فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پواچای_شکم_پاره 😍😋
شیر ولرم: 1.5 لیوان
آب ولرم: 1 لیوان چایخوری
خمیر مایه تازه: نصف بسته(۲۱ گرم) معادل 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک پودری
شکر: 1 قاشق غذاخوری
نمک: 1 قاشق مرباخوری
روغن: 1 لیوان چایخوری
آرد : مقدار لازم
زرده تخم مرغ برای رومال
گوجه فرنگی
فلفل پنیر صبحانه
برای تهیه خمیر، تمام مواد لازم به جز آرد را در ظرفی عمیق میریزیم و مخلوط میکنیم بعد آرد را آرام و کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا یک خمیر کاملا نرم به دست بیادروی خمیررومیپوشونیم و حداقل به مدت 1 ساعت استراحت میدیم بعد از آماده شدن خمیر مجدد ورز میدیم تا هوای داخلش خارج بشه خمیر رو به قسمت هایی به اندازه نارنگی تقسیم میکنیم با دست کمی باز میکنیم مطابق ویدیو برش میزنیم و مواد رو وسط خمیر میذاریم و دو طرف را روی هم میپوشونیم و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار میدیم بعد روی سینی را پوشانده و به مدت نیم ساعت دوباره استراحت میدیم.زرده تخم مرغ میمالیم روی پواچا ها اونها رو در فر از قبل گرم شده با دمای 18 درجه تا وقتی سرخ و طلایی بشن، میپذیم
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
#خورش_کدو_حلوایی
پیشنهاد دیگر ما برای شام شب #یلدا، خورش کدو حلوایی با آلو بخارا است. در این فصل سال با کدو حلوایی میتوانید انواع غذا، پیشغذا و دسر را تهیه کنید. خورش کدو حلوایی با آلو بخارا یک خورش شیرین و خوش طعم و عطر است که میتواند گرمای دوستداشتنی و لذیذی را به سفرهی شام شب یلدایتان بدهد. این خورش متفاوت را برای شام شب یلدا تهیه کنید تا تجربهی متفاوتی برای شما و خانواده باشد.
کمی بعد از صرف تنقلات مخصوص شب یلدا، اعضای خانواده آرام آرام گرسنه میشوند و چشمانشان از روی شیرینی، آجیل و انار به سمت میز شام خیره میشود. قبل از سرو غذا، بهتر است که پیشغذا و سالاد را سرو کنیم. ما برای پیشغذای شب یلدا چند پیشنهاد خوب داریم.
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
🍪#تارت_یلدایی زمستونی رو درست کن که شب چله 😋
🔺مواد لازم برای تهیه تارت :
آرد قنادی ۲۰۰ کرم یک لیوان و یک سوم لیوان
بیکینک پودر نصف قاشق چایخوری
کره نرم ۱۰۰ گرم
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
پودر قند ۶۵ گرم (نصف لیوان )
اخم مرغ یک عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
🔺مواد داخل تارت :
پودر ژله بلوبری یک بسته
پنیر لبنه یک بسته ۳۵۰ گرمی
خامه یک بسته دویست گرمی
سن اینچ بلوکاراسائو پنج قاشق
(میتونید بجای سن ایچ میتونید یک قطره رنگ خوراکی و دو قاشق شکر اضافه کنید )
آب حوش برای حل مردن ژله دو سوم لیوان
خمیر تارت رو مه آماده کردین بین دوتا نایلون باز کنید و یک ساعت داخل یخچال باشه خیلی خمیر رو ورز ندین به روغن نیفته
بعد از باز کردن خمیر داخل تارت داخل قالب مجددا نیم ساعت داخل یخچال باشه
داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه بپزه و اگر دوست داشتید طلایی تر باشه
بعد از پخت از قالب خارج کنید پنج دقیقه دیگه بذارید بپزه
بذارید خمیر تارت خنک بشه و مواد پنیری رو آماده کنید
پودر ژله داخل دو سوم لیوان آب جوش حل بشه
#یلدا 💚
#شب_یلدا ❤️
🛑کانال های برتر بانوان👇🏼👇🏻👇🏾
🧑🦰@baanoovaan
👩🏻@baanoovaan
👱🏻♀@baanoovaan
هدایت شده از آشپزی آسان
🌺 نیت کن با نام مبارک امام جواد (ع) بزن روی #حرز ببین چی نشون میده برات😍👇
🌺
🌺 🌺
🌺 🌺
🌺
🌺 🌺🌺🌺🌺🌺🌺
🌺 🌺
🌺 🌺
🌺 🌺
تخفیف حرز امام جواد ویژه ولادت حضرت زهرا👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_لکه_چایی
برای شما هم پیش اومده؟🤔👇
این که یهو بخورین به فنجون چایی و بریزه رو فرش 😑
تو این دوتا ترفند بهت یاد دادم چجوری لکه قدیمی و جدید چای رو از روی فرشت پاک کنی
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خانه_داری
یه نکته خیلی مهم برای خانه داری تمیز کردن فرش هست
این ویدئو به شما کمک میکنه😍👌
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شکلات_یلدایی 🍉🍫
مواد لازم:
شکلات تلخ
شکلات شیری
شکلات سفید
تزئین و تایپینگ دلخواه
(دونه انار، پسته، بادام زمینی، کرنبری،پودرنارگیل، میوه خشک و....)
شکلات رو به روش بن ماری ذوب کرده و داخل قالب سیلیکونی مخصوص شکلات ریخته و با مواد تایپینگ تزئین می کنیم(سرعت عمل داشته باشین) ، قالب رو داخل یخچال گذاشته و سپس به آرومی جدا می کنیم.
_نیازی به روغن مایع نداره
_قالب سیلیکونی نداشتین از کپسول کاغذی استفاده کنید.
#یلدا 💚
#شب_یلدا ❤️
🛑کانال های برتر بانوان👇🏼👇🏻👇🏾
🧑🦰@baanoovaan
👩🏻@baanoovaan
👱🏻♀@baanoovaan
هدایت شده از آشپزی آسان
🟡ده مدل غذای نونی و فوری😳
هر روز نگران بودم چی درست کنم که هم خوشمزه باشه هم مواد غذاییش گرون نباشه🥲 از وقتی اومدم این کانال انقدر غذا یاد گرفتم درست کنم هر شب سفره رنگی میندازم 🌮✨👇😋
🌯https://eitaa.com/joinchat/3273195588Cc59e26c2d1
حضور همه کدبانو ها الزامی ☺️❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نودل به همراه مرغ و سبزیجات
.
مرحله اول بُرش خلالی هست که باید به صورت خلالی نازک انجام بشه.
یک عدد پیاز
یک عدد فلفلدلمه
نصف سینه مرغ
.
حدود ۱۰ عدد گوجه گیلاسی (به صورت دایرهای)
کلم بروکلی
.
روی گاز با حرارت زیاد پیاز و فلفلدلمه رو سرخ کنید.
۵ دقیقه بعد مرغ رو اضافه کنید، به همراه فلفلسیاه و نمک
خوب مخلوط کنید.
نودل رو به همراه ادویه خودش توی آبجوش بریزید (فقط ۳ دقیقه)
تو این ۳ دقیقه، گوجهها و بروکلی رو به سس پیاز و فلفلدلمه اضافه کنید، یک قاشق غذاخوری سویا سس.
مخلوط کنید، و وقتی ۳ دقیقه تموم شد، نودل، جوانه ماش و یکم از آبجوش نودل رو اضاف کنید، مخلوط کنید و تمام.
به این سرعت یه نودل خیلی خوشمزه، ساده و خوش عطر رو داریم. حتمن امتحانش کنید
#نودل
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔