⭕️سید حسن خمینی:
🔸وظیفه همه ما دفاع از انقلاب و جمهوری اسلامی است/ گرفتار تحلیلها نشویم/ مسئولین در حال تلاش هستند/ به آینده امیدوار هستیم
🔰حجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی در سالگرد مرحوم هاشمی:
🔹امروز هم اول وظیفه همه ما دفاع از جمهوری اسلامی است؛ دفاع از انقلاب و حقانیت این مسیر و حقانیت جمهوری اسلامی و انقلاب شکوهمند 57 است. گرفتار تحلیل ها نشویم؛ باید امروز ساخت، بهتر کرد و از بن بست ها بیرون آمد اما ریشه اش در همان انقلاب است.
🔹سال ها پیش این جمله را گفتم که ما به گذشته افتخار می کنیم، نسبت به وضع حال معترضیم، ولی نسبت به آینده امیدوار هستیم. اگر امید را از ما بگیرند، حرکتی نمی توانیم بکنیم. همین چند وقت پیش رهبر فرزانه انقلاب اشاره کردند که وضع اقتصادی مردم خوب نیست؛ الحمدلله مسئولین هم در تلاش هستند و باید تلاششان را بیشتر کنند. اما نسبت به گذشته، پایه های انقلاب و اصل جمهوری اسلامی و قانون اساسی، قاطعانه باید دفاع کنید و ان شاء الله همه دفاع می کنیم.
.
♻️ حکم توهین بیشرمانه فرهاد ظریف به حضرت زهرا (س) چیست؟
🔰 حمید رسایی: در روزهای اخیر فرهاد ظریف در صفحه رسمی اینستاگرام خود توهین بیشرمانهای را نسبت به حضرت زهرا (سلامالله علیها) صورت داده است.
پيش از او، ملعونان دیگری مثل تتلو با نوشتن مطالب شرمآوری تسبت به امام حسین (علیه السلام) و زهرای اطهر (سلام الله علیها) و شاهین نجفی با سرودن اشعار توهين آمیزی نسبت به امام هادی (علیه السلام) جسارت های سخیفی به اهل بیت کردهاند که مراجع تقلید در پاسخ به استفتاءات جداگانه درباره حکم اهانت به ساحت مقدس ائمه اطهار در قالب شعر، کاریکاتور، نوشته، ساختن جوک و فحاشی، این پاسخها را اعلام کردند:
🔹آيت الله خامنه ای: مسلمان اگر از دین خود برگردد و یا به پیامبر و ائمه اطهار توهین نماید، مرتد محسوب و احکام ارتداد درباره او جاری است.
🔹آیت الله صافی گلپایگانی: چنانچه اهانت و جسارت به حضرت نموده باشند، مرتدند. والله العالم
🔹آیت الله مکارم شیرازی: هرگونه اهانت به مقام شامخ امامان معصوم (علیهم السلام) و توهین آشکار به آنها اگر توسط فرد مسلمانی صورت گیرد، موجب ارتداد است و اگر توسط غیر مسلمانی باشد، داخل در عنوان سابّ النبی (صلی الله علیه وآله) میباشد.
🔹آیت الله نوری همدانی: ما شکی نداریم که هرگونه اهانت و سبّ پیامبر (صلیاللهوعلیهوآله) و حضرت فاطمه زهرا و ائمه (علیهم السلام) موجب ارتداد است و هر کس مرتد شد، حکم او معلوم است و این فرد نیز محکوم به ارتداد است.
در قوانین فقهی و حقوقی اسلام برای جرم اهانت به مقدسات، دوگونه مجازات مشخص شده است: تعزیر (مثل زندان) و اعدام. هر یک از این مجازات ها بسته به نوع اهانت و نیز امر مقدسی که مورد اهانت قرار گرفته است، متفاوت خواهد بود. به عنوان مثال اگر امر مقدسی که مورد اهانت قرار گرفته است، یکی از معصومین (انبیا و امامان و حضرت زهرا) باشد و نوع اهانتی که انجام گرفته، فحاشی و ناسزاگویی (سبّ) باشد، مجازات فقهی و حقوقی آن اعدام است (یعنی اهانت کننده استحقاق مرگ را پیدا میکند البته اجرای مجازات مرگ و اجرای حکم مرتد نیز شرایطی دارد) اما اگر امر مقدس مزبور که مورد اهانت قرار گرفته مثلا مسجد باشد یا اهانتی که به معصوم انجام گرفته، در حد سبّ (ناسزاگویی) نباشد، مجازات آن تعزیر است.
در قوانین مدنی (ماده ۵۱۳ قانون مجازات اسلامی) به طور مشخص چنین آمده است: هر كس به مقدسات اسلام و يا هر يک از انبياء عظام يا ائمه طاهرين (علیهم السلام) يا حضرت صديقه طاهره (سلام الله علیها) اهانت نمايد، اگر مشمول حكم ساب النبی باشد، اعدام میشود و در غير اين صورت، به حبس از يک تا پنج سال محكوم خواهد شد.
این اهانتها نباید بیپاسخ بماند. در صورت وجود این افراد در ایران، قوه قضاییه باید با قاطعیت اقدام کند چرا که اساسا این احکام با هدف بازدارندگی وضع شده است. اگر سلمان رشدی ملعون در اين سالها توانسته "زندگی" کند، این بیشرفها هم خواهد توانست...
🔺️نگاهی به عاقبت سلمان رشدی معدوم درس عبرتی برای همه هتاکان خواهد بود
🔴 ابرجاسوس انگلیس به دار مجازات آویخته شد
🔹حکم علیرضا اکبری فرزند علی دارای تابعیت مضاعف ایرانی-انگلیسی که به اتهام افساد فیالارض و اقدام گسترده علیه امنیت داخلی و خارجی کشور از طریق جاسوسی برای دستگاه اطلاعاتی دولت انگلیس در ازای دریافت دستمزد به مبالغ یک میلیون و ۸۰۵ هزار یورو، ۲۶۵ هزار پوند انگلیس و ۵۰ هزار دلار آمریکا به مجازات اعدام محکوم شده بود، اجرا شد.
🔹براساس دادنامه صادره، اقدامات محکوم در سالهای گذشته علیه امنیت ملی کشور، جاسوسی به نفع کشور انگلیس، ارتباطات با سرویس جاسوسی MI6 و تعداد ملاقاتهای وسیع با افسران اطلاعاتی دشمن در کشورهای مختلف و مدت طولانی جاسوسی، مصداق جنایت گسترده علیه امنیت داخلی و خارجی کشور است، به گونهای که موجب اخلال شدید در نظم عمومی کشور در حد وسیع شده است.
⭕️مقایسه نئولیبرالها از جمله آقای صادق الحسینی در خصوص مصرف گاز ایران و روسیه گمراهکننده است
امید رامِز، فعال رسانه:
🔹۱.کل طول خط لوله گاز در ایران بیش از ۳۵۰ هزار کیلومتر است. در حالی که کل خط لوله روسیه ۱۷۶ هزار کیلومتر است. دقت کنید وسعت روسیه ۱۰ برابر وسعت ایران است.
پس در ایران «تعداد» افراد بیشتری به گاز دسترسی دارند و این الزاما به معنی مصرف زیاد هر یک آنها نیست.
(تا اینجا خدمترسانی جمهوری اسلامی و نگاه «توسعه عدالتمحور» در حوزه مصرف مواهب طبیعی اثبات میشود)
🔹۲. قریب به ۸۳٪ تولید برق ایران «گاز محور» است. در حالی که این نسبت در روسیه ۵۴٪ است.
🔹بنابراین مقایسه مصرف سرانه گاز در ایران و روسیه مثل بسیاری از مقایسههای دیگر نئولیبرالها بیهوده است و منتج به سیاست اثربخش نخواهد شد. زیرا نقش مهم "صنایع" را در افزایش مصرف سرانه نادیده میگیرند. اساسا مقایسه کشورها با شاخص «سرانه» جزء گمراهکنندهترین و ناکارآمدترین شاخصهاست و نحوه توزیع، موقعیت و شرایط هر کشور و... را نادیده میگیرد.
🔹این البته ناقض لزوم صرفهجویی مردم و گران کردن گاز ثروتمندان که استخر و جکوزی خود را با قیمت کم گرم نگه میدارند نیست. اما اینها، همهی مردم نیستند که اقتصادخواندهها نسخه «گرانسازی» را با نام «جهانیسازی» تجویز میکنند.
ارتفاع برف در مناطقی از کشور به ۵ متر رسید
🔹بر اساس بهروزترین اطلاعات شرکت مدیریت منابع آب کشور، میزان بارش برف در سطح ایران به ۱۱.۱۳ درصد از مساحت ایران معادل ۱۸۳ هزار کیلیومتر مربع رسیده است.
🔹تحلیل ارتفاع برف در مناطق مختلف کشور بیانگر متوسط ۲۵.۸۳ میلیمتری در پهنای کشور است و نسبت به سال گذشته ۸۹ درصد افزایش یافته است.
🔹این درحالی است که ارتفاع برف در مناطق غربی و شمال غرب کشور ببین به ۵ متر و ۳۰ سانتی متر نیز میرسد.
🔴ایران،دارایی شاه
❇️رفتارواعمال شاه بگونهای بود که مملکت را دارایی خود می دانست خاطرات مادر فرح:همین محمدرضا وقتی بدنش به خارش می افتاد هواپیمای بو ئینگ ۷۰۷ نیروی هوایی را به فرانسه فرستاد تا برای او از فرانسه کرم ضد خارش بیاورند درحالیکه در داروخانه های تهران انواع کرم های ضد خارش خارجی وجود داشت
(منبع فریده دیبا-دخترم فرح)
❇️شاه هیچ عرصه ای سیاسی،فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی مستقل از دولت را تحمل نمیکرد وطبیعی بود که درچنین شرایطی نهادهای رسمی اداری و قانونی فاقدنقش استقلالی باشند همه انتصابها وانتخابها براساس میل و اراده شاهانه انجام میگرفت
❇️۴۰خانواده درمجموعه۴۰۰کرسی مجلس را درطول۵۰سال دراختیارداشتند چرخش قدرت معنا نداشت هرخانواده ۴کرسی داشت و وقتی کابینه را معرفی میکرد تردیدنداشت که رای اعتماد میگیرندبا مصوبات خلاف خواسته هایش برخوردمیکرد
❇️نخست وزیران کاملاً مطیع وفرمانبر شاه بودند مانند منوچهر اقبال،شریف امامی،امینی که تا حدودی خارج از بله قربان گوها رفتار میکرد او را به بهانه اختلاف نظر دربودجه فزاینده ارتش برکنارکردسپس اسدالله علم را بامدرک دیپلم چون وفادار ترین نوکر و مورد اعتمادش بودمعرفی کرد،حسنعلی منصور وهویدا هم بله قربان گو ونوکر بی اختیاربودندوالبته خودشاه هم در برابر آمریکا این گونه بودهمه نخست وزیران گرایش به آمریکا داشتند
❇️شاه دربرابرخواسته های آمریکا به خوداجازه فکر کردن هم نمی داد
❇️اعتراف علم:من به یک طبقه فاسد پول پرست تعلق دارم وایران تحت سلطه ونفوذاین گروه شانس ناچیزی برای نجات خود دارد
همه چیز دراختیارشاه واین یعنی دیکتاتوری!وبعضی نمی فهمند!
✍غلامرضایی
.
🔴چرا مردم را بر نمی تابند؟
🔹حکایت روزنامه های زنجیره ای و ملت ایران، حکایت جنّ و بسم الله است.
♦️نام مردم را مصادره می کنند و با همین عنوان دزدی، لاف می زنند؛
🔹اما هر جا که مردم به میدان می آیند، این حماسه حضور را سانسور می کنند.
♦️آنها -در کنار دشمنان اصلی ایران- بزرگ ترین ضربات را از همین درایت مردم خورده اند.
🔹حماسه مردم یزد در استقبال پرشور از رئیس جمهور، پاسخ به موقع به سه ماه عملیات روانی سنگین دشمن بود؛
♦️و دقیقا به همین علت، در رسانه های غربگرا سانسور شد.
🔹"قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ... بگو: از این خشم تان بمیرید".
✍ #محمد_ایمانی
💯 لانه جاسوسی دوم
⏪توییت عبدالله گنجی عضو شورای اطلاع رسانی دولت
عضو شورای اطلاع رسانی دولت با اشاره به اعدام علیرضا اکبری و واکنش انگلیس به آن نوشت:
🔹حالا بستن سفارت یا اخراج سفیر هیچ، لااقل بچه حزب الهی ها اینجا تاریخ را به هم پیوند دهند که این سفارت کارکردش در امتداد سفارت آمریکا است و میشود نام آن را همیشه #لانه جاسوسی٢ گذاشت.
💯 اکبری چه اطلاعاتی در مورد شهید فخری زاده به عوامل دشمن داد؟
هرچند اکبری در تعامل با انگلستان تعمد داشت اما یکی از راه های یافتن سوژه های جدید و کیس های ترور، پرسشهای غیر مستقیم است. انگلستان هم که از دیر باز در زمینه مسائل جاسوسی تبهر خاصی داشته و دارد به خوبی از این روش استفاده می کند. افسران اطلاعتیِ انگلیس کاملا هوشیارانه در مورد دکتر فخری زاده اطلاعاتی را از این جاسوس رده بالای خود دریافت می کنند.
به عنوان مثال اکبری می گوید:
«وقتی پرسید شخصی مثل دکتر فخری زاده اگر چنان پروژهای باشد می تواند درگیر آن باشد می گفتم چرا نمیتواند؟»
عوامل Mi6 با این پرسش به سه مساله بسیار مهم دست یافتند؛ اول اینکه فردی به نام فخری زاده وجود دارد (به دلیل مسائل امنیتی وجود شهید فخری زاده انکار شده بود)، دوم در چه زمینه ای فعالیت میکند و سوم در چه سطح کارکردی و علمی قرار دارد.