1_2319987784.mp3
2.51M
زیارت آل یاسین
#اللهمعجللولیڪالفرج
بحق مادرت زهرا😭😭
هروز صبح وعصر (زیارت آل یاسین)
🌴کانال لطفابرای فرج دعاکنید🌴
◾️آجَرَکَ الله یَا مولای یا صَاحِبَ الزَّمان بمصاب استشهاد الرسول الأکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) و استشهاد حسن بن علی (علیهما السلام) و ساعدالله قلبک الشریف و لعن الله اعدائکم و جعلنا الله من موالیکم و معکم فی الدنیا و الآخره و عجل الله تعالی فی فرجکم الشریف
▪️ عظم الله اجورنا و اجورکم
#اللّٰهُمَّعَجِّللِوَلیِّڪالفَرَج ⤵️⤵️
🥀کانال؛لطفابرای فرج دعاکنید🥀
🌎🥀🍂
🥀
❇️ تقویم نجومی
🗓 پنجشنبه
🔺 ۲۳ شهریور / اسد ۱۴۰۲
🔺 ۲۸ صفر ۱۴۴۵
🔺 ۱۴ سپتامبر ۲۰۲۳
🌓 امروز قمر در برج «سنبله» است.
✔️ روز مناسبی برای امور زیر است:
شرکت در مراسم عزاداری
⛔️ ممنوعات
امور ازدواجی
آغاز درمان
امور زرگری
امور مربوط به ادعیه و حرز
🌎🔭👀
💠 مناسبتهای دینی
🏴 شهادت رسول خدا صلیاللهعلیهوآله
🏴 شهادت سبط اکبر، امام حسن مجتبی علیهالسلام به روایتی
🔹 آغاز امامت و ولایت امیرالمومنین علی علیهالسلام
🌎🔭👀
🚙 مسافرت
خوب است.
👶 زایمان
نوزاد زیبا، خوشرو، روزیدار و محبوب باشد انشاءالله.
👩❤️👨 انعقاد نطفه
فرزند ممکن است کمک حال ظالمین شود.
💇 اصلاح سر و صورت
خوب نیست.
🩸حجامت، فصد و زالو انداختن
باعث قوت دل میشود.
💅 ناخن گرفتن
روز خیلی خوبیست و موجب رفع درد چشم، صحت جسم و شفای درد است.
👕 بریدن پارچه
روز خوبیست و باعث میشود شخص، عالم و اهل دانش و علم گردد.
🌎🔭👀
😴 تعبیر خواب
رویایی که امشب (شب پنجشنبه) دیده شود، تعبیرش در آیه ۲۸ سوره مبارکه « قصص » است.
﷽ قال ذالک بینی و بینک
فرد مهمی نزد خواب بیننده بیاید
انشاءالله
چیزی همانند آن قیاس گردد.
📿 وقت استخاره
از طلوع فجر تا طلوع آفتاب
از ساعت ۱۲ تا عشاء آخر (وقت خوابیدن)
📿 ذکر روز پنجشنبه
لا اله الا الله الملک الحق المبین
📿 ذکر بعد از نماز صبح
۳۰۸ مرتبه «یا رزاق» موجب رزق فراوان میگردد.
☀️ ️امروز متعلق است به
#حضرت_امام_حسن_عسکری علیهالسلام
اعمال نیک خود را در به ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد
🌎🔭👀
مدت زمان اعتبار این تقویم
از ساعت ۲۴ آغاز و ساعت ۲۴ روز بعد پایان مییابد .
⌛️به امید پرورش نسلی مهدوی⌛️
🥀
🌎🥀🍂
روز شمار صفر الخیر
َ ☀️
ِ 🌴 🐪🐫🐪🐫
✏️روز بیست و هشتم:
💠بخش اول
1️⃣ شهادت رسول خدا صلّی الله علیه و آله
شهادت جانگداز و مظلومانه اشرف مخلوقات خاتم الانبیاء محمد بن عبدالله صلّی الله علیه و اله در سال 11 هـجری در سن 63 سالگی(1) به وسیلة سَمّ(2) بوده است؛ و طبق روایاتی عایشه و حفصه آن حضرت را مسموم کرده اند!(3)
در 24 صفر بیماری پیامبر صلّی الله علیه و آله شدت یافت.(4) پیامبر صلّی الله علیه و آله هنگام بیماری فرمودند: حبیبم را نزد من حاضر کنید. عایشه و حفصه پدران خود را نزد آن حضرت حاضر نمودند. پیامبر صلّی الله علیه و آله روی مبارک خویش را بر گردانیدند و فرمودند: «حبیبم را نزد من حاضر کنید».
سپس دنبال حضرت علی بن ابیطالب علیه السلام فرستادند. چون نظر مبارک به آن حضرت افتاد او را نزد خود خواند و کلماتی به حضرت فرمودند. هنگامی که حضرت علی بن ابیطالب علیه السلام از نزد آن حضرت خارج شدند، عمر و ابوبکر به ایشان گفتند: «خلیلت به تو چه گفت»؟
فرمود: «هزار باب علم به من حدیث کرد که از هر باب هزار باب دیگر باز می شود».(5)
🅾️ وصایای پیامبر صلّی الله علیه و آله
پیامبر صلّی الله علیه و آله در لحظات آخر عمر خود وصیتهایی به امیرالمؤمنین علیه السلام فرمودند و جبرئیل و میکائیل و ملائکه مقربین را بر آن وصیت شاهد گرفتند. از جمله آن کلمات که جبرئیل به پیامبر صلّی الله علیه و آله می فرمود و امیرالمؤمنین علیه السلام می شنیدند این بود: «حقٌت را می برند خُمست را غصب می کنند و پرده احترامت (حرمتت) را می درند و محاسنت به خون سرت رنگین می شود».
امیرالمؤمنین علیه السلام می فرمایند: «هنگامی که آن کلام را فهمیدم، فریاد زدم و با صورت بر روی زمین افتادم». بعد فرمایشاتی به حضرت زهرا سلام الله علیها و حسنین علیهما السلام فرمودند. سپس آن وصیت با چند مهر از طلا که آتش به آن نرسیده بود (واقعا ساخته دست بشر نبود) مهر شد و به امیرالمؤمنین علیه السلام تحویل داده شد.(6)
🅾️ غسل و نماز بر بدن پیامبر صلّی الله علیه و آله
امیرالمؤمنین علیه السلام پس از غسل دادن آن حضرت به تنهایی بر ایشان نماز خواندند.(7)
مردم به جز اصحاب سقیفه در مسجد جمع شده بودند و در فکر نماز بر پیامبر و دفن حضرت بودند.
امیرالمؤمنین علیه السلام آمدند و فرمودند:
«رسول خدا صلّی الله علیه و آله امام ما است در زمان حیات و پس از وفاتش»، کنایه از اینکه برای نماز بر بدن آن بزرگوار نماز به صورت جماعت نمی خوانیم. در این هنگام مردم دسته دسته داخل می شدند و بدون امام آیه «ان الله و ملائکته یصلون علی النبی، یا ایها الذین آمنو صلّوا علیه و سلّموا تسلیماً»(8) را سه بار می گفتند و بیرون می آمدند.
🅾️ دفن بدن مبارک پیامبر صلّی الله علیه و آله
بعد حضرت مولی الموحدین علیه السلام فرمودند: خداوند در هر مکانی که روح پیامبرش را قبض می کند راضی است که در همان مکان دفن شود، و من آن حضرت را در حجره ای که از دنیا رفته دفن می کنم. و آن حجره، حجره ی حضرت زهرا علیهاالسلام بود؛ که دلیل بر این مطلب زیاد است.(9)
امیرالمؤمنین علیه السلام با کمک دیگران قبری حفر کردند و بدن حضرت را داخل قبر قرار دادند. سپس آن حضرت داخل قبر رفت و صورت پیامبر صلّی الله علیه و آله را باز کرد و گونۀ راست را بر زمین گذاشته درِ لحد را بستند و خاک روی آن ریختند.(10)
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔰 در بخش دوم و سوم بخوانید:
🅾️ خلاصه ای از زندگی پیامبر صلی الله علیه وآله
2️⃣ آغاز امامت امیرالمؤمنین علیه السلام
3️⃣ آغاز غصب خلافت
4️⃣ اجبار مردم به بیعت کردن
5️⃣ شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام
🅾️ مسمومیت حضرت
🅾️ تشییع جنازه حضرت
📚 منابع
⚠️ ادامه دارد...
#اللّٰهُمَّعَجِّللِوَلیِّڪالفَرَج ⤵️⤵️
🥀کانال؛لطفابرای فرج دعاکنید🥀
روز شمار صفر الخیر
✏️روز بیست و هشتم:
💠بخش دوم
1️⃣ شهادت رسول خدا صلّی الله علیه و آله
🅾️ وصایای پیامبر صلّی الله علیه و آله
🅾️ غسل و نماز بر بدن پیامبر صلّی الله علیه و آله
🅾️ دفن بدن مبارک پیامبر صلّی الله علیه و آله
را در بخش اول خواندیم.
🔰 در ادامه...
🅾️ خلاصه ای از زندگی پیامبر صلّی الله علیه و اله
آن حضرت دو ماهه - وبنابر نقلی در حمل بودند - که پدر بزرگوارشان جناب عبدالله بن عبدالمطلب علیهما السلام از دنیا رحلت فرمود. 4 یا 7 و یا 8 ساله بودند که مادرشان آمنه بنت وهب در ابواء رحلت فرمود. 8سال و دو ماه و ده روز از سن شریفشان گذشته بود که جد بزرگوارشان حضرت عبدالمطلب علیه السلام از دنیا رحلت فرمود.
25ساله بودند که با جناب خدیجه کبری سلام الله علیها ازدواج کردند .
30سال از سن مبارک آن حضرت گذشته بود که حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام متولد شدند. در40سالگی خداوند آن حضرت را به نبوت مبعوث فرمود. در 45سالگی به معراج تشریف بردند و در سال پنجم از بعثت، حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها متولد شدند.
50سال از عمرمبارکشان گذشته بود که جناب ابوطالب علیه السلام و خدیجه کبری سلام الله علیها از دنیا رحلت نمودند.
52 سال و یازده ماه و سیزده روز از سن مبارکشان گذشته بود که به مدینه منوره هجرت فرمودند. بعد از هجرت تقریباً ده سال در مدینه شرف حضور داشتند، تا آنکه در 28 صفر سال 11 هجری مسموماً از دنیا رحلت فرمودند.(11)
هنگام رحلت پیامبر صلّی الله علیه و اله، حضرت زهرا سلام الله علیها بسیار می گریست. حضرت او را نزد خود فرا خواند و مطلبی فرمود که حزن و اندوه حضرت فاطمه سلام الله علیها فرو نشست. وقتی علت را سؤال کردند آن حضرت فرمود: «پدرم به من خبر داد که اولین نفر از اهل بیتش که به او ملحق می شود منم و مدت این فراق طولانی نیست».(12)
2️⃣ آغاز امامت امیرالمؤمنین علیه السلام
اولین روز امامت حضرت امیرالمؤمنین علی بن ابیطالب علیه السلام است، و زیارت آن حضرت در این روز مستحب است.(13)
3️⃣ آغاز غصب خلافت
اولین روز غصب ظالمانة خلافت و خانه نشین کردن امیرالمؤمنین علیه السلام و شکستن بیعت روز غدیر توسط اهل سقیفة بنی ساعده است.(14)
4️⃣ اجبار مردم به بیعت کردن(15)
5️⃣ شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام
در این روز در سال 50 هجری امام حسن مجتبی علیه السلام به شهادت رسید.(16) بنابر قولی شهادت آن حضرت در 7 صفر و بنا بر قولی در آخر صفر(17) و بنابر قولی دیگر در 5 ربیع الاول واقع شده است.(18)
جعده دختر اشعث بن قیس با زهری که معاویه برای او فرستاده بود آن حضرت را مسموم کرد. معاویه همراه با زهر صد هزار درهم فرستاد و وعده کرد که او را به عقد یزید درآورد؛ ولی به وعدة خود وفا نکرد.(19)
🅾️ مسمومیت حضرت
مسمومیت امام حسن علیه السلام چهل روز طول کشید.(20) پس از ظهور اثرات سم بر بدن مبارک و فرا رسیدن وقت شهادت، به سیدالشهداء علیه السلام فرمودند:«مرا مسموم کرده اند و پاره های جگرم داخل طشت است. من از شما جدا می شوم و به خداوند ملحق می گردم، و می دانم چه کسی مرا مسموم کرده است؛ ولی به حقی که بر شما دارم در این باره حرفی نزنید. وقتی من از دنیا رفتم چشمانم را ببند و غسلم بده و کفنم نما و مرا کنار قبر جدم پیامبر صلّی الله علیه و اله ببر تا با او تجدید عهد کنم. سپس مرا در بقیع کنار جده ام فاطمه بنت اسد سلام الله علیها دفن کنید. می دانم مخالفین و معاندین گمان می کنند شما می خواهید مرا کنار پیامبر صلّی الله علیه و اله دفن کنید و مانع شما می شوند. شما را به خدا قسم می دهم که مبادا به خاطر من حتی به اندازه خون حجامت ریخته شود».
سپس آن حضرت مثل آنچه امیرالمؤمنین علیه السلام وصیت فرموده بودند به اولاد و اهل خود وصیت نمودند و از دنیا رفت.
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔰 در بخش سوم بخوانید:
🅾️ تشییع جنازه حضرت
#اللّٰهُمَّعَجِّللِوَلیِّڪالفَرَج ⤵️⤵️
🥀کانال؛لطفابرای فرج دعاکنید🥀
روز شمار صفر الخیر
َ
✏️روز بیست و هشتم:
💠بخش سوم
1️⃣ شهادت رسول خدا صلّی الله علیه و آله
🅾️ وصایای پیامبر صلّی الله علیه و آله
🅾️ غسل و نماز بر بدن پیامبر صلّی الله علیه و آله
🅾️ دفن بدن مبارک پیامبر صلّی الله علیه و آله
🅾️ خلاصه ای از زندگی پیامبر صلی الله علیه وآله
2️⃣ آغاز امامت امیرالمؤمنین علیه السلام
3️⃣ آغاز غصب خلافت
4️⃣ اجبار مردم به بیعت کردن
5️⃣ شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام
🅾️ مسمومیت حضرت
را در بخش اول و دوم خواندیم.
🔰 در ادامه...
🅾️ تشییع جنازه حضرت
امام حسین علیه السلام بعد از غسل و کفن و نماز، آن حضرت را به طـرف مرقد شریف پیامبر صلّی الله علیه و اله حمل کردند . با دیدن این منظره برای مروان و بقیه بنی امیه که با سلاح و به همراهی عایشه آمده بودند شکی باقی نماند که می خواهند آن حضرت را در کنار پیامبر صلّی الله علیه و اله دفن نمایند. لذا آمدند و مانع شدند، و عایشه در حالیکه سوار درازگوشی بود گفت: «مرا با شما چه کار است که می خواهید کسی را که من او را دوست ندارم در خانۀ من دفن کنید».
مروان ملعون هم نظیر این مطالب را گفت، و ابن عباس به او و عایشه جواب داد. فرزندان عثمان هم مانع شدند و گفتند: «هرگز نمی شود که عثمان در بدترین مکانها دفن شود و حسن با رسول خدا به خاک سپرده شود».(21)
امام حسین علیه السلام فرمودند: «به خداوندی که مکه و حرم را محترم گردانیده، حسن علیه السلام فرزند علی و فاطمه سلام الله علیهما سزاوارتر است بر پیامبر صلّی الله علیه و اله از کسانیکه بدون اجازه داخل خانۀ او شده اند. به خدا قسم او سزاوارتر است از حمال خطاها عثمان، که ابوذر را از مدینه بیرون کرد.»(22)
عایشه جلو قبر پیامبر صلّی الله علیه و اله رفت و خود را از مرکب پایین انداخت و گفت: «تا یک مو در سر من هست نخواهم گذاشت او را در این جا دفن کنید»!(23) و از کسانی که با او بودند درخواست تیر و کمان کرد و به طرف جنازه مطهر اما مجتبی علیه السلام پرتاب نمود و گفت: پسر دشمنم را از خانه ام بیرون کنید!(24) سپس دیگران را امر به تیرباران کرد.(25) در اینجا بنی مروان جنازه آن حضرت را (به دستور عایشه) تیرباران کردند. بنی هاشم دست به شمشیر بردند، ولی امام حسین علیه السلام مانع شده فرمودند: «وصیت برادرم نباید ضایع شود». سپس 70 تیر از جنازۀ شریف آن حضرت بیرون کشیدند! (26) و این در حالی بود که امام مجتبی علیه السلام به امام حسین علیه السلام خبر داده بودند که عایشه بعد از شهادت ایشان چه جنایتی را مرتکب می شود.(27)
پس از آن حضرت سیدالشهداء علیه السلام کلماتی فرمودند که اگر وصیت برادرم نبود می دانستید که شمشیر های الهی در کجا و چگونه بر شما فرود می آمد. سپس بدن مطهر آن حضرت را به بقیع آوردند و در کنار جده اش فاطمه بنت اسد سلام الله علیها دفن نمودند.(28)
امام مجتبی علیه السلام دارای 15 فرزند دختر و پسر بودند، ولی از جعده هیچ فرزندی نداشتند.(29)
➖➖➖➖➖➖➖➖
❇️ 📚 منابع:
1. اعلام الوری: ج1 ص45،53,269. بحار الانوار: ج22 ص529. ارشاد: ج1 ص189. شرح نهج البلاغة:ج10ص184. و...
2. کافی:ج1ص533. الخرائج و الجرائح: ج1 ص38،224. سنن ابی داود: ج4 ص 174. الطبقات الکبری: ج2 ص200. و...
3. تفسیر قمی:ج2ص376. تفسیر عیاشی:ج1ص200. تفسیر برهان:ج1ص320. و...
4. مستدرک سفینه البحار: ج6 ص295. و...
5. کافی:ج1ص296. و...
6.مجمع النورین:ص94،349. و...
7. ارشاد: ج1 ص187 – 189. و...
8. سورة احزاب: آیة 56.
9. به کتاب اَین دفن النبي صلی الله علیه وآله مراجعه شود.
10. ارشاد: ج1 ص188. و...
11. منتخب التواریخ: ص36 تا 46. و...
12. ارشاد: ج1 ص187. امالی صدوق:ص692. و...
13. بحار الانوار: ج97 ص384. و...
14. تتمه المنتهی: ص9.
15. احتجاج:ج1ص105. و...
16. اعلام الوری: ج1 ص403. بحار الانوار: ج95 ص200. و...
17. کافی: ج1 ص461. و...
18. تاریخ الخلفاء:ص192. و...
19. الغدیر:ج11ص11. و...
20. تتمه المنتهی: ص41. و...
21. امالی طوسی:ص160. و...
22. مواقف الشیعة:ج1ص372. و...
23. عیون المعجزات:ص58. و...
24. کامل بهائي:ج2ص269. و...
25. شرح احقاق الحق:ج33ص544. و...
26. انوار البهیة:ص93. و...
27. مجمع البحرین: ج1 ص454. و....
28. ارشاد: ج2 ص17تا19. بحار الانوار: ج44 ص156. و...
29. ارشاد: ج2 ص20. و...
#اللّٰهُمَّعَجِّللِوَلیِّڪالفَرَج ⤵️⤵️
🥀کانال؛لطفابرای فرج دعاکنید🥀