فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مربای_انار
تا فصلشه درست کن
مواد:انار۵ عدد ،شکر دو استکان،گلاب مقداری
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله😍😋
• فقط با یک بسته ژله این ژله لیوانی سه رنگ رو درست کنید
یک بسته ژله رو با یک و نیم آب جوش ترکیب کنید خوب حل بشه بزارید کنار کامل خنک بشه
ژله رو سه قسمت کنید
یک قسمت شفاف باشه
به یک قسمت دو ق غ بستنی
به یک قسمت چهار ق غ بستنی بزنید
لیوان رو چرب کنید هر لایه رو ریختین بزارید داخل فریزر چند دقیقه بمونه بسته بشه و لایه بعدی رو بریزید وقتی هم بست به راحتی از لیوان بیرون میاد
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بلانچ_نخودفرنگی
نخودفرنگی
آبجوش ونمک
یخ
مراحل
بلانچ کردن روش ساده ای است برای اینکه طعم، رنگ، مزه و طراوت سبزیجات را حفظ شود برای این روش، مقداری آب در قابلمه ای ریخته و به آن نمک اضافه کنید طوری که آب مزه دار شود (ميتونيد نمك نريزيد) سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا زمانی که آب جوش آید. در این فاصله کاسه ای را با یخ پر کنید و آب سرد روی آن بریزید تا روی یخ ها را بپوشاند. سبزیجات را به آب جوش اضافه کرده و به مدت 3 الی 15 دقیقه بجوشانید
(سبزی ها را بسته به نوعی که دارند به مدت زمان معینی در آبجوش می جوشانند تا علاوه بر خاصیت، تردی و مزه خود را هم حفظ کنند… براي نخود فرنگي 15 دقيقه تايم کافیه). سپس در آبکش ریخته و بلافاصله درون آب یخ بریزید. پس از سرد شدن، دوباره در آبکش ریخته و آن را در کیسه فریزر قرار داده و فریز کنید.
من برای
#قارچ هم همینکارومیکنم البته زمان کمتری میجوشونم.پنج شش دقیقه
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شنیسل
#غذا_با_مرغ
پودر سوخاری خودت درست کن. 👈نان باگت رو برش بزن و بذار تو فر 1 ساعت با دمای ۱۰۰ درجه بهش سر بزن یه وقت نسوزه خشک که شد از فر در بیار. با غذا ساز یا هاون پودر کنید تا پولکی بشه
سینه های مرغ را از پهلو قبضه کنید تا نازک بشه و احتیاج به کوبیدن نداشته باشه. برای اینکه می خواهیم خوب مغز پخت بشه به تکه های کوچک برش می زنیم خواستید همون جور درسته بذارید، با نمک، فلفل سیاه، پول بیبر یا فلفل قرمز، چند قاشق روغن زیتون ،آب لیمو ترش و چند برگرزماری مزه دار کنید،
دو ساعت تو یخچال استراحت بدید، به پودر نان فلفل قرمز یا سیاه. آویشن و پودر سیر بزنید ،نمک نزنید چون نان خودش نمک داره،تکه های مرغ را ابتدا در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری بزنید و بعد در سینی فر بچینید ۱-۱/۵ ساعت در فر با دمای ۱۸۰ قرار بدهید اگه روش طلایی نشده بود چند دقیقه گریل بزنید.
سس تارتار ( غیر رژیمی)
خیارشور، جعفری ساطوری، نمک، فلفل، آب لیمو ترش
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوست داری درست کردن انواع #شیرینی رو یاد بگیری⁉️
شیرینی #مشهدی😍
شیرینی #دانمارکی😘
شیرینی #خامه_ای😋
کیک تولد👌
کیک تر😍
کیک تلخ 😋
چه با فر و بدن فر 👌✅
فقط در این #کانال👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3726704778C27789c7caa
😋قنادی رو بیار خونت😍
هدایت شده از شیرینی پزون
#میکادو
🍪 @shirinipazoon 🍪
مواد لازم:
نون میکادو ۱ بسته (۸عدد) از لوازم قنادی ها تهیه کنید
۲ پیمانه آرد قنادی
۴ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۲ پیمانه روغن مایع یا مخلوط روغن یا کره
۱.۵ پیمانه پودر قند
۲۰۰ گرم شکلات تخته ای
۵۰ گرم شکلات سفید
پودر نارگیل برای تزیین
رنگ خوراکی قرمز برای تزیین
#شیرینی #شیرینی_عید
#شیرینی_خانگی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
هدایت شده از 🍭همه چی کده کیوت🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ی مدت خیلی تنبل و بی حوصله شده بودم نای کار کردن نداشتم 😩☹️
یروز که تو گوشیم میگشتم 😉
یهو ی #کانال دیدم پر از ایده های جذاب😍
کلی ایده #تمیز_کاری و #آشپزی آسون😋😅
ولی مفید🤗😎
کلی انگیزه گرفتمو دست بکار شدم
در عرض چند ساعت کل خونمو برق انداختم هر کی میدید فکر میکرد یماه تمیزکاری خونم طول کشیده😅😄
🥦
https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e🍱
#دسر_کاسترد_یخچالی 🍨 😋
▫️پودر کاسترد ۲ قاشق غذاخوری
▫️شیر ۲لیوان
▫️شکر (برحسب ذائقه کم یا زیاد کنید) 1 پیمانه
▫️وانیل کمی
▫️بیسکویت پتی پور ۱بسته
🔸پودر کاسترد و شکر را داخل شیر حل کرده و روی حرارت گذاشته و مرتب هم زده تا غلیظ شود. قبل از برداشتن از روی حرارت کره و وانیل را اضافه و برای یک دست شدن کمی با همزن بزنید.
کاسترد آماده است،حالا لبه های بیسکویت رو داخل مواد فرو کنید وچهارتایی بهم وصل کنید که شکل مربع بشه، حالا بیسکویت رو به مواد آغشته کنید بندازید داخل مربع😉 من با روبان بستم که محکم بشه، بزارین یخچال تا خنک بشه ومیل کنید.
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_ترکی😍😋
✅مواد لازم:
گوشت چرخکرده ۴۰۰گرم
پیاز ۲عدد متوسط
جعفری خرد شده ۴ق غ
فلفل دلمه ایی ۱/۴
(دو تا رنگ)
ادویه: نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر
🔴اونایی که از بوی گوشت بدشون میاد این مدل کباب
خوش عطرش میکنه
🔴موقع سرخ کردن کمی آب و آبلیمو بریزین بینظیرش میکنه
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
#شله ماشکی
مواد لازم: برای4 نفر
🔸برنج ایرانی: 1 پیمانه
🔸ماش: 2 پیمانه
🔸کنجد آسیاب شده: 1/2 پیمانه
🔸دنبه گوسفندی: 1/2 پیمانه
🔸تره کوهی: 1/2 پیمانه
🔸پیاز: 1 عدد
🔸نمک دریا و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
🔸توت خشک یا پودر ناردونه: به مقدار لازم(اختیاری)
طرز تهیه:
ماش را با مقداری آب میزاریم روی شعله گاز تا به اصطلاح شکفته و نرم بشود سپس برنج را اضافه میکنیم
دنبه ها را ریز خورد کنید و کمی سرخ می کنیم همراه مقدار کمی فلفل و زردچوبه توی برنج میریزیم و کنجدهارا اضافه میکنیم تا خوب بپزند باید شعله ملایم باشد و مدام هم بزنید تا ته نگیرد و برنج و ماش خوب پخته بشود سپس نمک دریا را اضافه میکنیم(میتونین چندتاشلغم هم بهش اضافه کنین)
پیاز را سرخ میکنیم همراه تره داغ کوهی به برنجمون اضافه میکنیم و به دلخواه مقداری توت خشک یا پودرناردونه بهش اضافه میکنیم وقتی به غلظتی شبیه شله زرد رسید آماده است.
✅اضافه کردن دنبه، توت خشک وپودرناردونه اختیاری اما غذا را خوشمزه تر میکند
✅نکته مهمش خوب پختن ماش و برنجتون هست وهرچه مقدار پیاز داغ و تره داغتون بیشترباشه غذا خوشمزه تر میشود
غذای_محلی کهگلویه
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔