⭕«توافق جدید» و تردید در نرمافزار مقاومت
🔺تاملی در چرایی اولویت مخالفت با توافق جدید نسبت به مطالبه وعده صادق ۳
✍️مسعود براتی
🔸سهشنبه شب گذشته در برنامه هفتگی حکمت سیاسی در اسلام دکتر جلیلی، تعدادی از مردمی که مطالبه وعده صادق ۳ را با جدیت دنبال میکردند، حضور داشتند.
🔹 آنها نگران بودند که نکند ضعف اراده در تصمیمگیران سبب تعلل در انجام عملیات باشد و لذا تلاش دارند با حضور خود در رفع این ضعف موثر باشند. تحولات سوریه و سقوط حکومت اسد و قدرت گرفتن گروههای تروریستی در آن، دغدغه آنها را بیشتر کرده است.
🔸با یکی از آنها صحبت کردم. من هم مطالبه کردن تحقق وعده صادق ۳ از سوی مردم را کار درستی میدانم. همان جمله معروف رهبر معظم انقلاب پس از حمله به عینالاسد که تصریح فرمودند «فریاد انتقام مردم سوخت موشکهای شلیک شده به عینالاسد بود». در یادداشت «مطالبه وعده صادق ۳ درست یا غلط؟» این را به صورت تفصیلی شرح دادم. حالا کمی عمیقتر با توجه به شرایط کشور لازم است این مطالبه به روز و تکمیل شود. آن هم از منظر قاعده اهم فالاهم.
🔹در جلسه این مطالبه مطرح شد. از توضیحات دکتر جلیلی این مشخص شد که اولا دستور انجام این عملیات را رهبر انقلاب به صراحت و به طور عمومی بیان کردهاند و لذا در انجام شدن آن تردیدی نیست،
🔸ثانیا در کنار این موضوع، شاهد هستیم که موضوع دیگری مطرح شده است که اگر بخواهیم وزندهی به آنها کنیم، نگرانی بسیار بیشتری نسبت به آن باید پیدا کنیم. آن موضوع «توافق جدید» است که از سوی دولتمردان و برخی از خواص سیاسی مطرح شده است. حتی دولت گام ابتدایی برای شروع آن را در مذاکره با سه کشور اروپایی برداشته است. چرا طرح موضوع «توافق جدید» باید نگران کننده باشد؟
🔹این نگرانی به خاطر آن است که مقاومت یک نرمافزار است و در صورتی که این نرم افزار مورد تردید قرارگیرد آن وقت دشمن با هجوم سختافزاریاش پیشروی میکند. دلیل پیروزیهای مقاومت در طول زمان همین مساله بوده و هیچگاه برتری سختافزاری سبب پیروزی مقاومت نبوده است. لذا باید مراقب بود که تردید این نرمافزار را تضعیف نکند. توافق جدید با تردید در کارآمدی نرمافزار مقاومت آن را تضعیف میکند.
🔸 آن وقت است که هجمههای سختافزاری دشمن شدت پیدا خواهد کرد.
اگر از پروپاگاندای رسانهای غربگراها در کشور دور شویم و با یک نگاه واقعگرایانه به این طرح «توافق جدید» نگاه بیندازیم، از دو زوایه سابقه این موضوع و تحولات منطقه میتوانیم به این سوال پاسخ دهیم.
🔹از زوایه سابقه این موضوع باید توجه کرد که در حالی «توافق جدید» مطرح میشود که شاهد انتخاب مجدد ترامپ در آمریکا هستیم و او همان کسی است که در سال ۹۷ به طور کامل از توافق هستهای برجام خارج شد و تحریمهای حداکثری علیه ایران اعمال کرد. ایران علیرغم آنکه تا یکسال بعد از خروج آمریکا از برجام و به عبارت واقعیتر تا ۳ سال بعد از آن (تا زمان اجرای قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها) به تعهدات خود عمل مینمود، اما طرف مقابل نه تنها به تعهدات خود عمل نمیکرد،
🔸بلکه تحریمهای شدیدتری علیه ایران اعمال مینمود. حالا دولتمردان ایرانی بدون آنکه تغییری در این وضعیت ایجاد شود و آمریکا بخواهد جبران نقض عهد گذشته خود را انجام دهد، طرح «توافق جدید» را مطرح میکنند آن هم در زمانی که همان ترامپ در آمریکا برنده انتخابات شده و قدرت را به دست خواهد گرفت. نکته مهم دیگر در این موضوع این است که دولتمردان ایرانی با صراحت میگویند که توافق جدید محدود به موضوع هستهای نیست و موضوعات دیگر را نیز شامل خواهد شد.
🔹اگر خودتان را جای تحلیلگران خارجی قرار دهید چه معنایی از این رفتار دولتمردان ایرانی برداشت خواهید کرد؟ غیر از این است که آن را نشانهای از ضعف بزرگ ایران دانسته و زمان را برای افزایش فشار و گرفتن امتیازهای بیشتر از ایران مناسب خواهید دید؟ آیا ترامپی که در ایام انتخابات سیاست خود در قبال ایران را افزایش فشار بیان کرده، این فرصت را برای اجرای سیاست فشار حداکثری ۲ مناسب نخواهد دید؟
🔸از زوایه شرایط و تحولات منطقه هم همین وضعیت را خواهیم دید. در چندماه اخیر جبهه مقاومت هزینههای بزرگی پرداخت کرده است. از حمله پیجری تا شهادت سید حسن نصرالله و آخرین آن سقوط سوریه.
🔹ایران اصلیترین بازیگر جبهه مقاومت است و رفتار و گفتاردولتمردان آن اثرات مشخصی بر صحنه میدانی دارد. طرح توافق جدید که قرار نیست محدود به مباحث هستهای بماند، چه تصویری از ایران در ذهن دوست و دشمن در منطقه ایجاد میکند؟ رهبر انقلاب پس از حمله رژیم صهیونیستی تصریح فرمودند که باید محاسبات غلط دشمن اصلاح شود.
آیا طرح موضوع توافق جدید به اصلاح محاسبات غلط دشمن کمک میکند یا به تشدید آن؟
سرمقاله امروز عصر ایرانیان
هدایت شده از هیئت رهروان ولایت
🏴🏴🏴🏴🏴
مراسم عزاداری حضرت ام البنین (س)
🔻همراه با:
🔹محفل نورانی قرآن کریم
🔻سخنرانی با موضوع تحلیل مسائل روز منطقه توسط کارشناس مسائل سیاسی:
💠 دکتر مسعود براتی
🔻بانوای:
💠 کربلایی علی فلاح پور
💠 کربلایی کاظم ایمانی
🔶 وعده دیدار...
🗓 شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳
⏰ساعت ۱۹:۱۵
📍مکان : تهرانسر ـ شهرک دریا - بلوار خزر - کوچه ۱۸ - حسینیهبیتالشهدا
🔹هیئت رهروان ولایت (رزمندگان منطقه ۲۱)
┄┅═✧❁❁•••❁❁✧═┅┄
🔻به ما بپیوندید:
🔰حسینیه مجازی هیات رهروان ولایت
@H_Rahrovan_velayat
جمعه اکران مستند «سنگر هفت تپه» در جشنواره حقیقت بود. زهیری کارگردان و خنیفر و مسلم چشمه خاور از کارگران هفت تپه، پیامک زدند و اطلاع دادند.
جمعه بود و خیابانها خلوت، من هم خانوادگی رفتم.
تقریبا بیست دقیقهای از مستند گذشته بود که رسیدم. مستند ۷۰ دقیقه بود. یک روایت از حرکت کارگران هفت تپه برای احقاق حق و دفاع از تولید.
به نظرم مستند به خوبی توانسته بود یک حرکت اعتراضی حقطلبانه و عدالتخواهانه را با جزییات جذاب روایت کند. تصویری از تلاش جمعی کارگرانی که از هیچ و بدون تجربه با تحلیل درست از مساله وارد میدان مطالبه شدند و مراقب مسیرهای انحرافی اما جذاب (رسانههای بیگانه که به دنبال سواستفاده از مطالبه به حق کارگران بودند) بودند و گام به گام لوازم مورد نیاز را کسب کردند و صدایشان را به بالاترین سطوح تصمیمگیری برسانند.
حرکتی تکاملی که در مسیر خود از مطالبه حق و حقوق به مطالبه زنده ماندن کار و تولید در کارخانه هفت تپه رسید. مستند خیلی خوب توانسته بود این را به تصویر بکشد.
به همه عوامل مستند خدا قوت و برای دریافت تندیس طلایی شهید آوینی جشنواره تبریک میگویم.
اصحاب همیشگی «بده بره» همان چیزی را میخواهند که ترامپ و نتانیاهو میخواهند.
دیروز متنی از سایت عصر ایران دیدم که تیترش این بود: «جلیلی، نتانیاهو؛ هماهنگی پشت پرده یا همرنگی تصادفی؟!»
بماند که وقاحت به حدی رسیده است که به نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی تهمت هماهنگی با جنایتکار کودکان غزه را میزند و صدای کسی هم بلند نمیشود.
اما برایم جالب بود، آنهایی که تنها حرفشان در تمام زمانها و در تمام فصول این است که بده بره! چه با توافق چه بی توافق؛ چه اوباما باشد، چه بایدن باشد و چه ترامپ؛ اینقدر رو دارند که باز هم حرف خودشان را تکرار میکنند میگویند بده بره و صداهایی را که با منطق ساده سوال میپرسند چرا تجربه شکست خورده را میخواهید تکرار کنید؟ سرکوب رسانهای میکنند.
برای اینها تجربه معنا ندارد، توافقی کردند که علی رغم اینکه ایران به آن پایبند بود و هستهای را داد رفت، اما آمریکا از آن خارج شد و تحریمها کم که نشد بیشتر هم شد، بعد ایران حتی نتوانست شکایت کند و حقش را بگیرد، چرا؟ چون برجام مکانیزم ماشهای دارد که همیشه ایران محکوم است و قطعنامهها علیه ایران بازمیگردد. این مورد در طول تاریخ بشریت سابقه نداشته و حتی قرارداهای استعماری هم به پای آن نمیرسند.
تا دیروز که ترامپ نبود، میگفتند ترامپ و نتانیاهو مخالف توافق هستند، اما حالا که ترامپ مقابلشان هست میگویند اشکال نداره به ترامپ هم بده بره! اینها حتی نتانیاهو هم باشد میگویند بده بره!
کافیست به نتیجه حرفهای این جماعت نگاه کنیم، یعنی ببینیم که نتیجه «بده بره» چه میشود؟ افزایش تحریم و خالی شدن دست ایران از ابزار قدرت چه در اقتصاد، یا فناوری، یا منطقه و یا در توان نظامی!
حالا این نتیجه را با خواست ترامپ و نتانیاهو مقایسه کنید. آنها هم همین را میخواهند. یعنی میخواهند ایران بده بره! چه با توافق چه بی توافق! تا بتوانند هر بلایی که میخواهند سر مردم ایران بیاورند.
✍مسعود براتی
هدایت شده از عصر ایرانیان
💬دموکراسی حذف
✍️بریده هایی از یادداشت دکتر محمد رضا طاهری
https://asre-iranian.ir/Newspaper/item/186696
✅ @asreiranian_ir
سهشنبه شب دکتر وحیدی مهمان برنامه حکمت سیاسی اسلام در قرآن بودند. صحبتهای خوبی در تبیین مفهوم و مقاومت و چگونگی شکلگیری آن و وضعیت فعلی آن داشتند. بخش مهمی از بحث ایشان به پاسخ نگرانیها و مطالبات اجرای عملیات وعده صادق ۳ اختصاص یافت. مانند جلسه قبل تعدادی از حضار این نگرانی و سوال را داشتند و از دکتر وحیدی هم مانند حجت الاسلام شیرازی در جلسه قبل پرسیدند و البته به نظر میرسید که اقناع کامل نشدند. آقای وحیدی نکته اصلیشان این بود که باید به فرماندهان اعتماد کرد و این فرماندهان همانهایی هستند که در ایجاد مقاومت نقش داشتند و عملیات وعده صادق ۱ و ۲ را انجام دادند و وعده صادق ۳ هم حتما انجام میشود. با توجه به این نکته که ما در چارچوب رویکرد مقاومت این کار را خواهیم کرد نه در زمین بازی مدنظر رژیم صهیونیستی. (نقل به مضمون) ویژگی خوب آقای وحیدی آرامش زیادشان بود که در پاسخ گفتن به سوالات پرحرارت حضار خودش را برجسته میکرد.
بعد از پایان سخنرانی در زمان خروج از سالن، از ایشان پرسیدم چرا اکثر اعضای کابینه شهید رئیسی روزه سکوت گرفتند و صحبت نمیکنند. دکتر وحیدی هم توضیحاتی دادند که فیلمش را بچههای رسانه ضبط کردند. نگرانی این است که سکوت برخی افرادی که باید حرف بزنند اجازه بدهد واقعیتها تحریف شود و تردیدی که جریانات حامی دولت به نرم افزار مقاومت مطرح میکنند، فراگیر شود.
🔻پینوشت: جلسات حکمت سیاسی اسلام در قرآن سهشنبهها بعد از نماز مغرب در حوزه هنری برگزار میشود.
دیروز دو جلسه اول دوره کارگاه تخصصی آشنایی با FATF که توسط پژوهشگاه دانشگاه امام صادق علیهالسلام طراحی شده است، برگزار شد. چهار جلسه دیگر از این دوره باقی مانده است که در دو هفته آینده انشالله برگزار خواهد شد.
در دو جلسه اول درباره تاریخچه ساختار و ماموریتهای گروه ویژه اقدام مالی و همچنین عملکرد این نهاد صحبت شد.
هدایت شده از عصر ایرانیان
⭕آقای جهانگیری یادتان هست ۶ سال قبل!
✍️مسعود براتی
🔹مثل همینروزها در ۶ سال قبل بود. دی ماه ۱۳۹۷، مجمع تشخیص مصلحت نظام در حال بررسی لایحه پیوستن ایران به معاهده پالرمو بود، کمی بعد هم لایحه پیوستن به معاهده مقابله با تامین مالی تروریسم هم اضافه شد.
🔸این معاهدهها از سوی گروه ویژه اقدام مالی به ایران دیکته شده بود و دولت اول روحانی پذیرفته بود که آنها را تصویب و اجرا کند. اما به دلایل مشکلات و خطرات متعدد آن در نهایت به مجمع تشخیص ارسال شد تا اگر مصلحت تشخیص دهد، عضویت را تصویب کند. در این مسیر دولت روحانی از هیچ فشاری فروگذار نکرد تا بتواند مجمع را به این تصمیم برساند که باید هرچه سریعتر این لایحه تصویب شود.
🔹از جمله در دی ماه ۱۳۹۷ نامهای از سوی دولتمردان به امضای معاون اول به رهبر انقلاب نوشته شد که رهبر انقلاب این نامه را به اعضای مجمع ارجاع دادند و از ایشان خواستند که نسبت به آن دقت و «امعان نظر» داشته باشند . (مصاحبه مرحوم دکتر داوودی در این باره، ۱۰ اسفند ۱۳۹۷، خبرگزاری دانشجو کد خبر ۷۴۹۴۷۱)
🔸یکی از ادعاهای مضحک در این نامه این بود که اگر معاهدهها تصویب نشود، دولت در پرداخت حقوق کارمندان هم عاجز خواهد بود. حالا که شش سال از این موضوع میگذرد و بدون عضویت در معاهدههای مذکور، کارها به پیش رفته است، شاهد هستیم همان فرد ادعا میکند که رشد ۸ درصد نشدنی است.
🔸طبیعی است کسی که اعتقاد داشته حقوق کارمندان را هم نمیتوان پرداخت کرد، به طریق اولی نسبت به رشد ۸ درصد باور و اعتقادی نداشته باشد. اما همه دیدند که با تغییر دولت و فعال شدن ظرفیتها در دولت شهید رئیسی و بدون تغییر در وضعیت تحریمها و FATF، رشد بیش از ۵ درصد حاصل شد و اگر همان مسیر به همراه اقدامات جدید و تکمیلی دنبال شود، حتما رشد ۸ درصدی هم امکان پذیر است.
🔹 ولی اگر باور حاکم بر دولت همان باور نداشتن حقوق کارمندان باشد، نباید انتظار رشد ۸ درصدی داشت.
✅ @asreiranian_ir
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📷 دروغ جدید شبکه دروغ گویان
🔸جریان دروغساز و دروغپردازی که در حاشیهای امن به انتشار شایعات مشغول است و از تهمت به مسئولان نظام ابایی ندارد؛ دروغ جدیدی رو کرده و مدعی شده است یکی از مسئولان نظام با عنصری بدنام و مشهور به رمالی و جنگیری جلسه داشته و او از سقوط دولت چهاردهم تا بهمن ۱۴۰۳ خبر داده است.
🔸مدتی بعد این دروغ آشکار توسط یکی دیگر از سرکردگان این شبکه به نحوی دیگر تکرار شد و سپس در رسانههای مجازی وابسته به آنان دست به دست چرخید تا در یک همپوشانی با حامیان دولت که شایعه خودساخته استعفای پزشکیان را مطرح کردند؛ به این شایعه دامن بزند و شروع آن را متوجه متقدان دولت کنند.
🔸عبدالرضا داوری که امروز سعید جلیلی نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام را به دروغ مدعی ارتباط با جنگیر و رمال کرده است پیشتر فرمانده بزرگ مقاومت، شهید یحیی سنوار را نیز به جاسوسی برای اسرائیل متهم کرده بود.
🔸محمد مهاجری دیگر سرکرده این شبکه دروغسازی نیز که این اتهام را تکرار کرده است پیشتر با تهمت زدن به شهید رئیسی به دروغ مدعی شد ایشان سال گذشته در شب حادثه تروریستی کرمان در دفترش مشغول پروندهسازی برای رد صلاحیت حسن روحانی در انتخابات خبرگان بوده است.
🔸جای تأسف است که در این میان هیچ کدام از نهادهای مسئول به دروغپردازیهای این شبکه رسیدگی نمیکنند و افکار عمومی را در برابر شایعات کذب آنها بی دفاع رها کردهاند.
@Kayhan_Online