eitaa logo
کتابخانه دانشکده علوم قرآنی میبد
74 دنبال‌کننده
488 عکس
30 ویدیو
68 فایل
اللهم عجل لولیک الفرج
مشاهده در ایتا
دانلود
مایکل جردن وقتی از تیم بسکتبال مدرسه کنار گذاشته شد، به خانه رفت و خود را در اتاقش زندانی کرد! آلبرت انیشتین تقریبا تا ۴ سالگی هنوز توان حرف زدن نداشت، معلمانش گفتند خیلی به بلوغ نخواهد رسید! استیو جابز در ۳۰ سالگی، سرخورده و آشفته بدون تشریفات از شرکتی که خود ساخته بود اخراج شد! والت دیزنی از یک روزنامه اخراج شد، به خاطر عدم تخیل و نداشتن ایده‌های اورجینال! همیشه بعد از شکست، موفقیتی نیز وجود دارد، به شرطی که انسان تسلیم نشود...
✅رایگان شد ✍️نرم افزار بسیار مفید همراه، نسخه موبایلی پایگاه اینترنتی جامع الاحادیث است که برای استفاده در تلفن‌های همراه با سیستم عامل اندروید تهیه شده و به صورت آنلاین و هوشمند از آن پایگاه سرویس می‌گیرد. 🔸در این نرم افزار علاوه بر عرضۀ مجموعه روایات موجود در 199 عنوان از مصادر حدیثی شیعه شامل حدود 400 هزار روایت و ترجمه‌ها و شروح نگاشته شده بر آنها، احادیث مرتبط و اطلاعات مربوط به اسناد روایات نیز ارائه شده است. 🔹همچنین امکانات متنوع پژوهشی از قبیل جستجوی مناسب، انتخاب و دسته بندی احادیث دلخواه، ایجاد قفسه کتاب، درج نمایه بر احادیث و .... برای کاربران فراهم آمده و کاربران می‌توانند پس از قطع ارتباط با شبکه، به صورت از اطلاعات ذخیره شده در نرم افزار همراه خود استفاده نمایند. ➖دانلود 👇👇 https://b2n.ir/992434
معرفى اجمالى کتاب قاموس قرآن‏ « قاموس قرآن» تاليف سيد على اكبر قرشى، فرهنگ‏نامه لغات قرآنى(مفردات) است. مؤلف معتقد است كلمات قرآن با حذف مكررات و مشتقات حدود 1860 كلمه است. قاموس راهنماى كلمات قرآنى است كه بر اساس حروف الفبا و با توجه به ريشه كلمات تنظيم شده است و بخشى از آيه قرآنى كه در بردارنده آن كلمه است نيز در ذيل كلمه درج گرديده است. در برابر هر يك از لغات قرآنى، معناى فارسى آن و ترجمه آيات نيز بيان شده است.در اين معجم علاوه بر شماره سوره و آيه، حروف مكمّل هر كلمه و دفعات تكرار آن نيز ذكر شده است. توضيح برخى كلمات به معنى لغوى تفاسير و توضيحات لغوى، ادبى، علمى، اجتماعى و تاريخى دیگر ویژگی کتاب است. به عقیده مؤلف این کتاب نه تنها درباره لغات قرآن، بلكه كتاب تفسير و حتی يك دايرة المعارف قرآن است. در هر ماده كه تشخيص داده شده، آياتى چند نقل و تفسير شده است، نقل روايات، شأن نزول و اشاره به بعضى از قضايا و نقل اقوال بزرگان از آن جمله است. به احوال و قضاياى انبياء از ديدگاه قرآن، نظر شده و نسبت به اقتضاى حال در اكثر موارد به تفصيل سخن گفته شده است. كتاب‏هاى لغت معتبر و تفاسير. قاموس اللغة، مفردات راغب، اقرب الموارد، صحاح اللغة، و از تفاسير، الميزان، مجمع البيان، صافى، برهان، زمخشرى، بيضاوى، جوامع الجامع از جمله منابع كتاب هستند. در نهايت مى‏توان گفت: قاموس قرآن در تبيين و تفسير واژگانى قرآن كريم به لحاظ گزيده‏گويى و بيان روان و استوار، اكنون از مراجع و منابع قرآن‏پژوهى تلقى شده است. این معجم یکی از بهترین کتب لغت شناسی است که می تواند مورد استفاده پژوهشگران قرآنی قرار بگیرد.
🏴🏴🏴🏴🏴🏴 سلام من به مدینه، به غربت صادق سلام من به بقیع و به تربت صادق سلام من به مدینه، به آستان بقیع سلام من به بقیع و کبوتران بقیع سلام من به مزار مطهر صادق که مثل ماه درخشد به آسمان بقیع سلام من به تو ای ماه فاطمی بقیع سلام من به تو ای یاس هاشمی بقیع سالروز شهادت امام صادق علیه السلام تسلیت باد.🏴🏴🏴
🔻بازخوانی یک مقاله : ✍اَشک های امام صادق (ع) https://www.entekhab.ir/fa/news/127163 در ایام شهادت امام صادق (ع) قرار داریم ، ما از فرهنگ شیعه اموخته ایم که در چنین روزهایی که "ایام حزن" است "بر امام" بگرییم ، این مقاله میگوید باید "با امام" هم گریست و آنجا که امام گریه میکند ما نباید بی تفاوت باشیم ! ما در "گریه بر" امام توقف کرده ایم در حالیکه که بالاتر از آن ، "گریه با" امام است،ولی امام صادق برچه میگریست ؟
📘عنوان کتاب: حکمت های صادقی، ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام صادق (ع) نوشته جواد محدثی ، ناشر: به نشر دوران امام صادق (ع) دورانی طوفانی و پر آشوب بوده و حکومت بنی امیه متزلزل و بنی عباس در تلاش برای نابودی بنی امیه و به دست گرفتن قدرت سیاسی و خلافت بودند. امام صادق (ع) در این شرایط بیشتر به کار علمی و فرهنگی می پرداخت و شاگردان زیادی را پرورش داد. آقای محدثی در این کتاب چهل کلام گوهربار امام صادق (ع) در موضوعات مختلف اخلاقی و اجتماعی همراه با توضیحات مختصر در این کتاب آورده است. ✂️۳مورد از احادیث برگرفته از کتاب: 🔹حق مسلمان حق مسلمان بر مسلمان آن است که خودش سیر نباشد و برادرش گرسنه بماند( صفحه ۱۷) 🔹کم های زیاد چهار چیز است که اندک آن نیز بسیار است : آتش ، دشمنی ، فقر و بیماری .(صفحه ۶۷) 🔹پیروی از اهل بیت (ع) هرکس از ما پیروی کند نجات می یابد و هرکس از ما تخلف کند و عقب بماند ، هلاک می شود.
🔆 استاد محمدرضا حکیمی: «...آنان که به دکتر شریعتی یکسره انتقاد می کنند، چرا خدمات او را نمی بینند؟ البته موارد قابل نقد و بررسی در آثار او وجود دارد، و علت نوشتن وصیت نامه اش نیز همین است، اما چرا هنر را پوشیده می دارند؟ آن هم هنری فرهنگ ساز؟» . . 📚 بخشی از مقدّمه استاد محمدرضا حکیمی بر کتاب (گفته ها و ناگفته هایی درباره ی دکتر علی شریعتی)، آقای ، انتشارات سهامی انتشار، چاپ سوم. https://t.me/joinchat/AAAAADwlaJFhERY8FNY8HQ
«أَلا بِذِكرِ اللَّهِ تَطمَئِنُّ القُلُوبُ» استادی می فرمود این آیه معنایش این نیست که با ذکر خدا دل آرام میگیرد خدا می گوید جوری ساخته ام تو را که جزبا یاد من آرام نگیری!
حرف حساب روز💐 ٩ چيز که مانع ٩ چيز ديگر است: 🌸 بسیار مهم، لطفا با ذهن باز بخوانید 🌸 ١. غرور، مانع يادگيري ٢. تعصب، مانع نوآورى ٣. کم رويي، مانع پيشرفت ٤. ترس، مانع ايستادن ٥. عادت کردن، مانع تغيير ٦. بدبيني، مانع شادي ٧. خودشيفتگي، مانع معاشرت ٨. شکايت، مانع تلاش گري ٩. خودبزرگ بيني، مانع محبوبيت.
معرفی کتاب: « مجمع البيان فى تفسير القرآن»، به زبان عربی جناب ابوعلى، فضل بن حسن طبرسى، از علماى بزرگ شيعه در قرن ششم هجرى است. كتاب، در ده جلد تنظيم شده است. شيوه‏اى كه مرحوم طبرسى، در ترتيب و تشريح مطالب، در پيش گرفته است عبارتند از : اشاره به مكى و مدنى بودن سوره و آيات و موارد اختلاف، بيان تعداد آيات سوره و ذكر اقوال در اين زمينه، وجه تسميه سوره‏ها و مناسبت آنها با محتوا، ذكر فضايل تلاوت سوره و احاديث مربوط به آن، بيان اختلاف قرائت، تحت عنوان« القراءة»، بحث نحوى و ادبى در مورد آيات، تحت عنوان« الإعراب»، ذكر معانى لغات مشكله آيات، تحت عنوان« اللغة»، بيان علل و اسباب نزول آيات، تحت عنوان« النزول»، تفسير و تأويلات آيه، بيان مناسبت و ارتباط آيه با آيات قبل و بعد، تحت عنوان« النظم»، بيان قصص، تحت عنوان« القصة»، طرح احكام مربوط به آيه. گزارش محتوا: مرحوم طبرسى، در بسيارى از موارد، در تفسير آيات، از اسباب نزول به‏عنوان شاهد استفاده كرده است. در بحث تفسيرى آيات، ابتدا مطلبى را كه مورد نظر ايشان است بيان مى‏كند و براى اثبات مدعاى خويش از آيات و روايات دليل مى‏آورد و در مواردى اسباب نزول آيات را شاهد بر مدعاى خويش بيان مى‏كند. مرحوم طبرسى، نسبت به اسباب نزول و نقل آن، توجهى خاص داشته و در تفسير خود، جايگاه ويژه‏اى براى آن در نظر گرفته است. و به‏صورت گزارشى عمل كرده است. در اكثر موارد، تنها به نقل اقوال در اين باره بسنده كرده، به‏گونه‏اى كه از مجموع نقل اسباب نزول، تنها 53 مورد آن، به‏صورت نقد و تحليل است و ملاك ايشان در نقد و تحليل، روايات، ضرورت فقهى، ظاهر آيه، سياق آيه، عموميت آيه و تاريخ بوده و سبب نزولى كه مورد تأييد و يا قبول ايشان نبوده، با اين ملاك‏ها رد گرديده است. البته حجم اندك تفسير، باعث شده است كه آن مرحوم، به شكل گسترده اسباب نزول را ثبت نكند، چه اينكه مجموع اسباب نزول، در اين تفسير، بيش از 259 مورد نمى‏باشد. ایشان، در تفسير آيات و بيان مطالب، به‏ويژه در نقل اسباب نزول، از تعصب‏هاى مذهبى به شدت پرهيز كرده است. ايشان، در تمام موارد، با برهان و استدلال قوى، از نظريات خود دفاع كرده و جانب انصاف و اعتدال را از دست نداده است. همچنین در تفسير آيات، از عقل و نقل، هر دو بهره جسته است. وبه صحت خبر و بررسى دقيق احوال راوى توجه زياد دارد و معتقد است كه تفسير قرآن كريم جز به اخبار صحيح و نص صريح، جايز نيست. روى همين مبنا كه ايشان، در تفسير آيات تنها به رواياتى استشهاد كرده كه به نظر وى از صحت سند برخوردار بوده است.