eitaa logo
لقمه 🌯
4.3هزار دنبال‌کننده
763 عکس
7هزار ویدیو
1 فایل
﷽‌ آنچه ما می خوریم در روحیات ما تاثیر دارد، اینکه روزی ما و #لقمه ما چه باشد، بی ارتباط نیست با اینکه "حال ما" چگونه باشد... #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍳 امتحان کنید عالیییه😍👍✨ نان_تخم‌مرغ_پنیر‌پیتزا_جعفری نمک_فلفل قرمز_زردچوبه_آویشن ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی🥔 پیاز🧅 کالباس پنیر ورقه ای تخم مرغ🥚 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍉🎐 دسر باحال و راحت یلدا ☺️💛 مواد لازم: ۴عدد لبو متوسط🍠 ۳قاشق پودر ژلاتین🍚 ۴قاشق شکر🥄 ۳قاشق خامه صبحانه🍥 ۳/۴لیوان آب سرد🍶 ۱/۲لیوان آب لبو🥤 ۳/۴لیوان شیر 🥛 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلو با دلبر مواد لازم برنج ٣ پيمانه هويج ٦ عدد ٤ عدد رنده شده دو عدد ورقه اى براى تهديگ پياز درشت ٢ عدد شكر ٣ ق غ آبليمو ٣ ق غ زعفران آبكرده بمقدار دلخواه بادام خيس خورده در گلاب نصف ليوان نمك فلفل زردچوبه بمقدار لازم فيله مرغ خرد شده ١٥٠ گرم(ميتونيد از مرغ پخته شده هم استفاده كنيد) اول هويجهاى رنده شده رو با دو ق غ كره تفت ميديم براى چاشنى بهش شكر و آبليمو ميزنيم و بعد كنار ميگذاريم پياز رو نگينى رو با كمى روغن تفت داده تا كمى نرم و سبك شود سپس فيله هارا مى افزاييم وقتى آب فيله ها كشيده شد نمك فلفل و زردچوبه را مى افزاييم خلال بادام زرشك و زعفران را هم اضافه و بعد هويجهايى كه كنار گذاشته بوديم به دستور اضافه ، مخلوط و كنار ميگذاريم هويجهاى برش خورده را با كمى آب يك جوش ميدهيم تا نرم شود بجاى هويج ميتونيد از ورقه هاى سيب زمينى يا نان لواش هم براى تهديگ استفاده كنيد برنج را آبكش ميكنيم ته قابلمه كمى كره مى اندازيم و ورقه هاى هويج را داخل قابلمه ميريزيم، بعد بشكل متناوب و طبقه اى از برنج آبكش شده و مواد هويجى لايه لايه داخل قابلمه ميريزيم، كمى آب و روغن حيوانى و زعفران را داغ كرده روى پلو ريخته و بمدت ٤٥ دقيقه روى حرارت متوسط اجازه ميدهيم تا هويج پلو دم بكشد، بعد داخل ديس برگردانده و به همراه ترشى، سالاد ، ماست خيار يا هر چيزى كه دوست داريد نوش جان كنيد. ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
🍊🍊 مواد لازم : 1 کیلو پرتقال خونی 1 پیمانه شکر 1 پیمانه آب یک ق چ آبلیمو طرزتهیه: شکر و آب داخل قابلمه بریزید و روی گاز بزارید شکر حل شود وقتی یک جوش زد کافیه واز روی حرارت بردارید وآبلیمو را اضافه کنید .وقتی خنک شد پرتقال های را خوب شسته شده را ورقه ی کنید البته زیاد هم نازک نکنید بعد داخل شربت بغلطانید و داخل صافی بزارید که شربت اضافیشون بره وروی سینی که کاغذ روغنی بزارید بعد پرتقالها را ردیف کنید روی بخاری یا شوفاژ و یا داخل فر خشک کنید . ✔شربت تلخی پرتقال میگیرد می توانید از پرتقال های نوع دیگر هم استفاده کنید ولی پرتقال خونی قشنگتره🥰✔ ✅قابل استفاده در برای تزیین سفره و.... ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کافی شاپی مخصوص 🍉 مواد لازم: ژله ی انار انار دون شده بستنی وانیلی 🍦 آب انار ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍉 مواد لازم: ژله ی سبز رنگ با طعم دلخواه💚 ژله ی قرمز رنگ با طعم دلخواه ❤ ترافل چشمی👀 رنگ خوراکی سبز🟢 شکلات چیپسی🍫 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
تونو اینطوری مثه من با رنگ زدن برا یلدا خوشگل کنید! 😊 من با رنگایه دورا متالیک کادنس که قبلن تو خونه داشتم اینارو رنگ کردم ولی شما دوستایه خوبم با هر رنگی که تو خونه دارین میتونید هر میوه ایو رنگ کنید !حتی با رنگهای اسپری!و نهایتن یه اسپریه براق کننده بعد از خشک شدن بزنید! هدف من فقط دادن ایده به شما بود. ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوردی⁉️🍗🍗 دیگه زرشک پلو 🍛🍱با مرغ نپز ❌ انقدر که این مرغ لذیذ و خوش طعم🍖🍗 میشه مطمعنم امتحانش کنی اولویت اولت میشه واسه مهمونیات 😉👌🏻 📌 ادویه ها:نمک فلفل،پودر انبه،پودر سیر 🍘🍙🌶🍱 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به با انار این دسر رو شب یلدا درست کنید و از خوردنش لذت ببرید مواد لازم ✔️به هرچند تا که دوست دارید ✔️انار به  مقدار کافی من یه استکان پر ریختم هرچه بیشتر بهتر😁 ✔️شکر به ذائقه ی خودتون بستگی داره من یه ق غ روی هر به ریختم میتونید از شیره انگور هم استفاده کنید بجاش ✔️هل و دارچین به مقدار لازم ✔️آب معمولی یا آب انار یک لیوان 🔥اصلا پوست به رو دور نریزید که برای پختنش خیلی  تاثیر داره 🔥حتما از شعله پخش کن استفاده کنید و توی یک ساعت چند بار بهش سر بزنید و زیر و روش کنید 🔥 بعد از یک ساعت با چنگال تست کنید اگر پخته بود خاموش کنید و سرو کنید 🔥هم با بستنی هم با خامه میشه این دسر رو سرو کرد ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
مواد لازم برای ۴ نفر: برنج ۲ پیمانه انار دانه شده یک و نیم پیمانه خلال پسته یک سوم پیمانه گشنیز تازه خرد شده یک پیمانه پودر تخم گشنیزیک قاشق مربا‌خوریکشمش پلویی نصف پیمانه زعفران به مقدار لازم طرز تهیه انار پلو برای شب یلدا : برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید. مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کرده و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتا اجازه دهید برنج دم بکشد. هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس مورد نظر کشیده و سرو کنید. ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧁🍉🧁🍉🧁🍉 مواد لازم: 4عدد تخم مرغ بزرگ 7 قاشق غذاخوری شیر، دمای اتاق 7قاشق غذاخوری روغن نباتی 1 قاشق چایخوری وانیل 1لیوان آرد 3/4لیوان شکر 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر رنگ خوراکی سبز و قرمز 300گرم پنیرخامه ای فرم‌گرفته ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ژله یکی از بهترین دسرها برای میهمانی های شب یلدا است. این بار با سه طعم مختلف ژله می توانید ژله هایی به شکل هندوانه درست کنید. ژله هندوانه را به صورت معمولی با یک لیوان آب جوش و سپس یک لیوان آب سرد مخلوط کنید. مایع را درون قالب ریخته و چوب مخصوص را درون آن قرار دهید. قالب را درون یخچال بگذارید تا ژله هندوانه کاملا ببندد. ژله آلوورا را با یک لیوان آب جوش و سپس با یک لیوان شیر مخلوط کرده و بعد از بستن کامل ژله هندوانه روی آن بریزید و مجدد در یخچال قرار دهید. بعد از بسته شدن کامل ژله آلوورا و شیر، پودر ژله لیمو را با یک لیوان آب جوش و سپس با یک لیوان آب سرد مخلوط کرده و روی ژله شیر و آلوورا بریزید. قالب را برای آخرین بار درون یخچال بگذارید. بعد از بستن ژله مرحله آخر قالب را درون آب جوش قرار داده و ژله را از درون قالب جدا کنید. به جای دانه های هندوانه از شکلات های آب شده استفاده کنید ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
⛄️ داخل لیوان یکبار مصرف پفیلا بریزید زیرشو باسلفون ببندید و با نمد به شکل آدم برفی دربیارید 👌😍 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 برای هر بسته ژله ی دلخواه نصف پیمانه نشاسته گل همون درشت ها یک و نیم پیمانه آب دو سه ق گلاب اگر دوست دارید دو ق هم روغن مایع اول آب و نشاسته و مخلوط میکنیم تا نشاسته حل بشه بعد پودر ژله و مخلوط و میزاریم روی حرارت و هم میزنیم و بعد دو دقیقه گلاب هم میریزیم و هم میزنیم تا غلیظ بشه وقتی غلیظ شد روغن اضافه و ترکیب شد خاموش میکنیم و میریزیم تو ظرفی که چرب کردیم و صافش میکنیم از داغی افتاد میزاریم تو یخچال چند ساعت بمونه بعد به راحتی دورش رو با چاقو باز میکنیم و از ظرف خارج میکنیم زیرو و روش رو کمی نشاسته ذرت میزنیم و به سایز دلخواه برش میزنیم ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای شب هم حرف نداره حتما درست کنید دوست جونیا😍👍 آب انار : 3 لیوان. پودر نشاسته ی گل : 3 ق غ شکر : 100 گرم. وانیل : 1/4 ق چ. کره : 1 ق غ. پسته ی خرد شده : به میزان دلخواه. طرز تهیه : ابتدا آب انار رو گرفته از صافی رد میکنیم، بهتره آب انار شیرین یا ملس استفاده کنین، سپس داخل قابلمه ی کوچکی ریخته به همراه شکر و نشاسته میذاریم روی حرارت ملایم و مرتب هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ شه، تقربیا یک ساعت و نیم زمان میبره پس عجله نکنین 😉.وقتی بوی خامی نشاسته از بین رفت و به قوام مورد نظر رسید مغز پسته رو اضافه و با بقیه ی مواد مخلوط می کنیم.سپس حرارت رو خاموش کرده، وانیل و کره رو افزوده و مخلوط میکنیم.حالا ظرف پیرکس مورد نظر رو خیس کرده آب اضافی رو خارج کرده و مواد رو داخل ظرف میریزیم و به مدت 8 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا ببندد .سپس با چاقوی تیز به اندازه های دلخواه برش های یکسان می‌دهیم من برش های دو سانتی دادم و در پودر نشاسته ی ذرت یا پودر نارگیل میغلتاتیم. نکته ی مهم : حتما از نشاسته ی گندم یا گل برای داخل لوکوم استفاده کنین.چند ساعت بذارین در محیط بمونه تا کمی خشک شن سپس در ظرف در بسته نگهداری کنید ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔