فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#ژله_بستنی_توت_فرنگی
برای ۴ شات دسر
یک بسته ژله توت فرنگی را آماده کنید .
لیوانها یا شات های دسر رادر یک ظرف برنج بصورت مورب فیکس کنید.
نصف ژله آماده را بصورت مورب داخل لیوانها بریزید و بگذارید در یخچال تا خودش را بگیرد .نصف بقیه ی ژله ی آماده شده را با یک لیوان بستنی آب شده مخلوط کنید و چند دقیقه با همزن یا مخلوط کن بزنید .
ژله های ساده که آماده شد .به حالت عادی برگردانید و ژله بستنی را رویش بریزید.لایه ی دوم خود بخود دورنگ می شود .فقط توجه داشته باشید که کف ژله بستنی را بصورت مساوی بین لیوانها تقسیم کنید.
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مارمالاد توت فرنگی 🍓🍓🍓
نکته.... مارمالاد تا گرمه رقیق تر است سرد بشه سفت تر می شه مارمالاد من هنوز گرمه واما دستور
مارمالاد توت فرنگی.
توت فرنگی تمیز شده نیم کیلو
شکر نیم کیلو
پودر ژلاتین یک قاشق سوپ خوری پر
اب دوقاشق واسه حل کردن ژلاتین
در صورت تمایل رنگ مجاز خوراکی قرمز چند قطره
طرز تهیه.
توت فرنگی وشکر را مخلوط وبذارید تا یه شب بمونه وخوب بیندازه بعد روی حرارت بذارید وشروع به جوشیدن که کرد کف مربا را بگیرید وبذاریدتا ابش کمتر ونسبتا غلیظ بشه بعد اگر توت فرنگی شما مثل من کمرنگ است چند قطره رنک اضافه تا خوشرنگ بشه
ژلاتین را در اب سرد حل کنبد وروی حرارت کتری بذارید تا شفاف بشه وبه مربا اضافه ومخلوط کنید بعد خوب با گوشت کوب برقی یا غذا ساز پوره کنبداگر دوست دارید از صافی رد کنید تا بکدست وبدون دانه باشه سرد که شد توی ظرف دردار توی یخچال نگهداری کنید
#مارمالاد_توت_فرنگی
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی کدو سبز 🍆🥔🍲
کدو حلوایی شکم پر
عناصر
1 کیلوگرم کدو سبز
2 متر ک. روغن زیتون
پیاز
300 گرم گوشت چرخ کرده
2 متر ک. آجیل کاج بو داده
1/2 متر س دارچین
1/2 متر س هفت ادویه
نمک
فلفل سیاه
1 متر ک. روغن زیتون
2 حبه سیر
1 فنجان گوجه فرنگی صاف شده
1/2 متر س دارچین
1/2 متر س هفت ادویه
1 متر س نعناع خشک
نمک
فلفل سیاه
1 متر ک. ارباب گوجه فرنگی
1/2 فنجان آب
به مدت 20 دقیقه در دمای 170 درجه بپزید.
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه برگ مو
هر کسی دلمه رو یه جور دوست داره یکی ترش ،یکی ملس ،یکیم شیرینشو ترجیح میده ، من که همیشه ملس درست میکنم اما اینبار با یه فرق کوچولو ، بدون رب گوجه و زرشک، خیلی بیشتر پسندیدم و به نظرم به خاطر سبزی تازه ایم که داشت خیلی خوشمزه شد .
برنج و لپه رو نیم پز میکنیم ، گوشت چرخ کرده رو با پیاز ،فلفل سیاه و زردچوبه تفت میدیم ،
سبزی ها رو خیلی ریز خورد میکنیم ( ریحون، نعنا، شوید ، ترخون، مرزه)، بعد تمام مواد رو با ادویه و ۳ ق رب انار ملس مخلوط میکنیم، برگ هارو برای ۱ دقیقه میجوشونیمیا داخل آب جوش میزاریم که رنگشون عوض شه ،
بعد هر مدلی که خواستیم میپیچیم
کف قابلمه چندتا برگ سبز میزاریم دلمه هارو میچینیم چند تا دونه گوجه سبز میزاریم روش با یکمی کشمش و در آخرم
۳ ق شیره ی انگور و ۲ ق رب انار
که با یکم آب مخلوط شده رو میریزیم روی دلمه ها و میره که برای ۱ ساعت خوب بپزه .
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب تابهای ترکیه ای 😎
راز خوشمزگی این مدل کباب تابهای به اینه که آخر سر آبدار نباشه! پس بهش زمان بدین تا سُس کاملاً به خورد موادتون بره
۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۱ دونه پیاز رنده شده
۱ قاشق چایخوری سماق
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱/۲ قاشق چایخوری ترکیب فلفل سیاه و قرمز
۲ عدد بادمجون درشت خرد شده
۲ عدد سیب زمینی درشت خرد شده
۱/۲ فلفل دلمه خلالی خرد شده
۱ عدد گوجه فرنگی
برای سُس:
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه
۱ لیموترش آب گرفته شده
۱ قاشق کره یا روغن حیوانی آب شده
زعفران به میزان دلخواه
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب تابهای ترکیه ای 😎
راز خوشمزگی این مدل کباب تابهای به اینه که آخر سر آبدار نباشه! پس بهش زمان بدین تا سُس کاملاً به خورد موادتون بره
۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۱ دونه پیاز رنده شده
۱ قاشق چایخوری سماق
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱/۲ قاشق چایخوری ترکیب فلفل سیاه و قرمز
۲ عدد بادمجون درشت خرد شده
۲ عدد سیب زمینی درشت خرد شده
۱/۲ فلفل دلمه خلالی خرد شده
۱ عدد گوجه فرنگی
برای سُس:
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه
۱ لیموترش آب گرفته شده
۱ قاشق کره یا روغن حیوانی آب شده
زعفران به میزان دلخواه
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماکارونی میگو با طعم خیلی عالی 🍝🍤
پیاز : ۱ عدد
میگو : ۲۰۰-۳۰۰ گرم
نمک و فلفل
زردچوبه
ادویه کاری
پودر زنجبیل
رب گوجه : ۱-۲ قاشق غذاخوری
رشته ماکارونی
فلفل دلمه یا فلفل تند
نکته: حتما به آب جوش تون ۲تا ۳ ق غ روغن اضافه کنید تا ماکارونی تون خمیر نشه .
و موقع آبکش کردن ماکارونی تون با آب سرد این کار رو انجام بدید.❤
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول کوکو سبزی مجلسی 🌿😍😋
موادلازم برای لایه تخم مرغی:تخم مرغ ۲عدد،شیر۲ ق غ،روغن ۲ق غ،آرد۲ق غ،زعفران به میزان لازم،نمک وفلفل کمی
موادلازم کوکو سبزی:سبزی کوکو ۲۰۰گرم،آرد ۱ق غ
تخم مرغ ۲تا ۳عدد،سیررنده شده ۲حبه،نمک وادویه به میزان لازم
موادمیانی:پنیرخامه ایی ۱ق غ،گردو نگینی ۱ق غ
زرشک ۱ق غ
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی تنوری سوئدی(هَسِلبَک)🥔🔥
هم آسونه وهم خوشمزه.😋
نمک و فلفل سیاه: 2 قاشق غذاخوری
پاپریکا: 2 قاشق غذاخوری
پودر زیره: 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون یا روغن مایع دلخواه
سیبزمینی
پوست سیب زمینی رو بکن .
سیخ چوبی یا چاپستیکو دوطرف سیبزمینی بذار و برش های عرضی نازک بزن.
برای مرینیت سیبزمینی ، نمک وفلفل سیاه ، پاپریکا ، پودر زیره و روغن رو باهم مخلوط کن و به سیب زمینی بزن ، بین لایه ها و شکافهای عرضی روهم پوشش بده .
(نوع و میزان ادویه هارو میتونید برحسب سلیقه ی خودتون تغییر بدین)
در دمای 200 درجه 30 دقیقه بپزش .
زمان پخت بسته به اندازه ی سیب زمینی و قدرت دستگاهتون کمی متفاوته .
بعد پخت میتونی بین لایه ها ، پنیر ، کالباس، مرغ رشته شده و غیره بذاری و مجددا بذاریش توی فر .... 😋
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عدس پلو 😋😋
مواد لازم:
۴پیمانه برنج
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
یک عدد پیاز بزرگ
۲۰۰ گرم عدس که ۶ ساعت قبل خیس کردید و به مدت ۱۵ دقیقه کاملا پخته شده.
۱۰۰ گرم کشمش پلویی
یک ق غ رب گوجه
سه ق غ زعفران دمکرده
ادویه ها شامل (زردچوبه،فلفل سیاه،کاری،نمک به میزان لازم)
با رعایت کردن چندتا نکته ساده عدسی پلویی درست کن که همه از طعمش لذت ببرن.😋
پیاز ها رو ریز خرد کنید تفت بدید تا سبک شه گوشت چرخکده رو اضافه کرده و به سرعت باز کنید که تکه های گوشت از هم جدا شه زمانی که رنگ گوشت تغییر کرد ادویه ها و نمک رو اضافه کنید برای رنگ و عطر بهتر یک ق سرخالی رب گوجه و کمی زعفران هم به گوشت اضافه کرده و تفت بدید.
کمی از مایه گوشتی برای تزئین روی عدس پلو کنار بزارید.
و به بقیه مواد کشمش های پلویی رو اضافه کنید و پنج دقیقه بعد شعله رو خاموش کنیدونوش جان کنید .🤩
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا