فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عصاره قلم رکن اصلی خوشمزه تر شدن سوپ و آشِ😍
قلم هارو با آب و نمک بزارید ۱ ساعت بمونه و بشورین
با آب ، ۲ عدد پیاز ، چند حبه سیر ، ۲ عدد برگ بو بزارید ۴-۵ ساعت بپزه
آبکش کنید
آب رو داخل ظرف بریزید
کناره های استخوان رو جدا کنید ومیکس کنید و بزارید داخل یخچال تا ببنده
در آخر هم برش بزنید
یه مدت طولانی میتونید این عصاره هارو توفریزر نگهداری کنید و توسوپ و آش و غذا ازش استفاده کنید😋
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
#خانه_داری
#قهوه
اگه در مصرف شکر محدودیت دارید بهتون پیشنهاد میکنم از این روش برای سرو قهوه استفاده کنید 👇
بجای ریختن مقدار زیادی شکر توی قهوه، کمی نمک به قهوه بزنید!
نمک مزه تلخ قهوه رو خنثی و بهش طعم جدید و دلپذیری میده
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
15.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•کیک ترد وانیلی🍰😍😋
طرز تهیه:
4 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر
1 لیوان شیر
نصف لیوان روغن مایع
2 لیوان آرد
1 قاشق مرباخوری وانیل شکری
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری سرکه سفید (برای از بین بردن بوی تخم مرغ)
اگر لیمو دارید، یک قاشق چایخوری جایگزین کنید.
(تخم مرغ و شیر باید در دمای اتاق باشد)
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
16.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
6.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چیزکیک_یخچالی😍😋
بیسکوییت پتی بور یک بسته
کره آب شده صد گرم
پنیر خامه ای یا ماسکار پونه یک بسته دویست گرمی
خامه صبحانه صورتی یه بسته دویست گرمی
پودر قند چهار ق غ
وانیل نوک ق چ
پودر کاکائو یه ق غ
پودر ژلاتین یک ق غ +یک سوم لیوان آب سرد
بیسکوییت پودر شده و کره رو مخلوط کنید داخل ظرف بریزید با پشت لیوان فشار بدین پرس بشه داخل یخچال بزارید
خامه و پنیر و وانیل و پودر قند رو مخلوط کنید
پودر ژلاتین رو با آب سرد مخلوط کنید روی بخار کتری بزارید آب بشه بعد به پنیر اضافه کنید
به نصف مایه پنیری پودر کاکائو اضافه کنید و مثل فیلم روی بیسکوییت بریزید داخل یخچال دو سه ساعت باشه خودش رو گرفت از قالب جدا کنید
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
18.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_کدوحلوایی😍😋
سیصد گرم کدو حلوایی رو با یک لیوان آب بزارین آب پز بشه
کدوهای پخته شده رو با یک عدد تخممرغ با گوشت کوب برقی یا مخلوط کن پوره کنین
یک لیوان شیر
سه قاشق غذاخوری شکر
و نصف لیوان روغن مایع
و دو قاشق غذاخوری خمیر مایه
و یک قاشق چایخوری زرد چوبه
و یک قاشق چایخوری وانیل
و یک دوم قاشق چایخوری نمک
مخلوط کنین
تقریبا پنج پیمانه آرد سفید بریزین تا خمیر نرمی به دست بیاد خمیر رو ده دقیقه ورز بدین و بعد روشو بپوشونین و ۴۵ دقیقه استراحت بدین خمیر رو به ۱۲ قسمت چونه کنین و داخل سینی فر بچینین میتونین وسط نان ها یک تکه شکلات هم بزارین و بعد چونه کنین روی خمیر ها رو با دو قاشق غذاخوری شیر و یک زرده تخم مرغ رومال کنین و کمی کنجد بریزین ۱۵ دقیقه دیگه به خمیر استراحت بدین و بعد داخل فر از پیش گرم با دمای ۱۹۰ و زمان ۳۰ دقیقه بزارین
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔