هدایت شده از معیار
🇮🇷🇵🇸
🔰سیاسیبازی سرپرست دانشگاه تهران برای فرار از پاسخگویی!
🍃🌹🍃
🔹عصر جمعه تعدادی از دانشجویان دانشگاه تهران در تجمعی نسبت به عدم تأمین امنیت اطراف کوی #دانشگاه اعتراض کردند.
🔸این تجمع پس از آن برگزار شد که یکی از دانشجویان کوی دانشگاه تهران روز چهارشنبه پس از درگیر شدن با دو سارق مورد اصابت جسم تیز قرار گرفت و جان سپرد.
🔹دانشجویان خواستار افزایش امنیت مسیرهای کمتردد کوی دانشگاه تهران شدند؛ اما نکته عجیب اینکه وقتی سرپرست دانشگاه تهران در جمع تجمعکنندگان حاضر شد و تعدادی از دانشجویان ساکن در کوی دانشگاه شعارهایی علیه وی سر دادند.
🔸«سید حسین حسینی» برای فرار از پاسخگویی تلاش کرد این موضوع را به حوادث ۱۸ تیر ۱۳۷۸ مرتبط کند و در جملاتی عجیب گفت: «عامل اصلی کوی اتفاقات کوی دانشگاه در ۱۸ تیر و اتفاقات امروز، نیروهای لباس شخصی هستند.»
🔹گفتنی است، پیش از این، «سردار رادان» دستور پیگیری ویژه برای آنچه در روز چهارشنبه به وقوع پیوست را صادر کرده است.
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
🔰همهچیز دربارۀ ماجرای کوی دانشگاه
🍃🌹🍃
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
🇮🇷🇵🇸
🔰مایه نگرانی جدی آمریکا!
🍃🌹🍃
🔹«نشنال اینترست» با اشاره به عملیاتی شدن ناو شهید بهمن باقری نوشت: «این ناو یک جهش بزرگ برای ایران محسوب میشود. ایران نمایش قدرت دریایی خود را به شکل چشمگیری بهبود داده است. رونمایی از این ناو یک پیروزی تبلیغاتی برای ایران و متحدان و گروههای نیابتی منطقهایاش محسوب میشود. آمریکا نباید این تهدید را نادیده بگیرد، بلکه باید آن را به عنوان زنگ هشداری برای یک تهدید رو به رشد در آینده در نظر بگیرد. فقط ناو شهید بهمن باقری باعث نگرانی نیست، بلکه آنچه پس از آن اتفاق خواهد افتاد اهمیت دارد.»
🔸جمهوری اسلامی بیش از سه دهه است که برنامه خودکفایی نظامیاش را آغاز کرده و توانسته است نمونههایی از زیردریایی، جتهای جنگنده، تانک، موشک و پهپادهای بومی تولید کند.
🔹این نشریه آمریکایی در ادامه نوشت: «این واقعیت که سپاه پاسداران ایران، ناوهایی در هر سایز برای انتقال و پرواز پهپاد در اختیار داشته باشد، مایه نگرانی جدی آمریکاست.»
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
🇮🇷🇵🇸
🔰دولت و افزایش نرخ ارز
🍃🌹🍃
🔹ورود نرخ ارز به کانال نود هزار تومان باعث شد تا عدهای از منظر اقتصادی و عدهای دیگر با نگاه انتظارات روانی_سیاسی به آن بپردازند. اما در این بین آنچه بیش از همه ذهنها را به خود مشغول ساخته، نقش و جایگاه دولت در افزایش نرخ #دلار است، که دو برداشت می توان داشت.
1⃣ برداشت اول اینکه دولت و تیم اقتصادی آن با اهداف سیاسی خاصی و از روی سناریویی از پیش تدوین شده، اقدام به افزایش نرخ #ارز نمودهاند. البته چنین برداشتهایی در گذشته نیز سابقه داشته و از نگاهی شاید بتواند خود متولیان امر در دولت را مسبب بروز چنین نگرشهایی دانست.
باید به این نکته توجه کنیم که افزایش نرخ ارز در نهایت به لحاظ "اقتصادی" ( افزایش کسری بودجه و اینکه خود دولت بزرگترین مصرف کننده است) و "محبوبیت" (و مقبولیت) به ضرر دولتها تمام میشود. لذا دولتها، غالباً تمام تلاش خود را دارند که مانع از افزایش افسار گریختهی نرخ ارز شوند، مخصوصاً که در ماه های اول فعالیت خود باشند.
2⃣ برداشت دوم در ارتباط دولت و نرخ ارز این است که افزایش نرخ ارز میتواند محصول گفتمان سیاسی و اقتصادی دولت و رویکرد و عملکردهایی باشد که در اجرایی نمودن امور سیاسی و اقتصادی در پیش گرفتهاند. از قضا در همین چارچوب، سیاستهای ارزی دولت چهاردهم مورد نقد منصفانه کارشناسان دلسوز نیز قرار گرفت و هشدارهای لازم بیان شده است .از این منظر، در برههی فعلی، ورود نرخ ارز به محدوده ۸۵ هزار تومان و کانالهای بالاتر محصول سیاست های ارزی دولت (بازار توافقی) و انتظارات روانی و سیاسی است، نه ورود مستقیم دولت برای کسب درآمد یا اهداف سیاسی. البته ما نقش آن شرکتهای خصولتی، برخی بانکها و افراد را که از محل افزایش قیمت دلار، منتفع هستند، نادیده نمیگیریم و معتقدیم حساب آنها از مجموعه دولت به معنای هیئت وزیران جداست و دولت حتماً باید برای مقابله با ورود نامولد آنها به بازار ارز، کنترل و نظارت داشته باشد.
🔹سخن اصلی این است که در برههی فعلی میبایست افزایش نرخ ارز را از منظر نماگرهای اقتصادی و انتظارات سیاسی_روانی تحلیل نمود، نه اینکه آنرا به وجود توطئه و نگرشهای حزبی گره بزنیم. لذا بیان نظراتی که مبنای علمی ندارند و سمت و سوی متهم نمودن دولت را تداعی مینماید، می.تواند کانون ایجاد ناامیدی و تشتت در جامعه گردد. زمانی که دشمن به دنبال انشقاق در جامعه ایران میباشد، و به ایجاد دو قطبی در کشورمان امید دارد، نباید با مقصرسازی از دولت، آنهم بدون ادله و استدلال معتبر، او را متهم ساخت. نقد کنیم، اما نقد "دشمن شاد کن" نداشته باشیم. البته در آن سو دولت نیز باید ضمن شفافسازی، گفتگو با مردم و شنیدن سخن همهی کارشناسان، زمینهی هرگونه سوء تفاهم را برطرف نماید.
✍🏼 علی محمدی
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
🔰پدر امیرمحمد خالقی: برخی میخواستند از خون فرزندم سوءاستفاده کنند
🍃🌹🍃
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
🇮🇷🇵🇸
🔰حمایت ۱۹ میلیون دلاری آمریکا از مازیار بهاری برای براندازی
🍃🌹🍃
🔹ترامپ در یکی از اولین اقدامات خود پس از رسیدن به کاخ سفید، تصمیم به تعلیق بیشتر کمکهای خارجی ایالات متحده گرفت.
🔸گزارشها نشان میدهد که بیش از ۳۰ سازمان معارض و رسانه فارسیزبان مستقر در خارج از ایران در پی این تصمیم #ترامپ، جلسههایی برای بررسی وضعیت و تبعات این تغییرات برگزار کردهاند.
🔹در بررسی اسناد منتشرشده از سوی وزارت خارجه آمریکا، یکی از نکات جالب توجه مربوط به مازیار بهاری، یکی از عناصر ضدانقلاب است که بهعنوان خبرنگار نشریه نیوزویک شناخته میشود.
🔸بهاری که ایرانی-کانادایی است، در سال ۱۳۸۸ به ایران اعزام شد تا اخبار مربوط به انتخابات ریاست جمهوری آن سال را پوشش دهد. او در دوران #اغتشاشات، با انتشار اخبار جعلی تلاش کرد تا فضای کشور را ملتهب کند.
🔹اگرچه بعد از دستگیری بهاری رسانههای ضدانقلاب تلاش کردند تا او را بیگناه نشان دهند، اما او به اقدامات خود برای براندازی اعتراف کرد.
🔸البته بهاری پس از آزادی از زندان و خروج از ایران، ادعا کرد که بیگناه بوده، اما اسناد وزارت خارجه آمریکا نشان میدهد که او سال ۲۰۰۹، تنها یک ماه پس از آزادی از زندان، با کلینتون، وزیر خارجۀ وقت آمریکا و ویلیام برنز، معاون وزیر خارجه در واشنگتن دیدار کرده.
🔹در گزارشهای مالی منتشر شده آمده که دولت آمریکا به سازمانی که متعلق به مازیار بهاری است، تا پایان سال ۲۰۲۳ مبلغ ۱۹ میلیون دلار واریز کرده که نیمی از این مبلغ به رسانۀ ایرانوایر منتقل شده.
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
🔰چماقِ تهدید و هویجِ تطمیع؛ سناریویی که دیگر نخنما شده!
🍃🌹🍃
🔹وقتی دست #ترامپ برای کارشناسان، مردم و مسئولان ایران رو میشود.
#مذاکره
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
🇮🇷🇵🇸
#احکام_سیاسی ۲۴
🍃🌹🍃
⁉️ در برابر دروغپراکنی، تهمتزنی و شایعهپراکنی دشمنان معاند و عناصر وابسته به آنان، آیا افشای فسادهای اخلاقی شخصی و چهرهی واقعی اینگونه افراد جایز است؟
🔴 در هر حال کسی مجاز به افشای فسادهای اخلاقی شخصیِ افراد نمیباشد، زیرا موجب اشاعهی فحشاء میشود.
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
🇮🇷🇵🇸
🔰معلی و انتقادها
🍃🌹🍃
🔹برنامه تلویزیونی «حسینیه معلی» به عنوان یکی از برنامههای موفق و پربیننده با محوریت مذهبی و فرهنگی، در این چند سال مورد توجه و نقد طیفهای گوناگون جامعه قرار گرفته است. این نقدها را میتوان در سه دسته کلی تقسیم کرد که هر یک نیازمند تحلیل و مواجههای متفاوت است.
۱. جریان تخریب: برخی از انتقادها به «معلی» از سوی جریانهایی مطرح میشود که اساساً با هر گونه فعالیت مذهبی، فرهنگی و ملی در چارچوب سیاستهای جمهوری اسلامی مخالفند. این جریانها، که نمونههای آن را میتوان در شبکههایی، مانند بیبیسی و دیگر رسانههای معاند مشاهده کرد، به دلیل مخالفت ذاتی با مردم ایران، اسلام و انقلاب، هرگونه برنامهای را که موجب انسجام ملی و تقویت هویت دینی و ایرانی شود، زیر سؤال میبرند.
۲. جریان تعطیل: دسته دیگری از انتقادها از سوی جریانهای متحجری مطرح میشود که با هر گونه نوآوری و فعالیت رسانهای مدرن مخالفند. این جریانها، که درکی از فقه پویا و نیازهای جامعه امروز ندارند، با هرگونه شادی و برنامههای جدید مخالفت میکنند و آنها را بدعت میدانند. این نگاه ظاهرگرا و محدود، سبب میشود حتی برنامههای مذهبی مانند «معلی» نیز مورد هجمه قرار گیرند. این دسته از منتقدان، که با هرگونه تغییر و تحول در عرصه رسانه و فرهنگ مخالفند، نمیتوانند نماینده واقعی جامعه و جوانان امروز باشند.
۳. جریان ترفیع: در کنار این دو دسته، گروهی از منتقدان نیز وجود دارند که با نگاهی دلسوزانه و سازنده به برنامه «معلی» مینگرند. این افراد، که معمولاً از حامیان نظام و ارزشهای انقلابی هستند، نه تنها با نوآوریهای رسانهای مخالفتی ندارند، بلکه به دنبال ارتقای کیفی برنامه و همسو کردن آن با بیانات رهبر معظم انقلاب و علمای اصیل و عرف متشرعین هستند.
🔹نقدهای این گروه نه با هدف تعطیلی برنامه، بلکه با نیت بهبود و تکامل و ترفیع آن مطرح میشود. برای نمونه، تأکید بر حفظ شأن حسینیه در برنامه، رعایت حریم محرم و نامحرم و پرهیز از افراط و تفریط در استفاده از موسیقی و سرود، از جمله مواردی است که میتواند به ارتقای معنوی و محتوایی برنامه کمک کند. دستاندرکاران برنامه «معلی» باید با هوشمندی، نقدهای سازنده و دلسوزانه را از نقدهای مخرب و معاند تفکیک کنند. از یک سو، باید به تأثیرات مثبت برنامه بر جذب مخاطبان و تقویت هویت دینی افتخار کنند و از سوی دیگر، با گوشسپردن به نقدهای سازنده و دلسوزانه، در جهت ارتقای کیفی برنامه گام بردارند.
🔸باید به خاطر داشت که برنامهای، مانند «معلی» نه تنها یک سرگرمی رسانهای، بلکه فرصتی بزرگ برای ترویج فرهنگ اهل بیت علیهمالسلام و انسجام ملی است. حفظ این جایگاه و ارتقای آن، نیازمند تعامل هوشمندانه با نقدها و استفاده از ظرفیتهای موجود در جامعه انقلابی است.
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
🇮🇷🇵🇸
🔰گاهی دشمن نزدیک میشود تا غافلگیر کند؛ پس دوراندیش باش...
🍃🌹🍃
🔹در سالروز قیام ۲۹ بهمن مردم تبریز و در دیدار هزاران نفر از مردم استان آذربایجان شرقی با رهبر انقلاب اسلامی، حسینیهی امام خمینی (ره) مزین به این حدیث از امیرالمومنین علیهالسلام شده است.
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
13.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
🔰تحلیلگر عرب: اقتدار ایران، آمریکا و متحدانش را شوکه کرده است! / فتنهها و تحریمها نتوانستند ایران را به زانو درآورند.
🍃🌹🍃
🔹دکتر ناصر المالکی، تحلیلگر سیاسی:
#آمریکا هیچوقت نمیتواند با ایران مانند نوکران نگاه کند و چماق بالای سرش بگیرد. متاسفانه آمریکا بعضی از کشورها را فقط به چشم برده نگاه میکند.
🔹برادران من اگر ایران کشور ضعیفی بود خیلی وقت پیش آن را از بین میبردند. نتانیاهو #ترامپ و بعضی از کشورهای عربی از ایستادگی قدرتمندانه آنها شوکه شدهاند.
🔹علیرغم فتنهها، طرحها و نقشههایی که برای تغییر نظام کشیده شده از طریق تظاهرات، تزریق اموال، کشتار و جنایت ولی نتوانستند کاری از پیش ببرند.
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
🇮🇷🇵🇸
🔰جهان علیه ترامپ متحد میشود!
🍃🌹🍃
🔹«استفان والت» که نظریهپرداز روابط بینالملل و استاد دانشگاه هاروارد هم هست، در یادداشتی خاطر نشان کرد: «سیاستهای نامتعارف و غیرقابل پیشبینی کاخ سفید باعث نگرانی متحدان #آمریکا شده و آنان را به تشکیل ائتلافهای جدید سوق داده است. ادامه این روند، موقعیت آمریکا را تضعیف میکند و فرصتهای بیشتری برای رقبای جهانیاش فراهم خواهد کرد».
🔸والت در «فارینپالیسی» نوشت: «قسم میخورم برنامه من این بود که در این هفته، درباره چیزی غیر از رئیسجمهور ایالات متحده دونالد #ترامپ بنویسم، اما سیل سیاستهای بدی که از کاخ سفید سرچشمه میگیرد غیرممکن است که نادیده گرفته شود؛ بهویژه وقتی که سیاست خارجی را به شکل ناگهانی و گسترده به سمت چیزهای عجیب و غریب میکشد. مسئله کلیدی، تأثیری است که اعمال تعرفههای ترامپ و سایر ابتکارات او بر زندگی آمریکاییها خواهد داشت و بخشی از پاسخ به این سؤال بستگی به این دارد که بقیه جهان چگونه به تلاشهای سنگین ترامپ برای ضرب و شتم و قلدری آن واکنش نشان میدهند. در جهانی فاقد قدرت مرکزی، همه دولتها تمایل دارند که اگر یک دولت بیش از حد قوی شود نگران باشند؛ زیرا نمیتوانند مطمئن باشند که چگونه ممکن است از قدرتی که در اختیار دارد استفاده کند. نتیجه این است که دولتهای ضعیفتر تمایل زیادی به متحد کردن نیروها برای کنترل قدرتهای قویتر دارند و در صورت تلاش برای تسخیر یا تسلط بر قدرتهای ضعیفتر، آنها را شکست میدهند.»
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb