فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از زیارت خوب🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش سبزه عدس
#سبزه 🌱🍀🌿☘🍃
♨️ایده های کدبانو رو از دست نده 👇
💖🍃🍃💖
@kadbanoo9
15.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
11.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ماهی_شکم_پر
طرز تهیه.
ماهی را از شب قبل نمک زدم وشستم روی پوست ماهی چند شیار ایجاد کنید توی شکم ماهی را زردچوبه وفلفل سیاه و گرد لیمو بزنید حشو را توی شکم ماهی بذارید ویا بدوزید یا مثل من دروش گره بزنید
زردجوبه وفلفل سیاه وپودر سیر وپودر پیاز و کمی دارچین وپودر پایریکا وپودر زیره وپودر تخم گشنیز را مخلوط کردم شما میتونید هر ادویه ای که خودتان استفاده می کنید باشه با کمی ارد مخلوط کردم ودوطرف ماهی را توی روغن سرخ کردم وبعد اب نارنج روش ریختم وحرارت را کم کردم ودر تابه را کمی کج کردم تا عرق نکنه وماهی نرم بشه واجازه دادم تا با اب نارنج ارام پخته بشه و گاهی هم زیر رو کردم تا دوطرفش طعم نارنج بگیره بعد که پخت سر تابه را برداشتم تا ماهی نرم نشه
درست کنید تا فصل نارنج است واز خوردنش لذت ببرید با هر نوع ماهی که دوست دارید میتونید درست کنید
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
11.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#عصاره_مرغ طبیعی
مواد لازم :
آب مرغ: ۳/۵ پیمانه
پیا : ۱ عدد
هویج: ۱ عدد
سیر: ۴ حبه
گوجه فرنگی: ۱ عدد بزرگ
فلفل دلمه : ۱ عدد
گشنیز یا جعفری: یک پیاله
آرد: ۱ لیوان
روغن: ۱ لیوان
نمک،فلفل سیاه، زنجبیل، دارچین، زردچوبه، برگ بو،
پودر جوزهندی
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
22.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت_مرغ
#کلیپ
من برای دو تا رولت نصف سینه مرغ و چرخ کردم با یه دونه پیاز و نمک و فلفل و ادویه ورزش دارم بعد مواد و دو قسمت کردم و روی یه نایلون گذاشتم به صورت مستطیل پهن کردم بعد از موادم (شامل پیاز داغ جعفری قارچ ورقه ای و فلفل دلمه ای نگینی و تفت دادم یه مدل دیگه هم زرشک گردو خرد شده جعفری پیاز داغ موادش سلیقه ایه) از مواد روی مرغ میریزیم و بعد با کمک نایلون لوله اش میکنیم مثل رولت بعد نیم ساعت تو یخچال گذاشتم و در آخر توی ماهیتابه روغن ریختم و سرخش کردم من جدا آب مرغ درست کردم چون رولت یه کم خشکه در کنارش با آب مرغ خوشمزه میشه
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
7.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزا_مرغ_قارچ
مواد لازم
قارچ ورقه شده و تفت داده شده
سینه ی مرغ پخته شده و ریش شده
پنیر پیتزا رنده شده
فلفل دلمه ای سبز یک عدد
خمیر نون بربری یک عدد
سس مخصوص
پودر آویشن مقداری
اول از همه فر رو روشن کنید تا گرم بشه. بعد قارچ ها رو خوب بشویید وخرد کنید و بریزید داخل تابه و تفت بدید تا آب قارچ ها خوب تبخیر بشه.
کف سینی فر رو کمی چرب میکنیم وخمیر رو پهن میکنیم. حالا سس رو با برس به خمیر میمالیم بعد کمی پنیر پیتزا میپاشیم روی خمیر. مرغ ها رو هم میریزیم با قارچ های تفت داده شده و کمی پودر آویشن.دوباره پنیر پیتزای فراوان میریزیم و سطحش رو میپوشونیم. میره داخل فر به مدت بیست تا بیست و پنج دقیقه.
بعد از این زمان شعله ی بالای فر روشن میکنیم به مدت دوالی سه دقیقه تا پنیر ها طلایی بشه
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
7.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
8.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پای_گوشت یا #پای_چوپان
یه غذای سنتی انگلیسیه که به صورت سنتی با گوشت چرخکرده گوسفندی درست میشه، اما تو خیلی از کشورای دنیا از جمله آمریکا با گوشت گوساله درستش میکنن..
توی انگلیس و استرالیا و نیوزلند وقتی این پای رو با گوشت گوسفندی درست میکنن بهش میگن پای چوپان یا shepherd's pie وقتی با گوشت گوساله درست میکنن بهش میگن cottage pie ..
حالا صرفنظر از اسم گذاریش، پای چوپان اساسا یه کاسروله با یه لایه از گوشت و سبزیجات، که روش با پوره سیب زمینی پوشونده میشه و توی فر قرار میگیره.. خیلی خوراک خوشمزه و لذیذ و بی دردسریه و حتما به نظرم درستش کنید و ازش لذت ببرید، دستتونم توی بخش گوشتیش خیلی بازه و میتونید خیلی شیک هر چی دوست داشتید توش بریزید و ازش لذت ببرید
#شپردز_پای
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
9.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برگر عدس
۱ لیوان عدس، ۲ عدد سیب زمینی متوسط، نمک، ۱،۵ لیوان پودر پانکو(یا پودر نان)، ترخون و ریحون خشک از هر کدام 1 ق غ(یا هر سبزی خشک دیگه) ، ۱ عدد پیاز متوسط، ۱ حبه سیر، ۲ عدد تخم مرغ، ۲ ق غ ماست، زردچوبه، پاپریکا، زیره سیاه، فلفل سیاه و فلفل قرمز
#کوکو_عدس
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔