#پیتزا_تابه_ای 🍕
کف تابه رو چرب کنیدخمیر روبا دست، نازک پهن کنید. روشو باچنگال سوراخ بزنید. سس گوجه روی خمیر بزنید. بعد پنیر پیتزا و بعد مواد دلخواه خودتون. مثل گوشت چرخی. مرغ. سوسیس یا کالباس من سوسیس و قارچ🍄 و فلفل دلمه🫑 و ذرت 🌽و گوجه🍅 زدم ابتدا مواد رو جداگانه یا باهم همراه با کمی روغن و نمک و فلفل سیاه تفت بدین که خام نباشن چون روی گاز مثل فر نیست بعد روی خمیر بچینید بیش از حد روشو پر از مواد نکنید بعد دوباره پنیر بریزید من گوجه 🍅و ذرت🌽 رو برای زیباییش روی پنیر ریختم بعد روی گاز بذارید و دم کنی بذارید حدودا نیم ساعت باشعله پخش کن و حرارت کم. تازمانی که از اطراف پنیر طلایی بشه و آب بشه کافیه. زیر خمیر هم باید طلایی بشه و کاملا بپزه پیتزا روی گاز روش طلایی نمیشه چون گریل نداره ولی من چند دقیقه روشو داخل فرگریل کردم که نیازی هم نیست.
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
كوفته_ تبريزي
گوشت كم چرب ،پياز رنده شده ي آب گرفته،برنج و لپه ي نيم پز، سبزي معطر كه من از ترخون، مرزه و كمي نعنا و شويد خشك استفاده كردم ،يه دونه تخم مرغ (زرده و سفيده ) و كمي ارد نخود چي نمك وادويه همه رو با هم تو غذاساز بريزيد.
مايه ي كوفته آماده س😍
پباز خرد شده و رب گوجه فرنگي رو سرخ كنيد آب بريزيد وقتي جوش اومد كوفته ها رو كه كوچيك گرد كردين داخلش بندازين.
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
7.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سیب_زمینی_فنری
برای درست کردن سیبزمینی فنری فقط کافیه این ترفند ساده رو بلد باشی...
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
لینک گروه آشپزیمون👇👇🥳🤗
https://eitaa.com/joinchat/3937468777Cf69c520b13
یه جمع خودمونی از کدبانو های هنرمند و مهربون🤗🥳🧑🍳
حتما عضو بشین👌👌🙏
هرچی سوال آشپزی داری رو میتونی توی این گروه مطرح کنی😊
#خورش_کدو
برای این خورش،پیازداغ نگینی فراوووووون درست کردم و گوشت رو به همراه یک قاشق زعفران داخلش تفت دادم.رب گوجه، ادویه خورشتی،دارچین، نمک و خیلی کم آبغوره اضافه کرده و مجدد تفت دادم و بعد مقدار کافی آب اضافه کردم و زمان دادم تا خورشتم جابیفته.
کدو رو جداگانه سرخ کردم و بیست دقیقه آخر پخت روی خورش چیدم،برای پخت کدو همین مقدارزمان کافیه وگرنه له میشه.من عموما داخل #خورش کدو گوجه و لپه،غوره هم میریزم
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔