فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی_رُزگل
[مواد لازم]👇
آرد قنادی ۲ لیوان فرانسوی
ماست شیرین ۵ قاشق غذاخوری
تخممرغ یک عدد
روغن مایع ۵ قاشق غذاخوری
شکر ۳ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری
پودر دارچین و شکر
#شیرینی_رزگل
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شامی کباب🧆🍚
#شامی_کباب
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو پیاز
1 عدد پیاز متوسط
2 عدد تخم مرغ
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه
روش تهیه:
پیاز را رنده درشت کنید. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و یکی یکی به ظرف حاوی پیاز اضافه کنید.نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و روغن زیادی بریزید و بگذارید تا داغ شود. سپس مایه کوکو را به طور یکنواخت در تابه بریزید و سطح آن را با پشت قاشق صاف کنید. هنگامی که طلایی رنگ شد آن را به 4 قسمت تقسیم کنید و بر گردانید.
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا_شیره
#حلوا
آرد گندم ۱ لیوان
روغن مایع نصف لیوان
برای شهدِ حلوا
یک لیوان شیره
نصف لیوان گلاب
یک چهارم لیوان عصاره هل یا مقداری پودر هل
زعفران دم کرده
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آشپزی در روستا ❤️
حلوای آرد برنج
موادلازم :
۴لیوان آردبرنج مرغوب
۲لیوان شکر
۱ونیم لیوان آب
نوک قاشق چایخوری جوهرلیمو
۱۰۰گرم کره
موادمیانی
۱ق چ پودرهل
۱ق چ پودرزیره
۱ق چ زنجبیل
۱۰عدد گردو
☘️آرد برنج به مدت نیم ساعت روی شعله متوسط تفت داده شود طوری که رنگش تغییر نکند و فقط بوی خامی آرد گرفته شود
شهد :
بایدبه اندازه ای بجوشه که بعدازخنک شدن بین دوانگشت کش بیاد
شهد در زمان اضافه شدن به آرد باید داغ باشد .
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
هدایت شده از ایده ترفند خلاقیت آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رب غوره از اون چاشنیهاییه که طعم غذاتو صد برابر بهتر میکنه😍
یه #چاشنی خوش طعم که هم به غذا طعم بی نظیری میده هم لعاب میده
https://eitaa.com/joinchat/3037790561C0c9ea1863f
آموزش #رب_غوره رو اینجا برات گذاشتم👆
هدایت شده از ایده ترفند خلاقیت آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥂#شربت_اکلیلی درست کن😍👆
گذشت دورهای که یه سن ایچ میگرفتی با آب قاطی میکردی میذاشتی جلوی مهمون😜
با آموزشهای رایگانی که بهت یاد میدم میتونی بیش از ۴۰ نوع شربت جدید و شیک درست کنی🍹
شربت اکلیلی ✨
شربت عطری 💫
شربت رنگین کمانی 🌈
شربت کهکشانی 🌟
شربت ژله ای ⚡️
فقط با مواد دم دستی😍👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
آخر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بورک
#بورک_ترکی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کته کدو خورشتی
#تزئین_غذا
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوهان_توری
مواد لازم:
کره ۲۰گرم
عسل ۱ ق غ
زعفران یک چهارم ق چ
کنجد ۵۰ گرمنصف پیمانه
شکر ۱۰۰ گرمنصف پیمانه
پودرهل یک چهارم ق چ
آردسفید ۱ ق غ
خامه صبحانه یک و نیم ق غ
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مربای_قیصی
قیسی (زردآلو خشک)یک کیلو⭕️
شکر چهار لیوان⭕️
آب برای شربت یک ونیم لیوان⭕️
آب یک عدد لیمو ترش یا جوهر لیمو نصف قاشق چای خوری⭕️
وانیل یا هر طعم دهنده ای دوست دارین⭕️
برای درست کردن این مربای خوشمزه
اول قیسی هامون رو خوب میشوریم و تا زمانی که نرم بشن توی آب خیس میکنیم.زمانی که آب به داخلشون نفوذ کرد از آب در میاریم و توی آب جوش میندازیم و اجازه میدیم بپزن.در این مرحله باید دقت بکنین که له نشن و وا نرن چون میزان خشکی قیسی ها متفاوت هست و نمیشه زمان دقیق بهتون پیشنهاد کرد
برای درست کردن شربت مربامون،شکر رو با آب مخلوط میکنیم و روی شعله قرار میدیم تا شکر کاملا توی آب حل بشه و به جوش بیاد❌دقت داشته باشین حتما در ظرفتون رو بذارین❌بعد از به جوشاومدن،آب لیمو و یا جوهر لیمو رو بهش اضافه میکنیم و هر طعم دهنده ای که خواستین داخلش میریزیم و حالا قیسی های پخته شده رو به شربت اضافه میکنیم و با شعله ملایم سی دقیقه میپزیم وهمچنان در ظرف باید گذاشته بشه.بعد از سی دقیقه زیر قابلمه رو خاموش میکنیم و دم کنی میذاریم و اجازه میدیم تا بیست و چهار ساعت شربت به خورد زر آلو ها بره.
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوسیس_خونگی
نمک،
برگ بو،
1 عدد پیاز و
1 هویج
2 کیلو مرغ،
من ران مرغ دارم، اما می توانید مرغ را کامل هم استفاده کنید بدونپوست البته
، با حرارت ملایم 2-3 ساعت بسته به مرغ بپزید، آن را جدا کنید. استخوان ها، گوشت به راحتی از استخوان ها جدا کنید
300 میلی لیتر آبگوشت را در آبکش کنید، 40 گرم ژلاتین را به آرامی اضافه کنید اگر بلافاصله ژلاتین را در ان بریزید
نیاز به 2 قاشق غذاخوری آب 1 قاشق چایخوری نمک، پاپریکا و آب چغندر فلفل سیاه آسیاب شده 2 قاشق غذاخوری آب گوشت با ژلاتین و همه چیز را با مخلوط کن خوب آسیاب کنید و داخل یک بطری پلاستیکی نصف شده بریزید فویل الومینیومی بپیچید بزارید داخل فریزر به مدت ۵ ساعت
بعد از ۵ساعت دربیارید و سرو کنید عالیه طعمش🤗❤
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
هدایت شده از ایده ترفند خلاقیت آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍩وای که من چقدر عاشق دوناتم 🍩
اما هر بار درست میکنم یا پف نمیکنه 😧یا وسطش خام و خمیری میمونه😵💫
با #ترفندی که از اینجا یاد گرفتم بهترین #دونات هارو میپزم🍩
https://eitaa.com/joinchat/1571553733C1ddd867b77
پف عالی🍩 پوک و سبک🍩 مصرف روغن بسیار کم🤩
هدایت شده از ایده ترفند خلاقیت آشپزی
لینک #گروه آشپزیمون👇👇😍🤗
https://eitaa.com/joinchat/3937468777Cf69c520b13
به جمع ۲۷۰۰ نفری از #کدبانوهای هنرمند و #باسلیقه بپیوندید🤗🥳🧑🍳
هرچی سوال آشپزی داری رو میتونی توی این گروه مطرح کنی😊
آخر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کمپوت_گیلاس 🍒
مواد لازم:
گیلاس ۳ کیلو
شکر ۳ لیوان
آب ۱۲ لیوان
نکاتش چیاست؟!👇🏻
🍒به ازای هر کیلو گیلاسی که استفاده میکنید یک لیوان شکر (معادل ۲۵۰ گرم) و چهار لیوان آب (معادل یک لیتر) لازمه
🍒از گیلاس گوشتی، شیرین و رنگ تیره استفاده کنین چون بعد از پخت یک درجه رنگش روشن میشه
🍒گیلاس هارو بعد از شستن به خوبی خشک کنید(به این دلیل که کپک نزنه)
🍒آب و شکر رو اصلا هم نزنید و اجازه بدین شکر خودش توی آب حل بشه(این پروسه حدود ۱۰ دقیقه زمان لازم داره)
🍒حتما از بطری شیشه ای که درب فلزی داشته باشه استفاده کنین
🍒شیشه هایی که استفاده میکنید خشک باشه(رطوبت نداشته باشه)
🍒برای پخت کمپوت از قابلمه بزرگ استفاده کنید جوری که ۲/۳ ارتفاع شیشه توی آب قرار بگیره
🍒از لحظه ای که آب قابلمه شروع میکنه به جوشیدن تایم بگیرید و نیم ساعت بعد گاز رو خاموش کنین
🍒اجازه بدین شیشه ها ۱۲ ساعت تو دمای محیط باشن تا از داغی بیوفتن
🍒وقتی از داغی افتاد بذارید توی یخچال و چند ساعت بعد که خنک شد میل کنید
🍒این کمپوت حدود ۶ ماه توی یخچال ماندگاری داره
🍒اگر در شیشه هارو باز نکنید تا یک سال هم قابل استفاده ست
#کمپوت
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بادمجان_شکم_پر😍😋
بادمجان دلمه ای درشت ۳عدد
پیاز متوسط۱عدد
گوجه فرنگی۱تا۲عدد
روغن مایع به اندازه کافی
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه پودر سیر ادویه ی کاری به اندازه کافی
الو بخارا و برگ بو برای سس
#بادمجون
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
34.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکوی گردن مرغ دیدی تاحالا؟🍗🧆
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔