eitaa logo
لقمه 🌯
4.3هزار دنبال‌کننده
751 عکس
7هزار ویدیو
1 فایل
﷽‌ آنچه ما می خوریم در روحیات ما تاثیر دارد، اینکه روزی ما و #لقمه ما چه باشد، بی ارتباط نیست با اینکه "حال ما" چگونه باشد... #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
▫️ ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حل شود . آب سرد را به ژله افزوده و هم بزنید ، سپس در قالب استوانه ای یا لیوان ریخته و یا در ظرفی به عمق 2 سانت ریخته و انار را مخلوط کنین و در یخچال قرار دهید تا بسته شود . ژله را از قالب یا لیوان برگردانده و یک نی داخل ان فرو کنید . ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
🎀 شیر بستنی شکر پودر ژلاتین انار برای تزئین من برای این دسر از یک لیوان شیر سرخالی ونصف لیوان بستنی وانیلی یک قاشق شکر و یک قاشق پودر ژلاتین استفاده کردم. ابتدا پودر ژلاتین با کمی شیر بن ماری کردم و بعد به مخلوط شیر و بستنی و شکر اضافه کردم بجای بستنی میتونید از خامه پاکتی هم استفاده کنید دسر شیر توی قالب ریختم وقتی خودش گرفت طی دو مرحله کمی ژله انار به همراه دونه های انار ریختم وقتی خودش گرفت دوباره انار و ژله رو اضافه کردم اگر انار دون شده و ژله رو یکدفعه اضافه کنید دونه های انار میان بالا و روی دسر قرار میگیرن ولی با این روش دونه های انار همه جا یکنواخت پخش میشن وقتی خودش گرفت خیلی راحت توی ظرف مورد نظر برگردونید و نوش جان کنید.💖 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
🎈⛵️ 🍉 🔴طرز تهیه🔻🍧 ⭕️2 پیمانه هندوانه خرد شده بی هسته، 6 قاشق سوپ‌خوری عسل، 1 قاشق سوپ‌خوری آب‌لیموی تازه و 2 قاشق سوپ‌خوری زنجبیل تازه‌ رنده شده را در مخلوط‌کن بریزید. ⭕️دستگاه را روشن کنید و چنددقیقه‌ای صبر کنید. پوره را در ظرفی پلاستیکی و بزرگ بریزید. ⭕️در ظرف را ببندید و در فریزر بگذارید تا از شب تا صبح بماند. ظرف را بیرون آورده و مواد را با یک چنگال آن‌قدر هم بزنید تا یخ‌ها شکسته و مواد برفکی شکل شوند. ⭕️دوباره ظرف را 20 دقیقه در فریزر قرار دهید. بعدازاین مدت می‌توانید آن را در ظرف دلخواه ریخته و با برش لیمو تزئین کنید. این دسر باید با قاشق سرو شود ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
ته دیگ ته ديگ خوشمزه با رشته هاي ماكاروني و سيب زميني كه ته قابلمهً روغن مالي شده بچين و ماكاروني آبكش رو با با مايه مخلوط بريز روش بزار دم بكشه ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
🍉😋 مخصوص 🔴مواد لازم: ✔️3 پیمانه شکر دانه ریز ✔️3/4 پیمانه کره ✔️2/3 پیمانه خامه فرم گرفته ✔️عصاره هندوانه ✔️ 340 گرم شکلات سفید ✔️198 گرم کرم مارشمالو ✔️شکلات چیپسی ✔️رنگ غذای صورتی و سبز 🔴طرز تهیه: شکر، کره و خامه رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط مدام هم بزنید تا بجوشه.😊 وقتی شروع به جوشیدن کرد 4 دقیقه دیگه بجوشونید و مدام هم بزنید. بعد از حرارت بردارید و عصاره هندوانه رو اضافه و خوب مخلوط کنید🍉 شکلات سفید و کرم رو هم بهش اضافه و مخلوط کنید مقداری از مخلوط رو داخل دو کاسه جدا بریزید،یه کاسه رو رنگ سبز بزنید و کاسه دیگه رو سفید بزارید.مقدار زیادی از مخلوط رو هم به رنگ صورتی در بیارید. یه ظرف پخت گردو رو با فویل آلومینیومی کاملا بپوشونید و اسپری پخت و پز بزنید مخلوط سبز رو کف ظرف پهن کنید روی اون مخلوط سفید بریزید در آخر هم رنگ صورتی رو پهن کنید شکلات چیپسی روش بپاشید و به آرامی فشار بدید تا کمی فرو بره فاج رو حدود 45 دقیقه داخل فریزر بزارید تا خودشو بگیره😍 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
هدایت شده از شیرینی پزون
31.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهشتی محبوب ترین دسر دنیا😍 مواد لازم : ◗ ۱۰ عدد خمیر باقلوا ◗ ۸ قاشق غذاخوری کره آب شده ◗ نصف لیوان پسته خورد شده ◗ ۴ قاشق غذاخوری کره آب شده ◗ ۴ قاشق غذاخوری پودر قند ◗ ۵۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه ◗ ۲۰۰ گرم خامه ترش یا خامه صبحانه ◗ نصف لیوان شکر ◗ ۳ عدد تخم مرغ کوچک ◗ ۲ قاشق غذاخوری آرد کیک ◗ ۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ◗ ۱ لیوان شکر ◗ نصف لیوان آب ◗ ۱ تکه کوچک 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ساده و سيب و دارچين طرز تهیه اول با يك ليوان آب و نصف ليوان شكر شربت درست مى كنيم روى حرارت قرارداده تا كمى قوام بياد و كنار ميذاريم تا خنك بشه بعدسيب ها رو تميز مى شوريم و با ابزار مخصوص قسمت ميانى سيب رو خارج مى كنيم تا سيبها حلقه اى شكل شود بعد با چاقو برش مى زنيم نه خيلى نازك و نه خيلى ضخيم ،اگر خواستيد به شكل خلالى هم مى تونيد برش بزنيد بعدسيبها رو به شربتى كه درست كرديم آغشته مى كنيم تا سياه نشن و داخل صافى مى ريزيم تا شربت اضافى خارج بشه بعد روى فويل يا سينى فر كمى چرب شده سيبها رو پخش كردم كه روى نيمى از سيبها دارچين پاشيدم و روى بخارى قراردادم و درحين خشك شدن سيبها رو هم مى زنيم تا به طور يكسان خشك بشن تقريباً با حرارت خيلى ملايم دو الى سه روز طول ميكشه تا سيبها خشك بشن از خوشمزگى و خاصيتشم كه نگو عاااالى خصوصاً با دارچينش خيلى خوشمزه تر شد مى تونيد ميوه هاى ديگه رو هم با همين روش ساده خشك كنيد. 🌟 براى شبهاى زمستانى و شب يلدا خوشمزه اى عاليست. به همين راحتى . 🍎🍏 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
سیب زمینی متوسط : 3 عدد لبو : 3 عدد سس مایونز : کمی پنیر لبنه و ماست چکیده به یک اندازه سیر رنده شده : ۱ حبه شوید : به مقدار دلخواه نمک : به میزان دلخواه فلفل سیاه به میزان دلخواه گردوی خرد شده ریز به میزان دلخواه ابتدا لبوها رو پوست بگیرید و بزارین خوب بپزه و بعد به صورت نگینی ریز خرد کنید. سیب زمینی ها را مکعبی کوچک خرد کرده و بزارین بپزه سیب زمینی و لبو را کنار بگذارید تا سرد شوند. در این فاصله سیر را رنده کرده و پنیر لبنه را خرد(له) کنید. ماست چکیده و سس مایونز نمک و فلفل و گردوی خرد شده رو هم اضافه کنید و خوب هم بزنید و با لبو و سیب زمینی قاطی کنید و بذارید توی یخچال. تا حسابی طعم ها به خورد هم برن عاشق طعمش میشین. اگه دوست داشتین یه ته مزه ترش هم داشته باشه به جز ترشی ماست و پنیر، میشه یه کم سرکه قرمز هم بهش بزنید که من نداشتم و کمی آبلیمو بهش اضافه کردم روی سالاد لبوی خودتون رو با شوید خرد شده و مواد دیگر به دلخواه تزیین کنید. سالاد شما آماده است. این سالاد رو می تونید در قالب بریزید و بعد سرو کنید یا به صورت تک نفره تهیه نمایید. ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
زعفران و انار مخصوص مواد لازم بیسکویت پتی پور ۲ بسته کره ۱۰۰گرم تخم مرغ ۲ عدد شکر ۱ فنجان آرد ۱ ق غ آبلیمو ۱ ق غ زعفران دم کرده ۳ ق غ خامه ترش نصف بسته وانیل برای سس روی چیز کیک خامه ۱ بسته شیرعسل ۱/۴بسته زعفران ۱ ق غ بیسکویت رو پودر کرده وبا کره مخلوط میکنیم و ودر ته قالب خوب فشرده میکنیم خامه وشکر رو باهم می زنیم وبعد خامه ترش وتخم مرغ و وانیل و زعفران وآرد وآبلیمو رو اضافه کرده وخوب هم می زنیم و‌روی بیسکویت اضافه میکنیم ودر فر با درجه حرارت۱۴۰ وبه مدت یک ساعت قرار میدیم باید قالب رو در یک ظرف بزرگتر از قالب که درونش آب ریختیم قرار میدیم. بعد یک ساعت پخت باید یک ساعت در فر رو باز بزاریم وبعد از یک ساعت قالب رو درمیاریم و بعد اینکه کاملا خنک شد یک شبانه روز در یخچال قرار میدیم برای تهیه سس روی چیز کیک هم خامه وشیرعسل و زعفران رو باهم مخلوط کرده و موقع سرو روی چیز کیک می ریزیم و با دانه های انار و گل محمدی و خلال پسته تزیین میکنیم ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فقط کافیه انار و نصف کنید و توش را خالی کنید البته سخت ترین کارم همینه که بدون آسیب رسوندن به پوست انار اونو دونش کنی،بعد ژله انار درست می کنیم و دونه های انار و میریزیم توش و میذاریم ببنده، فقط مواظبشون باشید چون هر کی ببینه عاشقش میشه مناسب برای دورهمی ها و ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر رویایی و مجلسی آوردم واستون😋 ویژه مواد لازم برای 2 عدد سوفله: 2 عدد تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری شکر(اگر خیلی شیرین دوست ندارید حذف کنید) 1 قاشق غذاخوری کره 80 تا 100 گرم شکلات تخته ای 1 بسته وانیل پودری(1 قاشق چایخوری ) 2 قاشق غذاخوری آرد ✔برای داشتن 4 عدد سوفله شکلاتی مواد را به جز وانیل دو برابر کنید طرز تهیه: ابتدا کره و شکلات را در یک ظرف شیشه ای به روش بنماری(روی بخار آب )ذوب کنید و کنار بگذارید تا مقداری خنک شود سپس تخم مرغ ها و شکر در یک ظرف گذاشته با همزن بزنید تا کرم و کشدار شود، مخلوط کره و شکلات را به تخم مرغ ها اضافه کنید هم بزنید تا کامل مخلوط شوند سپس آرد و وانیل هم اضافه کنید خیلی آرام هم بزنید تا کامل مخلوط شود سپس مواد را در قالب سوفله که از قبل کامل چرب کردید ریخته و در فر با دمای 220 درجه که از قبل گرم کردید برای 7 تا 8 دقیقه قرار دهید ،تا یک سوفله نرم و روان داشته باشید،میتوانید طبق ذائقه تون بیشتر در فر بگذارید تا سوفله سفت تر شود،نوش جان ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
(گندم برشته) آجیل مخصوص آذری ها در کوکپد/ قورقا (گندم برشته)کلمه‌ای ترکی است که از فعل « قووورماق » گرفته شده‌است . قورقا به گندم و شاهدانه تفت خورده گفته می‌شود. در منطقه آذربایجان قورقا در فصول سرد خصوصا در شب چله و عید نوروز استفاده می‌شود. در عیدنوروز قورقا را در سفره هفت سین هم می‌گذارند. با این روش خیلی ترد و پوک میشه لیوان گندم سفید (بهتره پوست کنده باشه)1 شیر2 و نیم لیوان نصف لیوان شاهدانه گندم رو میشوریم و با چند لیوان آب 3 ساعت خیس میکنیم. بعد از سه ساعت گندم رو آبکشی میکنیم و میزاریم آب اضافه اش خارج بشه. گندم رو دوباره برمیگردونیم داخل ظرف و شیر رو اضافه میکنیم 24 ساعت خیس میدیم (من یک ساعت آخر یه قاشق شکر اضافه کردم میتونید نمک اضافه کنید). دوباره آبکشی میکنیم و میزاریم شیر اضافه ش بره. حالا توی سینی پارچه نخی پهن میکنیم و گندم رو می ریزیم داخل سینی و روی بخاری(حرارت خیلی ملایم) یا جلوی نور آفتاب خوب خشک میکنیم ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : سیب زمینی : ۳عدد چغندر قند : ۳عدد گردو : به میزان دلخواه پنیر لبنه : ۲قاشق غذاخوری سس مایونز : ۲قاشق غذاخوری ماست چکیده : یک لیوان سیر : ۲حبه نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه ⬅️ابتدا سیب زمینی رو ریز خورد کرده و سرخ میکنیم و میزاریم کنار خنک بشه ⬅️چغندر رو پوست گرفته و داخل بلندر میریزیم و یا رنده میکنیم و با کمی روغن زیتون تفت میدیم تا آبش کشیده و خشک بشه..سپس میزاریم کنار تا خنک بشه ⬅️برای درست کردن سس ۲قاشق غذاخوری پنیر لبنه رو له میکنیم بهش ۲قاشق غذاخوری سس مایونز،یک لیوان ماست چکیده شیرین ، ۲حبه سیر رنده شده و مقداری نمک و فلفل اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم ⬅️حالا سیب زمینی و چغندر سرد شده رو با کمی گردوی خورد شده داخل ظرف ریخته و سس رو بهش اضافه و مخلوط میکنیم ⬅️میزاریم یخچال تا ی شب بمونه که خوب جابیفته و بعد داخل ظرف سرو ریخته و به دلخواه با گردو و انار و شوید تزئین میکنیم به همین راحتی ی سالاد خوشمزه برای میز یلدا داریم😍 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ارد.....۲پیمانه تخم مرغ.....۳عدد ماست.....۳قاشق روغن.....۱پیمانه پوره کدو حلوایی.....۱پیمانه شکر....۲۰۰ گرم گردو....۳۰ گرم دارچین....۱ قاشق چای خوری پودر زنجبیل.....۱/۴ قاشق چای خوری بکین پودر......۳ قاشق چای خوری وانیل طرز تهیه: تخم مرغ با وانیل و شکر با همزن بزنید.ماست و سپس روغن اضافه کنید.با همزن بزنید تا کامل یکدست بشه.بکین پودر ،دارچین و زنجبیل به ارد اضافه کنید.مخلوط ارد در دو مرحله اضافه کنید.کدو حلوایی از قبل با یک استکان اب بپزید .با پشت چنگال کامل پوره کنید.بزارید خنک بشه به مخلوط اضافه کنید.گردو نگینی خرد شده را اضافه کنید.مواد داخل قالب چرب شده بریزد.داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید. ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔