eitaa logo
لقمه 🌯
4.3هزار دنبال‌کننده
848 عکس
7.6هزار ویدیو
3 فایل
﷽‌ آنچه ما می خوریم در روحیات ما تاثیر دارد، اینکه روزی ما و #لقمه ما چه باشد، بی ارتباط نیست با اینکه "حال ما" چگونه باشد... #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
13.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 یه عذای عربی که مزه بینظیرش همیشه تو خاطرت میمونه 😍 نکته:مرغ هم میتونی درستش کنی ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موچولوک یا موشتک یزدی مواد لازم پودر نان خشک یزدی: ۲۰۰ گرم پیاز:۱ عدد متوسط پیازچه:۴ تا ۵ شاخه ریحان:۵۰ گرم تره:۷۰ گرم گوجه فرنگی:۲ عدد گردو پودر شده: ۳ عدد پنیر خامه ای:۲۰۰ گرم نمک ، فلفل و زیره:به مقدار لازم طرز تهیه نان خشک یزدی رو پودر کنید و پیاز ، پیازچه ، ریحان و ترخون و گوجه فرنگی رو خرد کنید و با پنیر خامه‌ای مخلوط کرده و نمک ، فلفل سیاه و زیره بزنید و در پودر نان خشک بغلتانید ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
16.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جزء سوغاتی های پرطرفداره.. جزء خوشمزه های سفره یلدا شاید قیافش براتون بعنوان یه مربا باشه اما مربا نیست ، خیلی خوشمزس... یبار باید تستش کنی! ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
8.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پشمک های رنگی رو میتونید در قالب دلخواهتون مانند فیلم بزارید و با پشت قاشق فشرده کنید و در ظرف برگردونین ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
6.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با نوشابه🥤🍧 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
9.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سه مدل دسر یلدایی جذاب😍 این پست و حتما ذخیره کنید و با دوستانتون به اشتراک بزارید که شب یلدا خیلی نزدیکه😉🍉 دسر اول👇🏻💚 پودر ژله سبز کیوی یا لیمو. پودر ژله الورا و نصف لیوان شیر پودر ژله انار یا هندوانه دسر دوم 👇🏻🤍 ژله انار ژله الورا و شیر خلال پسته دسر سوم👇🏻❤️ ژله الورا انار دون شده خلال پسته 🛑کانال های برتر بانوان👇🏼👇🏻👇🏾 🧑‍🦰@baanoovaan 👩🏻@baanoovaan 👱🏻‍♀@baanoovaan
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈 شیرینی پزون 👉 کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍉🍉 نیاز داریم به چهار رنگ شکلات؛ شکلات قرمز، شکلات سبز، شکلات تلخ، شکلات سفید. ابتدا شکلات تلخ رو ذوب می‌کنیم به روش بن‌ماری (که توی پست‌های قبل توضیح داده‌م نکاتش رو) و داخل قیف می‌ریزیم. کف قالب سیلیکونی با طرح دلخواه رو با این شکلات، شکل هسته‌های هندوانه رو رسم می‌کنیم. اجازه می‌دیم در دمای محیط ببنده. ❣️نکته‌ی اول و مهم درست‌کردن این شیرینی👇 اجازه بدین شکلات در دمای محیط ببنده و نذارینش داخل یخچال. چون هربار که قالب داخل یخچال بره، برای سری بعدی سرمای قالب باعث می‌شه شکلاتی که می‌ریزین، قبل از پخش‌شدن به‌سرعت ببنده و سفت بشه و کارتون رو خراب کنه. تا هسته‌های هندوانه خشک بشن، شکلات قرمز رو ذوب می‌کنیم و داخل قیف می‌ریزیم. ۲/۳ از حجم قالب رو با شکلات قرمز پر می‌کنیم. ❣️نکته‌ی دوم در درست‌کردن این شکلات❣️👇 هر لایه‌ی شکلات رو که داخل قالب پایپ می‌کنیم، حسابی قالب رو مطابق فیلم به سطح کار می‌کوبیم تا حباب‌های هواش خارج بشن. اگر این کار رو نکنیم، ممکنه بعد از خارج‌کردن شکلات روی سطحش منافذ و حفره‌های خالی افتاده باشن. 💚 ❤️ 🛑کانال های برتر بانوان👇🏼👇🏻👇🏾 🧑‍🦰@baanoovaan 👩🏻@baanoovaan 👱🏻‍♀@baanoovaan