eitaa logo
لقمه 🌯
4.3هزار دنبال‌کننده
822 عکس
7.6هزار ویدیو
3 فایل
﷽‌ آنچه ما می خوریم در روحیات ما تاثیر دارد، اینکه روزی ما و #لقمه ما چه باشد، بی ارتباط نیست با اینکه "حال ما" چگونه باشد... #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
16.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مخصوص ⁣۱ کیلو بادمجان متوسط رو بشورید و قسمت کلاهک رو جدا کنید و پوستش رو یکی در میون بگیرید و ورقه ورقه خورد کنید و بذارین داخل ظرفی و روش آب و نمک بریزین تا یک ساعت بمونه و تلخی بادمجان گرفته بشه و بعد آب تلخ رو جدا کنید، و داخل تابه‌ای سرخ کنید، نیاز نیست خیلی سرخ بشه⁣ ⁣۸ عدد گوجه فرنگی رو دو نیم کنید و از قسمت داخلیش، داخل تابه بچینید و نمک و فلفل سیاه و کمی روغن بریزید و بذارین با حرارت کم و حدود نیم ساعت با درب باز بپزه و سرخ شه⁣.⁣۲ تا پیاز رو نگینی خورد و با ۱ ق چ زردچوبه تفت بدین و بعد ۴ حبه سیر رنده شده و ۱ ق غ سر خالی رب گوجه فرنگی تفت بدین و ۳ ق غ ناردونی و ۲ ق غ پودر انار ترش جنگلی اضافه و هم بزنید⁣. تو تابه‌ای که گوجه‌ها پخته بود اول بادمجان‌ها رو بچینید و بعد مخلوط پیاز و بعد گوجه، ۱ ق غ رب نارنج و ۱ ق چ دارچین و کمی فلفل قرمز و نصف لیوان آب جوش بریزید و بذارین ۱ ساعت با حرارت خیلی کم بپزه و جا بیفته⁣ ⁣می‌تونین این غذا رو با برنج یا نان سرو کنید⁣ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
۱ بسته ژله انار ۱ لیوان آبجوش ۲ لیوان شیر نصف لیوان شکر ۲ ق غ پودرژلاتین ۱۰۰ گرم خامه صبحانه کمی وانیل کمی انار دون شده اول از همه یه بسته ژله انار رو با آب جوش مخلوط کرده و میذاریم روی بخار کتری تا ذرات پودر ژله حل بشه بعد ژله ها رو میریزیم داخل ظرف مورد نظر البته تا نصف ظرف یا لیوان یا هر چی...😉 بعد یکی دو قاشق انار دون شده هم میریزیم داخلش و میذاریم تو یحچال تا کامل ببنده حدود ۴۵ دقیقه کافیه حالا بریم سراغ آماده سازی پاناکوتا شیر،شکر،پودرژلاتین،وانیل و خامه رو مخلوط کرده میذاریم روی حرارت ملایم تا شکر و پودر ژلاتین حل بشه ولی حواستون باشه نجوشه بعدش میزاریم کمی از حرارت بیفته حالا پاناکوتا رو میریزیم روی ژله و انارها و دوباره یکی دو ساعت داخل یخچال قرار میدیم و بعد هم دسر پاناکوتای اناری آمادس با هر چی که دوست دارید تزئینش کنید و نوش جان کنید. من با چندتا دونه انار و خلال پسته تزئینش کردم. ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍉 مواد لازم تخم مرغ. ۴ عدد وانیل. ۱ قاشق چایخوری شکر. ۱ پیمانه روغن. ۱ پیمانه شیر. ۱ پیمانه آرد. ۳ و یک چهارم پیمانه بکینگ پودر. ۱/۵ قاشق چایخوری رنگ خوراکی ژله ای سبز و قرمز 👩‍🍳طرز تهیه: تخم مرغ و وانیل و شکر را با‌هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود سپس بقیه مواد را به آن اضافه می کنیم.(آرد و بکینگ پودر را با هم سه بار الک می کنیم)یک سوم مواد را جدا کرده و رنگ خوراکی سبز اضافه می کنیم.و به بقیه مواد رنگ خوراکی قرمز اضافه می کنیم.و شکلات چیپسی به آن اضافه می کنیم. ظرف را چرب کرده ابتدا از مواد سبز می ریزیم و بعد مواد قرمز را می ریزیم.می توانیم کیک رابه صورت بخار پز بدون فر بپزیم .با خلال چوبی پخت کیک را تست می کنیم.حتما زیر قابلمه شعله پخش کن قرار دهید.قبل از ۴۵ دقیقه در قابلمه را باز نکنید.یا در فر در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت۳۵ دقیقه می پزیم. ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویژه تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱۵۰ گرم ارد ۳۰۰ گرم اب انار ۱۶۰ گرم روغن مایع یک پیمانه بکین پودر ۱ ق م سر پر یا دوق م معمولی رنگ قرمز نوک ق م نمک ۱/۸ق چ وانیل۱/۴ق چ پودر ژله انار ۱۰۰ گرم یا یک بسته قبل از طرز تهیه ۳ نکته داره این کیک که حتما باید رعایت بشه برعکس تمام کیکا که فر بیست دقیقه قبل باید روشن کنیم برای این کیک فقط ۵ دقیقه قبل از گذاشتن کیک داخل فر؛ فر رو روی درجه ۱۸۰ روشن میکنیم و به محض گذاشتن کیک دما رو روی ۱۷۵ درجه تنظیم میکنیم... نمک دستور رو حتما میزنیم مواد هم حتما به دمای محیط رسیده تخم مرغ و و شکر و وانیل ۵ الی۶ دقیقه میزنیم تا حجمش سه برابر بشه . بعد اب انار و روغن مایع و اضافه میکنیم ۲۰ثانیه میزنیم ارد و نمک و پکین پودر ،الک میکنیم و به همراه پودر ژله انار اضافه میکنیم به مایه کیک؛به ارامی هم میزنیم تا مواد با هم مخلوط شود داخل قالب ۲۳ تا ۲۵ ریخته بسته به ارتفاع قالب به مدت ۶۰ تا ۷۰ دقیقه بسته به قالب ممکنه زودترم بپزه توی قابلمه به روش فر دست ساز هم میتونید درست کنید. ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
13.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍉🍓🍉🍓 عمرا سالاد به این قشنگی و جذابی دیده باشید 🍉🍓🍉🍓🍉🍓🍉🍓🍉🍓 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
9.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نصف هندوانه متوسط پودر ژله هندوانه دراژه ۱ بسته پودر ژله لیمو ۱ بسته شکلات چیپسی ۱ قاشق غذا خوری کیوی ۲ عدد شیر ۱ لیوان پودر پاناکوتا نصف بسته برای آماده سازیش نکته خاصی وجود نداره ،فقط درمورد پاناکوتا اجازه بدین به جوش برسه ۱ دقیقه رو حرارت نگه دارین و بعد شعله رو خاموش کنید ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
ژله هندوانه: 1بسته شکر: 3 پیمانه آرد: 5 پیمانه بیکینگ پودر: 2 ق غ نمک: 1 ق چ کره: 2 پیمانه تخم مرغ: 8 عدد شیر: 2 پیمانه وانیل: 2 ق چ 🔸ابتدا فر را با دمای 180درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 2بار به خوبی الک کنید و به همراه پودر ژله،شکر و نمک به خوبی مخلوط کنید. کره را در دمای اتاق نرم کنید و به مواد اضافه کرده و با همزن به خوبی مخلوط کنید.تخم مرغ،شیر و پوره هندوانه را جداگانه با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند سپس آنها را به مواد اضافه کرده و با همزن به خوبی یکدست کنید. مواد را داخل قالب که با کاغذ روغنی پوشیده شده قرار داده و 45دقیقه بپزید. نكته: برای تهیه پوره هندوانه هسته های هندوانه را جدا کرده و آن را داخل مخلوط کن به خوبی بزنید. در صورت تمایل مقداری رنگ قرمزه خوراکی به کیک اضافه کنید تا خوشمزه تر شود. ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍉 😋 🍉 🔸ابتدا(لایه اول) از ژله آلوئه ورا که با یک لیوان آبجوش و بعد نصف لیوان آب سرد حل کردم و مقداری رنگ سبز اضاف کردم و در ظرف مورد نظر ریختم و در یخچال قرار دادم تا سفت شود.و برای لایه سفید(لایه دوم) از ژله آلوئه همراه با خامه استفاده کردم و در یخچال قرار دادم و بعد برای دانه های هندوانه شکلات ذوب شده را با قیف یکبار مصرف که شیار کوچکی به قیف دادم و داخل ظرف را با شکلات به شکل دانه هندوانه شکل دادم و در یخچال قرار دادم تا سفت شود و در نهایت (لایه سوم)ژله آلبالو را در ظرف ریختم و باز در یخچال قرار دادم تاکاملا منسجم شود ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
16.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رو به راحتی میتونی همینقدر زیبا گل آرایی کنی ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔