#کرم_نوتلا
شیر ۱/۲ لیوان
خامه یک پاکت ۲۰۰ میلی
نوتلا سه ق غذا
شکلات سفید ۲۰ گرم
پودر ژلاتین ۱/۲ ق مربا
و اما روش تهیه👇
پودر ژلاتین رو روی شیر میپاشیم میزاریم کنار تا اسفنجی بشه بعد بن ماریش میکنیم اما حواستون باشه تا ذرات ژلاتین حل شد از روی حرارت بردارین چون شیر وقتی زیاد بجوشه میبره و سپس میزاریم خنک بشه.
خامه رو هم بن ماری میکنیم تا از هم باز بشه و شل بشه بعد شکلات خرد شده و نوتلا رو اضافه میکنیم هم میزنیم وقتی خوب مخلوط شد از روی حرارت برداشته و ژلاتین رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم و توی قالب مورد نظر ریخته و به مدت ۴_۵ ساعت میزاریم یخچال تا ببنده من یک شب تا صبح گذاشتم بعد برگردوندم.
پ.ن:
و اما تغییرات من به جای شکلات سفید از شکلات سیاه استفاده کردم نصف شیری و نصف تلخ و نوتلا رو چهار قاشق غذا زدم.
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
#بهترین_روش_نگهداری_سیر
بهترین روش برای نگهداری سیر دوستان عزیز نگهداری اون داخل روغن زیتونه به این صورت که هر مقدار سیر را که داریم پوست میکنیم و میشوریم بعد داخل بلندر میریزیم و خورد میکنیم ، داخل شیشه میریزیم و روش تا ارتفاع دو سه سانت بالاتر روغن زیتون میریزیم بعد درب شیشه رو میبندیم و داخل یخچال نگهداری میکنیم .
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_بادمجان_کبابی
سلام دوستای خوبم
من همه ی توضیحاتو توی ویدیو نوشتم
مقدارشم خودم چشمی میریزم که میتونید خیلی چیزارو کم و زیاد کنید.
🔴ترشی از همون روز قابل استفاده هست اما بهتره یک هفته تا ده روز بمونه تا حسابی جا بیوفته و لعاب بندازه.
🔴فلفل دلمه هم سلیقه ای هست میتونید حذف کنید اما پیشنهاد میکنم حتما بریزید چون واقعا خوشمزه میکنه و رنگ و روی خاصی به ترشی میده.
🔴سیر حتما بریزید روی طعم ترشی خیلی تاثیر داره
🔴ادویه ترشی هم معرکه است میتونید از عطاری ها یا ادویه فروشی ها تهیه کنید.
🔴سرکه رو بهتره با کمی آبی که جوشیده و سرد شده مخلوط کنید تا کمی تندی سرکه کم بشه و ازیت نکنه.
بهتره سرکه رو تا حدی بریزید که فقط روی بادمجان هارو بگیره و نیازی نیست ترشی آبکی بشه.
🔴برای سبزی من از ریحان و نعنا استفاده کردم بازم اختیاری میتونید از سبزی های دیگه هم مثل جعفری یا کمی ترخون هم استفاده کنید.
🔴حتما توصیه میکنم فلفل تند هم بریزید . کمی تند باشه عالی میشه.
🔴حدود 3 لیوان سرکه رو با نصف لیوان آب جوشیده سرد شده مخلوط کرده و اضافه کنید اگه ترشی هنوز خشک بود کمی سرکه اضافه کنید.
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔╝
مواد لازم برای تهیه پلو مکزیکی😋😋
برنج ۲ پیمانه
گوجه فرنگی ۴ عدد
پیاز ۱ عدد
گشنیز ۱/۴ پیمانه
فلفل سیاه ۱/۴ ق چای خوری
فلفل چیلی ۱/۲ ق چای خوری
فلفل هالوپینو ۱ عدد بزرگ
آب لیمو تازه ۲ ق غذا خوری
زیره ۱/۲ ق چای خوری
سیر ۲ حبه
فلفل دلمه رنگی ۲ عدد
نخود فرنگی ۱ پیمانه
زعفران به مقدار لازم
فیله مرغ به مقدار لازم
نمک و زنجبیل و زردچوبه به مقدار لازم
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
#رولت_درباری
از اون غذاهاست که عاشق طعمش میشی😍خیلی متفاوت و خوشمزست
مواد لازم:
سینه و رون مرغ:۳۵۰ گرم
پیاز رنده شده:۱ عدد
سیر له شده:۲ حبه
زعفرون
ادویه ها:نمک،فلفل سیاه،پاپریکا،پودر سیر
گوشت چرخکرده:۳۰۰ گرم
پیاز رنده شده:۱ عدد
سیر له شده:۲ حبه
ادویه ها:نمک،فلفل سیاه،
مواد لازم سس:
پیاز نگینی:۱ عدد
رب:۱ ق.غ
ادویه ها:نمک،فلفل سیاه،زردچوبه
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسلایس_شکلاتی_مغزدار🤩
خوشمزه بدون نیاز به فر و همزن👌🏼
مواد لازم :
شکلات تلخ ۱۶۵ گرم
شکلات شیری ۷۵ گرم
کره ۳۸ گرم
شیر عسلی ۱۸۸ گرم
وانیل ۱/۴ ق چ
مغز گردو
پسته ۵۰ گرم
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دونات
مواد لازم
آرد سفید قنادی:٣لیوان سر خالی
تخم مرغ:١عدد
شکر:١/۴لیوان
روغن مایع:١قاشق غذا خوری
پودر خمیر مایه:٢قاشق غذاخوری
بهبود دهنده:١قاشق مرباخوری
(جایگزین: بیکینگ پودر:١قاشق مرباخوری)
نمک:١قاشق چای خوری
وانیل :١/٢قاشق چای خوری
آب ولرم:٣/۴لیوان
شکلات : واسه تزیین
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
آموزش #موچی 🐶🐯🐷🦊کیک ژاپنی که این روزا خیلی ترند شده و همه عاشقش شدند 😍😋
🌺مواد لازم:👇
دوپیمانه آرد مخصوص موچی (گلوتینوس)
دوسوم پیمانه نشاسته ی ذرت
دوسومپیمانه پودر قند
۲۵۰ میل شیر یا یک لیوان فرانسه
۳۵ گرم کره
و نشاسته ی ذرت برای ورز دادن
🌺مواد فیلینگ:👇
توت فرنگی.انبه.خامه ی قنادی.
رنگ خوراکی
تو ورز اولیه خمیر هر جا به دستتون چسبید دستتون و با کره چرب کتید
و تو ورز های بعدی وقتی خمیر به دستتون چسبید با نشاسته ی ذرت سطح کارو آرد پاشی کنید اما خیلی کم که خمیر سنگین نشه
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
کتلت مخصوص
مقدار مواد لازم برای چهار نفر:
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
سیب زمینی: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد
هویج: ۱ عدد
نصف فلفل دلمه ای
تخم مرغ : ۱ عدد
پودر سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری
جعفری : ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و زردچوبه و پاپریکا و تخم گشنیز به مقدار دلخواه.
نکته ۱ : سیب زمینی رو بعد از رنده کردن بچلونید و آبشو بگیرید.
نکته ۲ : نیازی نیست پیاز رو خشک کنین. همین که نصف آبش گرفته بشه کافیه.
نکته ۳ : اضافه کردن هویج و جعفری و فلفل دلمه ای اختیاریه ولی خیلی خوشمزه ترش میکنه، امتحانش کنین👌🏼😍
نکته ۴ : حتماً بعد از ورز دادن یک ساعت به مواد کتلت استراحت بدین❤️
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
✅ صبحانه چی نخوریم؟!
🔹افرادی که صبحانه را از وعده غذایی خود حذف کردهاند با احتمال بیشتری از افزایش وزن و اسیدیته شدن رنج میبرند.
🔹با این حال، این بدان معنا نیست که روز خود را باید با غذاهای پر قند، چربی و کربوهیدرات آغاز کنید.
🔹بنابراین خوردن سوسیس و کالباس، شیرینی و کیک در وعده صبحانه ممنوع است.
🔹از طرفی میتوانید نان سیوسدار، تخممرغ آبپز، گردو، پنیر خوب، شیرکمچرب و میوه را در وعده صبحانه خود قرار دهید.
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔