مقایسه دو سفر آمریکا طی ۱۷ سال در منطقه حدود ۷ تریلیون دلار هزینه کرد ولی رئیس جمهور مدعی قدرت آمریکا با این هزینه سنگین بدون اطلاع قبلی ، شبانه ،مخفیانه وحتی خاموشی چراغ هواپیمابه عراق آن هم به یک پایگاه نظامی وارد و نتوانست در عراق با کسی دیدار کند ومورداستقبال قرارگیرد.تقاضای دیدار نخست وزیر عراق در پایگاه نظامی که مسئولین عراقی این درخواست را بی توجهی به حاکمیت عراق دانسته و آن را محکوم کردند . ولی ایران اسلامی برای عزیمت رئیس جمهور کشورش از قبل تدارک این سفر را اطلاعرسانی و آشکار کرده و در عراق به صورت رسمی از او استقبال شده و برنامه مفصلی برای این سفر و دیدار هایی با مسئولین عراقی برنامهریزی میشود این نشان دهنده عزت و عظمت یک ملت مقتدر در سایه هدایت های حکیمانه رهبر شجاع و مقتدرش و مقاومت و ایستادگی ملت خصوصاً جوانانش است. ای کاش رئیس جمهور قدر این عزت و عظمت را بداند که این نتیجه مدیریت هوشمندانه رهبری معظم انقلاب اسلامی و ایثارگری ملت خصوصاً شهدای دفاع مقدس و امروز مدیون شهدای مدافع حرم و حریم امنیت است و باید برای تقویت و ارتقای این اقتدار و عزت تلاش شود باید به جای ترددهای بی حاصل به اروپا به کشورهای همسایه توجه کرد و در صدد تقویت روابط بین آنها بود ،روابطی که می تواند اقتصاد کشور را پویا نموده و رونق بخشد.
هدایت شده از Arman
📲معاون ارتباطات دفتر رئیسجمهور: با توافق ایران و عراق، صدور ویزا برای زائران و گردشگران ایرانی و عراقی از سوی هر دو کشور از اواسط فروردین ۹۸ رایگان شد.
@Farsna
🚩 توزیع کوپنِ کالاهای اساسی برازنده ایران نیست
رئیس مرکز تجارت جهانی ایران:
🔹کوپن زمانی کاربرد دارد که تولید و واردات کالا، علی الخصوص کالاهای اساسی محدود شده باشد و تقاضا بیش از عرضه باشد اما در حال حاضر نه تنها کالاهای اساسی به وفور تولید میشود بلکه واردات کالاهای اساسی و حتی کالاهای لوکس در حد زیادی انجام میشود
🔹دردِ اقتصاد و مشکلِ امروزِ مردمِ ما، خرید کالا با کوپن نیست بلکه زیر خط فقر بودن، تنگی معیشت، تورم و گرانی لحظه به لحظه و نابسامانی بازار، هرج و مرج و بخور بخور عده ای خاص میباشد که این معظلات و مشکلات را میتوان با تدبیر، سیاست و برنامه درست و تیم کارآمد و متعهد و پاکدست به راحتی حل و فصل نمود
🔹 زمانیکه آقای روحانی بارها گفته و تأکید کرده که ما در کشورمان "بحران" نداریم و فقط مشکلات اقتصادی داریم، پس چرا با توزیع کوپن به مردم و جهانیان این موضوع را القاء میکنند که ما دچار "بحران اقتصادی" شده که دست به دامن کوپن شدهایم!!!
⛔️نفوذ #انگلیسیها در بیت یک مرجع تقلید
#حوزه_قم_بهوش_باش
مراقب #مرجع_سازی ها باشید
اگر اهل #قیام نباشید اهل #نشست در هر #دوره_ای از #اساتید_بی_بصیرت #مرجع_ساز هستند
تقریر حکیمانه مقام معظم رهبری از پدیده #نفوذ دشمن در بیوت
🔻🔻🔻
نفوذ، دو جور است: یک نفوذ موردی است، نفوذ فردی است؛ یک نفوذ جریانی است.
نفوذ موردی خیلی نمونه دارد، معنایش این است که فرض کنید شما یک دمودستگاهی دارید، یک مسئولی هستید؛ یک نفر را با چهرهی آرایششده، بزکشده، با ماسک در مجموعهی شما بفرستند؛ شما خیال کنید دوست است درحالیکه او دوست نیست، تا او بتواند کار خودش را انجام بدهد. گاهی جاسوسی است که این کمترینش است؛ یعنی کماهمّیّتترینش جاسوسی است، خبرکشی و خبردهی است.
گاهی کارش بالاتر از جاسوسی است، تصمیم شما را عوض میکند. شما یک مدیری هستید، یک مسئولی هستید، تصمیمگیر هستید، میتوانید یک حرکت بزرگ یا مؤثّری انجام بدهید، اگر چنانچه این حرکت را اینجور انجام بدهید این به نفع دشمن است، او میآید کاری میکند که شما حرکت را اینجور انجام بدهید؛ یعنی تصمیمسازی. در همهی دستگاهها سابقه هم دارد؛ فقط هم دستگاههای سیاسی نیست، دستگاههای روحانی و دینی و مانند اینها هم همیشه وجود داشته.
مرحوم آقای آسیّد حسن تهامی که از علمای بزرگ کشور ما و ساکن بیرجند بود، رفته بود در بیرجند مانده بود؛ ملّای خیلی بزرگی بود، اگر در قم یا نجف میماند، حتماً مرجع تقلید میشد؛ مرد بسیار دانایی بود. ایشان خودش برای من نقل کرد؛ گفت آنوقتی که عراقیها با انگلیسها میجنگیدند -در [سال] ۱۹۱۸؛ قریب صد سال پیش- یکی از مراجع وقت، یک نوکری داشت که خیلی مرد خوبی بود، با طلبهها گرم میگرفت، صحبت میکرد، با همه آشنا بود، با همه رفیق بود؛ اسمش را هم ایشان میگفت؛ من یادم نیست. گفت بعد که انگلیسها غلبه پیدا کردند و عراق را تصرّف کردند و آخرین جا نجف بود که وارد نجف شدند، خبر رسید به طلبهها که این نوکر فلان آقا، یک افسر انگلیسی است! گفت من باور نکردم؛ گفتم مگر میشود چنین چیزی؟ بعد میگفت در بازار حُوِیش -بازار معروفی است در نجف- داشتم میرفتم، دیدم هفت هشت ده نفر افسر انگلیسی و نظامی انگلیسی سوار اسب دارند میآیند -آنوقت با اسب رفتوآمد میکردند- یک افسری هم جلویشان است؛ خب، من کنار وایستادم که اینها بیایند رد شوند؛ وقتی رسیدند به من، دیدم آن افسری که جلو بود، از آن بالا گفت: آقای آسیّد حسن، حالت چطور است! نگاه کردم دیدم بله، همان آقایی است که نوکر فلان مرجع بود؛ سالها ما این را میدیدیم.
گاهی نفوذ اینجوری است؛ نفوذ شخصی است؛ وارد خانهی کسی، وارد دستگاه کسی میشوند. در دستگاههای سیاسی هم الیماشاءالله از این قبیل وجود داشته است؛ امروز هم ممکن است باشد؛ البتّه خطرناک است.
بیانات آیت الله خامنهای در دیدار فرماندهان گردانهای بسیج، ۱۳۹۴/۰۹/۰۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آیت الله رئیسی در نشست روسای کل دادگستری:
🔹نگاه به آینده باید نگاه تحولی و رو به جلو باشد.
🔹آنچه تاکنون انجام شده لازم بوده اما کافی نیست.
🔹امروز مهمترین مؤلفه امنیت ملی اعتماد مردم به نظام است.
🔹کارآمدی قوه قضائیه در اعتمادآفرینی هر چه بیشتر مردم نقش دارد.
#توصیه
#رهبر_انقلاب_اسلامی
به همهی اقشار مردم ایران #توصیه میکنم که قدر حیثیت اسلامی و آبروی سرشار #انقلاب خود را بدانند و سعی کنند آن را حفظ کنند. #اسلام به ملت و کشور ما خیلی عزت و شخصیت داده است. جا دارد که هرچه در توان داریم، از اسلام و نظام اسلامی دفاع کنیم. دنیا ملتی را مثل ملت ایران نمیشناسد که اینقدر با قاطعیت و قدرت و اعتماد به نفس، در مقابل زورگوییهای قدرتهای مستکبر جهانی ایستاده باشد و از کسی هم واهمه نداشته باشد.
۱۳۶۸/۰۴/۰۷
༺༺༺༺༺
💢 دو باری که امام خارج از مجلس روضه اشک ریختند!
💠 مشهور است که امام جز در مجلس سیدالشهدا گریه نمیکردند. حتی در شهادت آقامصطفی نیز احدی اشک و غمناکی از امام ندید. اما رهبری دو خاطره شنیدنی از اشک امام در غیر مجلس روضه دارند که شاید نشانی بر شادی روحی امام است؛ آنجا که ثمره هدایت و زیباییهای استقامت مردم را میبیند.
🔶 رهبری میفرماید وقتی امام روی تخت بیمارستان بودند از تلویزیون قلکهای اهدایی بچهها به جبهه را دیدند و همانجا چشمانش پر از اشک شد و با هیجان پرسیدند: «دیدی این بچه ها چه کردند؟»
🔷 میفرماید یک جا هم وقتی بود که سخن مادرشهیدی را برای امام نقل کردم: «از قول من به امام بگویید بچهام اسیر دست دشمن بود و اخیراً مطلع شدم که او را شهید کردهاند. به امام بگویید فدای سرتان، شما زنده باشید؛ من حاضرم بچههای دیگرم نیز در راه شما شهید شوند.»
🚩 اختصاصی تسنیم/ عمار حکیم ۶ بار درخواست عربستان برای سفر به ریاض را نپذیرفت
🔹یک مقام بلندپایه در جریان حکمت ملی عراق در گفتوگو با خبرنگار بین الملل خبرگزاری تسنیم فاش کرد که عربستان 6 بار از سید عمار حکیم برای سفر به این کشور دعوت کرده که با پاسخ رد وی مواجه شده است.
🔹سید عمار حکیم هرگونه سفر به عربستان را به رفع مشکلات شیعیان این کشور و بحرین مشروط کرده است.
🔹 عمار حکیم خواستار آن شده است که ترتیبی اتخاذ شود تا دیداری بین وی با پادشاه بحرین در ریاض صورت گیرد تا به این طریق مشکلات شیعیان بحرین نیز مورد بررسی قرار گیرد به طوری که شیعیان بحرین هم احساس کنند.
انتصاب و انتظار باانتصاب آیت الله رئیسی به عنوان
رئیس جدید دستگاه قضا روح جدیدی در کالبد جامعه دمیده شد و اکنون اکثریت جامعه انتظار دارند که با مفسدان، اخلالگران، اختلاس گران اقتصادی و مفسدان اخلاقی ،برهمزنندگان نظم و انضباط اجتماعی ،دانه درشت ها بدون ملاحظه به موقعیت، مسئولیت، آقازادگی، وابستگی به کانون های قدرت و ثروت بیش از پیش برخورد قاطع و سریع و عادلانه صورت گیرد. ولی تحقق این انتظار به سه مولفه بستگی دارد۱- اراده و عزم جدی و راسخ ۲-همکاری و همیاری دو قوه دیگر۳- حمایت های مردمی، مولفه اول موجود، آیت الله رئیسی اراده و اعتقاد به مبارزه جدی با مفاسد را دارد چون سلامت جامعه و اعتماد مردم به نظام را در گرو این مبارزه و برخورد می داند و ان شالله در عمل نیز ثابت خواهد نمود مولفه دوم امری ضروری ولازم،عملکرد این چند سال اخیر نشان میدهد دو قوه عزم جدی بر این امور ندارند زیرا عملکرد قابل قبولی در این خصوص ارائه ندادند که امیدواریم به خود بیایند و بیش از این حاضر نشوند به مردم در خصوص این اوضاع اقتصادی ظلم و جفا شود و مفسدان اقتصادی همچنان جولان دهند. مولفه سوم ،حمایت های مردمی در برخوردهای قاطع با مفسدان از هر نوع و در هر سطح ازسوی دستگاه قضایی، امری حیاتی است و لازم است مردم هوشیار باشند که فریب آدرسهای غلط دادن برخی عناصر داخلی و جنگ روانی دشمن در تضعیف این دستگاه و رئیس آن را نخورند( یادآوری: لازم است قوه قضاییه در برخورد مستند، قاطع، عادلانه و به موقع عمل نماید و نگران جو سازیها ، شایعات و اتهامات بیپایه و اساس نباشند که از دشمن و عناصر متخلف جز این انتظار نیست .
محرمانه
🌕چرا دوره ریاست #سرافراز بر صدا و سیما کوتاه شد؟
🌒محمد سرافراز رئیس پیشین سازمان صداوسیما حدود سه سال بعد از استعفا از ریاست سازمان در گفتوگویی با روزنامه شرق درباره عملکردش و علل استعفایش صحبت کرده است. خواندن این مصاحبه برای عموم افرادی که مشکلات و مسائل کشور را پیگیری میکنند واجب است.
🔻گفتوگوی سرافراز درباره عملکردش در دوره ریاست #صداوسیما
🌒سرافراز در این گفتوگو به ما نشان میدهد اراده اصلاح ساختاری بدون همراهی ساختار به شکست میانجامد. بخشهایی از این گفتوگو را میخوانیم:
🌘سازمان در آن مقطع حدود ۲۰ هزار نیروی رسمی و حدود ۲۰ هزار نیروی غیررسمی داشت و میان این تعداد نیرو، حدود سه هزار مدیر وجود داشت! پس اولین کار این بود که این بخش را اصلاح کنیم. در آن مرحله بیش از ۷۵۰ پست مدیریتی را در چند ماه کم کردیم. البته به این معنا نبود که مدیران دچار مشکل شوند. چون ما به آنها شش ماه مهلت دادیم تا امکانات مدیریتی مثل حقوق، ماشین و سرویسهایی که در اختیارشان بود را حفظ کنند تا موقعیت کاری جدید پیدا کنند.
🌘در دوره مدیریت ما تنها نکتهای که بر سر آن با دولت چالش داشتیم، #برجام بود ولاغیر که درباره آن از عملکرد رسانه ملی دفاع میکنم و ما مدعی هستیم. گزارش مفصل با جزئیات هم به دولت دادم. هر وقت رئیسجمهور، وزیر خارجه و معاونش یا کارشناسان دیگر میخواستند درباره «برجام» در برنامهها و خبر صحبت کنند، میتوانستند توضیح دهند. علاوه بر آن، کسانی که اینها معرفی میکردند بهعنوان مدافع میتوانستند شرکت کنند؛
🌘اما حرف من این بود که ما نمیتوانیم #یکطرفه عمل کنیم و به منتقد و مخالف در این فضا اصلا میدان ندهیم. من مقابل این نگاه ایستادم که میگفت «برجام مصوبه» است و منتقدان نباید حرف بزنند. تقریبا در آماری که در آن مقطع ارائه کردیم، فقط حدود ۱۰ درصد از مخالفان از تریبون صداوسیما برای «برجام» استفاده میکردند و بیشتر فضا در اختیار موافقان و پایهگذاران «برجام» بود.
✅ تو غلط میکنی قانون را قبول نداری
این مردم اسلام را میخواهند.
اگر پایتان را از اسلام کنار بگذارید این طلبهای که اینجا نشسته با کمال قوا با شما مخالفت میکند. همه ملت اسلام هم اسلام را میخواهند.
من اول سال به آقایان عرض کردم که این سال خوب است سال اجرای قانون باشد. باید حدود معلوم بشود. آقای رئیس جمهور حدودش در قانون اساسی چه هست، یک قدم آنور بگذارد من با او مخالفت میکنم. اگر همه مردم هم موافق باشند، من مخالفت میکنم.
آقای نخست وزیر حدودش چه قدر است، از آن حدود نباید خارج بشود. یک قدم کنار برود با او هم مخالفت میکنم.
مجلس حدودش چه قدر است، روی حدود خودش عمل کند. شورای نگهبان حدودش چه قدر است؛ قوه قضاییه حدودش چی است؛ قوه اجرائیه. قانون معین شده است. نمیشود از شما پذیرفت که ما قانون را قبول نداریم. غلط میکنی قانون را قبول نداری!
قانون تورا قبول ندارد. نباید از مردم پذیرفت، از کسی پذیرفت، که ما شورای_نگهبان را قبول نداریم. نمیتوانی قبول نداشته باشی.
امام خمینی (ره)، صحیفهٔ نور، ج14 ص377