBANIRAN
دیر قانون النهر که بقول لبنانی ها نه دیر (کلیسا) دارد، نه قانون، نه نهر، یکی از روستاهای نزدیک صور است که در مقاومت در برابر اشغالگران نقش مهمی ایفا کرد. خاندان قصیر که چند استشهادی دارند از این روستا هستند.
هزینه یک شب با سلبریتی
نیویورک تایمز فاش کرد سعد حریری نخست وزیر کنونی لبنان ١٦ میلیون دلار به یک مدل آفریقایی پرداخت کرده است.
این موضوع زمانی فاش شد که ون در مِروه دختر مدل آفریقایی که درآمد سالیانه اش را 5400$ ذکر کرده بود میلیونها دلار در حسابش کشف شد و به دادگاه فراخوانده شد.
بر اساس مدارکی که نیویورک تایمز بدست آورده است سعد حریری مبلغ $15,299,965 از یک بانک لبنانی برای وی فرستاده است. ون در مروه اصرار دارد که این مبلغ هدیه است و مشمول مالیات نیست.
وی در یک مجموعه تفریحی خصوصی در جزیره سیشیل اقامت داشت و با ثروتمندان مختلف از جمله سعد حریری دیدار کرد. او در دادگاه گفته است آنها رابطه رومانتیکی با هم داشتند!
او که در ١٩ سالگی حدود ١٦ میلیون دلار بدست آورد، بسرعت دو ماشین آئودی و لندرور به قیمت ۲۵۰ هزار دلار خرید. سپس املاکی به قیمت ۱۰ میلیون دلار خرید از جمله خانه ای در محله گرانقیمت فریسنای در شهر کیپ تاون که با داشتن استخر، مشرف به اقیانوس هم هست.
این افشاگری که دقیقا در زمان اوضاع سخت اقتصادی در لبنان و تظاهرات و اعتراضات و اعتصاب رخ داد آتش خشم مردم را دو چندان کرد.
حریری با داشتن نزدیک ٢ میلیارد دلار سرمایه، با مشکلات مالی در حزب و جریان سیاسی خود روبرو است و اخیرا تلوزیون این جریان تعطیل شد.
@LIBANIRAN
سالیانی است در لبنان داشتن خادمه فراگیر شده است؛ شاید بیست سی سال یا بیشتر. خادمه شبیه کلفت های قدیم خودمان هست. آنها از یک کشور خارجی برای کار به لبنان می آیند و در ازای یک حقوق ماهیانه اندک، تمام کارهای خانه را انجام می دهند: ظرف شستن، نظافت منزل، گردگیری، لباس شستن و پهن کردن، بچه داری، بچه شوری، گردش بردن بچه ها یا سگ! ، بعضی ها خرید کردن از مغازه بغل منزل، شستن سبزی و میوه و خرد کردن و سرخ کردن و اگر با سلیقه و تمیز باشد، غذا پختن، خلاصه تمام کارهای یک کدبانو را انجام می دهند. آنها اجازه دارند روزی 8 ساعت استراحت کنند و فقط ده ساعت در روز کار کنند، هر هفته هم یک روز مرخصی بروند.
در مورد این موضوع بیشتر بخوانید:
libaniran.com/1393/06/18/khademat
شب که شد صدای تیراندازی و جیغ و داد و فریاد شروع شد. همه با ترس نشسته بودیم که صدای پاهای پوتین پوشیده ای را در راهروی جلوی درب خانه شنیدیم و ناگهان درب را با لگد باز کردند و آمدند داخل. داد می زدند و تیراندازی می کردند. یکی شان آمد داخل اتاق من و خواهرم. دست کرد کشو را باز کرد و دنبال پول و طلا و جواهر می گشت. با چشمان باز داشتیم نگاه می کردیم که چطور دارد دستبندهایمان را بر می دارد. نگاهش افتاد به ما. شاید خجالت کشید که دارد جلوی چشم ما دزدی می کند. دادی زد و ما را فرستاد به اتاق روبرو، اتاق پدر و مادرم. همه ما را جمع کردند داخل آن اتاق و در را بستند. در حال غارت بودند و هرچه می خواستند برداشتند...
در لینک زیر مطلب کامل را بخوانید:
libaniran.com/1393/07/08/shaqra
تصویر مربوط به مزدوران لبنانی پناهنده در فلسطین اشغالی است.
امداد غیبی حضرت زهرا که سردار سلیمانی روایت کرد چه بود؟
برنامه دیشب سردار سلیمانی گزارش خوبی بود از جنگ تموز 2006 و اوضاع آن زمان هرچند اطلاعات و جزئیات خیلی بیشتری وجود دارد که شاید برای همه جذاب نباشد یا لزومی به روایت آن ندیده باشند.
اما درباره موضوع توجه حضرت فاطمه زهرا و شروع شکست های دشمن خاطره ای که نقل کردند را بصورت دقیق و جزئی به نقل از معاون سید حسن بشنوید.
اتفاقی که برای این فرمانده میدانی افتاده بود، بعدا در جلسه ای در حضور سید حسن و فرماندهان روایت شد که همگی گریستند و ظاهرا سردار سلیمانی در این جلسه آن را شنیده است.
libaniran.com/1398/07/10/fatima-saved-us
بیروت پنجاه و سومین شهر گران جهان و پایین ترین آنها از لحاظ درآمد
بر اساس یک گزارش جدید که در اللواء منتشر شد #بیروت در بین گرانترین شهرهای دنیا از لحاظ #قیمت #مسکن، حمل و نقل، مواد غذایی، محصولات مصرفی و #تفریح است.
#هزینه زندگی در بیروت ۸۵% از استانبول و ۷% از بارسلون گرانتر است. همچنین از لحاظ هزینه خدمات (#برق، #گاز، سوخت) گرانترین شهر در خاورمیانه و دومین شهر در دنیا (از لحاظ برق) است.
بیروت گرانترین شهر از لحاظ قیمت #مکالمه یک دقیقه #تلفن_همراه در خاورمیانه است و چهارمین شهر از لحاظ هزینه ورزشگاه.
تفریحات در بیروت ۱۹% از پاریس گرانتر و ۱۹% گرانتر از لاس وگاس است!!!
@LIBANIRAN
دوربین دشمن و سیستم دفاعی گاز بیهوشی
الاخبار گزارش داد هفته پیش ۸ سرباز توسط گاز سمی که سیستم مراقبت مرزی صهیونیستها به طرف آنها شلیک کرد به خفگی و بیهوشی دچار شده و مسموم شدند. صهیونیستها دوربینی در نقطه اشغالی خاک لبنان در ناقوره برپا کرده بودند که در تجاوزی آشکار، قطعنامه ۱۷۰۱ #شورای_امنیت را نقض می کرد.
پس از آنکه #ارتش لبنان بارها از نیروهای #سازمان_ملل خواست تا به دشمن فشار بیاورند تا دوربینش را بردارد، ارتش لبنان گروهی را مامور کرد جلوی دوربین مانعی قرار دهند که نتواند داخل لبنان را زیرنظر داشته باشد.
با نزدیک شدن این گروه به دوربین، سیستم دفاعی دوربین گاز سمی منتشر کرد و سربازان به خفگی و بیهوشی دچار شدند. در پی این حادثه در دوطرف مرز اوضاع متشنج شد.
صهیونیستها پس از آن که فهمیدند ارتش لبنان قصد دارد به هر قیمت دوربین را بردارد، آن را برداشتند تا مشکلات دیگری پیش نیاید.
@LIBANIRAN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موش کاخ سفید
موشی که در کاخ سفید از سقف پایین افتاد توجه شبکه های اجتماعی را به خود جلب کرد.
یکی از خبرنگاران شبکه ان بی سی گفت #موش درست افتاد روی لپ تاپ من.
بعضی ها فرار کردند و بعضی دنبال موش دویدند.
به گفته واشنگتن پست مشکل جوندگان در #کاخ_سفید از زمان بنیامین هریسون یعنی از 1889 وجود داشته که همسر وی گفته بود موشها بر ساختمان مسلط شده اند باید کمیته مبارزه با جوندگان بیاید و ما را از دست آنها خلاص کند.
#ترامپ هم در سال 2017 در توییتی گفته بود کاخ سفید یک آشغالدونی واقعی است!
همین امروز صبح ویدیویی مشابه در مورد موشها در فرودگاه نیویورک دیدم. 😂
دوره مقاتل (آموزش نظامی به مردم)
سالهاست از پشت پرده های حزب الله نمی نویسم. ولی این بار در مورد آموزش نظامی عمومی آنها اطلاعات اندکی منتشر میکنم.
آموزشها و برنامه آموزشی در پادگان صحرایی،
سلاح های مورد استفاده،
چرا حزبالله به همه آموزش نظامی می دهد؟
از اینجا بخوانید:
libaniran.com/1398/07/10/fighter-course
واکنش آمریکا
وقتی یکی سه تا مشت بخوره، یکی هم میزنه، حتی اگر امریکا باشه.
ضربه ساقط کردن پهپاد فوق پیشرفته بسیار گرانقیمت،
ضربه نابودی سه تیپ نظامی عربستان در یمن،
ضربه باز شدن جاده قائم بوکمال که آمریکا اینهمه فشار مستقیم و غیر مستقیم آورد تا برای حفظ امنیت رژیم صهیونسیتی بسته بماند،
ضربه ارتباط نزدیک ایران با روسیه و چین و رزمایش مشترک،
تهدید حشد شعبی و حزب الله مبنی بر حمایت از ایران در صورت جنگ یا هر ضربه نظامی،
همه اینها آمریکا را واداشته تا مستقیما توسط سفارتش در عراق گروهک های مختلف و شبکه های اجتماعی را تحریک کند تا صحنه #عراق را به آتش بکشند. اسم این سیاست را می توان چنین دانست: دیگی که برای من نجوشد کله سگ در آن بجوشد! والبته می توان آن را ضربه ای برای جلوگیری از برپایی با شکوه مراسم #اربعین دانست.
روز سیب در لبنان
#سیب_لبنان از قدیم معروف است. در لبنان روزی به نام #روز_سیب دارند. ۵ اکتبر مصادف با ۱۳ مهر روز سیب لبنان است.
به این مناسبت #وزیر کشاورزی لبنان چند صندوق سیب لبنان به عنوان هدیه به جلسه هیئت دولت خواهد برد و به رییس جمهور و نخست وزیر و وزرا هدیه خواهد داد.
وزیر آموزش و پرورش هم دیروز از مدارس و دبیرستانها خواست تا یک زنگ را به تشریح اهمیت سیب اختصاص دهند.
سیب درجه یک لبنان به کشورهای مختلف صادر می شود و سیب ارزان قیمت وارداتی در بازار عرضه می شود.
برخی سیب ها هستند فقط خود باغدار از آن ممکن است بخورد و آنقدر درشت و آبدار و خوشمزه است که برای صادرات پیش خرید می شود.
@LIBANIRAN
سامسونگ کارخانه خود در چین را تعطیل کرد
به خاطر رقابت شرکت های چینی و کاهش سهم سامسونگ از بازار موبایل در چین، پس از آنکه در ژوئن گذشته تولید کارخانه اش کاهش یافت، بالاخره تولید خود را کاملا متوقف کرد.
#سامسونگ که بزرگترین تولید کننده #موبایل جهان است پس از آنکه برخی شرکت های دیگر هم به جهت بالا رفتن قیمت کارگر و کند شدن اقتصاد کارخانه هایشان را از چین خارج کردند، به کار خود در چین پایان داد.
سونی ژاپن هم کارخانه خود در چین را بسته و به تایلند می رود. اما اپل هنوز در چین تولید می شود.
به گزارش شرکت تحقیقات اقتصادی کاونترپوینت سهم سامسونگ از بازار چین در فصل اول سال ۱% بوده در حالیکه در نیمه سال 2013 سهم آن ۱۵% بود. سامسونگ در مقابل برندهای محلی مثل #هواوی و #شیاومی شکست خورده است.
کاربران چینی ترجیح می دهند تولیدات چین را که ارزانتر هستند بخرند و اگر بخواهند پول بدهند یا برای #اپل یا هواوی هزینه می کنند.
ترجمه لیبانیران
@LIBANIRAN
وقتی روحانی حزبالله به سرهنگ ارتش فرمان داد
حجت الاسلام شیخ م. روحانی لبنانی تعریف می کرد درست زمانی که آمریکا بطور جدی می خواست به بهانه شیمیایی به سوریه حمله کند، برای تبلیغ به سوریه فرستاده شده بود.
یک سرهنگ ارتش سوریه هم با واحدش تازه به این خط آمده بودند. معاون خط سوریه ای بود، به شیخ گفت شما با سرهنگ حرف بزن. شما تنها لبنانی این خط هستی. حرف ما را گوش نمی کند.
مطلب کامل در سایت:
libaniran.com/1398/07/11/sheikh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کل یوم عاشورا، کل ارض #کربلا
#شمر_زمانه_ات_را_بشناس
یزید زمانه ات را بشناس
کاری از گروه تحریم کالاهای امریکایی شاخه لبنان
پذیرایی مردم از ارتش
مدتی قبل فاکتورهای تدارکات ارتش پرداخت نشده بود و موسسه های تجاری طرف قرارداد از دادن مواد غذایی به ارتش خودداری کردند.
تا وزیر اقتصاد و پارلمان و وزیر دفاع مشکل را حل کنند، ارتش سه روز بی غذا ماند.
با انتشار این خبر مردم به کمک شتافتند. شخصی دویست پرس غذا گرفت و ارسال کرد. دیگری دو کامیون پر از سبزی و میوه از بقاع فرستاد. سومی با ارتش تماس گرفت و پرسید چطور ده میلیون دلار کمک را به دست ارتش برساند. دیگری که مقیم خارج بود اظهار آمادگی کرد تمام امکانات مادی خود را در اختیار ارتش بگذارد. و همینطور پنجمی و ششمی و ....
ملت لبنان از جانش برای #امنیت خرج کرده و از مدافعانش چه در #مقاومت و چه در ارتش حمایت می کند. مردمی که برای امنیت کشور فرزند دادند، از پول دریغ نمی کنند.
آمریکا و اسراییل هم باید بدانند، مقاومت لبنان قبل از #انقلاب ایران وجود داشت و مردم از لقمه دهانشان می زدند تا فشنگ برای مقاومت بخرند.
@LIBANIRAN
مشکل آمریکا و مهره هاشون در عراق که احساسات مردم رو تحریک و از اونها سواستفاده می کنند، فساد و ظلم نیست، مشکلشان حسین است، بزرگترین مبارز با فساد و ظلم.
اگر قرار باشد امام حسین را مردم دنیا بشناسند، دیگر سردمداران امریکا و دیگر طاغوت ها در دنیا جایی نخواهند داشت.
مشکل اربعین است و بزرگترین واقعه بی نظیر بشری که هیچ دولتی توان تنظیم آن را ندارد.
سفیر انگلیس و تیر چراغ برق
کریس رامبلینگ سفیر کشور پادشاهی انگلیس👑 در اینترنت نوشت: امروز به صیدا رفتم و مفتخرم که با بهیه حریری (عمه نخست وزیر) به تفصیل صحبت کردیم.
همینطور از دیدن پروژه روشنایی ساحل که مملکت متحده (انگلیس) هزینه آن را داده و وجهه ساحل را عوض کرده خوشحال شدم.
وی افزود به کمک خود به صیدا و همینطور لبنان ادامه می دهیم.
قبلا هم تصویر این تیرهای چراغ برق را گذاشته بودم که با هزینه انگلیس در شهر سنی نشین صیدا در جاده ساحلی نصب شده است.
ظاهرا دستاوردهای انگلیس تمام شده، برگشتن از اول پز میدن. 😂💂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باز آمد بوی ماه مدرسه، ماه زیتون چینی
کم کم چیدن زیتون در لبنان و منطقه فلسطین و شامات آغاز می شود.
مشکل #قطعات_یدکی در لبنان
از آنجا که در لبنان همه نوع #خودرو از تمام جهان وجود دارد و هر کدام هم مدلهای فراوان دارند و حتی مدل هر سال با دیگری ممکن است فرق بکند، گیر آوردن قطعه در لبنان مصیبت است.
چون هر تعمیرگاهی نمی تواند قطعات همه ماشینها را داشته باشد.
حتی #نمایندگی و مرکز #تعمیرات آنها، فقط مدلهای روز را دارند و گاهی بعضی قطعات را باید سفارش بدهند و گذشته از آنکه قیمت نامربوط می دهند، باید یکی دو ماه صبر کنید #قطعه از خارج برسد.
دوستی دارم که #تویوتا کمری دارد و خودش قطعه از آمریکا سفارش می دهد. کیفیت خوب و گاهی ارزانتر از نمایندگی!
صندوق ماشینم مدتها مشکل داشت، یکی دکمه برقی صندوق که گاهی کار نمی کرد، یکی هم کمک فنرهای پیستونی نگهدارنده درب.
بالاخره تصمیم گرفتم هر طور شده درستش کنم. هر #تعمیرگاه نزدیکی بود پرسیدم، نداشتند. می گفتند برو از کَسِر (اوراقی) پیدا کن. در اوراقی، ماشین تصادفی را باز می کنند و هر قطعه بدرد بخوری را کنار می گذارند. پرسیدم، نداشتند. به شهر صور رفتم. از ساعت ۱۱ صبح تا ساعت ۲ در حال گشتن و چرخیدن بودم تا فروشگاهی به نام پادشاه ماشینهای ژاپنی پیدا کردم که دکمه دست دوم، و کمکهای نو داشت.
دو چراغ عقب و دنده عقب هم سوخته بود، عوض کردم و آماده معاینه فنی شدم که خودش پروژه پر دردسر و وقت تلف کننده ای است. از ساعت ۱۰ صبح تا ۳ علاف تعمیر ماشین بودم.
@LIBANIRAN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هشتگ عراق تنتفض با صیغه مونث، یا مذکر؟
عراقی ها اسم کشورشان را بصورت مذکر استفاده می کنند.
۹۴٪ توییتها با هشتگ مونث العراق تنتفض (عراق به پا می خیزد) منتشر شده است.
فقط در کشورهای حاشیه خلیج فارس خصوصا عربستان با صیغه مونث از عراق نام می برند.
این هم دلیل دیگری از اینکه عربستان پشت جریان شورش در عراق و هدایت و سو استفاده از احساسات و مطالبات مردم است.
یاد وقتی افتادم که نخست وزیر لبنان در عربستان جلوی تلوزیون استعفا کرد و ایران را مسبب آن خواند، اما ادبیات متن کاملا عربستانی بود. بعدا معلوم شد وی را گروگان گرفته و کتک زده بودند.
طلای من کو؟
شربل نحاس #وزیر_ارتباطات لبنان فاش کرد ذخیره طلای لبنان در این کشور نیست.
لبنان ذخیره بالایی از #طلا دارد که قسمت عمده آن در آمریکا است!
لبنان پس از استقلال از سال ۱۹۴۸ تا ۱۹۷۱ به خرید طلا پرداخت که تقریبا به ۲۸۷ تن رسید و امروزه ۱۳ میلیارد #دلار ارزش دارد.
در جنگ داخلی مقدار زیادی از آن را به آمریکا فرستادند تا در ایالت کنتاکی نگهداری شود و از سرقت و دستبرد محفوظ بماند.
شنیدم یک بار #حرکت_امل جلوی دستبرد چپی ها به بانک مرکزی را با زور سلاح گرفت.
طلای لبنان به موجب قانون ۱۹۸۶ حفظ می شود و فروش یا گرو گذاشتن آن ممنوع است.
از ۱۹۹۶ لبنان به استقراض خارجی به دلار دست زد که محکوم به اوامر خزانه داری و دادگاه های آمریکا است. اما قانون لبنان بر طلای ذخیره شده در خارج این کشور جاری نیست.
اگر لبنان بدهی های خود را ندهد، دارایی اش در آمریکا توقیف می شود.
به همین جهت برخی مسئولین لبنان خواستار بازگرداندن طلای لبنان به کشورشان هستند. امری که مردم امید چندانی به آن ندارند و می گویند آلمان هم نتوانست میزان زیادی از طلای خود را از آمریکا پس بگیرد.
#جنگ_ارزی
#currency_war
@LIBANIRAN