eitaa logo
لقمه 🌯
4.3هزار دنبال‌کننده
742 عکس
6.9هزار ویدیو
1 فایل
﷽‌ آنچه ما می خوریم در روحیات ما تاثیر دارد، اینکه روزی ما و #لقمه ما چه باشد، بی ارتباط نیست با اینکه "حال ما" چگونه باشد... #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
✅9 ترکیب خاکشیـــــر ✅که 9 مشکل ما را برطرف میکند 👌 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : آرد ۱ لیوان شکر ½ لیوان بیکینگ پودر ½ ق چ زست پرتقال ½ ق چ روغن مایع ¼ لیوان تخم مرغ ۲ عدد وانیل ¼ ق چ شیر ۵ ق غ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
✍ مواد لازم : فیله مرغ نیم کیلو سبزی شامل جعفری،گشنیز،چوچاق خالواش دویست گرم گردو پنجاه گرم روغن زیتون نصف پیمانه رب انار ترش دو قاشق آبلیمو یک قاشق نمک و فلفل به مقدار لازم پیاز یک عدد 🥣 طرز تهیه: در ابتدا سبزی ها رو ریز خرد میکنیم.گردو رو آسیاب میکنیم با روغن زیتون و رب انار و نمک و فلفل قاطی میکنیم تا یک سس غلیظی به دست بیاد. پیاز رو درشت خرد میکنیم و با سس مخلوط میکنیم. فیله هارو خرد میکنیم و به سس آغشته می کنیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دادا تا طعم سس به خرد مرغ بره. سیخ چوبی رو از قبل خیس میکنیم. جوجه ها رو به سیخ میکشیم و در تابه ی حاوی کره و روغن سرخ میکنیم.یا روی منقل کباب میکنیم ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : خردل ۱ ق م میخک ۲ عدد سینه مرغ ۱ عدد آرد سوخاری ۱ ق غ پودر سیر ۱ ق چ پودر پیاز ۲ ق چ پاپریکا ۲ ق م گشنیز ۱ ق م ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : سیر ۱ بوته روغن ½ لیوان زردچوبه ½ ق چ ماهیچه گوسفندی پیاز متوسط ۴ عدد چوب دارچین کره ۲۵ گرم زعفران نمک ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خونگی مواد لازم : شیر خشک ۱ لیوان پودر قند ۱ لیوان ارده ۱ لیوان ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم؛ آرد ۳۲۰ گرم(۲/۵پیمانه) شیر ۱۱۲ گرم(۳/۴پیمانه) کره آب شده ۵۰ گرم تخم مرغ ۱عدد شکر ۵۰ گرم(۴ق غ) نمک ۵ گرم(نوک ق غ) خمیر مایه ۶ گرم(۱ق غ سرصاف) شیر خشک ۲۰گرم مواد لازم برای تنگ ژانگ آرد یک و نیم قاشق غذاخوری آب ۴۰گرم(۴ق غ) شیر ۴۰گرم(۴ق غ) اول تنگ ژانگ رو درست میکنیم شیر آب و آردو مخلوط میکنیم میذاریم روی حرارت ملایم و مدام هم میزنیم تا مثل فرنی بشه از روی حرارت برمیداریم روش سلفون میکشیم میذاریم کنار بعد همه ی مواد رو با هم ترکیب میکنیم و آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر جمع شه و خوب ورز میدیم حدود یک ربع تا خمیر لطیف شه بعد به خمیر نیم ساعت استراحت میدیم بعد از نیم ساعت چونه های صد گرمی میگیریم و ده دقیقه هم به چونه ها استراحت میدیم بعد از ده دقیقه چونه هارو حالت میدیم و دوباره ۴۵دقیقه به خمیر استراحت میدیم بعد از ۴۵ دقیقه روی نونا آرد پاشیدم و با تیغ خط انداختم گذاشتم داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۱۰ دقیقه با دمای ۱۸۰درجه😊 ‌ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساده وبی نظیر مواد لازم: نان تست شکلات تخم مرغ پودر سوخاری ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لاکچری مواد لازم : مخمر ۱ ق آرد ۱ لیوان شیر ۱/۳ لیوان روغن ۱ ق ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم🔻 ۲ لیوان شیر یک بسته پودر کافی میکس ۲ ق غ خامه صبحانه یا قنادی یک بسته پودر کرم کارامل پودر ژلاتین یک ق غ بیسکوییت پتی بور ساده یک بسته طرز تهیه🔻 اول از همه روی حرارت شیر و پودر کرم کارامل و پودر کافی میکس رو مخلوط میکنیم ، حل که شد از حرارت ورمیداریم و میزاریم کنی خنک بشه بعد منتقل میکنیم به داخل مخلوط کن،بیسکوییت پتی بور و به ترتیب خامه رو بهش اضافه و میکس میکنیم،و در آخر ژلاتین رو که با نصف لیوان آب بن ماری کردیم بهش اضافه و دوباره میکس میکنیم،حالا مواد رو به داخل قالبی که از قبل چرب کردیم اضافه میکنیم و به مدت ۵ ساعت میزاریم یخچال،وقتی آماده شد از قالب درمیاریم و با انواع شکلات جات تزیینش میکنیم. ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه‌ترین مرغی هست که میتونی امتحانش کنی😍😋 مواد لازم : سینه ۱ عدد ران مرغ ۱ عدد پیاز ۱ عدد سیر ۱ حبه پاپریکا ادویه مرغ پودرسیر زیره پرک لیمو عمانی چوب دارچین ۱ تکه برگ بو زعفران هل ۳ عدد رب گوجه ۱ ق غ زرشک ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔