eitaa logo
لقمه 🌯
4.3هزار دنبال‌کننده
854 عکس
7.6هزار ویدیو
3 فایل
﷽‌ آنچه ما می خوریم در روحیات ما تاثیر دارد، اینکه روزی ما و #لقمه ما چه باشد، بی ارتباط نیست با اینکه "حال ما" چگونه باشد... #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
8.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ویژه پشمک های رنگی رو میتونید در قالب دلخواهتون مانند فیلم بزارید و با پشت قاشق فشرده کنید و در ظرف برگردونین ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ویژه 🍉 چیزایی که لازم داریم: سیب🍎 اناردون شده شکلات آبشده🍫 سیخ چوبی ❌اگه ازروزقبل درست میکنید پوست سیب وبگیرید بعدبرش بزنید ❌بذاریدشکلات ازگرما بیفته بعدسیب وداخلش بزنید ❌موقع جداکردن ازظرف زیرش و باچاقو جداکنید که نچسبه به ظرف ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
9.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
🔸قسمت سبز رنگ ژله موهیتو 🔹سفید رنگ آلورا و شیر 🔸قرمز آلبالو داخل لیوان یخمک درست کردم وبعد برگردوندم دونه های روش هم تخم شربتیه ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
خونگی❤️ 🌺موادلازم: 🪴آرد۱لیوان فرانسوی 🪴شکرنصف لیوان فرانسوی 🪴تخم مرغ۳عدد 🪴پودرکاکائو۱ق م 🪴شیر۱/۴لیوان 🪴روغن مایع۱/۴لیوان 🪴عسل اختیاری۱ق چ خ 🪴بکینگ پودر۱ق چ خ پر 🪴وانیل نوک ق چ خ 🌺مواد لازم کرم کارامل وسط کیک: 🪴شکرنصف لیوان 🪴کره۲۰گرم 🪴خامه۲ق غ خ 🪴پودرکاکائو۱ق چ خ 🌺طرز تهیه: تخم مرغ ،وانیل ‌وشکر را باهمزن میزنیم کرمی وکشدار بشه بعد روغن شیر ‌عسل را به ترتیب اضافه وکمی در حد مخلوط شدن میزنیم .حالا مخلوط آرد وبکینگ پودر سه بار الک شده را در سه مرحله اضافه وبا همزن دستی آرام میزنیم تا مخلوط ‌گوله آردی نمونه .حالا چند قاشق از مایه کیک را برداشته با پودر کاکائو مخلوط ‌وداخل قیف میریزیم .بعد کف تابه کاغذ روغنی ودیواره ها وکف را چرب ،مایه کیک را میریزیم یکدست پهن کرده مایه کاکایو را مطابق ویدئو بصورت موجدار میریزیم. حالا شعله پخش کن را از یه ربع قبل روی حرارت گرم بعد تابه را گذاشته در تابه را میبندیم به مدت ۲تا۳۰دقیقه بعد با خلال چوبی چک نچسبید امادست برمیگردونیم اون طرفش ۱۰دقیقه دیگه طلایی بشه. ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
شیک 😍😍 سیب زمینی رو بعد از اینکه قالب زدیم با یه قالب کوچکتر داخلش رو هم قالب میزنیم تا خالی بشه بعد کف قابلمه روغن میریزیم و سیب زمینی ها رو میچینیم بعد داخل سیب زمینیارو با کنجد پر میکنیم بعد برنج یا ماکارونی و میریزیم روش و دم میزاریم😋 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
10.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آسان ترین یاد بگیر🍉🍉 پارت1 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آسان ترین یاد بگیر 🍉🍉 پارت2 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آسان ترین یاد بگیر 🍉🍉 پارت3 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم یه دسر جذاب و آسون 😍🥰🍹🍸 یک بسته ژله ی انار برای پاناکوتا: شیر ۲ لیوان خامه ۱۰۰ گرم شکر ۸ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری وانیل کمی فقط یه توضیحی بدم در مورد پاناکوتا ، اینکه شیر و خامه باید حتما هم دما باشن در غیر اینصورت شیر میبره. حالا با این روش که درست کردیم هم شیر هم خامه باید سرد باشن و روی حرارت خیلی کم به تدریج دماشون بالا بره و شکر و ژلاتین هم حل بشه. یه نکته دیگه اینکه بعد از چسبوندن قلبها به دیواره ی جام حتما حدود پنج دقیقه جام ها رو بذارید یخچال تا موقع ریختن پاناکوتا شناور نشن و خوب بچسبن به جام. ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔