فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش تهیه#کاپ کیک توت فرنگی😋😋
#آشپزی
#کاپ_کیک_توت_فرنگی
#توت_فرنگی
#عصرانه
#کیک_خونگی
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چروس
#چوروس
#شیرینی_بدون_فر
مواد لازم:
90 گرم آردقنادی معادل 2/3 پیمانه + یک قاشق غذاخوری سرپر
نشاسته ذرت 30 گرم معادل 1/4 پیمانه یا 4 ق غ
200 میلی لیتر آب معادل یک پیمانه سرخالی
1 عدد تخم مرغ، 64 گرم
20 گرم شکر معادل 1/8 پیمانه یا دو ق غ
یک پنس نمک
40 گرم کره
نصف ق چ وانیل
🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨
آرد، کره، شکر وانیل و نمک رو داخل یه قابلمه بریزین و روی حرارت بزارین تا آب به جوش بیاد
آرد و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط و به یکباره اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا یه خمیر لطیف وسط قابلمه جمع بشه
حرارت رو خاموش کنید و ده دقیقه صبر کنید تا خمیر از داغی بیفته
تخم مرغ رو اضافه کنید و با همزن برقی یا با لیسک با مواد کاملا مخلوط کنید
داخل قیف که ماسوره ستاره داره بریزین
اگر میخواین قلبی باشه مثل آموزش فرم بدین و در روغن داغ شناور سرخ کنید
اگر میخواین ساده باشه، مثل بامیه ولی بلندتر برش بزنید و در روغن سرخ کنید
از حرارت که افتاد، روشون پودر قند بپاشید و سرو کنید
اگگر نخواستین نشاسته ذرت استفاده کنید، به همون میزان آرد اضافه کنید اما با نشاسته بسیار تردتر میشه.
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ_جو_قرمزبامرغ_و_زرشک
گوجه فرنگی: ۴ عدد
پیاز: ۲ عدد کوچک
هویج: ۱ عدد
سیبزمینی: ۱ عدد
آب: تا جایی که روی سبزیجات رو بگیره
سینه (یا ران) مرغ: ۱۵۰ گرم
جو یک پیمانه
پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفلسیاه
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
#چروس 🥨 😋
▫️تخم مرغ ۱ الی ۲ عدد
▫️آرد یک. پیمانه
▫️شکر ۱/۴ پیمانه
▫️آب ۱پیمانه
▫️کره ۳۰گرم
▫️وانیل ۱/۴ ق.چ
🔸ابتدا شیر وآب و کره رو بذارید روی گاز تا کره آب شه به محض اینکه یکی دو تا جوش ریز زد شعله را خاموش کرده (نباید کامل بجوشه)آرد رو یک دفعه بریزید و هم بزنید تا حالت خمیری شود بعد وقتی سرد شد وانیل ویک دونه تخم مرغ را بریزید و با همزن بزنید اگه خیلی سفت بود یک تخم مرغ دیگه هم بزنید اگه نه که لازم نیست بعد وقتی با همزن زدید و کامل مخلوط شد داخل قیف ریخته و با ماسوره شکوفه مواد رو داخل روغن داغ ریخته و سرخ کنید و بعد در مخلوط دارچین و شکر بغلتونید
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شنیسل_مرغ:
سینه مرغ روبه تکه های نازک میبریم من از فیله مرغ استفاده کردم وبین دو کیسه فریزر گذاشته و کمی میکوبیم وکمی نمک وفلفل سیاه ولیمو تازه میزنیم ومیزاریم یک ساعتی بمونه تا مزه دار بشه، وبعد دریک ظرف یک عدد تخم مرغ باکمی شیر وبه دلخواه زعفرونریخته وهم میزنیم ودرظرفی دیگه ارد سفید ودریه ظرف دیگه پودرسوخاری که من ازمارک خارجی #پانکو_فلفلی استفاده کردم که دونه هاش درشته وبعد سینه مرغ رو زدم تو تخم مرغ وبعداردوبعدتخم مرغ وبعداردسوخاری وسرخ کردم قارچها هم به همین صورت وبرای دورچین اون هم سیب زمینی رو بانمک وروغن زیتون وپاپریکا اغشته کردم وگذاشتم تو فر امیدوارم درست کنید وکنارعزیزانتون لذت ببرید
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده #سیب_زمینی_فرمی😍😋
🛍مواد لازم :
3 عدد سیب زمینی متوسط
1 عدد پنیر ورقه
50 گرم کره
1 لیوان آب
1 قاشق غذاخوری روغن
کمی آویشن ، نمک و فلفل سیاه
🥣طرز تهیه :
ابتدا سیب زمینی هارو پوست میکنید از وسط نصف میکنید ،داخل نصفه سیب زمینی ها سه تا خلال دندان بزنید مثل سه پایه (اینم یه روشه برای بخار پز کردن سیب زمینی)
سپس 1 لیوان آب و 1 قاشق روغن و بریزید باهم کف قابلمه د درب قابلمه رو بزارید تا بپزه.
بعد 40 دقیقه سیب زمینی هارا له کنید یک ورق پنیر و کمی کره اضافه کنید و آویشن و فلفل و نمک هم بزنید
بعد داخل قیف بریزید و در سینی فر کاغذ روغنی بذارید وبا فاصله توی سینی فرم بدید و بذارید رو دمای ۱۸۰ درجه ۱۲ دقیقه تو فر باشه فرم از قبل روشن کنید چند دقیقه گرم بشه
سیب زمینی فرمی شما آماده ست 😋
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_ترکی
#غذای_خوشمزه
مواد لازم :
سینه مرغ ۱ عدد
روغن مایع
زیره سبز
ادویه هفت قلم
پاپریکا
پیاز بنفش
جعفری خرد شده
گوجه خرد شده
سماق
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_تکنفره
پاناکوتا روداخل لیوان میریزیم بعدازنیم بند شدن انگورهای دونیم شده رومیچینیم تالیوان پر بشه وژله آلوورای سردشده رو روش میریزیم .میزاریم ببنده بعدموقع سروباانگور تزیین میکنیم
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
#رشته_پلو_با_مرغ
برنج 400 گرم
رشته پلویی 100گرم
مرغ 1 کیلو
پیاز داغ 2 عدد
خرما چند عدد
زرشک 4 قاشق
نمک و فلفل و زردچوبه
ادویه پلویی( زیره و دارچین و گلسرخ)
زعفرون به میزان لازم
برنج را خیس کرده و در آب نمک 8-6 دقیقه بستگی به نوع برنج میجوشانیم ، 3-4 دقیقه قبل از اتمام جوشیدن رشته های خرد شده را اضافه میکنیم
استخوان های مرغ را جدا کرده و با نمک و فلفل و زعفرون میزنیم کنار گذاشته تا طعم دار شود.
پیاز ها رو سرخ کرده و خرما و زرشک را اضافه کرده و کنار میگذاریم
سپس مرغ ها را کف قابلمه چیده و بقیه مواد را لابلای قرار میدهیم، در آخر زعفران ریخته و رویرحرارت ملایم حدود 45 دقیقه قرار داده تا دم بکشد
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
هدایت شده از ترفندکده خوب🌸
🚦⇲ وُرودِ بــــــــــــــــانُوان مُجاز ⇱🚦
↯↯↯↯🎊 ورود عروس خانوما واااجب 🎊 ↯↯↯↯
𖤓از آرایشی بهداشتی تا علمی پزشکی○✶👈🏽
𖤓از تربیت فرزند تا خانه داری○✶👈🏽
𖤓از ازدواج تا ترفند های زندگی ○✶👈🏽
🧄¦⇠🧅┇از سیر تا پیاز زندگی در کانال مَخصوصِ بانُوان بِشتابید!! بِشتابید!!😍
https://eitaa.com/joinchat/1654063142Cfe83ef8beb
🗂یک پَکیج کامل از رَمز رازهای بانُوان لینک عُضویت رو لَمس کُنید 👆🏻👆🏻
#سالاد_لبو
#پیش_غذا
دو عدد لبو رو پختم و خرد کردم
سه عدد سیب زمینی رو اب پز کردم و خرد کردم
کالباس رو ریز خرد کردم می تونید حذفش کنید
خیلی شور رو نگینی خرد کردم
همه مواد رو مخلوط کردم و یک لیوان کنسرو ذرت اضافه کردم
برا سس سالاد هم
سه ق غ ماست خامه ای یا سون
۲ ق غ سس مایونز
کمی نمک
یک ق غ آبلیمو
یک ق غ سویا سس
همه رو مخلوط کردم وبا سالاد مخلوط کردم
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
#دمی_گوجه
مواد لازم :
برنج دو پیمانه
سیب زمینی یک عدد
پیاز یک عدد
گوجه سه عدد متوسط
رب گوجه یک ق
نمک، فلفل، زردچوبه، زیره زعفرون کمی
طرز تهیه :
برنج رو خیس میکنیم پیاز رو نگینی خورد میکنیم و تفت میدیم تا سبک و طلایی بشه .
بعد سیب زمینی ها رومکعبی خرد میکنیم و اضافه میکنیم وتفت میدیم بعد ادویه ها و گوجه هایی که رنده کردیم همراه با رب گوجه اضافه میکنیم خوب تفت میدیم تا رنگ باز کنه میذاریم آبش کشیده بشه .
حالا برنج رو بصورت کته همراه با آب به موادمون اضافه میکنیم وقتی آبش کشیده شد زیر شعله رو کم میکنیم و صبر میکنیم تا دم بکشه در آخر کمی زعفرون دم کرده روی اون میدیم .
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔