مقام معظم رهبری در تبیین معنای «حکومت مردمی دینی» گفته اند:
«مردمی بودن حکومت; یعنی نقش دادن به مردم در حکومت . یعنی مردم در اداره حکومت و تشکیل حکومت و تعیین حاکم و شاید در تعیین رژیم حکومتی و سیاسی نقش دارند [مردم سالاری] . یک معنای دیگر برای مردمی بودن حکومت اسلامی این است که، حکومت اسلامی در خدمت مردم است . آنچه برای حاکم مطرح است، منافع عامه مردم است نه اشخاص معین و یا قشر معین یا طبقه معین [مردم داری] . اسلام به هر دو معنا، دارای حکومت مردمی است ... . اگر یک حکومتی ادعا کند که مردمی است، باید به معنای اول هم مردمی باشد; یعنی مردم در این حکومت دارای نقش باشند . اول در تعیین حاکم . در حکومت اسلام مردم در تعیین شخص حاکم دارای نقش و تاثیرند . البته در حکومت های دینی و حکومت های اسلامی، یک مقطعی از زمان و یک برهه ای از زمان، حکومت [شخص حاکم] یک حکومت تعیین شده خدایی است . این را همه مسلمین قبول دارند . در آنجا مردم در تعیین حاکم نقشی ندارند [دوران رسول خدا صلی الله علیه و آله و امامان معصوم علیهم السلام]» . (3)
در تعیین «نقش مردم از دیدگاه امام قدس سره » نیز می فرماید:
«عنصر دومی که امام به آن حداکثر توجه را کرد [در کنار عنصر اسلام گرایی]، عنصر «مردم » بود . ادعای «مردم گرایی » در همه نظام ها - حتی استبدادی ها - وجود دارد اما مهم این است که حقیقتا در کجا برای مردم شان و منزلت و حق و نقش قائل می شوند . امام به معنای حقیقی کلمه به اصالت عنصر «مردم » در نظام اسلامی معتقد بود و مردم را در چند عرصه مورد توجه دقیق و حقیقی خود قرار داد: عرصه اول، عرصه تاکید نظام به آراء مردم است .
زمانی که بمب از آسمان می آمد اما مدارس تعطیل نمیشد
سال ۱۳۶۶ اوج حمله موشکی ارتش بعثی عراق به تهران بود. با این حال دانشآموزان به مدرسه میرفتند و در هنگام آژیر قرمز به پناهگاه برده میشدند.
عکس زیر پناهگاه یک دبیرستان پسرانه در تهران را نشان میدهد که کاوه کاظمی زمستان سال ۱۳۶۶ آن را در هنگام موشک باران تهران ثبت کرده است.
🔻جنگ روانی ارتباط کاملاً هدفمند و جریان سازی با انقلاب های رنگی است.
▪️در انقلاب های رنگی، بهار عربی و شورش های شاخ آفریقا ، نفوذ اطلاعاتی غرب به عنوان شرط اصلی شورش مردم تلقی می شد و این ترس کلیدی همواره وجود داشت که چرا رهبری جهان شرق احساس می کنند که باید فضای اطلاعاتی خود را از نفوذ غرب جدا و آن را تحت کنترل خود در آورند
📚 #حکایتیبسیارزیباوخواندنی
عارفی بود که شاگردان زیادی داشت و حتی مردم عامه هم مرید او بودند و آوازه اش همه جا پیچیده بود. روزی به آبادی دیگری رفت
عابد به نانوایی رفت و چون لباس درستی نپوشیده بود نانوا به او نان نداد و عابد رفت.
مردی که آنجا بود عابد را شناخت، به نانوا گفت این مرد را می شناسی؟ گفت: نه. گفت: فلان عابدبود، نانوا گفت: من از مریدان اویم، دوید دنبالش و گفت می خواهم شاگرد شما باشم،
عابد قبول نکرد.
نانوا گفت اگر قبول کنی من امشب تمام آبادی را طعام می دهم، عابد قبول کرد، وقتی همه شام خوردند، نانوا گفت: سرورم دوزخ یعنی چه؟
عابد: دوزخ یعنی اینکه تو برای رضای خدا یک نان به بنده خدا ندادی ولی برای رضایت دل بنده خدا یک آبادی نان دادی!
امام جعفرصادق(عليهالسلام):
عمل خالص آن عملی است که دوست نداری درباره آن، احدی جز خدای سبحان از تو تعريف و تمجيد کند.
📚اصول کافی، ج 3، ص 26
❎جنگ نرم و فرقهها
✍️امروز، یکی از مقولههای مهم مرتبط با امنیت در ابعاد مختلف آن، مقوله جنگ نرم است. #جنگ_نرم به روشی برای تحمیل اراده و تأمین منافع اطلاق میگردد که با غلبه بر طرف مقابل، بدون استفاده از قدرت نظامی و روشهای خشونتآمیز اعمال میشود. ابزار اصلی این جنگ، قدرت نرم، بهویژه قدرت اقناع و همراهسازی است که اغلب با استفاده از ابزارهای ارتباطی، رسانهها و دانش #روانشناختی تلاش برای ایجاد تردید در هویتهای فکری و فرهنگی محقق میگردد.
↙️حوزه عمل این جنگ، افکار، عقاید، باورها، ارزشها، علایق و گرایشهای جامعه هدف است که مهاجم برای #اشغال آن برنامهریزی میکند. در نهایت، با تصرف ذهن و قلوب مردم کشور هدف، تغییر در ساختارها محقق میشود.
⚠️مهمترین هدف جنگ نرم دنیای غرب در سایر کشورها، تغییر #ایدئولوژی حاکم، کاهش مشارکت سیاسی مردم، القای ناکارآمدی حکومت، تغییر هویت دینی و ملی شهروندان با تخریب پیشینه تاریخی آنان، ایجاد استحاله فرهنگی و... برشمرده شدهاست.
💢جنگ نرم در عین تأثیرگذاری و کارآمدی، کمهزینهترین نوع جنگ است که #ارزشهای یک جامعه و امنیت ملی یک کشور را تهدید میکند. در بررسی #تهدید جنگ نرم، کارکرد جریانهای فرقهای، کاملاً خودنمایی کرده و اساساً مهمترین اهداف فرقهها در این نوع تهدید، تحقق مییابند. جریانهای فرقهای عمدتاً با رویکرد روانشناختی و ابزارهای تبلیغی، باورهای مردم و جامعه را نشانه رفته و دالهای گفتمانی ارزشی و دینی را مخدوش میسازند.
🌹 ماه رجب ماه رحمت است🌹
حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید علیرضا ادیانی در جلسه بصیرتی( بصورت وبینار) برای خانواده های کارکنان انتظامی استان کرمان گفت:
حلول ماه رجب را خدمت شما تبریک عرض می کنم ، ماه رجب ماه رحمت است و خوش به حال کسانی که در این ماه مبارک درحال ذکر گفتن وغافل از عصیان هستند
نماینده ولی فقیه در انتظامی کل کشور در ادامه بیان داشتند اگر بخواهیم انتظامی معنوی داشته باشیم باید کارکنان مومن و متعهد داشته وبه سلاح معنویت مسلح باشند
وی خاطر نشان کرد کارکنان انتظامی باید مانند آیینه ای باشند که هرکسی آنان را نگاه می کند به یاد خدا بیفتد
وی در بخش دیگر سخنان خود به نزدیک بودن ایام الله دهه مبارک فجر اشاره و تاکید کرد بزرگترین اتفاق قرن بعد از بعثت، قرن انقلاب اسلامی می باشد
دکتر ادیانی تصریح کرد امروز ملت ایران یک ملت مستقل وآزاد است و آقا بالاسر ندارد. جمهوری اسلامی علیرغم تلاش دشمنان و بدخواهان هر روز یک قدم به مقاصد خود که همان تمدن اسلامی است بر میدارد و به آن ها نزدیکتر می شود .
حجت الاسلام ادیانی در بخش پایانی سخنان خود یادآور شد ان شاءالله این پرچم به دست صاحب اصلی اش امام عصر (عج) خواهد رسید و هرگز خواب دشمن تعبیر نخواهد شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠جایگاه زنان در دوران پهلوی و دوران انقلاب اسلامی
#ایران_ما
#پلیس_انقلابی
♦️ گزارش المانیتور از تحولات بانکی در عراق
#گزارش_کوتاه
🔹 پایگاه خبری-تحلیلی المانیتور در گزارشی به بررسی تحولات ارزی و بانکی در عراق پرداخته و با اشاره به نارضایتی متحدان دولت السودانی از اقدامات آمریکا، معتقد است نخستوزیر عراق در وضعیت دشواری میان مطالبات گروههای حامی خود در چارچوب هماهنگی و خواستههای آمریکا قرار گرفته است.
🔸 نخستوزیر عراق طی روزهای اخیر «مصطفی غالب مخیف» رئیس بانک مرکزی این کشور را برکنار و «علی محسن العلاق» را که نزدیک به نوری المالکی محسوب میشود به عنوان سرپرست بانک مرکزی و «بلال الحمدانی» را به عنوان سرپرست بانک تجارت این کشور منصوب کرد.
🔸 نرخ دلار آمریکا در هفتههای اخیر با روندی افزایشی به ۱۶۷۰ دینار رسید که بالاترین قیمت از سال ۲۰۰۴ محسوب میشد. این در حالی است که دولت الکاظمی پس از افزایش نرخ رسمی دلار از ۱۱۸۲ به ۱۴۶۰ دینار در دسامبر ۲۰۲۰ برای مقابله با بحران اقتصادی ناشی از همهگیری کرونا، نرخ دلار را بین ۱۱۴۵ تا ۱۱۴۷ دینار نگه داشت.
🔸 نویسنده گزارش المانیتور در ادامه به چند دلیل برای افزایش قیمت دلار در عراق اشاره میکند:
1️⃣ عدم شفافیت نظام بانکی عراق که بانک مرکزی را بر آن داشت تا برای رعایت مقررات فدرال رزرو آمریکا، محدودیتهایی را برای بانکهایی که از دلار استفاده میکنند، تعیین کند. این موضوع دسترسی به دلار را در سیستم بانکی عراق محدود کرد.
2️⃣ عدم امکان نظارت و ردیابی کامل مسیر پول در داخل و خارج عراق به دلیل فقدان روندهای الکترونیکی در این کشور که به افراد و شرکتها اجازه میدهد تا دلار آمریکا را به صورت غیرقانونی به خارج از عراق منتقل کنند.
3️⃣ سطح بالای فساد در عراق که در قالب اقداماتی مانند پولشویی یا سرقت و انتقال اموال به خارج از کشور و یا مواردی مانند افزایش خرید ملک خارج از عراق صورت میگیرد.
✍امام هادی علیه السَّلام میفرمایند:
اگر بعد از غیبت قائم ما نبود وجود علمایی که به سوی خدا میخواندند و به وجود خدا رهنمون میشدند و با حجتهای الهی از دین او دفاع نمیکردند و بندگان ناتوان خدا را از راههای ابلیس و پیروان او نمیرهاندند، بیگمان همۀ مردم از دین خدا بر میگشتند.
📚بحارالأنوار
بی تو بهار قسمت مردم نمیشود
هادی اگر تویی کسی گم نمیشود
🏴شهادت امام هادی(ع)تسلیت باد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ایشان هم یک هنرمند معروف است، البته نه صرفا یک معروف بیصرفه!
میتوانی بگویی نیست؟!
خدایا از هرچه هنر داری این هنر را به ما بیاموز که امام دینت از ما راضی باشد.
#جلال آل احمد
@m_a_valiasre_zabol
🔳 مراسم وداع و طواف شهید ابوذر امیدوار در مرقد مطهر شاهچراغ با شهید امنیت ابوذر امیدوار با حضور پرشور کارکنان انتظامی و نظامی
@m_a_valiasre_zabol
🔳حاشیه مراسم وداع با پیکر پاک و مطهر شهید امنیت شهید ابوذر امیدوار با حضور فرمانده انتظامی استان فارس و خانواده شهید والامقام و کارکنان انتظامی و نظامی استان فارس
@m_a_valiasre_zabol