24.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نودل به همراه مرغ و سبزیجات
.
مرحله اول بُرش خلالی هست که باید به صورت خلالی نازک انجام بشه.
یک عدد پیاز
یک عدد فلفلدلمه
نصف سینه مرغ
.
حدود ۱۰ عدد گوجه گیلاسی (به صورت دایرهای)
کلم بروکلی
.
روی گاز با حرارت زیاد پیاز و فلفلدلمه رو سرخ کنید.
۵ دقیقه بعد مرغ رو اضافه کنید، به همراه فلفلسیاه و نمک
خوب مخلوط کنید.
نودل رو به همراه ادویه خودش توی آبجوش بریزید (فقط ۳ دقیقه)
تو این ۳ دقیقه، گوجهها و بروکلی رو به سس پیاز و فلفلدلمه اضافه کنید، یک قاشق غذاخوری سویا سس.
مخلوط کنید، و وقتی ۳ دقیقه تموم شد، نودل، جوانه ماش و یکم از آبجوش نودل رو اضاف کنید، مخلوط کنید و تمام.
به این سرعت یه نودل خیلی خوشمزه، ساده و خوش عطر رو داریم. حتمن امتحانش کنید
#نودل
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حریره سیر🧄
یکبار درست کن تا مدت ها از بوی سیر خودتو راحت کن😅👌
خیلی خیلی هم درست کردنش راحته
مواد لازم
۱/۵لیوان سیر پوست گرفته
یک چهارم لیوان روغن مایع یا روغن زیتون
نمک دو سوم ق چ خ
ابتدا سیر رو پوست گرفته بشورید و با یک دستمال تمیز کامل خشک کنید بعد داخل دستگاه خرد کن یا غذا ساز بریزید چند پالس بزنید بعد بهش روغن و نمک و اضافه کنید اینقدر بزنید تا کامل صاف و یکدست بشه کمی روغن روش بریزید داخل یخچال به مدت یکسال قابل استفادس هروقت بخوای راحت ازش میتونی استفاده کنی🥰
#حریره_سیر
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرین عسل
مواد لازم :
پودر ژله ۱ بسته
ساقه طلایی ۲ بسته
آبجوش نصف لیوان
شکلات تختهای ۱۰۰ گرم
شکر ۲ ق غ
#شیرین_عسل
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
16.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بستنی بدون ثعلب 🍦
براتون دستور یه بستنی سنتی اصیل خیلی راحت آوردیم که بدون نیاز به ثعلب آماده میشه و خیلی هم خوشمزه هست 😋🤩
بریم برای دستورش 🥰
مواد لازم:شیر ۲ لیوان،آرد سفید ۴ ق غ،گلاب ۱/۳ لیوان،زعفرون (به میزان دلخواه)،پودر هل نصف ق چ،زرده تخم مرغ ۲ عدد،شکر ۱ لیوان،خامه صبحانه ۲ بسته
#بستنی_سنتی
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
11.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آش ترخینه اسفناج🍵🫕
مواد لازم :
(حبوبات):نخود ،لوبیا قرمز یا چیتی ،سفید هر کدوم نصف لیوان
عدس یک لیوان
ترخینه ۴تا پنج عدد
ادویه زرچوبه فلفل نمک و...(ترخینه من خونگی وپر ادویه بود دیگه ادویه نریختم تو آش)
پیاز ۳عدد
سیر دوتا سه دونه
پودر پیاز یک قاشق
نعنا و پونه خشک ۲ قاشق .
من حبوبات رو از شب قبل خیس میکنم ک ونفخشون گرفته شه.
میزارم جداگانه بپزن.
عدس وترخینه رو هم دوسه ساعتی با یکی دو لیوان آب مخلوط میکنم ک زودتر پخته شن .
توی قابلمه روغن می ریزیم پیازی ک نگفتی خرد کردیم رو می ریزیم وتفت میدیم ک سبک شه سیر رو هم اضافه میکنیم کمی تفت میدیم ترخینه وعدس رو به همراه یک لیتر آب ریخته تا زمانی ک عدس وترخینه پخته شن .حبوبات رو اضافه میکنیم .اسفناج رو خرد کرده ویک سوم پایانی پخت به آش اضافه میکنیم .نمک زده و اجازه میدهیم ک اش حسابی جا افتاده لعاب بندازه و غلیظ شه .پیاز داغ براش واماده میکنیم .من به نعنا وپونه خشک یک قاشق پودر پیاز هم اضافه میکنم توش رنگ میشه وقتی میریزید روی آش 🥰
دوستان من ادویه نریختم چون ترخینه ام کار دست مامان جونم بود وپر ادویه 😍شما حتما زرچوبه وادویه بریزد .😊
#آش_ترخینه
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
هدایت شده از لقمه 🌯
11.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آش ترخینه اسفناج🍵🫕
مواد لازم :
(حبوبات):نخود ،لوبیا قرمز یا چیتی ،سفید هر کدوم نصف لیوان
عدس یک لیوان
ترخینه ۴تا پنج عدد
ادویه زرچوبه فلفل نمک و...(ترخینه من خونگی وپر ادویه بود دیگه ادویه نریختم تو آش)
پیاز ۳عدد
سیر دوتا سه دونه
پودر پیاز یک قاشق
نعنا و پونه خشک ۲ قاشق .
من حبوبات رو از شب قبل خیس میکنم ک ونفخشون گرفته شه.
میزارم جداگانه بپزن.
عدس وترخینه رو هم دوسه ساعتی با یکی دو لیوان آب مخلوط میکنم ک زودتر پخته شن .
توی قابلمه روغن می ریزیم پیازی ک نگفتی خرد کردیم رو می ریزیم وتفت میدیم ک سبک شه سیر رو هم اضافه میکنیم کمی تفت میدیم ترخینه وعدس رو به همراه یک لیتر آب ریخته تا زمانی ک عدس وترخینه پخته شن .حبوبات رو اضافه میکنیم .اسفناج رو خرد کرده ویک سوم پایانی پخت به آش اضافه میکنیم .نمک زده و اجازه میدهیم ک اش حسابی جا افتاده لعاب بندازه و غلیظ شه .پیاز داغ براش واماده میکنیم .من به نعنا وپونه خشک یک قاشق پودر پیاز هم اضافه میکنم توش رنگ میشه وقتی میریزید روی آش 🥰
دوستان من ادویه نریختم چون ترخینه ام کار دست مامان جونم بود وپر ادویه 😍شما حتما زرچوبه وادویه بریزد .😊
#آش_ترخینه
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
17.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب رولی 🥩🥓
برای این کباب از ترکیب ۸۰٪ سردست گوساله و ۲۰٪ قلوه گاه گوسفندی استفاده کنید و ۳بار اون رو چرخ کنید، پیاز رو رنده درشت کنید همراه با آب به گوشت اضافه کنید و خوب ورز بدید،و ۲ ساعت داخل یخچال نگهدارید،مثل من فرم بدید تقریبا ۶ الی ۷ دقیقه داخل تابه نچسب تفت بدید،فقط سریع زیر و رو کنید که فرم لول بودن خراب نشه،و سعی کنید گوشت رو آبدار بردارید👌،بعد از پخت از کره هم میتونید استفاده کنید، اما بخاطر چربی گوشت من دوست نداشتم گوشت چرب تر بشه😉و اینکه به گوشت چیز اضافه ای هم نزدم ...چون اعتقاد دارم اصل کباب همینه، باید ساده باشه که طعمش خراب نشه...🥣یه چاشنی پیاز،جعفری،با نمک،فلفل سیاه،سماق،و لیمو تازه هم کنارش درست کنید که عالی میشه...😊
🔻اینارو لازم دارید...
1️⃣گوشت چرخکرده
2️⃣پیاز
3️⃣جعفری
4️⃣نمک و فلفل
#کباب_رولی
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
11.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی آلبالو 🍒
آلبالوی دم گرفته و شسته و خشک شده ۱ کیلو
سرکه حتما سفید ۳ لیوان فرانسه پر
آب ۱ لیوان پر
شکر ۱ ق غ
نمک ۱ ق غ
تخم گشنیز ۱ ق غ
نعنا خشک یا تازه چند پر
شیشه تمیز با درب فلزی سالم خشک و تمیز
آب و سرکه رو حرارت ملایم بزارید نمک و شکر و اضافه کنید و بزارید حل بشه و شروع به قل زدن که کرد خاموش کنید و بزارید کامل خنک بشه و بعد مثل تصویر داخل شیشه تمیز و خشک پر کنید یه روز بیرون و بعد هم تو یخچال بزارید و بعد سه روز شروع به مصرف و نوش جان کردن کنید
#ترشی
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
7.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا