eitaa logo
راه روشن ۱۱۴
1.2هزار دنبال‌کننده
10.5هزار عکس
3.8هزار ویدیو
11 فایل
هدف: بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی سیاسی سبک ارائه: پست‌های کوتاه و گویا
مشاهده در ایتا
دانلود
✳اراده الهی چیست: وقتی یک نگاه کلی به تاریخ بشریت می اندازید میفهمید که در تاریخ سابقه ندارد که همه گروهها جریانها ونحله های فکری،سیاسی علیه یک کشور بسیج شده باشند مگر در عصر حاضر آنهم علیه جمهوری اسلامی. از قدرت‌های استکباری مانند آمریکا ، اتحادیه اروپا، صهیونیست‌ها و تا گروه های معاند مسلح مانند :منافقین و ...همچنین گروه های ضاله مذهبی مانند: القاعده ، طالبان، داعش ، شیعه لندنی، سنی آمریکایی ، دراویش و نفوذی ها و مدیران غربگرا .این وضعیت مربوط به چهل سال انقلاب اسلامی است که برای استحاله نمودن ،وادار به سازش و همراهی با نظام سلطه و نهایتا براندازی این انقلاب عظیم اسلامی، مردمی طراحی نموده اند. اماخدای متعال وعده داده وفرموده :ان تنصرالله ینصرکم و یثبت اقدامکم اگر دین خدا را یاری کنید و گام‌های خود را با صلابت و محکم بردارید خدا شما را نصرت می دهد امروز ما شاهد این وعده الهی هستیم که ملت و نظام اسلامی با اقتدار وقوت، باعزت و عظمت با شجاعت و شهامت و عزمی راسخ این مسیر درست برای رسیدن به آرمان‌های بلند انقلابش را با توکل بر خدا و در سایه عنایت اهل بیت و تبعیت از منویات رهبری طی می کند. برای حفظ و ماندگاری این مسیر باید مراقبت لازم را داشته و در صحنه های مورد نیاز حضوری جدی و آمادگی لازم را داشت 🍀 عزت و پیروزی نزد خداست ✍غلامرضایی
🔸 پاسخ حضرت آیت الله خامنه‌ای، رهبر انقلاب اسلامی به نامه جوانی که از فساد مسئولان گلایه کرده بود
🔴اقدام عالی و قاطعانه رئیس جدید بنیاد مستضعفان در مراسم معارفه پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان:از املاک و دارایی‌های بنیاد با جدیت محافظت می‌کنیم.آنهایی که مالی دست‌شان است باید تخلیه کنند و به بنیاد برگردانند، با زبان خوش بیاورند تا ما به زبان ناخوش متوسل نشویم. سود فعالیتهای بنیاد باید معطوف به محرومان و مستضعفان باشد و هیچ چیز پنهان در بنیاد مستضعفان نخواهیم داشت. ✅نکته کارگزاران ومدیران این بنیاد باید افرادی باشند کاملا متعهد ،انقلابی ،ساده زیست ،زندگیشان درحدی که برای این قشرقابل تحمل باشد نه باحقوق انچنانی وخودروهاییکه حتی این طیف نمی توانند اسم آن را برزبان جاری کنند. این انتصاب در راستای گام دوم انقلاب است به امید موفقیت این مدیر انقلابی وایجاد بارقه امید درقشر مستعف جامعه.
🔴سوال: علت چالش ها و بحران های سیاسی در بین امت اسلامی : 🔺در میان امت اسلامی بعد از وجود پیامبر گرامی اسلام(ص) به دلایل زیر اختلاف هایی ایجاد شد۱- به خاطر عدم ایمان واقعی بعضی از افراد مدعی دین داری به اسلام و شخص رسول خدا و بعدها رهبران دینی ۲-قدرت طلبی وادعای جانشینی بدون داشتن شایستگی های لازم ۳- عدم بصیرت و همراهی مردم با رهبران دینی با وجود درک واقعیت هایی مانند غدیر۴- به وجود آمدن نحله های فکری، مذهبی ،سیاسی و تغییر مفاهیم مذهبی در ازمنه مختلف ۵-عدم تمسک به آموزه‌های اصیل دینی و مذهبی ۶-برداشتهای مختلف واجتهاد شخصی از آموزه ها وپدیده های سیاسی بدون توجه به ملاکها معیارها واشرافیت لازم و عرضه به رهبران جامعه ۷-نفوذ عناصر دشمن (یهود) در بین امت اسلام و امروز نیز صهیونیسم ۸-تطمیع یا تهدید افراد از سوی صاحبان منصب و قدرت۹- عدم خود سازی، صداقت، اخلاص در عمل۱۰- دنباله روی وارتباط بعضی مسلمانان با قدرت های مادیگرا ✳ نکته مهم در تاریخ امت اسلام علت چالش های سنگین خصوصا سیاسی وجود تفرقه و تشت بوده است که از سوی دشمنان پیگیری ،تقویت و تشدید شده و می شود.ادامه دارد. ✍غلامرضایی
🔹 برای اولین بار بررسی میکند: 🔴 سناریوهای تامین امنیت تردد در خلیج فارس و تنگه هرمز 🔻پس از انفجارهای بندر فجیره، ساقط شدن پهپاد آمریکا، توقیف نفتکش انگلیس، برخی کشورهای غربی با دسیسه کشورهای منطقه دنبال طرحی برای امنیت رفت و آمد کشتی ها در خلیج فارس هستند.تا کنون سه طرح ارائه شده است. این طرح ها با چالش جدی مواجه هستند. 1⃣ : این ایده مهم ترین گزینه مطرح است. جرمی هانت وزیرخارجه مستعفی انگلیس طراح این ایده است. فرانسه، ایتالیا و دانمارک و هلند از این طرح استقبال کردند. بریتانیا پیشنهاد داده تا در این طرح علاوه بر کشتی‌های جنگی، جنگنده‌ها نیز حضور داشته باشند. فرانسه، ایتالیا و اسپانیا کشورهایی خواهند بود که در بخش پشتیبانی هوایی شرکت خواهند کرد. با توجه به رویکرد نخست وزیر جدید انگلیس، احتمال همگرایی و حمایت کشورهای اروپایی از این طرح ضعیف تر شده است. 2⃣ . این ایده از سوی روسیه داده شده است. این طرح پیشنهاد می‌کند کنفرانسی بین‌المللی دربارهٔ امنیت و همکاری در خلیج فارس برگزار شود که بعد به تشکیل یک سازمان امنیت و همکاری در منطقه بیانجامد. از این طرح فقط چین حمایت کرده است. عمده ترین چالش این طرح حمایت نکردن ایران، از آن، اختلافات سیاسی کشورهای منطقه، اروپا و آمریکا با روسیه است. مهمترین انگیزه این ایده، حضور ناوگان روسیه و چین در منطقه است. کشورهای عرب منطقه و اروپا و آمریکا با حضور این دو کشور به شدت مخالفند. 3⃣ : نیروی دریایی سلطنتی انگلیس، با هدف تامین امنیت آزادی دریانوردی، نفتکش‌هایی که پرچم بریتانیا را برافراشته باشند را در تنگه هرمز همراهی و اسکورت می‌کند. بریتانیا پیش از این گفته بود منابع نظامی کافی برای این کار ندارد. قدرت نیروی دریایی انگلیس در ۱۵ سال گذشته، نصف شده است. همه روزه بین ۱۵ تا ۳۰ کشتی با پرچم بریتانیا از تنگه هرمز عبور می کنند. تامین امنیت این تعداد کشتی هزینه زا و نیازمند ناوگانی مجهز است. ✅ اما چیست؟ ج. ا ایران با رد هر سه گزینه فوق، ۳ ایده مذکور را در راستای ماجراجویی کشورهای خارج از منطقه میداند؛ ایران بارها اعلام کرده به دنبال تنش زایی نیست و مشروط به رعایت قوانین بین المللی از سوی کشتی ها و نفتکش ها، کما فی السابق خود را موظف به تامین امنیت تردد تنگه هرمز میداند. بهترین طرح، تامین امنیت از طرف کشورهای منطقه به ویژه ایران اسلامی طبق قوانین بین اللملی دریایی مشروط به ماجراجویی نکردن آمریکا و کشورهای اروپایی در خلیج فارس و آزادی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در آبهای بین المللی است.
‼️وزیر بهداشت در سخنانی با وقاحت تمام عنوان کرده است گریه برای اهل بیت باعث افزایش خودکشی و افسردگی می‌شود! 🔹به گزارش پایگاه آمریکایی "کامن دریمز": در سال ۲۰۱۷، ۴۷,۱۷۳ نفر در آمریکا خودکشی کردند؛ یعنی هر ۱۲ دقیقه یک خودکشی. خودکشی دهمین عامل مرگ و میر در آمریکاست. نسبت به سال ۱۹۹۹، خودکشی ۳۳% در آمریکا افزایش یافته است. yon.ir/RRbb2 :منبع آقای وزیر! آیا مردم آمریکا اهل عزاداری برای اهل بیت(ع) هستند؟ 🔹به گزارش سایت علمی هِلس‌لاین گریه کردن، به ۷ طریق می‌تواند برای سلامتی مفید باشد: 1- سم زدایی بدن 2- آرامش و تسکین‌دهی 3- آرام کردن و تسکین درد 4- بهتر کردن روحیه و حال انسان 5- جلب کمک و حمایت دیگران 6- مؤثر بودن در رفع غم و اندوه 7- بازگرداندن تعادل عاطفی http://yon.ir/L74F8 :منبع 🔻آقای وزیر! گریه بر مصیبت‌های اهل بیت(ع) مانند مصیبت عاشورا، باعث بیدار شدن وجدان‌ها و افزایش روحیه مقاومت در انسان می‌شود، همان طور که انقلاب اسلامی ما اثر گرفته از عاشورای حسینی بود. 👤امام خمینی(ره): "جوانان ما خیال نکنند که مسأله، مسأله ملت گریه است، این را دیگران القا کردند به شماها که بگویید ملت گریه. آنها از همین گریه‌ها می‌ترسند. برای اینکه گریه‌ای است که گریه بر مظلوم است، فریاد مقابل ظالم است. دسته‌هایی که بیرون می آیند، مقابل ظالم هستند. اینها شعائر مذهبی ماست که باید حفظ بشود. اینها یک شعائر سیاسی است که باید حفظ بشود. بازیتان ندهند این قلمفرساها، بازیتان ندهند این اشخاصی که با اسماء مختلفه و با مرامهای انحرافی می‌خواهند همه چیز را از دستتان بگیرند ... بازی این بزرگها را نخورید، اینها خیانتکارند، اینهایی که تزریق می کنند به شما ملّت گریه، ملّت گریه، اینها خیانت می‌کنند. بزرگهایشان و اربابهایشان از این گریه می‌ترسند. ما یک ملتی هستیم که با همین گریه ها یک قدرت دو هزار و پانصد ساله را از بین بردیم." 🔻آقای وزیر! امیدواریم که این حرف‌ها را از روی ناآگاهی زده باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺مبارزه با تخریب ثروت ملی رئیس قوه قضاییه در جلسه شورای عالی قضایی: 🔹چند پرونده مربوط به موضوع دست‌اندازی برخی افراد به اراضی ملی و منابع طبیعی را شخصا دنبال کردم. 🔹در همه این پرونده‌ها، آشکارا رد پای صاحبان قدرت و ثروت و تاثیرپذیری از آنها توسط برخی نهادهای قانونی به چشم می‌خورد. 🔹همه این موارد برای رسیدگی‌های دقیق و سریع به قضات و همکاران ارجاع شده است (۹۸/۴/۳۱)
آیت‌الله خاتمی: حضور مسئولان در نماز جمعه تعظیم شعائر است امام جمعه موقت تهران: 🔹مسئولان نظام در سراسر کشور به ویژه در تهران باید به این نکته توجه داشته باشند که حضورشان در نماز جمعه تعظیم شعائر است. 🔹نماز جمعه سرمایه ارزشمند ظرفیت ارزشمندی برای نظام اسلامی است که فراجناحی و فرا حزبی عمل می‌کند. 🔹رسانه های دیداری شنیداری فضای مجازی به نماز جمعه کمک کنند، خوشحال نباشند از اینکه مثلاً نمازجمعه خلوت شده است. تخریب نماز جمعه سرمایه سوزی است. 🔹مسئول اگر بخواهد مردمی باشد یکی از راه‌های آن حضور در نماز جمعه است چه گره هایی با حضور در نمازجمعه حل می شود.
📌 🔹به جای ابراز شرمندگی دولت را از بی‌برنامگی خارج کنید 🔸همکار نشریات اصلاح‌طلب و همشهری معاون اول رئیس جمهور، از وی خواست به جای ابراز شرمندگی، در دولت با برنامه کار کنند. ▫احمد زیدآبادی نوشت: این چندمین باری است که آقای جهانگیری از مردم عذرخواهی و در برابر آنها اظهار شرمندگی می‌کند. به این همشهری گرامی باید گفت؛ اظهار شرمندگی‌های پی‌درپی شما چه مشکلی از مردم حل می‌کند و کدام گره را از کارشان می‌گشاید؟ بسیاری از مردم این روزها تحت فشارند. فقط طی یک سال اخیر اغلب هزینه‌های زندگی دو تا سه برابر شده در حالی که درآمدها رشد ناچیزی داشته است. بیکاری هم که بیداد می‌کند. فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها یا برای مهاجرت برنامه می‌ریزند و یا به مسافرکشی در اسنپ و تپسی رو آورده‌اند. در این میان، رئیس دولت هم خوشحال است که آمار اشتغال بالا رفته است! بدبختانه کار با اظهار شرمندگی پیش نمی‌رود. جهانگیری در مقام معاون اول رئیس جمهور اگر در عمل نمی‌تواند باری از دوش مردم بردارد، حداقل به آنها بگوید که برنامه دولت برای خروج از تنگنا چیست و در نهایت به کدام سمت و سو می‌خواهد حرکت کند. بسیاری از مردم عادی در بهترین حالت، دولت را بلاتکلیف، بی‌برنامه، گیج و باری به هر جهت می‌دانند و همین موضوع سبب ناراحتی مضاعف‌شان شده است. اگر همین حد هم از جهانگیری برنمی‌آید، دیگر برای چه در پاستور نشسته و پی کار دیگری نمی‌رود تا مجبور به اظهار شرمندگی دائمی در مقابل مردم هم نباشد!
🔴نشریه آمریکایی اینترست: سپاه پاسداران بزرگ‌ترین کابوس ترامپ است 🔺یک نشریه آمریکایی در تحلیلی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را «بزرگ‌ترین کابوس» رئیس‌جمهور آمریکا توصیف کرده است 🔺نشریه نشنال‌اینترست در تحلیلی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را «بزرگ‌ترین کابوس»، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا توصیف کرده است.این نشریه آمریکایی با اشاره به اقدام بی‌سابقه کاخ سفید در قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌های اصطلاحاً «تروریستی» نوشته نفوذ این بخش از نیروهای مسلح ایران فراتر از توانمندی‌های صرف نظامی است.رسانه آمریکایی از نیروی قدس سپاه پاسداران به‌عنوان یک «سد دائمی» علیه منافع آمریکا در منطقه خاورمیانه (غرب آسیا) یاد کرده و به نقش آن در مبارزه با گروه‌های تروریستی در حال مبارزه با دولت «بشار اسد»، رئیس‌جمهور سوریه ‌اشاره کرده است.به گزارش فارس، نشنال‌اینترست تصریح کرده روش‌های نامتقارن و غیرمتعارف نظامی سپاه پاسداران، توانسته آمریکا را دچار چالش کند.دولت آمریکا فروردین‌ماه سال جاری در ادامه سیاست فشار بر گروه‌هایی که از طریق مبارزه با گروه‌های تروریستی این کشور را در پیشبرد اهدافش در منطقه ناکام گذاشته‌اند، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به فهرست سازمان‌های اصطلاحاً «تروریستی» خود اضافه کرد.علی‌رغم این، دولت آمریکا مدتی بعدتر تصمیم گرفت برای دولت‌های خارجی، نهادها و سازمان‌های مردم نهادی که با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در تعامل هستند معافیت ازتحریم قائل شود.