🔷 حمله سایبری مجرمان به دستگاههای استخراج رمزارز | دستگاههای کیونپ در معرض خطر
🔸 مرکز مدیریت راهبردی امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات (افتا) نسبت به حمله سایبری مجرمان به دستگاههای استخراج رمزارز هشدار داده و از آسیبپذیری دستگاههای شرکت کیونپ خبر داد.
🔹 مرکز مدیریت راهبردی امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات (افتا) اعلام کرد مهاجمان سایبری با نصب بدافزاری روی دستگاههای آسیبپذیر NAS شرکت کیونپ، امکان استخراج رمزارز را با استفاده از منابع دستگاههای هک شده فراهم کردهاند.
✋
جنگ روایتها را دست کم گرفته ایم!
🔺رهبر انقلاب، در دیدار مدافعان سلامت:
🔸شما روایت کنید حقایق جامعهی خودتان و کشور خودتان و انقلابتان را. اگرشما روایت نکنید دشمن روایت میکند؛ شما اگر انقلاب را روایت نکنید دشمن روایت میکند؛ شما اگر حادثهی دفاع مقدس را روایت نکنید دشمن روایت میکند، هرجور دلش میخواهد. توجیه میکند، دروغ میگوید، ۱۸۰ درجه با این خلاف واقع، جای ظالم و مظلوم را عوض میکند.
🔸شما اگر حادثهی تسخیر لانهی جاسوسی را روایت نکنید که متأسفانه نکردید، دشمن روایت میکند و کرده. دشمن روایت کرده، روایتهای دروغ. این کاری است که ما باید انجام بدهیم، این وظیفهی جوانهای ما است.۱۴۰۰/۹/۲۱
🔻 در کتاب جنگ های شبکه ای اندیشکده رند سالها قبل آمده است:
🔹 در جنگ های فردا کسی برنده نیست که بزرگترین بمب ها را دارد، بلکه کسی پیروز است که بهترین روایت را دارد.
🔹در عصر رسانه های هوشمند قرار داریم. در عصری که پلتفرم ومحتوا همپوشانی بسیار جدی با یکدیگر با فناوری هایی نظیر هوش مصنوعی و... دارند.
🔹در این عصر جریانی در عرصه های شناختی، ادراکی و رسانه ای پیروز است که بتواند نخستین و دقیقترین روایت را از یک واقعه، حادثه، موضوع یا چالش بسازد، روایت را مدیریت کند یا روایت خود را در اذهان و قلوب مخاطب تثبیت کند.
🔹در این عصر پیروزی با روایت غالب را پیروزی بدون جنگ و درگیری هم مینامند.
🔹 متاسفانه فرماندهی جنگ روایت ها در داخل کشورمان در فضای مجازی ول، در دست غول های روایت ساز سایبری-شناختی نظیر شبکه های اجتماعی و پیام رسان های عمدتا غربی است که با تصویر سازی، بمباران اطلاعاتی، پمپاژ اخبار جعلی و منفی مشغول مهندسی اجتماعی و ذهنی جامعه هستند.
🔹در این جنگ ابتدا کلان روایت توسط رسانه ها ساخته می شود، سپس پس از زمان مشخصی خرده روایت ها با ۲ عنصر قدرت برانگیختگی و قدرت توزیع شوندگی ساخته می شوند.
🔹در این شرایط با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب باید هرچه سریعتر کلان روایت ها وخرده روایت ها را برای وقایع مهم انقلاب اسلامی بسازیم.
🔹یادمان نرود اگر جنگ روایت ها را دست کم بگیریم، اذهان و قلوب مردم با روایت های ساخته شده توسط دشمن تسخیر خواهد شد و این تمام هدف استعمارگران با استعمار فرانو در عرصه های شناختی-سایبری در داخل کشور است.
✋
آمادهباش موشکی ایران برای حمله به سرزمینهای اشغالی
🔺این عده کسانی هستند که در طول سالهای گذشته همواره خواستار پاسخ شدید نظامی به رژیم صهیونیستی بوده و دست بر قضا دارای قدرت بسیاری هم هستند، اما در برابر آنها منطق همیشگی ایرانی که «صبر» برای روز مبادا است قرار دارد.
🔹در این طیف از یک ستوان فرمانده یک آتشبار موشک تا سرداری که 40 سال است لباس از تن در نیاورده، حضور دارند. جوانهای متولد اواخر دهه 1370 خورشیدی تا ژنرالهای پیری که در قامت پدربزرگ این جوانها به شمار میروند همه و همه اصرار به پاسخ نظامی دارند که اوج آن سال گذشته پس از ترور شهید فخریزاده روی داد.
🔹اما جریانی که برخی از بزرگان کشور در آن قرار گرفته و حامی صبر راهبردی برای رسیدن به روز موعود هستند با استدلالهای خود تا این لحظه طیف متمایل به حمله را قانع کردهاند.
🔹 خبر موثق دارم که طیف اول شب و روز دعا میکنند تا رژیم صهیونیستی یک جنگنده را در آسمان ایران بفرستد، چرا که در این صورت آنها دیگر نیازی به جلسه و دستور ندارند، دستور از سالها پیش صادر شده، اهداف مشخص شدهاند، حتی تعداد موشکهایی که باید شلیک شود، فقط هر دو سه سال یک بار در نوع موشکها تغییراتی ایجاد شده است.
🔹مثلا روزگاری موشک شهاب 3 در تیراژ صدها فروندی آماده شلیک بود، اما امروز موشکی مانند حاج قاسم اولین ضربات کاری را وارد میکنند. موشکی که هیچ یک از سامانههای پدافندی رژیم صهیونیستی قادر به رهگیری آن نبوده و نیستند. افسران جوانی که خدمه این موشک هستند امیدوارند که نامشان در تاریخ به عنوان کسانی که اولین ضربه را به رژیم صهیونیستی وارد کردهاند، ثبت شود.
🔹در کنار این گروه، افسرانی قرار دارند که متخصص شلیک موشکهای کروز هستند، کسانی که بارها موشک کروز شلیک کرده و هیچکس نتوانست رد آنها را بزند.
🔹گروه دوم در برابر گروه اول این روزها تسلیم بوده و حرفی نمیزنند. هر دو گروه در ایران منتظر واکنشها و رفتارها هستند. نکته جالب آنکه گروه دوم به صورت بالای 95درصد مطمئن هستند که سران رژیم صهیونیستی جرأت هیچ خطایی را ندارد، چرا که تصویری واقعی از قدرت ساخته شده در کشور دارند.
🔹 این گروه که بیشتر مسوولان رده بالای حکومتی هستند و دستورات نهایی را آنها صادر میکنند دستور آمادهباش موشکی را صادر کردهاند. واقعنگری این گروه در طول سالهای گذشته باعث خنثی شدن بسیاری از طرحهای دشمنان ایران شده است.
🔹گروه اول کسانی هستند که نقشهای مبنی بر انهدام کامل پایگاههای امریکا در منطقه را در تلافی ترور رستم ایرانشهر روی میز مقامات ارشد کشور گذاشتند و تاکید کردند که اگر قرار است امریکاییها پس از حمله ما، 52 نقطه کشور را هدف قرار بدهند، پس ما بهگونهای بزنیم که نتوانند حتی یک نقطه را هم هدف قرار دهند. هر چند این استدلال منطقی به نظر میرسید اما عالیترین مقام برای آنکه به آنها اطمینان دهد که حتی یک گلوله هم به سمت ایران شلیک نمیشود، برای اولین بار کلاس درسش به صورت زنده از تلویزیون پخش شد.
🔹حالا هم داستان از همین قرار است. مردان موشکی ایران برای اینکه ثابت کنند آنچه در اختیار دارند ویرانگر است و به همه یادآور شوند که رژیم صهیونیستی بیچارهتر از آن چیزی است که بتواند در برابر شرارههای آتش برخواست از ایران زمین مقاومت کند بیتابی میکنند و در فلسطین اشغالی اما صهیونیستهای ابله، شوی بزرگ حمله به تاسیسات هستهای ایران را راه انداختهاند، آن هم با 100 جنگنده!! انگار میخواهند بروند سوریه را بمباران کنند!
🔹 موشکهای آماده شلیک است و اگر خدایی نکرده دشمن حماقتی کرد، مردم غرب ایران تنها گروهی در جهان خواهند بود که شلیک همزمان بیش از صدها موشک را خواهند دید.
🔹به نظر میرسد رقابت میان زمان در منطقه به شکل عجیب و غریبی ادامه دارد. امریکاییها با انتشار خبر آمادهباش موشکی ایران به صهیونیستها اعلام کردهاند که بهتر است دست از گندهگویی بردارید چرا که در هر اقدامی، ما کنار شما نخواهیم بود. آنها یک بار طعم گس نشستن موشکهای ایران بیخ گوش نظامیان خود را چشیدهاند و نمیخواهند تلخی مرگ را هم بچشند.
🔹 آنها بیش از همه میدانند که اوضاع از چه قرار است و ضربهای که یک موشک تاکتیکی ایرانی میزند، در برابر یک راکت فلسطینیها میتواند چه درد جانکاهی را تحمیل کند.
🔹در کنار آمادهباش موشکی، اعلام خبر آماده شدن ایران برای پرتاب یک ماهواره که در واقع تست شلیک کوشکی قارهپیما است پیامهای ریز و درشتی به طرفهای غربی است که سر میز مذاکره زباندرازی نکنند و حقیقت قدرت ایران را بپذیرند. آنها باید بدانند که در جایگاهی نیستند که بخواهند در مورد قدرت موشکی ایران صحبت کنند.
✋
ایران به زودی به قدرتهستهای تمام عیار تبدیل میشود
🔸 آمریکا چارهای جز لغو تحریمها ندارد.
🔺جون تافل درایر، استاد علوم سیاسی در دانشگاه میامی:
🔹 اختلاف اصلی در مذاکرات برجامی موضوع لغو تحریمها است. بنابراین از آنجایی که دو طرف نمیتوانند بر سر زمان لغو تحریمها توافق کنند، مذاکرات تاکنون بینتیجه مانده و ایران به تقویت و توسعه خود بیوقفه ادامه خواهد داد.
🔹 معتقدم به زودی و در یک نقطه زمانی مشخص، ایران یک قدرت هستهای تمام عیار خواهد بود؛ چراکه دانش هستهای لازم را دارد و پیشرفتهای زیادی در این مدت داشته است.
🔹 من باور دارم که آمریکا چارهای جز لغو تحریمهای خود علیه ایران ندارد، بنابراین در نهایت و به زودی تحریمها علیه ایران برداشته خواهد شد، زیرا بدیهی است که تحریمها در راه رسیدن به هدفی که برای آن طراحی شده بودند ناموفق بودند و در نهایت آنها ایران را متوقف نکردند و مانع از توسعه ایران نشدند و ایران علیرغم تحریمها به توسعه هستهای خود ادامه داده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻نگاه راهبردی به ایام فاطمیه:
🔰لزوم تأکید بر «محبوبیت» حضرت زهرا(س) بهجای مظلومیت ایشان
🔸محبت حضرت زهرا(س) در انسانها بسیار تأثیرگذار است؛ و میتوان آنرا #محور_فاطمیه فرض کرد؛ بهحدی که مظلومیت و شهادت حضرت زهرا(س) را میتوان فرعِ آن تصور کرد.
🔸گاهی ممکن است مظلومیت کسی او را محبوب کند، ولی در فاطمیه محبوبیت حضرت زهرا(س) بدون مظلومیت ایشان هم در دل مینشیند و حتی مظلومیت ایشان را غیرقابل تحمل میکند.
🔻تأکید بر «محبوبیت» حضرت زهرا(س) در:
1️⃣ جامعه جهانی
🔸تأکید بر محبوبیت حضرت زهرا(س) در #جامعه_جهانی بیش از مظلومیت ایشان مورد توجه قرار خواهد گرفت و برای مقابله با فضایی که اسلام را #خشن معرفی کرده، مؤثر است.
2️⃣ جهان اسلام
🔸در جهان اسلام، بر سر محبوبیت حضرت زهرا(س) اختلافی نیست و محبت حضرت زهرا(س) میتواند #محور_وحدت شیعه و سنی در مقابل دشمنان اسلام قرار گیرد. ایشان دختر پیامبر(ص) است و ما-چه شیعه و چه سنی- دوستش داریم.
3️⃣ جهان شیعی
🔸«احترام» حضرت زهرا(س) در جامعۀ ما بالاست، اما «محبوبیت» ایشان هنوز در جامعۀ ما جایِ کار دارد. افزایش این محبوبیت در بین افراد جامعه، بسیاری از مشکلات اجتماعی و فرهنگی ما را حل میکند و نقش مهمی در اصلاح و رشد جامعه دارد.
4️⃣ جان ما
🔸سوختن در محبت حضرت زهرا(س) دشوارتر از سوختن برای مظلومیت ایشان است و البته قیمت بالاتری هم دارد.
🔸محبت، عامل تزکیه است. وقتی انسان به اسوۀ خوبیها محبت پیدا کرد، کمکم محبت به سایر خوبیها نیز در دل او رونق میگیرد.
👤 علیرضا پناهیان
📸 پوستر / ایرانیان درحال احیای امپراطوری باستان !
🔻نگرانی رسانه های بین المللی از تبدیل ایران به امپراطوری بزرگ:
🔹۱-روزنامه آمریکایی واشینگتن پست نوشت : ایرانیان دوباره در حال احیا کردن امپراتوری باستانی خود هستند
🔹۲-روزنامه روسیه ای روسیاالیوم: به نظر میرسد تمدن کهن و وسیع ایران دوباره احیا میشود با این تفاوت که تمدن جدید یک تمدن آریایی نیست، بلکه رنگ و بوی اسلامی دارد...
🔹۳-ماوراءالخبر،چاپ مراکش در این باره گفت: ایرانی ها برای ورود به خاک همسایگانشان از هیچ کس اجازه نمی گیرند ... آن ها همه جا هستند و هیچ جا نیستند .. جهان عرب به گوش باشید. صدای پوتین های سپاهیان ایران به گوش می رسد!
🔹۴- تایمز درباره عمق استراتژیک ایران در منطقه گفت: دستور از تهران صادر می شود و بی چون و چرا در بغداد و بیروت و دمشق و دوشنبه و کابل و خارطوم و اسلام آباد و غزه و صنعا و ... اجرا می شود!
❍ ⎙ㅤ ⌲
ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ ˢᵃᵛᵉ ˢʰᵃʳᵉ
🛑چند خبر کوتاه سایبری
✅ دولت مالزی با تاسیس آزمایشگاهی با عنوان "My5G" بدنبال آن است تا قابلیتهای امنیت سایبری این کشور را پیش از آغاز بهکارگیری فراگیر فناوری 5G تقویت کند.
✅ وزارت خارجه آمریکا در گزارش سالانه خود که با موضوع «تروریسم» منتشر میکند اتهامات علیه ایران را تکرار کرد و مدعی شد ایران صاحب یک برنامه سایبری تهاجمی است.
✅ منابع صهیونیستی مدعی شدند در ۲۴ ساعت گذشته هفت هدف رسمی و تجاری در سرزمینهای اشغالی هدف حمله سایبری قرار گرفته است.
✅ رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس از انتخاب «محسن رضایی» به عنوان متولی بحث رمزارزها در دولت خبر داد.
آیت الله اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: با مبانی فقه نظام، تعاملات مالی جامعه مسلمانان از طریق رمزارز، محل اشکال است
آیتالله اراکی درباره پذیرش رمزارزها بهعنوان پول گفت: رمزارزها نمیتوانند بهعنوان پول پذیرفته بشوند، رمزارز پول اعتباری است، یعنی پولی است مالکش برایش اعتبار تعیین میکند. چیزی پشت سرش نیست، اگر با این رمزارز بخواهید کالایی بگیرید، این هیچ در مقابل کالا است و جایز نیست.
اما اگر بخواهیم با همین رمزارز با کشورهای غیر اسلامی معامله کنیم، با کسی معامله کنیم که رمزارز را بهعنوان پول قبول دارد، میتوانیم دادوستد کنیم، یعنی میتوانیم پول اعتباری بدهیم و کالا از آنها بستانیم بر اساس آنچه آنها در کشور خودشان پذیرفتهاند. این بر مبنای مقبولات خودشان عدالت است.
آیتالله اراکی، در پاسخ به سوال یکی از حاضران مبنی بر «چیستی حکم پدیده جدید متاورس که فروش زمینهای مجازی است» گفت: حکم این مسئله عدم جواز است چون شَیءْ را با لاشَیءْ و مال را با لا مال نمیتوان مبادله کرد
روایت پژوهشگران "دانشگاه هاروارد" از قدرت فزاینده سایبری ایران:
"مرکز بلفِر برای علم و امور بین المللی"، در دانشکده هاروارد-کندیِ آمریکا که از سال 2017 میلادی تاکنون، توسط "اَش کارتر" وزیر دفاع سابق آمریکا مدیریت می شود، به تازگی در یک گزارش راهبردی با عنوانِ "ارزیابی مجدد در مورد راهبردهایِ سایبری ایران"، به بررسی قدرت و توان سایبری ایران پرداخته و به طور خاص این مساله را مورد اشاره قرار داده است که اساسا بسیاری از رهبران غربی به اشتباه، ماهیت توان سایبری ایران را "واکنشی"(به مثابه واکنشی در برابر انجام اقدامات مختلف علیه ایران) ارزیابی می کنند. این مرکز همچنین معتقد است که همین تصورِ اشتباه، در ذهنِ بسیاری از تصمیم سازان غربی به باوری غالب تبدیل شده و عملا موجب شده تا آن ها خلاقیت های قابل توجه و پیشرفت های سریعِ توان و قدرت سایبری ایران را نبینند.
گزارش راهبردی مذکور می نویسد: "بسیاری از سیاست سازان غربی، تصوری ابتدایی از قدرت سایبری ایران دارند. آن ها معتقدند ایران به گزینه انجام اقدامات سایبری تنها در صورتی می اندیشد که بخواهد پاسخی برای اقدامات علیه خود ارائه کند. از طرفی، یک ایده دیگر نیز در این راستا مطرح است و آن این که اساسا رهبران غربی سعی دارند با هماهنگ سازی جریان های رسانه ای خود علیه توان سایبری ایران و تصویرسازی از ایران به عنوان بازیگری که در حوزه سایبر، رویه های غیرمنطقی را در پیش می گیرد، عملا فضا را برای توجیه اقداماتِ نادرست و تهاجمی خود علیه ایران فراهم کنند و در عین حال تا جای ممکن از انتقادات گسترده افکار عمومی جهانی علیه خود نیز در امان باشند".
در این گزارش آمده: "ایران رویه ها و راهبردهای هوشمندانه ای را در عرصه مسائل سایبری در پیش گرفته است و عملا از این توان خود برای جمع آوری اطلاعات، و همچنین ترویج روایت ها و گفتمان هایی که به عنوان نماد آن ها در عرصه بین المللی شناخته می شود استفاده می کند. از این منظر، قدرت سایبری ایران از ماهیتی چند لایه برخوردار است".
مرکز یاد شده همچنین به طور خاص به این مساله اشاره دارد که "آنچه در شرایط کنونی بازیگران منطقه ای، مخصوصا اسرائیل و کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس را نگران کرده این است که ایران به نحو فزاینده ای در محیط سایبری قدرت می گیرد و عملا قادر است آن ها را با چالش هایی اساسی رو به رو سازد. در این راستا، بسیاری از نهادهای تحقیقاتی اسرائیلی به مقامات این رژیم هشدار داده اند که اگر ایران بخواهد دست به تشدید نزاع های سایبری با اسرائیل بزند، بدون تردید این اسرائیل خواهد بود که بازنده بازی است. دلیل اصلی این مساله نیز کاملا روشن است زیرا ایران به صورت هدفمند می تواند بانک ها، مراکز تجاری و اقتصادی و بسیاری از زیرساخت های حیاتی اسرائیل را هدفِ حملات سایبری قرار دهد که این مساله در نوع خود خسارت های جبران ناپذیری را برای تل آویو به همراه خواهد داشت. موضوعی که حتی می تواند اقتصاد اسرائیل را نیز تا حد زیادی فلج سازد".
این گزارش به طور خاص به این مساله اشاره کرده که "ساده انگاری های مقام های غربی در مورد قدرت سایبری ایران موجب شده تا تهران بتواند از این مساله نهایت استفاده را ببرد و عملا به نقاط نفوذ کند که آمریکایی ها و اسرائیلی ها حتی تصور آن را نیز نمی توانستند بکنند".
در پایان گزارش، ضمن تکرار این مساله که "رهبران غربی باید برنامه و قدرت سایبری ایران را در قالبی منسجم و کاملا عقلانی و هدفمند ارزیابی کنند و تفاسیر کهنه خود را دراین رابطه دور بیندازند"، چند پیشنهاد برای مهار توانمندی های سایبری ایران مطرح شده است.