eitaa logo
لقمه 🌯
4.3هزار دنبال‌کننده
702 عکس
7.4هزار ویدیو
2 فایل
﷽‌ آنچه ما می خوریم در روحیات ما تاثیر دارد، اینکه روزی ما و #لقمه ما چه باشد، بی ارتباط نیست با اینکه "حال ما" چگونه باشد... #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
11.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه سالاد جذاب و خوشمزه🥙🥗 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
13.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همبرگرخونگی🍔🍔 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
10.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی نیم ساعته با ۳ قلم مواد🍪 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
20.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شربت زعفرونی 🍹 مواد لازم برای شربت: شکر ۳۸۰ گرم دولیوان آب یک لیوان گلاب ۵۰ گرم هل دو سه عدد زعفران تخم شربتی برای شربت جوهر لیمو نوک ق چ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
سلام به همراهان کدبانو 🌿🌸 سه شنبه تون تون بخیر 🕊 ┈••✾•🌿🌸🌿•✾••┈ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنکیک تپلی با بافت نرم و پفکی🥰 راحت و بدون دنگ و فنگ👌🏼 مواد لازم : آرد ۱ لیوان شکر ۴ ق غ تخم مرغ ۳ عدد شیر ۲/۳ لیوان روغن مایع ۴ ق غ نشاسته ذرت ۱ ق غ بیکینگ پودر ۱ ق چ وانیل نصف ق چ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
9.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
معجون لیوانی🧉 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فینگرفود جذاب و هیجان انگیز 😍 این فینگرفود سبزیجات رو با لوبیا سبز درست کردم مواد لازم: لوبیا سبز ذرت سیب زمینی قارچ هویج فلفل دلمه سس گوجه فرنگی پنیر پیتزا مواد لازم برای کاسه های نونی: خمیر یوفکا ادویه(پاپریکا،آویشن،فلفل ) روغن زیتون دقت کنید که حتما فر رو از قبل با دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید و اجازه بدین نون حدود یک ربع داخل فر بمونه تا طلایی بشه ، و بعد از سرد شدن داخل کاسه هارو پر کنید. ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک یزدی 🥧🥧🥧 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
15.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شوید پلو با دُم گوساله 🍲 ▫️دم گوساله ▫️سیر فراوون ▫️پیاز فراوون ▫️زعفران ▫️چوب دارچین ▫️روغن ▫️نمک، فلفل سیاه، ، زرد چوبه 🔸اول پیاز هارو روی تابه با حرارت کم قرار بدید (ضخیم خرد کنید) یک مقدار که آب انداخت روغن و سیر هارو به همراه زرد چوبه اضافه کنید،چند لحظه بعد دم گوساله زعفرانی شده ، زرد چوبه،فلفل سیاه هم اضافه و بعد در ظرف رو بزارید با حرارت کم بزارید یک ساعت بگذره،بعد از یک ساعت، زعفران و آب جوش وچوب دارچین رو اضافه کنید بره برای ۴ تا ۵ ساعت پخت کامل...یادتون باشه نیم ساعت تا یک ساعت آخر نمک رو اضافه کنید...👌🍚برای شوید پلو هم برنجی که از قبل خیس کردید رو به آب جوش همراه با شوید و زرد چوبه برای عطر و رنگ اضافه کنید و آبکش کنید و بزارید برای دَم کشیدن ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
8.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی زنجبیلی 🍪🍪🍪 پودر قند.....۶۰ گرم کره....۱۰۰گرم زرده تخم مرغ.....۱عدد زنجبیل.....۱قاشق غذاخوری وانیل ارد.....۱۶۰ گرم طرز تهیه: کره بزارید به دمای محیط برسه.با پودرقند با همزن برنید.تا سبک بشه.وانیل و زرده را اضافه کنید.بزنید تا کرم رنگ بشه.حتما زرده که به دور کاسه می پاشد با لیستک جمع کنید.زنجبیل اضافه کنید در انتها ارد را بریزد.ارد حتما الک کنید و در دو مرحله اضافه کنید.ممکن هست که خمیر چسبناک باشه.اگر خیلی چسبناک بود ارد یکی دو قاشق اضافه کنید.ارد زیاد باعث سفتی شیرینی می‌شود.خمیر داخل کیسه بزارید.نیم ساعت بزارید استراحت کنه.بعد خمیر بین دو کیسه باز کنید.خمیر قالب دلخواه بزنید.حتما داخل سینی کاغذ روغنی بندازید.بعد از قالب زدن بادام داخل سفیده تخم مرغ بزنید و روی شیرینی بزارید.با درجه ۱۷۰ به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید.بزارید شیرینی خنک بشه روشو عسل رقیق شده بزنید.و کمی پودر پسته بریزد ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
10.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میگو سوخاری مواد لازم: میگو🍤 آرد گندم پودر سوخاری🍘 آب💧 نمک و فلفل سیاه 🌶🧂 آب لیمو ترش تازه 🍋 سیر🧄 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔