eitaa logo
لقمه 🌯
4.3هزار دنبال‌کننده
652 عکس
7.1هزار ویدیو
1 فایل
﷽‌ آنچه ما می خوریم در روحیات ما تاثیر دارد، اینکه روزی ما و #لقمه ما چه باشد، بی ارتباط نیست با اینکه "حال ما" چگونه باشد... #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مربای به:🥮🥮 به پوست گرفته و خرد شده= ۱ کیلو شکر= یک کیلو آب = ۶ لیوان به ها رو پوست بگیرید و خرد کنید میتونید مربای به رو با پوست هم درست کنین این بستگی به سلیقه و ذائقتون داره من همیشه پوست میگیرم به های خرد شده رو داخل قابلمه مسی بریزید ( اگه قابلمه مسی ندارید ایرادی نداره توی قابلمه های دیگه هم امتحان کردم رنگش خوب شد) و آب رو روی به ها بریزید در قابلمه رو بذارید و روی حرارت ملایم قرار بدین تا نیم ساعت بجوشه بعد شکر رو بهش اضافه کنین و دوباره در قابلمه رو بذارین و حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم زمان بدین تا جایی که به ها رنگ گلبهی پیدا کنن و شیره به قوام متوسط برسه در این مرحله دم کنی بذارین و حرارت رو کم تر کنین تا حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم بجوشه رنگش کاملا قرمز بشه و شیره به قوام برسه زمان پخت کلی مربای به ممکنه براتون سه تا چهار ساعت زمان ببره اما حواستون باشه و مدام چک کنین در آخر یک قاشق چ آبلیمو و اگه اسانسی مد نظرتون هست اضافه کنین من چون عطر و طعم خود به رو دوست دارم هیچ اسانسی نمیزنم حرارت رو که خاموش کردین بذارین با دم کنی داخل قابلمه خنک بشه.. ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: ۳ کیلو گوجه فرنگی ۱.۵ کیلو فلفل تند خیار ۱ کیلو نمک ۱ قاشق غذاخوری شکر ۱ قاشق غذاخوری سرکه ۱ لیوان سیر ۱ گل کامل شوید خرد شده به مقدار لازم . طرز تهیه : ابتدا گوجه هارو خرد می کنیم و سپس روی شعله قرار می دهیم تا جوش بیاد شکر و نمک و سرکه را به گوجه ها اضافه می کنیم بعد فلفل ها و خیار های خرد شده را به سس گوجه اضافه می کنیم. سپس شوید را به آن اضافه می کنیم. می تونید از سبزیجات معطر دیگر هم در این ترشی استفاده کنید که به ذائقه شما بستگی داره. بعد یک گل سیر کاملو رنده کرده و به مواد اضافه می کنیم. فقط نباید فلفل ها زیادی شل بشن باید تردی خودشونو تا حدی داشته باشن اگر تندی دوست ندارید می تونید از فلفل شیرین استفاده کنید. ترشی خوشمزه آتیشی آمادس. ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
🧆 🔸سینه مرغ چرخ شده رو با پیاز رنده شده و جعفری ساطوری شده خوب مخلوط کنید و بعد تخم مرغ و نمک و زردچوبه و فلفلو کمی دارچین و پودر پیاز اضافه کنید و خوب ورز بدید. از مایه گلوله هایی برداشته و داخلش کشمش و گردو و پیازداغ بگذارید. بعر داخل روغن سرخشون کنید. برای سس هم پیازو داخل همون تابه ای که کوفته هارو سرخ کرده بودیم تفت میدیم، بعد رب اضافه میکنیم و سرخ می کنیم و بعد کمی زردچوبه و نمک و فلفل میزنیم و آب میریزیم تا خوب بجوشه بعد از ده دقیقه جوشیدن کوفته ها رو داخلش میریزیم. من داخل سسش هم چند تا دونه آلو برای چاشنی اضافه کردم ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
دیزایین 😋😍 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قیسی (زرآلو خشک)یک کیلو⭕️ شکر چهار لیوان⭕️ آب برای شربت یک ونیم لیوان⭕️ آب یک عدد لیمو ترش یا جوهر لیمو نصف قاشق چای خوری⭕️ وانیل یا هر طعم دهنده ای دوست دارین⭕️ برای درست کردن این مربای خوشمزه اول قیسی هامون رو‌ خوب میشوریم و تا زمانی که نرم بشن توی آب خیس میکنیم.زمانی که آب به داخلشون نفوذ کرد از آب در میاریم و توی آب جوش میندازیم و اجازه میدیم بپزن.در این مرحله باید دقت بکنین که له نشن و وا نرن چون میزان خشکی قیسی ها متفاوت هست و نمیشه زمان دقیق بهتون پیشنهاد کرد برای درست کردن شربت مربامون،شکر رو با آب مخلوط میکنیم و روی شعله قرار میدیم تا شکر کاملا توی آب حل بشه و به جوش بیاد❌دقت داشته باشین حتما در ظرفتون رو بذارین❌بعد از به جوش‌اومدن،آب لیمو و یا جوهر لیمو رو بهش اضافه میکنیم و هر طعم دهنده ای که خواستین داخلش میریزیم و حالا قیسی های پخته شده رو به شربت اضافه میکنیم و با شعله ملایم سی دقیقه میپزیم وهمچنان در ظرف باید گذاشته بشه.بعد از سی دقیقه زیر قابلمه رو خاموش میکنیم و دم کنی میذاریم و اجازه میدیم تا بیست و چهار ساعت شربت به خورد زر آلو ها بره. ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه سوته 😋😋😉 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
👩⁦👩🏾‍🦱⁩👱‍♀👩‍🦰 🔴دورهمی بانوان😍 💟 های بامزه 😆 💟حرفای 🤫 https://eitaa.com/joinchat/4152230371C984b3d6ffd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۴مدل سالاد کاربردی تو یک پست🙋‍♀️🥰 ایده عالی برای میز مهمونیاتون 👌 اینم کانال خانم های خوش سلیقه ☺️👇👇 👰🧕🥗☕🤰🤱 https://eitaa.com/joinchat/3726704778C27789c7caa
🥘 😋 🛑دو تا پیاز را خلالی کرده تفت دادم تکه های گوشت گوسفندی را با پیاز تفت داده و خیلی کم لپه شسته شده هم اضافه کردم و با گوشت و پیاز تفت دادم کمی رب وزردچوبه و فلفل و نمک زدم واب اضافه کردم تا گوشت پخته بشه (لپه را میتونید حذف کنید یا جدا بپزید وتفت بدید و وقتی گوشت پخته شد اضافه کنید) به را پوست کنده وبه هرمدلی که دوست داشتید خرد کنید مکعبی، ریز یا مثل من درشت و در تابه با کمی روغن تفت بدید وگوشت ولپه که پخته شد تقریبا نیم ساعت اخر به خورش اضافه کنید چند تا الو هم حتما بریزید که طعم بینظیری داره در اخر نمک را اندازه کنید و اگر ترشی الو کافی نبود اب لیمو هم اضافه کنید دارچین هم کمی میتونید بزنید. ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
🥯 😋 ▫️زرده تخم مرغ ۳ عدد ▫️پودر قند نصف لیوان ▫️گردو نصف لیوان ▫️وانیل کمی ▫️آرد ۱ ق‌م 🔸زرده تخم‌مرغ و وانیل را با همزن میزنیم تا رنگ آن روشن شود و پف کند، بعد پودر قند را اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم، آرد را اضافه و مخلوط میکنیم و در آخر گردو را افزوده و با لیسک هم میزنیم، با قاشق چایخوری از مواد برداشته و کف سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم، کم بریزید چون پخش میشه، بعد توی فر ۱۳۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید... حواستون باشه در فر رو باز نکنید، همینکه زیر شیرینی ها طلایی شد از فر درش بیارید، یه ربع تو فضای آشپزخونه بزارید بعد از سرد شدن از کاغذ روغنی جداکنید، میتونید قبل از گذاشتن توی فر کمی خلال بادوم و پسته و گردو روی شیرینی بریزید، تا مثل شیرینی های بیرون بشه ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
🍲 😋 ▫️ریواس 500 گرم ▫️سینه مرغ 4 تکه ▫️پیاز 2 عدد ▫️جعفری 200 گرم ▫️نعنا خشک 2 قاشق غذاخوری ▫️نمک و فلفل به مقدار لازم 🔸ریواس را بشویید و پوست نازک روی ساقه های ریواس را جدا کنید و به تکه های مساوی خرد کنید؛ 1 عدد پیاز را خرد کنید و همراه با تکه های مرغ، 4 لیوان آب و مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه ای بریزید، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت 1 ساعت اجازه دهید مرغ بپزد. جعفری را بشویید و ریز خرد کنید، 1 پیاز باقی مانده را در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود، جعفری خرد شده و نعنا خشک را به پیاز اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید سپس به مرغ در حال پخت اضافه کنید و 1 ساعت دیگر اجازه دهید خورش بجوشد. پس از پخت خورش ریواس های خرد شده را اضافه کنید، نمک و فلفل را اندازه کنید و 15 دقیقه دیگر اجازه دهید خورش به آرامی بجوشد و جا بیفتد سپس همراه با برنج خورش ریواس را سرو کنید. ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فلافل جنوبی دو پيمانه نخود رو ٤٨ساعت خيس كنيد و تو اين دو روز مدام ابش رو عوض كنيد بعد دو روز به راحتي پوستش جدا ميشه پوست نخودها رو در بياريد یک پياز متوسط رو پوره كنيد ابش رو بگيريد حالا نخودها ،پوره پياز ،نصف يك بوته كوچيك سير (٤تا ٥تا حبه )،١/٤پيمونه اب ،يك قاشق غذاخوري سركه سفيد ،يك قاشق چايخوري بيكينگ پودر ،و ٣قاشق غذاخوري ارد نخودچي و ادويه ها كه شامل نمك ،فلفل قرمز ،تخم گشنيز پودر شده و كمي زيره رو اضافه مواد رو ميكس كنيد تا مواد يكدست بشه بعد بريزيد تو ظرف سه تا ٤ساعت بزاريد تو يخچال و بعدهم تو ظرفي كه گود و خوب روغنش داغ شده و غوطه ور بايد باشد با قالب فلافل قالب بزنيد و سرخ كنيد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
🥨 😋 ▫️تخم مرغ ۱ الی ۲ عدد ▫️آرد یک. پیمانه ▫️شکر ۱/۴ پیمانه ▫️آب ۱پیمانه ▫️کره ۳۰گرم ▫️وانیل ۱/۴ ق.چ‌ 🔸ابتدا شیر و‌آب ‌و کره رو بذارید روی گاز تا کره آب شه به محض اینکه یکی دو تا جوش ریز زد شعله را خاموش کرده (نباید کامل بجوشه)آرد رو یک دفعه بریزید و هم بزنید تا حالت خمیری شود بعد وقتی سرد شد وانیل و‌یک دونه تخم مرغ را بریزید و با همزن بزنید اگه خیلی سفت بود یک تخم مرغ دیگه هم بزنید اگه نه که لازم نیست بعد وقتی با همزن زدید و کامل مخلوط شد داخل قیف ریخته و با ماسوره شکوفه مواد رو داخل روغن داغ ریخته و سرخ کنید و بعد در مخلوط دارچین و شکر بغلتونید ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️ سلاااااااام ✋ آموزش 🍥 👌خوب بریم سراغ موادی که لازم داریم: ✅پودر ژله از هر رنگ نصف بسته (من از 6تا نصفه بسته استفاده کردم) ✅بستنی وانیلی آب شده برای هر رنگ دو قاشق غذاخوری ✅آب جوش برای هر رنگ نیم پیمانه 📍اول پودر ژله ها رو با نیم لیوان آبجوش حل میکنیم و میذاریم شفاف و سرد بشه. وقتی سرد شدن به هر کدوم دو قاشق غذاخوری بستنی وانیلی آب شده اضافه میکنیم و هم میزنیم. حالا قالب حلزونی (یا هر قالب دیگه ای که داشتید) رو چرب میکنیم و داخل پیچ های قالب رو با رنگ ها پر میکنیم و حدود بیست دقیقه میذاریم داخل یخچال تا نیم بند بشه. (سطحش چسبناک باشه) وقتی نیم بند شد ژله بستنی آلوورا رو میریزیم (که رنگ ها وقتی می‌خواهیم از قالب خارج کنیم خودشون رو نشون بدن.) ومیذاریم یخچال تا نیم بند بشه. حالا به ترتیب هر رنگ ژله ای رو که دوست داشتید لایه به لایه بریزید و هر سری میذاریم یخچال تا نیم بند بشه ودوباره رنگ بعدی. وقتی قالب پر شد برای سه تا چهار ساعت میذاریم یخچال تا خوب ببنده. این قالب های پلاستیکی برای ژله خیلی راحتن و به آسونی از قالب خارج میشن. راستی مراقب باشید دوست جونا 😘😘❤️💕✋ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
28.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◗ ۲ عدد تخم مرغ ◗ سه چهارم لیوان شکر ◗ ۱ لیوان آرد قنادی ◗ ۱ قاشق مرباخوری بکینگ پودر ◗ ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ◗ یک چهارم لیوان روغن ◗ نصف لیوان شیر ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔 ‌‎‎‎‎‌ ‌‌‎‎‌‎‎‎‌‎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📝چیزایی که لازم دارین ۲.۳ تا دونه پیاز نصف پیمونه اب روغن ۱ ق.چ زردچوبه ۱/۲ ق.چ فلفل قرمز نمک ۱ ق.غ رب گوجه فرنگی نون بولکی یا باگت گوجه و خیار شور سس فلفل تند ‌‎‎‎‎‌ ‌‌‎‎‌‎‎ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میوه ای لاکچری😍😋 دو لیوان آب جوش دو بسته پودر  ژله آلوئورا کاملا حل کنید تا تمام ذرات ژله حل بشه اجازه بدید خنک بشه دو لیوان شیر که از قبل بیرون از یخچال گذاشته بودید رو بهش اضافه کنید و هم بزنید. چند عدد کیوی ، نارنگی و توت فرنگی آماده کنید و به سیخ چوبی بزنید. لیوان های شیشه ای رو کمی چرب کنید و سیخهای میوه شده رو داخل لیوانها بذارید. ژله آماده شده رو روی میوه ها بریزید. برای اینکه میوه ها وسط لیوان قرار بگیرند دوتا خلال دندان رو از دو طرف چسب بزنید و سیخ چوبی رو وسط لیوان فیکس کنید. از چسب ۵ سانتی هم میتونید برای این کار استفاده کنید. ۴ الی ۵ ساعت اجازه بدید داخل یخچال بمونه تا کاملا سفت بشه و ببنده. حالا وقت برش زدن و سرو کردن ژله ی شیک و خوشمزه مونه ⠀  ‌‎‎‎‎‌ ‌‌‎‎‌‎‎‎‌‎‎‎‎‌ ‌ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنبه ای و بصرفه🤌🏼 ‌‎‎‎‎‌ ‌‌‎‎‌‎‎‎‌‎‎‎‎ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رستورانی😍😋 اونم با کمترین هزینه درست کن مواد لازم : فیله مرغ ۴ عدد نان تست ۳ عدد ادویه گوگا کاهو ۱/۲ پولبیبر مواد سس : زرده تخم مرغ ۱ عدد سس ورچستر ۱ ق غ سس خردل ۲ ق غ سس مایونز ۲ ق غ روغن زیتون ۱ ق غ پنیر پارمسان ۱ پ آبلیمو ۱ ق غ سیر ۱ حبه ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔 ‌‎‎‎‎‌ ‌‌‎‎‌‎‎‎‌‎‎‎‎‌ ‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون فر و همزن و تخم مرغ اين خوشمزه رو درست كن😍 مواد لازم: یک لیوان شیر یک و نیم لیوان آرد یک چهارم لیوان روغن دو سوم لیوان شکر یک ق م بیکینگ پودر یک ق غ پودر کاکائو یک ق چ وانیل یک ق غ سرکه ( به هیچ وجه روی مزه ی کیک تاثیر نداره) سه عدد موز یک ق غ شکر یک ق غ کره ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔   ‌‎‎‎‎‌ ‌‌‎‎‌‎‎‎‌‎‎‎‎‌ ‌‌
لینک گروه خوشمزه های ناب 👇 https://eitaa.com/joinchat/3937468777Cf69c520b13 🍔🍛🥘🍕🧆🍰🍨🌮 لینک گروه دورهمی بانوان 👇 https://eitaa.com/joinchat/4152230371C984b3d6ffd 👡💍💄💝💅👜👠👒