🔻اصلیترین علت شهادت امامحسین(ع) «حفظ عزت» بود
🔻مهمترین عامل عزت یک انسان، استقلالِ اوست
🔻تمام دین، رمز و راز رساندنِ انسان به این استقلال است
👈🏼مسئولیتپذیری و استقلال، شاخص اصلی ولایتمداری - جلسه اول
➖اصلیترین و آخرین علت شهادت أباعبداللهالحسین(ع) حفظ عزت بود. البته «امر بهمعروف و نهی از منکر» در شکلگیری این قیام، عنصر کلیدی بود اما شرایط بهگونهای رقم خورد که حضرت باید پای عزت خود میایستاد و ذلت را نمیپذیرفت، لذا شعار محوری این قیام، شد «هَيْهَاتَ مِنَّا الذِّلَّةُ».
➖انسان موجودی است که عزت را میخواهد، البته ممکن است از راه غلط بهدنبال عزت برود، ممکن است سراغ عزتِ کاذب برود، ولی عزت را میخواهد؛ حتی آدمهای بد هم عزتمند بودن را دوست دارند.
➖چه چیزی به انسان عزت میدهد؟ آیا داراییها، تواناییها، علم یا مهارتِ انسان به او عزت میدهد؟ همۀ اینها میتوانند عزتآفرین باشند (بهصورت صادق یا کاذب، موقت یا دائمی و پایدار) اما مهمترین عامل عزت انسان نیستند.
➖پایگاه اصلی عزت انسان «استقلال» است؛ یعنی اینکه خودش باشد، کسی او را وادارش نکند، وابسته به کسی نباشد، آویزان نباشد، از کسی نترسد.
➖آیا استقلالِ انسان، در قرآن هم اینقدر اهمیت دارد؟ بله، میفرماید: «لَقَدْ بَعَثْنا في كُلِّ أُمَّةٍ رَسُولاً أَنِ اعْبُدُوا اللَّهَ وَ اجْتَنِبُوا الطَّاغُوتَ» اجتناب از طاغوت، یعنی استقلال خود را حفظ کنید و عبد کسی غیرخدا نشوید. حتی «کفر به طاغوت» بر ایمان به خدا مقدم شده: «فَمَنْ يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ يُؤْمِنْ بِاللَّهِ فقد استَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقى»
➖خدا میخواهد ما به این استقلال برسیم و تمام دین، در واقع رمز و راز رساندنِ انسان به این استقلال است. اطاعت از خدا هم این نیست که فهم خودت را کنار بگذاری و فقط هرچه او گفت گوش کنی، اطاعت از خدا یعنی «برنامۀ خدا را بفهمی و اجرا کنی»
👤علیرضا پناهیان
🔴 اطلاعات منتشر نشده از اقدام رهبر انقلاب که توطئه محروم کردن مردم ایران از واکسن کرونا را خنثی کرد
🔹️بر اساس داده های مراکز امنیتی کشور، برخی افراد در دولت روحانی با حمایت برخی از رسانه های داخلی و خارجی و چهره های سیاسی تریبون دار در ماه های اول شیوع کرونا قصد داشتند طوری القا کنند که تنها واکسن موجود و کارآمد در جهان واکسنهای آمریکایی و انگلیسی هستند و عملا رایزنی برای خرید واکسن های امتحان پس داده دیگر مثل سینوفارم چین و اسپوتنیک روس را معطل بگذارند و اجازه تکمیل چرخه تولید و مجوز عرضه واکسن داخلی را هم ندهند.
🔹️این در حالی بود که روسیه و چین به دلیل درخواست های زیاد از کشورهای جهان بارها از ایران پیگیر ثبت سفارش تولید و صادرات واکسن به کشور بودند و به دلیل تعلل دولت روحانی عملا بنا داشتند ایران را از لیست صادرات حذف کنند.
🔹️از سوی دیگر امتناع آمریکا و انگلیس از فروش واکسن به ایران، کمبود واکسن در خود آمریکا و انگلیس به شکلی که تا الان هم ۵۰ درصد از مردم خود را واکسینه نکرده اند و همچنین عوارض زیاد این واکسن ها هم داشت کار را به سمتی پیش میبرد که ایران نه بتواند واکسن را از غرب وارد کند نه از شرق و نه مجوز تولید داخل بگیرد.
🔹در این شرایط رهبر انقلاب در یک سخنرانی با ممنوع اعلام کردن واردات واکسن از آمریکا و انگلیس هم به خاطر امتناع آنها از فروش و هم به دلیل عوارض آنها دستور دادند سریعا واردات واکسن های معتبر از سایر منابع پیگیری شود و واکسن داخلی هم مورد حمایت قرار گیرد.
📍این یعنی همزمان:
۱. عزت ایران در برابر امتناع آمریکا و انگلیس از فروش واکسن به ایران حفظ شد و توطئه گرو کشی خنثی شد.
۲. قرارداد های خرید واکسن از چین، روسیه، ژاپن و... سریع منعقد و واردات آغاز شد.
۳. واکسن داخلی تحت فشار های زیاد مجوز تکمیل و توزیع گرفت.
🔸️با روند و سرعت فعلی واکسیناسیون در ایران تا پایان سال و احتمالا قبل از آمریکا به پایان خواهد رسید.
15.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ عزاداران حسینی حتما ببینند...
🔴 این مجالس لازم هستند اما از رعایت شرایط فعلی نباید غافل شد.
👈 با عزاداریمان رسانهی حقیقت حسینی باشیم نه خوراک رسانه های بیگانه
🔸🔹🔸🔹
5.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️چهل پنجاه سال دیگه یه عده عکس اشرف غنی رو میذارن میگن ارتشش ۲۰ سال توسط آمریکا آموزش دیده بود و قدرتمندترین ارتش خاورمیانه رو داشت ولی نخواست خونی ریخته بشه، قهرمانانه کشورو ترک کرد
"سید حمید علیزاده"
13.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 چرا باید نسبت به مسئولین سخت گیر بود؟
👈🏻 از مسئولی که نشاطش را از استخر سلطتنی میگیرد، نه از لبخند مردم، انتظار خلاقیت و برنامهریزی نداشته باشید
🔻چرا مجلس نباید به کسی که هر کاری کرده برای مزد و پاداش بوده، رای بدهد؟
➕خاطرهای از شیوۀ مدیریت شهید چمران
#مسئولیتپذیری و #استقلال
📸 موسی پور شخصیت گاندو کیست؟!
▪️در این سریال «شهرا قائدی» نقش یک جاسوس با نام موسی پور را ایفا می کند که با سیستم اطلاعاتی انگلیس (MI6) ارتباط دارد. نام او در سریال موسی پور نام دارد که برگرفته از پرونده فردی به نام «محمدعلی شعبانی» است و سازندگان سریال تلاش کرده اند تا شباهت حداکثری در ظاهر این فرد را ایجاد کنند.
▪️شعبانی در مذاکرات هستهای نقش مسئول رسانهای و اطلاع رسانی تیم مذاکرات را برعهده داشت و در زمان مذاکرات هستهای نیز از برجام در رسانههای غربی دفاع میکرد.
▪️به گفته جواد کریمی قدوسی، نماینده مشهد در مجلس، شعبانی در طول مذاکرات هستهای جریان رسانه ای داخل و دیگر کشورها را هماهنگ می کرده و هم اکنون فراری و ساکن انگلیس است.
▪️سال ۱۳۹۷ ظریف برای پاسخ به سوال جواد کریمی قدوسی درخصوص چرایی حضور ۴ فرد دوتابعیتی؛ در تیم مذاکرهکننده هسته ای به مجلس رفت، در دفاع از محمدعلی شعبانی و ۳ فرد دیگری که مورد اشاره کریمی قدوسی بود، گفت: «در وطن پرستی و توجه به منافع ملی این افراد تردید نداریم و کمک بسیار خوبی هم کردند، ظریف همچنین افرادی نظیر شعبانی را سرمایه های ملی عنوان کرد..
▪️محمدعلی شعبانی، از مشاوران سابق محمدجواد ظریف و یکی از افراد دو تابعیتی تیم مذاکرات هسته ای است که البته رابطه اش با دولت به حضور در مرکز بررسی های استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام و همکاری با حسن روحانی برمی گردد
▪️در مجلس دهم، کمیته ای تحت عنوان «کمیته تحقیق و تفحص از افراد دارای تابعیت مضاعف، گرین کارت و اقامت» تشکیل شد و لیست ۱۰۰ نفره ای از مقامات و مسئولان کشور تهیه و در آن تاکید شد که این فهرست افرادی است که خود یا خانواده شان براساس مدارک موجود قریب به یقین دارای تابعیت، اقامت و یا گرین کارت سایر کشورها هستند.
▪️نام عبدالرسول دری اصفهانی، پس از نام محمد نهاوندیان، در صدر این لیست قرار دارد و سمت آن علاوه بر مسئول کمیته مالی-بانکی هیئت مذاکره کننده هسته ای، مشاور رئیس بانک مرکزی هم درج شده است.
▪️اما پس از نام دری اصفهانی در فهرست ۱۰۰ نفره مسئولین دوتابعیتی، نام «محمدعلی شعبانی» به چشم می خورد، فردی که در گزارش کمیته تحقیق و تفحص، مشاور وزیر امور خارجه معرفی و تابعیت دوم آن نیز سوئد عنوان شده است.
برشی از کتاب:
#سفری_از_عاشورا_تا_اربعین
معنای دقیق کلمات عاشورا و تاسوعا چیست ؟
اکثر قریب به اتفاق اهل لغت این تصور را داشتهاند که چون عشر و عاشر از یک ریشهاند و واقعه کربلا هم در دهم ماه محرم اتفاق افتاده است پس عاشورا یعنی دهم محرم؛ و بر همین قیاس تاسوعا را نیز که با تسع و تاسع شباهت ظاهری دارند روز نهم ماه محرم گفتهاند. اما این معنا به دلایل زیر اشتباه است:
آیا واژه عاشورا برای دهم ماهها دیگر نیز به کار میرود؟ مثلاً آیا شنیده شده است که کسی به دهم ماه رجب هم عاشورا گفته باشد؟ یا این مفهوم مختص دهم ماه محرم است؟
آیا اگر امام حسین(ع) مثلاً در یازدهم محرم شهید میشد، آنگاه تاسوعا با عاشورا عوض میشد و عاشورا واژه دیگری داشت؟
در ریاضی اعداد قاعده خود را دارند و هر قاعدهای که بر شمارش اعداد حکم کند بر سلسله اعداد هم حاکم خواهد بود. اعداد بر خلاف کلمات استثناپذیر نیستند؛ به طور مثال در کلام عرب اعداد این گونه شمارش میشوند: اول – ثانی - ثالث - رابع ... و یا اولاً – ثانیاً - ثالثاً - رابعاً و... چنان چه تاسوعا و عاشورا در زمره اعداد باشند باید قاعدهپذیر باشند؛ یعنی باید بتوان بقیه اعداد را هم به همان سیاق تلفظ کرد؛ مثل تاسوعا – عاشورا – ثامونا – سابوعا-..، اما میبینیم که بقیه اعداد از این قاعده پیروی نمیکنند؛ لذا نمیتوانیم دلیلی داشته باشیم که تاسوعا و عاشورا عدد هستند تا از قاعده شمارش پیروی کنند و این دو روز هیچ ربطی به اعداد ندارد بلکه معنای دیگری دارند.
عاشورا؛ روز معاشرت با امام(ع) است .
عشر به کسر عین و عشرت، به معنای معاشرت و مصاحبت است. معاشر به ضم میم یعنی مصاحب و عاشر اسم فاعل عشر است که خودش ثلاثی مجرد اسم مصدر عشرت است. خداوند میفرماید: «وَ عاشِرُوهُنَّ بِالْمَعْرُوفِ» (نساء/۱۹) با زنان آن گونه که شایسته آنان است معاشرت کنید. عشیر یعنی همدم و رفیق؛ «وَ لَبِئْسَ الْعَشِیر ُ» (حج/۱۳) چه بد دوستی انتخاب کردهاند و چه بد معاشر و رفیقی است.
العاشور از ریشه عشر به کسی گفته میشود که معاشرت خصلت او باشد. العاشوراء جایی که میل به معاشرت و رفاقت و مصاحبت نمایان میشود و افراد میل معاشرت خود را با کسی که مورد نظر است عرضه میکنند؛ و عاشورا مبالغه است از میل به معاشرت؛ یعنی روزی که میل معاشرت و رفاقت با امام(ع) به شدت بالا میرود.
تاسوعا؛ روزی برای وسعت ظرفیت است .
با خارج شدن عاشورا از سلسله اعداد، عدد بودن تاسوعا نیز مورد تردید قرار میگیرد و معنی نهم را از دست میدهد. اتسع به فتح الف یعنی گروههای ۹ نفره شدند. اما اتسع به کسر الف یعنی وسعت پیدا کرد - گشاد شد - فراخ گردید. اتساع یعنی گسترده شدن و گشاد شدن. بالا رفتن ظرفیت. اتساع شرائین؛ یعنی رگها گشاد شدند و ظرفیت شان برای عبور خون زیاد باشد. التاسوع چیزی که فراخی و گستردگی و ظرفیت اش زیاد باشد؛ و بالاخره التاسوعا یعنی جایی که بتوان ظرفیت را بالا برد و فراخی ایجاد کرد؛ و تاسوعا این معنی را پیدا میکند:
روزی که ظرفیت بالا میرود و در سینهها فراخی ایجاد میشود و به جای تنگی، وسعت مییابد.
این دو نام از ابداعات امام سجاد (ع) است و اگر در بعضی از روایات از پیامبر اکرم (ص) از عاشورا گفته شده است، اکثرا جعلیات بنیامیه برای کم کردن اثرات عاشورای امام حسین (ع) است، اما در مورد تاسوعا تقریباً نداریم که قبلاً از امام سجاد (ع) لغت تاسوعا به کار برده شده باشد و این معنا از عاشورا و تاسوعا خیلی عاشقانه است...
✅دریچه کتاب
📸 واکسن ایرانی سوژه یکی از معتبرترین مجلات علمی دنیا
🔹مجله «نیچر» که یکی از معتبرترین مجلات علمی جهان است یکی از مطالب خود را به واکسنهای کرونای ایرانی اختصاص داده و در گفتوگو با مدیر گروه ویروسشناسی موسسه پاستور به بررسی دستاوردهای ایران در تولید واکسن کرونا پرداخته است.
🔹کیهان آزادمنش، به نیچر گفته: تحریمها موانع متعدد سر تولید انبوه واکسن ایجاد کردهاند. آمریکا ادعا میکند تحریمها بر فعالیتهای بشردوستانه تأثیر نمیگذارد، اما وقتی توانایی انتقال پول شما محدود شود، خرید دارو و تجهیزات دشوار است. درصد تولید آنتیبادی بین دریافتکنندگان واکسن برکت در مراحل بالینی، ۹۳ درصد بود اما ما نمیدانیم این حفاظت چه مدت دوام دارد.
🔹میتوان با استناد به دیگر واکسنهایی که از این فناوری برای ساخت استفاده کردهاند مدت حفاظت آن را تخمین زد. بررسیها نشان میدهد آنتیبادیهای ایجاد شده توسط واکسن چینی سینوواک که با استفاده از همین روش توسعه یافته پس از ۶ ماه کاهش مییابد و احتمالا به دُز تقویتکننده نیاز است.
✋
آیا میشود در دز اول و دوم از واکسنهای مختلف استفاده کرد؟
🔺عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد:
🔹 توصیه جدی میشود که در دز اول و دوم یک نوع واکسن تزریق شود، اما اگر واکسنها از یک نوع نبودند، حتما از یک نوع پلتفورم باشند؛ به عنوان مثال یک فرد نمیتواند دز اول آسترازنکا و دز دوم برکت بزند؛ زیرا آستارزانکا از DNA و پلتفورم برکت ویروس ضعیف شده یا کشته شده است، اما اگر فردی در دز اول سینوفارم زد، اما در دز دوم سینوفارم موجود نبود، میتواند واکسن برکت بزند؛ زیرا هردو از یک نوع پلتفورم، یعنی ویروس ضعیف شده یا کشته شده، هستند.
🏴هفت مصیبتِ شام از زبان امام سجاد علیه السلام...
▪️از امام سجاد علیه السلام پرسیدند: سخت ترین مصائب شما در سفر کربلا کجا بود؟در پاسخ سه بار فرمودند: الشّام، الشّام، الشّام... امان از شام ! در شام هفت مصیبت بر ما وارد آوردند که از آغاز اسیری تا آخر ، چنین مصیبتی بر ما وارد نشده بود:
▪️1.ستمگران در شام اطراف ما را باشمشیرها احاطه کردند و بر ما حمله مینمودند و در میان جمعیت بسیار نگه داشتند و ساز و طبل میزدند.
▪️2.سرهای شهداء را در میان هودجهای زنهای ما قرار دادند. سر پدرم و سر عمویم عباس(علیه السلام) را در برابر چشم عمههایم زینب و ام کلثوم(علیها سلام) نگهداشتند و سر برادرم علی اکبر و پسر عمویم قاسم(علیه السلام) را در برابر چشمان خواهرانم سکینه و فاطمه میآوردند و با سرها بازی میکردند، و گاهی سرها به زمین میافتاد و زیر سم سُتوران قرار میگرفت.
▪️3.زنهای شامی از بالای بامها، آب و آتش بر سر ما می ریختند، آتش به عمامهام افتاد و چون دستهایم را به گردنم بسته بودند نتوانستم آن را خاموش کنم. عمامهام سوخت و آتش به سرم رسید و سرم را نیز سوزاند.
▪️4.از طلوع خورشید تا نزدیک غروب در کوچه و بازار با ساز و آواز ما را در برابر تماشای مردم در کوچه و بازار گردش دادند و میگفتند: «ای مردم! بکُشید اینها را که در اسلام هیچ گونه احترامی ندارند؟!»
▪️5.ما را به یک ریسمان بستند و با این حال ما را در خانه یهود و نصاری عبور دادند و به آن ها میگفتند: اینها همان افرادی هستند که پدرانشان، پدران شما را (در خیبر و خندق و ...) کشتند و خانههای آنها را ویران کردند . امروز شما انتقام آنها را از اینها بگیرید.
▪️6.ما را به بازار برده فروشان بردند و خواستند ما را به جای غلام و کنیز بفروشند ولی خداوند این موضوع را برای آن ها مقدور نساخت.
▪️7.ما را در مکانی جای دادند که سقف نداشت و روزها از گرما و شبها از سرما، آرامش نداشتیم و از تشنگی و گرسنگی و خوف کشته شدن، همواره در وحشت و اضطراب به سر میبردیم...
📚برگرفته از: تذکرة الشهداء ملاحبیب کاشانی
#یالثارات_الحسین(ع)
🏴🌴 🌴🏴