eitaa logo
لقمه 🌯
4.3هزار دنبال‌کننده
647 عکس
7.1هزار ویدیو
1 فایل
﷽‌ آنچه ما می خوریم در روحیات ما تاثیر دارد، اینکه روزی ما و #لقمه ما چه باشد، بی ارتباط نیست با اینکه "حال ما" چگونه باشد... #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاک کردن فیلتر هود،به همین راحتی✨ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
30.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترکیب جادویی برای از بین بردن لکه های زرد ‌وقهوه ایی مونده کابینت ها🌱 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
هدایت شده از  آشپزی آسان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 ترفند نگه داری طولانی مدت قارچ تو یخچال اونم بدون فریز کردن 😍 ❌برای یک کیلو قارچ 👈🏻مرحله اول جوشوندن : ۱ق غ نمک و ۲ ق غ آبلیمو 👈🏻مرحله دوم نگهداری : ۱ق غ نمک و ۲ ق غ سرکه سفید 🍄با این روش قارچ ها تا چندین ماه سفید و تازه تو بخچال میمونن و استفاده ازشون خیلی راحت تره 😍 ‌▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 https://eitaa.com/joinchat/3866427437C0da1247a8f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس پنیر ویژه 🍟🧀 طرز تهیه اش خیلی خیلی راحته😍 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ پنیری😍😋 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا ژیگو فینگرفود یک پیتز ای متفاوت و البته خیلی خوشمزه 😋😋😋 ابتدا گوشت ران گوساله را همراه با سس کچاپ و سس خردل و پیازسفید و پیازقرمز و سیر و ترکیب چهار ادویه ( میخک و جوزهندی و فلفل قرمز و زنجبیل ) و نمک و روغن زیتون و آب برای چهار ساعت با دمای ۱۷۰‌ درجه داخل فر بپزید نان تست را برش داده و به شکل قیف درآورید و داخل آن را با ژیگو پخته شده بالا پیاز و گوجه فرنگی و جعفری پر کنید و توی ظرف بچینید و بین آنها را با پنیرموزارلا رنده شده پر کنید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه ۱۰ دقیقه بپزید برای سس هم از ترکیب ماست_یونانی خیار و آبلیموترش و سرکه و نمک و نعناع و شوید و جعفری و پودرسیر و روغن زیتون استفاده کنید ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سه رنگ تابه ای😍😋 تخم مرغ ۲عدد شیریک لیوان شکر یک لیوان روغن یک سوم لیوان وانیل نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر۲قاشق چایخوری آرد حدودا ۲ونیم لیوان(تقریبی) زعفران غلیظ یک قاشق مرباخوری پودرکاکائو ۲قاشق چایخورخوری تخم مرغ وشکرووانیل روباهم مخلوط کرده هم میزنیم تاکرم رنگ بشه بهش روغن وشیررواضافه میکنیم ازمقدارآرددوتاسه قاشق برمیداریم مابقی آردوبکینگ پودرروطی چندمرحله الک میکنیم وهم میزنیم موادروبه سه قسمت تقسیم میکنیم به یکی پودرکاکائو،به یکی زعفران اضافه میکنیم آردی روکه کنارگزاشتیم یکی به زعفرانی ویکی به ساده اضافه میکنیم کف تابه روچرب میکنیم وازموادمطابق فیلم قاشقی میریزیم وتاانتها ادامه میدیم بعدازاتمام درب تابه رومیزاریم روی حرارت ملایم بمدت حدودی ۴۰دقیقه بپزه ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرپ پلیسه ای گوشت🥟🥓🥟 برای کرپ دو عدد تخم مرغ یک تا یک ‌ونیم لیوان شیر ۶قاشق غذاخوری سر پر آرد سفید قنادی ۱/۲قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۱/۴لیوان روغن یک پنسه نمک مواد میانی که میتونید از مرغ و بیکن ،کالباس انواع سبزیجات استفاده کنید) ۲۰۰گرم گوشت چرخکرده یک پیاز ریز خرد شده خامه پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده نمک،فلفل سیاه و ادویه دلخواه مواد سس گوجه رب گوجه فرنکی یا پوره گوجه فرنگی رب فلفل مقداری آب و روغن ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
هدایت شده از شیرینی پزون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪 بدون فر آرد نخود دولیوان پر(۲۵۰ گرم) پودرقند ۳/۴ لیوان(۱۲۵ گرم) روغن نیمه جامد یا صاف قنادی ۳/۴لیوان(۱۲۵ گرم) پودر هل ۱ق م آرد سفید قنادی ۳ق غ ۳قاشق از آرد نخودچی کم کنید و ۳قاشق آرد سفید اضافه کنیدالک کنید و پودر قند را الک کنیدبهش اضافه کنید پودر هل را اضافه کنید و روغن را به روش بن ماری آب کنید تاکمی گرم شه ولی داغ نشه شروع کنیدبهه مخلوط کردن ورز دادن تازمانی که خمیر جمع شه.این خمیرزمانی جمع می‌شه که وقتی داخل دست فشرده کنید ترک برنداره این خمیر نیاز به استراحت نداردولی برای اینکه بهترقالب بخوردبهتره که ۱۰ دقیقه داخل یخچال بذارید خمیر را به قطر ۱سانت بازکنید قالب بزنید پخت روی گاز شعله پخش کن را روی گاز بگذارید تا کمی گرم شودبعد شعله را کم کنیدتابه را روی حرارت بگذاریدبه مدت بیست دقیقه زمانی که زیرشیرینی ها طلایی شد کافیه تا زمانی که شیرینی هاسرد نشه به هیج عنوان بهش دست نزنید که نرم میشه پخت در فر فر رو از ۱۵ دقیقه قبل روشن کنیدروی دمای ۱۷۰ درجه بگذارید شیرینی ها را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فربگذاریداگر دراین مدت زیرشیرینی طلایی شد پخت کامله.به شیرینی ها تا سرد شدن دست نزنید 👈 شیرینی پزون 👉 کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا 👇🍪👇🍪👇🍪👇       https://eitaa.com/joinchat/3726704778C27789c7caa 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
هدایت شده از  آشپزی آسان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♡ 🍉🍍 اومدم یکمی دلتون رو آب کنم🤭😅 و افتتاح شده 🍉 پر از دکور و ایده‌های جذاب 😊 پر از ایده های دیزاین غذا 😱 اگر میخوایید و خاااص برای شب داشته باشید حتما این کانال رو ببینید😍😉🍉🍉 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3273195588Cc59e26c2d1 نبینی از دستت رفته😜 کلی تم یلدایی 🍉 انواع ژله🍹کلی غذا های خوشمزه و ترشی 🥗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راز برق انداختن اجاق گاز و سینک و پشت قابلمه ها 🙃 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون پنجره ای چند رنگ❤️ ✅نشاسته گل: ۱/۲ پیمانه (۸۰گرم) ✅گلاب: ۱/۴ پیمانه (۸۰گرم) ✅تخم مرغ: ۴ عدد ✅وانیل: ۱/۲ ق چای خوری ✅آرد گندم: ۱ پیمانه سرخالی (۱۰۰گرم) ✅پودر قند: به مقدار لازم (تقریبا ۱/۲ پیمانه) ✅روغن: به مقدار لازم ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاچی بسی خوشمزه🍜 ◀️زیره سبز پودر شده ◀️زیره سیاه پودر شده ◀️تخم گشنیز پودر شده ◀️دارچین پودر شده ◀️رازیانه پودر شده ◀️زنجبیل پودر شده ◀️هل پودر شده ◀️بادیان ستاره ای پودر شده ◀️میخک پودر شده ◀️جوز هندی پودر شده ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با چند تا توپ یک دکوری یلدایی خوشگل بساز ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درمان بدترین کم خونی با سیب میخ ‌‌‌‌ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
70.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خاگینه گل مینا 💜💜 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
هدایت شده از  آشپزی آسان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 با این ۴ ترفند پف دار و خوشرنگ باقی میمونه و سیاه و خشک نمیشه حتما تا آخر ببین ☘زرشک خوب، قرمز روشن و خوشرنگ است، بنابراین از خریدن زرشک‌هایی که رنگ تیره دارند خودداری کنید. ☘ آب زعفران را جدا با برنج قاطی کنید و زرشک را بعد روی آن بریزید. اینجوری هم عطر زعفران حفظ می شود، هم رنگ زرشک قرمز و درخشان باقی می ماند. ☘ زرشک را چه تازه باشد چه خشک شده در فریزر نگهداری کنید. تا رنگ آن ثابت بماند و کدر نشود. ☘اگه توی غذاهای دیگ میخواین استفاده کنین حتما دراخر پخت اضافه کنین وتفت ندید ☘هر چه زرشک بماند، تیره تر می شود مگر اینکه تا تازه است آن را فریز نمایید تا نرم و خوشرنگ ‌▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 https://eitaa.com/joinchat/3866427437C0da1247a8f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا حالا شده ای که میخورین بهتون نچسبه؟ مزه روغن بده یا یا یا… اگه این نکته هایی که گفتم بهتون رو اگه رعایت کنین قول میدم قیمه بهتری داشته باشین🫶🏼 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوانه گندم مناسب برای چاقی صورت سالادی خاص و متفاوت خوردن جوانه گندم بعد از غذا باعث چاقی صورت میشه امروزه پودر جوانه گندم نیز در دسترس هست که از اون هم میشه استفاده کرد ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چاشنی خفن قرمه سبزی😍 مواد لازم : رب انار ۱ ق غ گشنیز خشک ۱ ق غ جعفری خشک ۱ ق غ رب گوجه فرنگی ۱ ق غ شنبلیله خشک ۱ ق غ شوید خشک ۱ ق غ آبلیمو ترش ۳ ق غ زردچوبه ۱ ق چ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این دسر بدون قالب و خیلی جذاب و خوش طعمه نکته برای بسته ژله با کیوی کیوی رو داخل مخلوط نصف آب و نصف لیوان شکر پنج شش دقیقه بجوشانید بعد که خنک شد برای دسر استفاده کنید مواد لازم برای قسمت سفید :شیر دو لیوان ،شکر نصف لیوان ،وانیل نوک ق چ،ژلاتین دو ق غ قسمت سفید که سرد شد داخل قالب بریزید داخل یخچال سه چهار ساعت باشه بعد آماده است از لیوان بیرون بیارید و برش بدین ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اجاق گاز سوخته و چربی گرفته رو مثل روز اول تمیز کن ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔