6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
8.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
14.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان زنجبیلی
قسمت اول
شکر دو قاشق مرباخوری ۸ گرم
نمک دو قاشق مرباخوری ۸ گرم
پودر زنجبیل یک قاشق غذاخوری
بهبود دهنده یک قاشق مرباخوری ۵ گرم
خمیر مایه یک قاشق غذاخوری ۸ گرم
آردحدود۴ لیوان ۵۰۰ گرم
روغن مایع یک سوم لیوان ۵۰ گرم
کره ۲۵ گرم
آب حدود سه چهارم لیوان ۱۵۰ گرم
تخم مرغ دو عدد زرده یکی برای رومال جدا میکنیم
ماست نصف لیوان صد گرم
#نان_زنجبیلی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
13.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان زنجبیلی
قسمت دوم
#نان_زنجبیلی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت اسفناج و گوجه
مواد لازم
• 4 عدد تخم مرغ
• 2 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
• نصف فنجان گوجه فرنگی گیلاسی یا معمولی را به صورت نازک برش دهید
• 1 عدد فلفل تند یا شیرین بزرگ
•1 دست پر از اسفناج
• نمک به مزه
•1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
• فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
• 1/2 قاشق چایخوری چاشنی کاجون
چهار پنیر پارمزان / پنیر موزارلا برای
چاشنی زدن
#صبحانه
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
9.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لقمه فینگرفود
#ساندویچ_سوسیس_سیر
مواد لازم:
نون باگت،هات داگ،کره اب شده،جعفری،سیر خرد شده،پنیر پارمسان،نمک
طرز تهییه
نون باگت تون رو برش بدید.
وسط نون رو با استفاده از ته قاشق چوبی فظای خالی ایجاد کنید.
وسط نون رو با هات داگ پر کنید.
کره اب شده،جعفری،سیر خرد شده،پنیر پارمسان و نمک رو هم با هم مخلوط کرده و روی نون بمالید.
ساندویچ تون رو به مدت بیست دقیقه در دمای سیصد و پنجاه درجه فارنهایت توی فر بپزید.
#لقمه
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوا مجلسی
#حلوا_زعفرانی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔